Partyflock
 
Electronic Family
19 april 2017
georganiseerd door Site
host: Grotesque afbeeldingen aanpassen

Autotron (binnen) op de kaart Site
Graafsebaan 133
Rosmalen
NederlandNederland
Electronic Family dagen
Electronic Familyza 5 aug 2017, 12:00 ←
Electronic Familyzo 6 aug 2017, 12:00

Tickets & prijzen Electronic Family

Voorverkoop, Dag ticket:€ 39,-
Weekend ticket, passepartout:€ 70,-
Dagticket, toegang, VIP:€ 75,-
passepartout, VIP:€ 139,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Stemresultaat: zeer goed
geweldig7922%
zeer goed12535%
goed10830%
ok247%
voldoende154%
onvoldoende62%
slecht31%
zeer slecht0
waardeloos0

66 waarderingen

chupachups man
anders dan andere jaren maar toch weer TOP. En... heerlijk Heinkenen alcoholvrij bier!
feestbeest13
Staat te veel op elkaar. Terug naar Amsterdam
Danny van Kuijk
Maar zeker niet zo goed als Amsterdam!! Lokatie is echt niet ok.
Anton van Rooij
Absolute top
Foam
Cosmic Gate <3 en de sfeer top!
Maaike :kusje2:
Vooral een heel gezellig feestje gehad :) toch wel een andere sfeer dan Amsterdam... Jammer dat de grotesque area binnen was.
nik@
Stages te dicht op elkaar, verder een leuk gezellig feest
ironmania
T beste festival ooit meegemaakt. Super muziek!! Heerlijke sfeer!!
bonobo.
ze
NyLeZ
kleiner dan verwacht maar zeer geslaagd feest! super fijne line-up, beide dagen!
4 fver
toch nog maar eens gegaan na de eerste EF's ooit meegemaakt te hebben ja leuk met een mooie mix van publiek
Thecla
gewoon gaaf zoals altijd
Wat een slechte locatie tov A'dam.
Rozdavo
een super goed trance festival
eelco71
heeeeel goed !!!!!!!
PUSSYTOPIA
De eerste dag - die helaas begon met plensbuien - werd gelukkig rond 15.00 uur droog en zelfs zonnig warm. De nieuwe locatie was even wennen. We hoefden minder ver te lopen omdat alles dichterbij elkaar stond, maar het was ook een stukje rustiger. Hier en daar jammer dat de ene stage te horen was bij de ander,maar we hebben een fijne dag gehad. Tegels voor een podium oogde wat kil, maar eenmaal vol was ook dat niet meer te zien. Binnen was het veel te heet! Hoogtepunten voor ons deze dag: Morph, Gielen, Mark Sherry.
Ela
Lokatie is er absoluut niet op vooruit gegaan, poncho's kunnen beter binnen liggen (eerst door de stromende regen om er een bij de bar op te halen), muntjes en parkeren was kostbaar & aankleding, tsja..... dat waren stages uit een oude doos. De dj's hebben wel iets goed gemaakt met als afsluiter 'n paar vuurpijltjes. Jongens, dit kan echt beter!
toverheks
jammer dat je op de main de toiletten kon ruiken. stages te dicht op elkaar zodat je bij classics de main kon horen en o omgekeerd
C36
Amstrdamse Bos is veeel leuker kwa sfeer, grootte en muziek!
Zonnetje 36
Gezellig feest. En wat een mooie lieve mensen heb ik leren kennen in twee jaar tijd.
Kevolution
Ondanks de meningen erover verdeeld zijn vond ik het erg goed geluid in de hal van Grotesque. Ok, ik durfde niet voorin te komen, dat zou te hard zijn, maar ik hou er van! Psy area was klein maar fijn, wel veel te dichtbij de classics, waardoor de areas elkaar stoorden. Locatie was verder prima en heb een top dag gehad. Grote held: Jordan Suckley.... niet normaal meer :D
nananaa
Heerlijk weekemd gehad, intens genoten!
PeeJee45
Nieuwe lokatie dus wat kleiner maar zeker leuk opgezet en goed feest!!
Orientalis
Matige locatie..klein. Te dicht op elkaar...amsterdamse bos was veel beter.
Errie&Angie
zoals gewoonlijk was de muziek top! maar 15 euro voor een parkeerkaart vind ik schofterig. max 10 lijkt me nog redelijk. bij de toilet binnen mocht je geen flesjes water vullen beetje vage actie het was 25 graden dan is wat water tussendoor toch lekker . maar daarvoor moesten we naar de dixies.
LiLo1028
Muziek top! Mensen top! Locatie alles prima geregeld. Maar vergelijken met het Amsterdamse Bos? Beter niet doen.
skitmeister
De eerste paar uur regen was klote, maar gelukkig was de Grotesque area binnen (waar ik toch de meeste tijd zou doorbrengen), geluid stond er lekker hard dus oordopjes waren niet voor niks. De opstelling van de area's buiten was minder - 3 stages parallel naast elkaar. Daardoor hoorde je de beats van de ene stage bij de andere stages. Toppers: Watts b2b Skyver, Dymond, Sherry, Suckley
®SupeR­TRance­®
zeer goed
Nique
Fantastisch weekend gehad! 138/Grotesque snoeihard maar wel zuiver geluid. Heerlijk hoe die zaal helemaal los ging!!
Tweede deel was het weer voldoende, line-up ging maar net.
Super geslaagd feestje weer, locatie ondanks twijfels, prima bevallen. Op naar volgend jaar...
Altijd Scherp
leuk feest en een geweldige set van Johan Gielen gehoord
Wendy
Op zich was zaterdag een leuke dag maar vergeleken met zondag vond ik dat er minder gedraaid werd. bij de mainstage was het gewoon te druk voor de mensen die er waren er stond een vip stage maar die stond onwijs in de weg zodat er irritatie kwam. wel merkte ook op dat de stages vrij dicht bij elkaar stonden dus als je een beetje aan de zijkant stond dan hoorde je 2 soorten muziek Door elkaar dat was jammer. Verder een top weekend gehad.
Angie-A
Muziek top,sfeer geweldig,veel leuke mensen om ons heen,locatie minder ruim van opzet as in amsterdamse bos
Hanna
Wat een weekend! Veel wisselende geluiden, maar ik vond Rosmalen erg prettig! Leuke locatie en heerlijk overzichtelijk. Nadeel was wel dat achteraan op de psy er veel geluid van de classic stage was. Vond het zand daar ook top! Zo hoort het bij psy! Verder had ik geen last van de stenen klinkers bij de Main, vind ik prima dansen. Eten was er prima in orde. Maar waar ik vooral voor kwam is de muziek en sfeer en die was top! BAAS van het weekend was Kearney!! Mozeskriebel wat een set en wat zonde dat veel mensen deze set gemist hebben..
Raimond en Esther
Heerlijk feestje, lokatie was even wennen, lijkt kleiner dan in Amsterdamse Bos, zeker genoten!!
MK2013
Nieuwe locatie. Druk op een kleine oppervlakte. Soms top muziek spam niet. Jammer van weer.
Jud ;-)
Heerlijk die oude trance weer
irmavisje
Had liever de locatie van Amsterdamse bos gehad. Wc en alles was prima te bereiken. Goede service overal. Super goed line-up.Dat maakte de feest toch erg leuk.Iets te krap op elkaar,qua podiums.
Legion of the Lost
Mooi terrein, valt vast wel meer mee te doen. Stoneface & Terminal meer techno dan trance? Wel lekker (y) Sherry, Gielen en Aly & Fila :respect: Heel mooie dag gehad, maar geluid op de main was niet alles en op de psy helemaal niet, maar daar kom ik toch niet gauw.
Nicky & Jaap
Leuke locatie en een super sfeer...
Podia stond te dicht op elkaar waardoor Muziek ging overlappen. Dat was jammer. Verder Top Feest!! Veel lieve party vriendjes en geweldige Muziek! De Weergoden waren ons goed gezint!! xxx
nightcrawler
Parkeren en ingang lekker dichtbij. Wij vonden de muziek bij de main fantastisch. Wel klein opgezet zodat je ook de andere muziek er tussendoor hoorde. Afsluiting vonden wij matig, geen spetterend vuurwerk.
Joya
Leuk opgezet maar het was wel proppen buiten met de stages. Straatklinkers op de main is 3x niets maar toen het donker werd merkte je het gzd niet meer. Maar wat stond het volume bij de main absurd zacht dus waardeloos. Dan de Grotesque hal: geweldig, donker, sfeervol met mooie visuals, waanzinnig goed en hard geluid met heerlijke sets van RAM en JoC. Goed georganiseerd maar toch liever terug naar het Amsterdamse Bos.
Hot & Heavy
Goede sfeer, top muziek, alleen Locatie te klein en alles te dicht op elkaar.. Miste het Amsterdamse Bos wel. Die vonden wij meer geschikt. Hopelijk wordt er geluisterd naar de meningen van het publiek. Maar de organisatie heeft zijn best gedaan.
Max
Leuk feest!­ Fonteinen zagen er mooi uit vooral in de avond. Maar de locatie was veel minder dan het Amsterdamse bos.­ Podia's veel te dicht op elkaar waardoor je geluidsoverlast had van het naastgelegen podium.­ Ook al het geluid van de buiten stages was niet zo als het zou moeten zijn, Erg jammer. Wij hebben erg genoten van RAM en Jordan Suckley , wat een geweldige sets!! Echt TOP!!
Ronald &­ Celina
Super festival. Muziek erg goed. Lokatie is top. Tot volgend jaar.
Treb
Het was een erg gezellig feest! De locatie was minder geschikt dan in het Amsterdamse bos. Podia te dicht op elkaar waardoor je geluidsoverlast had van het naastgelegen podium.
Sash!
Super feestje. Zeer leuke sfeer en voelt ook echt zeer familiaal aan. Aly & Fila, Joof, Menno waren top. Zeer lekkere taartjes stand ook :)
Droppie &­ Moppie
Op zich een prima lokatie en feest. Prima vermaakt met mijn schatje..Alles tot in de puntjes verzorgd en een heerlijke lineup. Hulde voor Cosmic Gate. Zo hoort trance te zijn. Maar.......paniekvoetbal omdat er te weinig kaarten zijn verkocht!!! Hele festival verkleind en daarom ook een matige aankleding. Stages te dicht op elkaar. Kortom..... Electronic family verziekt. Geen sfeer. Heeeel erg jammer van dit ooit zo mooie festival in het Amsterdamse bos. Snel maar weer terug zou ik zeggen!!!
stardust (k)
amsterdam was een leukere locatie..maar toch prima vermaakt!
;­p Qnallertjuh ;­p
geluid zowel binnen als buiten veel te hard
ARG15
Geweldige locatie! Alles top geregeld! Niets op aan te merken. Tot vanmiddag!
.
Vind het amsterdamse bos veeeel gezelliger, maar top dagje gehad...ontzettend genoten van de grotesque stage...main vond ik tegenvallen en muziek erg zacht...thanks lieve mensjes voor de gezellie heid.
locatie prima alles vlot controle kluisjes muntjes bar wc. gezellige mensen sfeer was top vooral binnen qrotesque echt genieten. heeeerlijk gedanst op naar dag 2
RenC
Wij hadden er meer van verwacht. Stages dicht op elkaar en aankleding matig. Drank, food en toiletten was er voldoende en ging vlot. In bezit van een weekend ticket maar besloten om de zondag niet meer te gaan.
Virtua­lReali­ty29
Leuk feestje! Gezellige sfeer. Steengoeie dj's, met name bij fe Psy area vertoefd. Super sets gehoord, lekker gedanst. Maar aub nooit meer zand bij een stage, dat was echt waardeloos.
Cherry­bouque­t
Geluid was goed, binnen area een leuke toevoeging. Verder voelde het een beetje kaal. Stages stonden te dicht op elkaar.
Ly
Prima, maar Amsterdamse bos was toch wel fijnere locatie.
ThaEastwood
Vond de nieuwe locatie wel wat hebben. Lekkere trance..... goede sfeer en het weer zat ook nog eens mee :)
RRell
Johan Gielen draaide top
Recreant
Op zich alles goed, maar Amsterdamse bos is toch beter/leuker.
Hennep
leuk feest,leuke mensen,vond buiten de muziek bij de verschillende stages veels te zacht.Het knallen was toch voornamelijk binnen.
kusjes
Ik vond het een kut feest en dan ook nog die kut alcahol controle NOT done
2LIPS
Het gaat uiteindelijk om de line up en die was soms bij vlagen geniaal. Maar een mainstage op klinkers? Het meer met fonteinen was wel prachtig. Aankleding ook TOP gedaan. Alleen jammer dat het geluid soms zo tieglijk hard stond en nogal galmde bij de Trance Classic stage. Een heerlijke dag gehad met mijn lief
Boxen op classic trance waren slecht en te hard ,verder een aardig feest .

Plattegrond Electronic Family

plattegrond Electronic Family
27 augustus 2019

Line-up Electronic Family

1Mainstage
za 12:00 - 13:00: 
za 13:00 - 14:30:  Verenigd Koninkrijk trance
za 14:30 - 15:45:  Colombia trance, house
za 15:45 - 17:00:  Verenigd Koninkrijk trance
za 17:00 - 19:00:  Verenigde Staten trance, reggae
Verenigd Koninkrijk house, trance
za 19:00 - 20:30:  Duitsland trance
za 20:30 - 21:45:  Duitsland Verenigde Staten techno, trance
za 21:45 - 23:00:  Egypte trance
2Grotesque
za 12:00 - 13:00:  Ierland trance
za 13:00 - 14:00:  Schotland techno, trance
za 14:00 - 15:00:  trance
za 15:00 - 16:00:  Duitsland trance
za 16:00 - 17:00:  Verenigd Koninkrijk trance
za 17:00 - 18:00:  Verenigd Koninkrijk techno, trance
za 18:00 - 19:15:  trance
za 19:15 - 20:30:  Ierland trance
za 20:30 - 21:45:  Verenigd Koninkrijk trance
za 21:45 - 23:00:  Verenigd Koninkrijk trance, house
3Trance Classic, gehost door Johan Gielen
za 12:00 - 13:30:  trance, house
za 13:30 - 14:45:  techno, trance
za 14:45 - 16:00:  Duitsland trance
za 16:00 - 17:15:  trance
za 17:15 - 18:45:  Verenigd Koninkrijk trance
za 18:45 - 20:45:  house, trance
za 20:45 - 22:00:  Duitsland trance
4Psy trance
za 13:00 - 15:00:  trance, psy
za 15:00 - 17:00:  Israël trance, psy
za 17:00 - 18:30:  Israël trance
za 18:30 - 20:30:  Verenigd Koninkrijk
za 20:30 - 22:00:  · live Israël psy
Nieuws
Voor het vijfde jaar op rij host Grotesque een eigen stage op Electronic Family!
Amsterdam, 16 februari 2017 T-Mobile presents Electronic Family: The Gathering 2017 maakt een unieke headliner bekend: Gaia. 1
De eerste namen van T-Mobile presents Electronic Family: The Gathering 2017 zijn bekend: Aly & Fila, Andrew Rayel en Bryan Kearney zijn drie van de headliners op het festival.
De data voor het meerdaagse festival Electronic Family: The Gathering zijn bekend. Op 5 en 6 augustus strijkt het outdoor trancefestival een weekend lang neer in Autotron Den Bosch.
T-Mobile presents Electronic Family: The Gathering takes to the brand new venue Autotron in Den Bosch for the first ever full weekend of Electronic Family!

On the 5th and 6th of August 2017 - Autotron will be turned into the biggest outdoor trance festival of Europe. Don’t miss out on this one: a Family weekend with four stages, the best trance DJs and special acts.
→ lees meer
Forum

450 opmerkingen

Eerlijk gezegd ben ik best wel verbaasd dat er zo veel positieve reacties zijn.. maar ah ja fijn dat anderen hebben genoten.
* wat al zo vaak is gezegd: 3 stages zo dichtbij elkaar...
* raar sfeertje... bijna niemand die danst
* rose wijn was echt maar dan echt vies
Voor mij sws laatste keer EF, in Amsterdam was het veel leuker en gezelliger!
* grotesque binnen heeft mijn dag gered daar ging het tenminste los en werd lekker gedraaid
Trance overdag vind ik sws niks, voor mij alleen in het donker met lasers en lekker los gaan!
Zonde van een mooie festivals maar er zijn zo veel leukere volgend jaar kies ik voor iets anders.
Uitspraak van actief op maandag 7 augustus 2017 om 15:26:
Heineken zeker?

Jullie hebben geweldige trance festivals/events in Nederland, maar dat bier is toch inderdaad nooit te drinken bij jullie. :D
Ik heb niks te klagen. Vond het super. Buiten stages te dicht op elkaar, maar ik vermoed dat dit is gedaan ivm tegenvallende kaartverkoop. Terrein is veel groter (en dus potentie voor volgend jaar). 138/grotesque was lekker donker met genoeg verlichting etc (wel wat warm soms). Geluid stond daar snoeihard, oordopjes waren een must. Maar het is ook wel eens lekker om die bass in je maag te voelen. De toiletten in dat gebouw trilden van de muur :P.

Over de muziek zelf niets te klagen. Heerlijk! Zag ergens "line up kan maar net" staan. Check die namen eens man, dit was echt wel een goede line-up!
Uitspraak van Davidoffff op zondag 6 augustus 2017 om 22:39:
Hij heeft al zeker 6 maanden eenzelfde set alleende volgorde van nummers zijn hier en daar anders.

Ik was er niet meer bij, ik had aan 1 dag volop los gaan wel genoeg er van :) Maar als ik dit zo lees kan ik alleen maar zeggen; dat klopt! Vini Vici moet ECHT iets aan vernieuwing doen! Dat viel me al eerder op, alhoewel; wie niet.... haha.

Uitspraak van Davidoffff op zondag 6 augustus 2017 om 22:39:
Vervolgens gaat Bryan Kearney draaien(persoonlijk ook een held voor mij) loopt de complete zaal leeg .

Ik had begrepen van mijn vrienden (die wel nog zijn gegaan zondag) dat Bryan soft begon. Tja dan vraag je wel een beetje om een leegloop. Begrijp me niet verkeerd, ik hou echt van Kearney... maar het is en blijft gewoon ronduit DOM om je publiek te laten inkakken na een knalset als die van Vini Vici.
Uitspraak van Kevolution op dinsdag 8 augustus 2017 om 20:44:
maar het is en blijft gewoon ronduit DOM om je publiek te laten inkakken na een knalset als die van Vini Vici.


Ik heb niet echt het gevoel dat dat de issue was. Voordat Vini Vici moest beginnen liep de stage binnen al enorm vol. Mensen kwamen omdat inmiddels Vini Vici een redelijk bekende naam is in NL.
Na Vini Vici ging de kudde netjes naar Gaia gluren, ook daar was immers veel over te doen geweest in de media...het was toen Gaia begon het drukste moment op Mainstage van het hele weekend.
Daar kan Kearney niet zoveel aan doen is mijn gevoel..
Dussss, conclusie, we zien liquid-ice & deliciouslin volgend jaar weer bij EF? :P
Kearney had gewoon de pech dat hij tegelijk met Gaia stond, Kearney kan je tegenwoordig 15x per jaar in Nederland zien, dus hebben wij ook voor Gaia gekozen en daar zeker geen spijt van!

Verder een prima festival gehad, al vond ik de sfeer minder dan in het Amsterdamse bos, op de meeste stages stond iedereen maar een beetje stil (behalve binnen) en ging het pas 's avonds een beetje los. Geluid was ook niet echt om over naar huis te schrijven, maargoed we hebben het gezellig gehad en de line up en sets waren grotendeels top van wat we gezien hebben. Volgend jaar maar geen travelpack meer, dat vond ik echt te duur gezien wat we ervoor terug hebben gekregen, boek zelf wel iets of reis 2 dagen heen en weer mocht het weer een weekend worden.
Uitspraak van Nique op woensdag 9 augustus 2017 om 20:50:
Dussss, conclusie, we zien liquid-ice & deliciouslin volgend jaar weer bij EF? :P


:) Je weet het inmiddels, we hebben het er veel over gehad, ik vond het een prima feest. Reden dat we gegaan zijn wel echt wel de gave stage binnen. Trance hoort voor mijn gevoel in het donker, 's avonds/'s nachts met lasers en gave visuals. Overdag buiten is de sfeer echt totaal maar dan ook totaal anders, je ziet het aan het publiek ook. Uitzondering vond ik wel de psy stage, daar heb je dan toch weer de echte psy liefhebbers, geen dagjesmensen en carnavalsvierders, echte liefhebbers en dat vind ik mooi om te zien. Zelf ook helemaal uit mijn plaat gegaan bij Tyas. Ik zag er ook een Hindoestaans ogende man met bijbehorende kleding zo lekker genieten, daar kan ik nu weer van genieten. Echt mooi om dat te zien en exact doorvoor was die stage er ook.
Maar zoals gezegd, de stage binnen was super voor ons en muzikaal was het echt twee dagen lang totaal smulwerk, wat waren die twee dagen goed.. Het voelt raar om met het zonnetje in een donker hol te duiken, daarom liever in de avond/nacht. Maar het kon onze pret niet drukken, twee heerlijke dagen gehad.
laatste aanpassing
Leuk weekend gehad..

Als ik eerlijk moet zijn geef ik de voorkeur aan het Amsterdamse Bos.. Line up was wel erg dik, vooral zaterdag (L)

Mark Sherry was geweldig, 2nd Phase vond ik ook errug vet en Jordan was ook goed :D
Alleen het enige zeikpuntje van mijn kant.. Wat een hitte daarbinnen, echt niet normaal!!

Zondag heerlijk weer en niks ging volgens planning.. Ik wou een kijkje gaan nemen bij Vini Vici & Kearney maar eindigde bij Durand & Gaia waar ik geen spijt van had.. Gaia draaide echt wel Tech <3 2 Di Stefano tracks & 1 Sherry track.. nou, dat had ik niet willen missen haha!
Mooi feest gehad. En ja Amsterdamse bos is mooier. Maar de organisatie heeft zich toch nog goed weten te behelpen met de karige kaartverkoop. Het festival moet zich nu gewoon weer opnieuw ontwikkelen om groter te worden. Ik kom volgende jaar gewoon weer!😀
Uitspraak van ;; TamaaR op vrijdag 11 augustus 2017 om 10:29:
Wat een hitte daarbinnen, echt niet normaal


Klopt. Was echt verschrikkelijk heet in die hal. Maar niet heet genoeg :D
laatste aanpassing
Uitspraak van ;; TamaaR op vrijdag 11 augustus 2017 om 10:29:
Gaia draaide echt wel Tech <3 2 Di Stefano tracks & 1 Sherry track.. nou, dat had ik niet willen missen haha!


Toch iets gemist dus. De opening heb ik gezien, erg mooi, maar na 15 min wilde mijn wederhelft liever naar Kearney en dat vond ik ook prima.
Ben nu toch wel nieuwsgierig naar de hele set. De Gaia sets, zijn er maar een paar, weken niet echt veel af tot op heden, op EF dus duidelijk wel... :)
Uitspraak van ;; TamaaR op vrijdag 11 augustus 2017 om 10:29:
Jordan was ook goed :D


Wat een set!!! #hemels

Uitspraak van Anneke(l)(k) op vrijdag 11 augustus 2017 om 10:47:
Mooi feest gehad. En ja Amsterdamse bos is mooier. Maar de organisatie heeft zich toch nog goed weten te behelpen met de karige kaartverkoop. Het festival moet zich nu gewoon weer opnieuw ontwikkelen om groter te worden. Ik kom volgende jaar gewoon weer!😀


Helemaal mee eens!

Uitspraak van Nique op vrijdag 11 augustus 2017 om 15:34:
Klopt. Was echt verschrikkelijk heet in die hal.


De saunastage! amai..
Uitspraak van Liquid-Ice & DeliciousLin op vrijdag 11 augustus 2017 om 16:56:
naar Kearney


Hoe was Kearney dan?

En ja ik was heel verbaasd over Gaia, wist echt niet dat hun zo draaiden haha..
Uitspraak van ;; TamaaR op vrijdag 18 augustus 2017 om 15:39:
En ja ik was heel verbaasd over Gaia, wist echt niet dat hun zo draaiden haha..


Luister/kijk deze sets maar eens....ik vind het geweldig...

https://www.youtube.com/watch?v=clvetMzQEDY

https://www.youtube.com/watch?v=FTcmgUKjOEc

https://www.youtube.com/watch?v=CwxgWgtMqXs&t=860s&list=PLGR-vAFqXYoIMq23xt1WcSJP7ovtt3byu&index=14



Uitspraak van ;; TamaaR op vrijdag 18 augustus 2017 om 15:39:
Hoe was Kearney dan?


Begin dus niet gezien, maar verder vond ik het een gave set. Zal veel nieuw werk in van hem....en iedereen stond te springen...dat zegt genoeg.
Kearney komt vaak met gestrekt been in zeg maar aan het begin :) en zwakt dan af....dit keer vond ik dat juist niet...sterke set tot het einde toe.....
Uitspraak van Nique op dinsdag 8 augustus 2017 om 19:36:
Ik heb niks te klagen. Vond het super. Buiten stages te dicht op elkaar, maar ik vermoed dat dit is gedaan ivm tegenvallende kaartverkoop. Terrein is veel groter (en dus potentie voor volgend jaar).


valt tegen hoor, achter de podia begonnen al vrij snel de tennisbanen. Wel zou er wat kunnen gebeuren met het braakliggende deel langs het water, gras erin en een podium daarheen zou ik zeggen
Er is ook nog een gigantische binnen-hal.
Zie..



blauw is wat er gebruikt is (exclusief binnen zaal Grotesque/138)
laatste aanpassing
Weinig denderende verhalen over de locatie en een hal voor een festival? Tja, niet echt de setting voor EF toch?

Wij hebben dit jaar weekend Mysteryland gedaan. Andere muziek natuurlijk en duurder enzo.... Maar goed bevallen en je merkt dat locatie + headliners toch wel alles bepalend is voor succes. EF miste dat, hoop dat ze nadenken en volgend jaar uitpakken. Dan weer aanwezig!
Uitspraak van actief op dinsdag 29 augustus 2017 om 19:21:
en een hal voor een festival?


Ik vond het prima. Beetje warm daar binnen, maar gaf wel een beetje ASOT gevoel.
Tomorrowland's Trance Energy / A State Of Trance stage was ook binnen.



Niks mis mee toch? Vind het voor deze trance stroming wel goed passen. Donker met visual effects.

Snap niet zo waarom mensen bij het denken aan een Festival ineens met allerlei restricties op de proppen komen.
Definitie van festival is een reeks van optredens/verschillende optredens/voorstellingen tegelijkertijd/achter elkaar en vaak verspreid over meerdere dagen (maar hoeft niet).
Festivals hoeven niet perse binnen, en hoeven ook niet perse buiten.
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Nique op dinsdag 29 augustus 2017 om 21:04:
Snap niet zo waarom mensen bij het denken aan een Festival ineens met allerlei restricties op de proppen komen.


Restricties? Het heeft juist zijn unieke charme een festival. Zomer, lekker buiten of in een tent. Zo vaak kunnen we niet buiten feesten, laat staan met Trance.
Ik snap je gedachtegang, en de link naar zomer en warm wel alleen weet ik eigenlijk zelf ook niet zo goed waar dat vandaan komt. Waarom denken we aan warm weer bij het woord Festival? Maar toch kan een festival echt binnen plaatsvinden en ook in de winter. :). De definitie zegt niets over zomer / warm / buiten. :)
laatste aanpassing
Zomer, festival en het weer in Nederland is dit jaar sowieso geen succes. Ik vind een binnenstage (een tent is tenslotte ook binnen) dan ook geen probleem.
Uitspraak van actief op dinsdag 29 augustus 2017 om 21:15:
Zo vaak kunnen we niet buiten feesten, laat staan met Trance.


Zo heeft ieder zijn voorkeur. Ik heb het weer eens ervaren tijden twee dagen EF.
Als je ergens veel mensen ziet niet NIET voor de muziek komen, alleen maar buurten en stilstaan, gezien willen worden, vaak nog op een prominentie plek waar je verplicht zou moeten dansen, dan is dat wel op een buitenfeest. Meest bizarre zijn de rugzak bezoekers, die het wagen een cordon van rugzakken op de grond te leggen en zo hun gebied af te bakenen...ja...en ook binnen zag ik het.....dan haak ik af...


Uitspraak van Nique op dinsdag 8 augustus 2017 om 19:36:
ivm tegenvallende kaartverkoop.


Daar hoor ik iedereen over, waar komt deze info vandaan?


Uitspraak van Nique op dinsdag 8 augustus 2017 om 19:36:
Terrein is veel groter (en dus potentie voor volgend jaar)


Groter is niet altijd beter.......soms wel :D

De wens van de EF organisatie was om er een twee-daags festival van te maken. Daarmee valt het Amsterdamse Bos definitief af en het feest komt er zoals ik dat inschat ook niet meer terug...
Maar om als doelstelling te hebben het uit te breiden....hmm...ik ben het met je eens dat er plaats genoeg is. Over de locatie is echt wel goed nagedacht alvorens deze te selecteren. Zo'n ingrijpende verandering voer je niet door eenmalig. Dit gaan ze verder perfectioneren denk ik.
De test is zover ik kan inschatten geslaagd..
Feit dat er een hoop vrijkaarten zijn weggegeven ;)
En groter is zeker niet altijd beter. Daarom hebben ze het terrein ook verkleint. Het lijkt mij zeer sterk dat dit het oorspronkelijke plan was :P. Zo dicht op elkaar.
laatste aanpassing
Uitspraak van Nique op woensdag 30 augustus 2017 om 18:10:
Feit dat er een hoop vrijkaarten zijn weggegeven


Maar niemand weet hoeveel er dat waren toch?

Uitspraak van Nique op woensdag 30 augustus 2017 om 18:10:
Het lijkt mij zeer sterk dat dit het oorspronkelijke plan was :P. Zo dicht op elkaar.


Zou kunnen. Ik weet het niet. Persoonlijk had ik weinig last van geluid dat over zou lopen tussen de stages. Als je iets meer naar voren loopt hoor je het niet meer.
Wat mij aangaat was het prima zoals het was.
Locatie heeft potentie zoals je zegt. Parkeren is super daar, al maken de het best prijzig met 15 euries. Maar je staat goed met je auto.
De hal is is geweldig, dat heb je ook niet in het Amsterdamse Bos
Uitspraak van Liquid-Ice & DeliciousLin op vrijdag 18 augustus 2017 om 17:44:
sterke set tot het einde toe.....


Hmm ok..
Nou misschien geef ik hem een kans over een paar weekjes op Summerlake dan haha.

Bedankt voor de linkjes! :D
Uitspraak van Nique op dinsdag 29 augustus 2017 om 16:18:
ie..



blauw is wat er gebruikt is (exclusief binnen zaal Grotesque/138)


minder zelfs want je hebt hier over de tennisbanen heen getekend.