Partyflock
 
Beleid agenda
Partyflock besteedt bij het verzamelen en plaatsen van informatie op de site veel aandacht aan de juistheid en volledigheid van deze informatie. De informatie komt vaak van derden. Partyflock kan daarom geen garantie geven dat de aangeboden informatie honderd procent correct is. Partyflock is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor eventuele fouten en onvolkomenheden in de verstrekte informatie en er kunnen geen rechten ontleend worden aan de inhoud van de website.

Partyflock is niet verplicht feesten te plaatsen. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan plaatsingen van feesten in het verleden. Onvolledig ingevulde feestformulieren worden in beginsel niet in behandeling genomen.

Er is een URL nodig om feesten te verifiëren. Er worden te veel feesten ten onrechte aangemeld en dit doet afbreuk aan de betrouwbaarheid van onze agenda.Auteursrechten: Let op de auteursrechten van het aangeleverde materiaal. Partyflock gaat er vanuit dat de afbeeldingen en eventuele tekstpassages die aangeleverd zijn rechtenvrij zijn of dat jij een overeenkomst hebt met de maker van het werk. Is dit niet het geval en krijgt Partyflock een factuur toegezonden dan zal deze doorgestuurd worden aan jou.Aanmelding door derden
Het aanmelden van events is niet uitsluitend voorbehouden aan de organisator van het desbetreffende event. Partyflock is een online community voor en door leden en alle feesten worden geverifieerd op de locatie- of organisatiesite. Ook sites van boekingsbureaus en online kaartverkopers gelden als verificatiebron. Staat het feest daar vermeld of is er een eigen domeinnaam van het feest dan is iedereen vrij om een feest bij onze agenda aan te melden. De informatie is namelijk vrij te vergaren op het internet. Mocht er onverhoopt toch foutieve informatie in onze agenda staan, en is het voor ons te checken dat dat inderdaad zo is dan zullen we dit natuurlijk aanpassen. Hiervoor kun je een melding doorgeven door op bij het betreffende feest te klikken.

We snappen dat het vervelend kan voelen dat je de 'regie' in zekere zin uit handen geeft. Bekijk het echter eens vanuit een ander perspectief: als mensen graag jouw locatie bezoeken, bijhouden welke events er bij jullie zijn en dit vervolgens op Partyflock willen toevoegen omdat ze het in hun agenda willen zetten dan denk ik dat je als locatie je in je handjes mag knijpen. Mooier kan toch niet? Klantgedreven mond-tot-mond reclame!

Je kunt zelf zorgen dat je een melding krijgt als er een event is toegevoegd in jouw locatie of bij jouw organisatie. Op de pagina's van locaties en organisaties staan links naar RSS feeds. Abonneer je jezelf op de feed van jouw locatie of organisatie dan krijg je dus snel te zien wanneer er een nieuw event in de agenda wordt geplaatst, snel een controle uitvoeren en vervolgens eventuele wijzigingen doorgeven via het envelopje!

Heb je geen ervaring met RSS? Met bijvoorbeeld Outlook of je browser kun je gebruikmaken van deze service. Lees de info op de volgende URL eens door als je daadwerkelijk meer wilt weten: http://weblog.r-win.com/losse_html/rss.html

Beste advies: wees zelf zo vroeg mogelijk met aanmelden van je evenement in onze agenda!
Richtlijnen agenda
 • Geen overmatig gebruik van hoofdletters en/of interpunctie (uitroeptekens, vraagtekens, puntjes etc.) in titels.
 • Titels van events worden overgenomen zoals deze op de flyer staan.
 • Subtitels worden alleen zichtbaar op de feestpagina weergegeven en enkel als deze op de flyer staan.
 • Als subtitels worden geen opsomming van een line up danwel andere reclame-uitingen opgenomen.
 • De term 'Presents' wordt niet in de hoofdtitel opgenomen. Dat is namelijk een aankondiging en niet een titel. Als je graag je organisatie vermeld wilt hebben bij het event, kun je de procedure voor het aanmelden van een organisatie doorlopen.
 • Verjaardagen of anniversaries (van djs/feesten/locaties/labels etc.) worden per verjaardag slechts 1 x per jaar in onze agenda opgenomen.
 • Feesten op geheime locaties en/of onbekende locaties worden niet geplaatst.
 • Besloten feesten worden niet geplaatst in onze agenda.
 • Feesten die niet doorgaan worden op afgelast gezet en nimmer verwijderd uit de agenda.
 • Kaarten mogen alleen onder het feest waar het kaartje voor is.Verkoop alleen tegen bedragen die lager of gelijk zijn aan de verkoopprijs zoals deze geldt bij de erkende verkooppunten. Een kleine extra vergoeding voor je eigen onkosten is toegestaan, maar nooit meer dan 15% van de verkoopprijs (Zoals deze in de agenda van Partyflock vermeld staat. Het is verplicht een prijs te noemen als je een kaartje wilt verkopen. Het vragen naar een kaart waarbij een (maximum)prijs vermeldt wordt van meer dan de reguliere verkoopprijs +15% wordt ook bestraft.

Richtlijnen opmerkingen
Wat mag wel
 • informatieve berichten over het event zelf. Bijvoorbeeld als er een artiest is toegevoegd aan de line-up, als er pendelbussen worden ingezet of andere nuttige danwel leuke nieuwtjes.
 • reacties op andere berichten; antwoord geven op vragen van onze leden of gewoon gezellige berichten met betrekking tot voor- of napret.
 • een linkje naar een externe site plaatsen is in beginsel geen probleem als er een verhaal bijstaat. Alleen een url of alleen 'Meld je aan op onze site, MySpace, Facebook, Twitter, Bebo en Netlog/!' wordt gezien als ongeoorloofde reclame
 • directe links naar sites met foto's van events waarbij de content voor iedereen zichtbaar is. Het is dus niet nodig eerst in te loggen om foto's te zien

Wat mag niet
 • verwijzingen naar andere websites voor (promotionele) acties;
 • verwijzingen naar andere feesten op Partyflock, ook al zijn het feesten van dezelfde organisatie;
 • reacties die duidelijk alleen het kenmerk hebben om de als profielplaatjes gebruikte flyer te laten zien (sluikreclame). Ontopic een bericht plaatsen is prima, maar zet meer neer dan alleen een duimpje of smiley;elke
 • posten van links naar websites waar kans- of gokspelen plaatsvinden.
 • links naar websites die niet vrij toegankelijk zijn. Daarmee bedoelen we dat mensen een profiel aan moeten maken of persoonlijke informatie zoals e-mailadres vrij dienen te geven om pagina's (met bijvoorbeeld foto's) te bekijken.

Stemmen vergaren voor dj-contests
Organisaties schrijven nogal eens contests uit om op die manier beginnende artiesten een kans te geven op een plek in de line-up van hun evenement. Daarbij is het oproepen tot stemmen vaak een integraal onderdeel van de weg naar de overwinning. Partyflock krijgt de laatste tijd erg veel klachten van mensen die zich ergeren aan de vele berichten van deelnemers om op te roepen te stemmen. Bij deze een nieuwe beleidsregel:
Oproepen om te stemmen op een artiest dienen alleen geplaatst te worden onder het event zelf, in een speciaal (centraal) onderwerp over de contest of onder een nieuwsbericht aangaande deze contest. Op elke andere plek (forum, gastenboeken, andere events, andere persberichten et cetera) worden dergelijke oproepen om te stemmen gezien als reclame/spam en overeenkomstig bestraft met strafpunten.

Nota bene
Houd er rekening mee dat een bericht geplaatst door een organisatie anders beoordeeld kan worden dan van een 'gewoon lid'