Partyflock
 

Verslag van We love the 90's, 23 oktober 2010

anoniem gepubliceerd op
afbeelding We love the 90's
Op zijn Harry and Lloyd kwamen we aan op station Eindhoven centraal waar wij vlakbij muziek hoorden toen we buiten kwamen.
Wij dachten ejjj dat klinkt goed, en we hoorden er is een feest in het beursgebouw, wij mooi kaarten geregeld met zijn vieren!
Dus we konden mooi naar binnen toe en staken een sigaret op maarja kwamen er 2 klerenkasten naar ons toegelopen dat we heel snel die sigaret uit moesten maken. Wij weten, het is het beleid maar het BLIJFT jammer!
1 van ons had die avond daarvoor al een feestje gehad dus die was erg lam, noemen geen namen :P (want het gaat over mijzelf, die dit typt haha)en die vond zelfs de muziek en de sfeer super ookal was zij kei kapot! Iedereen elkaar de hele avond kwijt geweest maar toch ook weer niet helemaal! Harry en Danny lichtgevende superbrilletjes gekocht (zie foto Harry and Lloyd after we love the 90's in de trein)waarvan er nu helaas 1 kwijt is! Om 2:00 was het afgelopen, had wel wat langer mogen duren omdat we laat aankwamen, maarja. De boel/de hele gang weer bij elkaar geraapt en terug met de trein vol gezellige medefeestgangers met een goed gevoel over deze super nacht en daarna lekker slapen! =X=