Partyflock
 
Beleid columns
Door de interactieve natuur van Partyflock wordt bezoekers de mogelijkheid gegeven een persoonlijk profiel op te stellen. Partyflock is niet verantwoordelijk voor de tekst of afbeeldingen in deze persoonlijke profielen. Medewerkers van Partyflock behouden te allen tijde het recht profielen te verwijderen en/of aan te passen wanneer zij in haar ogen in directe of indirecte zin niet voldoen aan de Nederlandse wet of als deze tegen algemene (fatsoens)normen en waarden ingaan. Direct en indirect provocerend, beledigend, opruiend en kwetsend gedrag wordt bestraft.

Het heeft geen zin om na afkeuring van teksten of afbeeldingen aan de helpdesk of op het forum te melden dat Partyflock je recht op vrije meningsuiting afneemt. Leden hebben namelijk niet het recht om van Partyflock te eisen dat hun mening wordt gepubliceerd.
Richtlijnen columns
Partyflock controleert of de aangeleverde columns eerder elders zijn gepubliceerd. Het publiceren van andermans teksten kan Partyflock namelijk ernstige schade toebrengen. Mocht -vooraf of achteraf- blijken dat columns niet van de aanleveraar zijn, wordt diegene bestraft of mogelijk zelfs verwijderd.