Partyflock
 
­ Nederland

5 opmerkingen

nicessss:P:P
was weer een top feestje.....!!!
(K)


It was a matter of building parties, having fun, and heating up 4 after the summer. Glad that we brought all the visitors of the event of the year in Brabant a smile (f)
Aan alle Dancesites!

Helaas hebben we besloten om onze planning die deze week in Tilburg nog geplaatst is binnen diverse websites per onmiddelijk te cancellen, de resterende feesten zullen verplaatst worden na de vacantie. Dit gebeurd om diverse redenen, en jazeker een van de redenen is dat men ons daar beschuldigd van het inplannen van DJ JEAN zonder overleg met DJ JEAN. Daarom zenden wij als bijlage een persverklaring van Junior Dance Events en DJ JEAN, hoop dat jullie daar iets mee kunnen doen naar de teleurgestelde partypeople die speciaal voor DJ JEAN naar WILD ROMANCE zijn geweest afgelopen maandag.

De vrijdagprogammering van Club Hill staat onder naam van Junior Dance Events, met in de line-up Eric van Kleef. Eric van Kleef zal wel draaien in de Gaudi Lounge maar dit zal niet meer gebeuren onder Junior Dance Events.


Wij hopen dat jullie allen zo spoedig mogelijk de agenda's kunnen aanpassen.

Met vriendelijke groeten
Team Junior Dance Events

P.S. Voor alle duidelijkheid de volgende feesten worden verplaatst naar een nader te bepalen datum:

Junior Dance Events presents; The Brothers Funk & Franky Q donderdag 26 juli 2007
Junior Dance Events special: MMOODS zaterdag 28 juli 2007
Persverklaring Junior Dance Events & dj Jean

Een week van te voren, voor de editie van Wild Romance The Pink Monday Edition was tussen de conceptdesigner en dj Jean goed overleg geweest. Dj Jean had daadwerkelijk ingestemd om mee te willen doen(voor de tweede keer) in het Wild Romance concept, dj Jean en Junior Dance Events vonden het gewoon heel goed aansluiten binnen het Roze Maandag verhaal tijdens de grootste kermis van Europa in Tilburg. Dj Jean baalt er ook van het topfeest van Wild Romance gemist te hebben afgelopen maandag.

Afgelopen donderdag(19 juli) is er telefonisch en mail contact geweest vanuit Junior Dance Events met Anna Agency Amsterdam zij regelen alle zaken en randzaken rondom diverse dj’s waaronder dj Jean. Daar is intern iets fout gegaan, waardoor dj Jean niet ingelicht werd. Daardoor alle fans binnen de Wild Romance The Pink Monday Edition en Junior Dance Events voor niets op dj Jean hebben zitten te wachten.

Hierbij wensen wij te verklaren dat Junior Dance Events en dj Jean geen enkele schuld of blaam treffen, wij betreuren de gang van zaken. We proberen met Anna Agency een passende oplossing te vinden om alle teleurgestelde partijen tevreden te stellen.


Amsterdam, 26 juli 2007

Junior Dance Events & dj Jean
 
das een lekkere voorkant