Partyflock
 
Beleid leden
Door de interactieve natuur van Partyflock wordt bezoekers de mogelijkheid gegeven een persoonlijk profiel op te stellen. Partyflock is niet verantwoordelijk voor de tekst of afbeeldingen in deze persoonlijke profielen. Medewerkers van Partyflock behouden te allen tijde het recht profielen te verwijderen en/of aan te passen wanneer zij in haar ogen in directe of indirecte zin niet voldoen aan de Nederlandse wet of als deze tegen algemene (fatsoens)normen en waarden ingaan. Direct en indirect provocerend, beledigend, opruiend en kwetsend gedrag wordt bestraft.

Het heeft geen zin om na afkeuring van teksten of afbeeldingen aan de helpdesk of op het forum te melden dat Partyflock je recht op vrije meningsuiting afneemt. Leden hebben namelijk niet het recht om van Partyflock te eisen dat hun mening wordt gepubliceerd.
Richtlijnen leden
 • Houd het gezellig; het kwetsen, beledigen, uitschelden of met opzet negatief neerzetten van personen of groepen mensen is niet gewenst en zal bestraft worden.
 • Middelvingers worden in profiel en forumfoto's niet toegestaan. Dit is namelijk rechtstreeks gericht aan de kijker en er straalt bijzondere onvriendelijkheid van uit.
 • Promotionele accounts zijn niet toegestaan.
 • Publiek zichtbare porno en geslachtsdelen mag niet: een stel blote borsten mag wel, expliciete seksueel getinte afbeeldingen niet.
 • Direct linken naar mp3 bestanden is tegen het beleid
 • De meeste zaken die op de volgende url te vinden zijn worden bestraft en verwijderd: https://www.adl.org/hate-symbols
 • Je voordoen als iemand anders wordt bestraft
 • Het is op Partyflock niet toegestaan om links te plaatsen naar websites waar kans- of gokspelen plaatsvinden. Het is echter wel toegestaan om namen van bedrijven te plaatsen, zonder een link naar de betreffende website.

Profielplaatjes
 • Voor profielplaatjes gelden dezelfde richtlijnen en regels als voor albumfoto's.
  Bekijk ook het hele beleid met betrekking tot albums
 • Uiteraard is een profielplaatje met een flyer toegestaan. Niet toegestaan is het om vervolgens met het profiel bij meerdere (concurrerende) events nietszeggende reacties te plaatsen als duimpjes, 'zin in' etc..


Reclame in/met profielen
 • Partyflockprofielen zijn niet bedoeld als uithangbord voor je onderneming/website/producten et cetera.
  In een eigen tekst en in je album mag best een linkje staan naar de website van je onderneming en je mag best wat afbeeldingen uploaden waaruit blijkt wat jouw onderneming is/doet. We begrijpen dat je trots bent op je prestaties. Het is echter niet de bedoeling om op je profiel ontelbaar veel foto's te plaatsen met daaronder een link naar je webwinkel. Een goed product verkoopt zichzelf en als dit niet het geval is, dien je te investeren in reclame en promotie. Houd promotionele activiteiten binnen de perken.
 • Het is niet toegestaan in je profielnaam te verwijzen naar een event met locatie en/of datum


Partyflock en haar medewerkers behouden altijd het recht om (overmatige) reclame van de site te verwijderen. Wij werken met z'n allen hard om Partyflock bekend te krijgen, maken en houden. Wij investeren in deze site en zijn geen filantropische instelling waar iedereen linkjes mag plaatsen naar andere websites om business te genereren. Andere websites zullen net zo hard moeten werken en investeren om bekend te worden en omzet te draaien.