Partyflock
 
Electronic Family
19 april 2017
georganiseerd door Site
host: Grotesque afbeeldingen aanpassen

Autotron (binnen) op de kaart Site
Graafsebaan 133
Rosmalen
NederlandNederland
Electronic Family dagen
Electronic Familyza 5 aug 2017, 12:00 ←
Electronic Familyzo 6 aug 2017, 12:00

Tickets & prijzen Electronic Family

Voorverkoop, Dag ticket:€ 39,-
Weekend ticket, passepartout:€ 70,-
Dagticket, toegang, VIP:€ 75,-
passepartout, VIP:€ 139,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18

Stemresultaat: zeer goed

geweldig7922%
zeer goed12535%
goed10830%
ok247%
voldoende154%
onvoldoende62%
slecht31%
zeer slecht0
waardeloos0

Plattegrond Electronic Family

plattegrond Electronic Family
27 augustus 2019

Line-up Electronic Family

1Mainstage
za 12:00 - 13:00: 
za 13:00 - 14:30:  Verenigd Koninkrijk trance
za 14:30 - 15:45:  Colombia trance, house
za 15:45 - 17:00:  Verenigd Koninkrijk trance
za 17:00 - 19:00:  Verenigde Staten trance, downtempo, reggae
Verenigd Koninkrijk house, trance
za 19:00 - 20:30:  Duitsland trance
za 20:30 - 21:45:  Duitsland Verenigde Staten techno, trance
za 21:45 - 23:00:  Egypte trance
2Grotesque
za 12:00 - 13:00:  Ierland trance
za 13:00 - 14:00:  Schotland techno, trance
za 14:00 - 15:00:  trance
za 15:00 - 16:00:  Duitsland trance
za 16:00 - 17:00:  Verenigd Koninkrijk trance
za 17:00 - 18:00:  Verenigd Koninkrijk techno, trance
za 18:00 - 19:15:  trance
za 19:15 - 20:30:  Ierland trance
za 20:30 - 21:45:  Verenigd Koninkrijk trance
za 21:45 - 23:00:  Verenigd Koninkrijk trance, house
3Trance Classic, gehost door Johan Gielen
za 12:00 - 13:30:  trance, house
za 13:30 - 14:45:  techno, trance
za 14:45 - 16:00:  Duitsland trance
za 16:00 - 17:15:  trance
za 17:15 - 18:45:  Verenigd Koninkrijk trance
za 18:45 - 20:45:  house, trance
za 20:45 - 22:00:  Duitsland trance
4Psy trance
za 13:00 - 15:00:  trance, psy
za 15:00 - 17:00:  Israël trance, psy
za 17:00 - 18:30:  Israël trance
za 18:30 - 20:30:  Verenigd Koninkrijk
za 20:30 - 22:00:  · live Israël psy

Nieuws

Voor het vijfde jaar op rij host Grotesque een eigen stage op Electronic Family!
Amsterdam, 16 februari 2017 T-Mobile presents Electronic Family: The Gathering 2017 maakt een unieke headliner bekend: Gaia. 1
De eerste namen van T-Mobile presents Electronic Family: The Gathering 2017 zijn bekend: Aly & Fila, Andrew Rayel en Bryan Kearney zijn drie van de headliners op het festival.
De data voor het meerdaagse festival Electronic Family: The Gathering zijn bekend. Op 5 en 6 augustus strijkt het outdoor trancefestival een weekend lang neer in Autotron Den Bosch.
T-Mobile presents Electronic Family: The Gathering takes to the brand new venue Autotron in Den Bosch for the first ever full weekend of Electronic Family!

On the 5th and 6th of August 2017 - Autotron will be turned into the biggest outdoor trance festival of Europe. Don’t miss out on this one: a Family weekend with four stages, the best trance DJs and special acts.
→ lees meer

Forum

450 opmerkingen

Inderdaad vroeg gestopt dan die verkoop voor vandaag. En ook geen weekendticket verkoop meer. Daar snijden ze zich wel mee in de vingers denk ik.
Ik vermoed dat er nog wel deurverkoop zal zijn maar ja dan betaal je wel de hoofdprijs. Wellicht lopen er daar ook nog mensen rond die hun kaartjes kwijt willen.
laatste aanpassing
 
Ja had ze al zien staan. Maar staan er al de hele dag op en zijn steeds gereserveerd en vervolgnes weer beschikbaar. Heb er niet echt een lekker gevoel bij..
Main is op steen. Heel klein. Zon komt door. Wel eem teleurstelling hoor toch wel. Maar we maken er het beste van
Uitspraak van PsyTech op zaterdag 5 augustus 2017 om 13:49:
Main is op steen. Heel klein. Zon komt door. Wel eem teleurstelling hoor toch wel. Maar we maken er het beste van


Vond ik ook. Een heeeel andere sfeer dan met t amsterdamse bos. Volgend jaar kunnen ze beter terug gaan. T was heel gezellig en had t super naar mijn zin vandaag. Maar ik had niet echt een EF gevoel. Best wel jammer...
Het was niet slecht maar nu besef je wel wat een goede locatie het Amsterdamse bos is: Heel ruim en gezellig. Nu inderdaad de main op een stenen ondergrond, dat geeft meteen een andere sfeer/gevoel. En de 3 buiten podia staan nu te dicht bij elkaar, geluid van andere podia is te sterk hoorbaar. 1 pluspunt was de Grotesque stage, deze was binnen in een hal en het geluid daar was echt ongelooflijk. Wel veel te hard en we hadden geen oordopjes bij ons dus we durfden het niet aan om er heel lang te blijven. Als ik mag kiezen voor volgend jaar dan is mijn keuze Amsterdamse bos ! Die T-mobile ballonpop was wel grappig overigens.
Johan Gielen draaide top 👌🏻
ik ben eind vorig jaar met een select groepje op deze,locatie geweest met mensen van alda. Daar deelden ze hun eerste ideeen over de indeling. het idee was toen om van het grote veld buiten 1 grote mainstage te maken, en dan achter het meertje nog 2 en 1 binnen. ik denk dat ze het kleiner hebben gemaakt omdat er niet zoveel kaarten zijn verkocht dan andere jaren. Er is in elk geval wel ruimte bij het autotron om het ruimer op te zetten.
Vond de opzet een aankleding erg matig. Geluid was overal echt slecht.
Classics stage was voor mij aardig verpest, Marc Simz stond veels te vroeg en draaide de beste set van de hele dag. Daarna haalde niemand het niveau van zijn set, erg jammer. Geef hem prime time je weet onderhand wel dat hij dikke sets draait. Verder vandaag hopen op een dikke set van Gaia en hopen dat ik nog met een redelijk gevoel deze EF achterlaat. Volgend jaar maar terug naar Amsterdam
Alles stond wel erg dicht bij elkaar. Als je achteraan stond bij de Psystage, hoorde je alles van de Classics erdoorheen. Beetje jammer. En dat zand vond ik heel irritant. Bij Captain Hook dat plastic nog om de luidsprekers, dat was echt waardeloos. :')

Maar, Ace Ventura, John Fleming en Astrix draaiden supergoeie sets dus heb mij zeker vermaakt en maakte alle negatieve puntjes voor mij weer goed. :D
We gaan het vanmiddag zien.
Ik hoor niemand nog waarom het niet terug gebracht wordt naar 1 dag.
Mooie locatie, goede voorzieningen. Vond het terrein verder rommelig, geluid dat elkaar overlapt is erg storend. Heb me binnen echter kostelijk vermaakt, zeker onder leiding van John O'Callaghan! Als dit een feest van een ander genre was, was ik waarschijnlijk niet zo snel teruggekeerd. Maar omdat er niet zo veel (lees; te weinig!) trancefeesten zijn, ben ik hier volgend jaar wel weer aanwezig waarschijnlijk.
Prima feestje, goeie locatie qua parkeren, ingang en fijne korte loopafstand. Stages wat te dicht op elkaar, verder alles prima geregeld!
Uitspraak van VirtualReality29 op zondag 6 augustus 2017 om 10:54:
Alles stond wel erg dicht bij elkaar. Als je achteraan stond bij de Psystage, hoorde je alles van de Classics erdoorheen. Beetje jammer. En dat zand vond ik heel irritant. Bij Captain Hook dat plastic nog om de luidsprekers, dat was echt waardeloos. :')


Op de psy was het geluid dan ook erg belabberd, daar hoor je alles overheen. Vond het verder wel een mooi terrein en op de classics en binnen bij Grotesque niet veel te klagen.
Ja klopt, alleen vooraan de psy stage was het geluid goed te doen. Maar niet echt hard ofzo. Op Asot werd je daar weggeblazen, zo hard dat het was. :D
Nou ik vond die classic stage niet echt classics.
Op Toyax na dan. Dat was wel een van de beste setjes die ik vandaag gehoord heb. Wauw!! Die steld echt nooooit teleur. Precies wat ik wou horen. Dat mocht van mij nog de hele dag doorgaan.

The Thrillseekers ook echt heerlijk van genoten! Lekker melodieus en zweverig. Op de laatste track na dan. Maar dat was voor popov denk ik. Die begon meteen mainstage trance te draaien dus was ook gelijk weg.

Inderdaad bij de psy was het geluid niet hard. Later wel beter. Halverwege de stage en je had nergens last van.
Even bij Anoebis gestaan. Had t liever langer willen hebben maar er waren nog andere keuzes. Die had wel een fijne stijl. Echt goa zoals je het verwacht.

Ik heb me prima vermaakt. Super naar mijn zin gehad. Weer alle vrienden terug gezien, veel blije mensen. Goeie sfeer. Dat heeft het weekend wel goed gemaakt.
Maar beter gaan ze volgend jaar weer terug naar Amsterdam. Voor mij 1 uur langer reizen. Maar dat is echt een veel betere locatie ervoor.
Ik hoop dat jullie het ook naar je zin hadden. Vond het buiten de switch van locatie toch nog een mooi feestje. Maar ze mogen nog wel iets veranderen voor volgend jaar.
De ruimte tussen de stages was echt te kort. Toch wel vervelend.

Slaap lekker iedereen en tot de volgende!
laatste aanpassing
Wat een lekker dagje was dit zeg. Was het absoluut waard maar wel een aantal kantekeningen : ruimte tussen stages te klein waardoor geluid in elkaar overliep. Alcohol was slecht(stoute milkshake was wel lekker) maak er wat meer een festival van. De prijs was gezien de line up niet verkeerd maar ik verwacht met de huidige concurrentie gewoon wat meer van een organisatie om er tussen uit te springen. Graag volgend jaar weer Amsterdamse bos. Dan maar 1 dag festival. Soms is groeien niet altijd een vooruitgang. Muziek was verder wel erg erg lekker met 1 grote maar. Laat Vini Vici voortaan lekker thuis. Wat ben ik daarop afgeknapt terwijl ik een redelijk fan ervan was. Elk nr uit zijn set al op ASOT800 in de jaarbeurs gehoord. Echt alles. Hij heeft al zeker 6 maanden eenzelfde set alleende volgorde van nummers zijn hier en daar anders. Een aanfluiting. Vervolgens gaat Bryan Kearney draaien(persoonlijk ook een held voor mij) loopt de complete zaal leeg . Als hij voortaan EF aan zich voorbij laat gaan kan ik hem helemaal gelijk in geven. Nogmaals. Heb genoten maar ben van EF wat meer gewend.
Ik vind dat er veel gezeurd wordt dat het volgend jaar weer in Amsterdam moet zijn. Waarom? Bij het autotron tenminste fatsoenlijk parkeren. Klagen over zand? In het amsterdamse bos meer zand dan in Rosmalen geloof ik... Klagen over de alcohol? Die is overal hetzelfde (bagger). Klagen over geluid dat in elkaar over gaat van de stages? Was vorig jaar (en de jaren daarvoor) ook een klacht in Amsterdam. Zeuren over de sfeer, die zou beter zijn in Amsterdam? De sfeer maak je toch zelf, of niet?
Voor de een is het verder rijden, voor de ander is het juist dichtbij. Zo is er altijd wat.
Voor de indeling van het terrein is denk ik gekozen ivm minder kaartverkoop. Er is ruimte genoeg om bij meer bezoekers deze ook meer ruimte te geven en de stages wat meer uit elkaar te plaatsen. Dus daar maak ik me geen zorgen om.
1 of 2 dagen, dat is me om het even. Hoeft voor mij niet perse in elk geval. Maar geen reden om een feest niet meer te bezoeken. Ik wacht af op de line up van volgend jaar en besluit dan of ik weer ga of niet. Ga niet nu al lopen piepen....
Uitspraak van ;p Qnallertjuh ;p op maandag 7 augustus 2017 om 08:53:
1 of 2 dagen, dat is me om het even. Hoeft voor mij niet perse in elk geval. Maar geen reden om een feest niet meer te bezoeken. Ik wacht af op de line up van volgend jaar en besluit dan of ik weer ga of niet. Ga niet nu al lopen piepen....

Absoluut, er waren zeker wat minpunten. Maar die zijn op te lossen tegen volgende editie. Ik hoop vooral volgend jaar op een wat meer afwisselende line-up. En met een hogere ticketverkoop kunnen ze dan ook het terrein wat groter maken.
Uitspraak van ;p Qnallertjuh ;p op maandag 7 augustus 2017 om 08:53:
Klagen over de alcohol? Die is overal hetzelfde (bagger)


Niet helemaal mee eens. Je hebt slecht bier..en heeeeeel slecht bier. Het laatste was hier het geval. Wijn overigens wel ok. Je bent inderdaad voor een deel zelf verantwoordelijk voor de sfeer. Moet zeggen dat ik destijds bij Awakenings in Eindhoven ook een mindere sfeer had. Volgens mij heb ik gewoon niks met brabant lol
Uitspraak van VirtualReality29 op zondag 6 augustus 2017 om 10:54:
Als je achteraan stond bij de Psystage, hoorde je alles van de Classics erdoorheen. Beetje jammer. En dat zand vond ik heel irritant.


De psy stage was weliswaar klein maar precies zoals het hoort met de aankleding en het zand. Deze subcultuur is begonnen met dansen op bloten voeten in het zand....Alda had dat prima voor elkaar.

Check anders eens wat materiaal van het Ozora festival op youtube, dat werkt verhelderend.....
laatste aanpassing
Uitspraak van ;p Qnallertjuh ;p op maandag 7 augustus 2017 om 08:53:
Ik vind dat er veel gezeurd wordt dat het volgend jaar weer in Amsterdam moet zijn. Waarom? Bij het autotron tenminste fatsoenlijk parkeren. Klagen over zand? In het amsterdamse bos meer zand dan in Rosmalen geloof ik... Klagen over de alcohol? Die is overal hetzelfde (bagger). Klagen over geluid dat in elkaar over gaat van de stages? Was vorig jaar (en de jaren daarvoor) ook een klacht in Amsterdam.


Op alle vlakken mee eens (y)
Uitspraak van Davidoffff op zondag 6 augustus 2017 om 22:39:
Laat Vini Vici voortaan lekker thuis. Wat ben ik daarop afgeknapt terwijl ik een redelijk fan ervan was. Elk nr uit zijn set al op ASOT800 in de jaarbeurs gehoord. Echt alles. Hij heeft al zeker 6 maanden eenzelfde set alleende volgorde van nummers zijn hier en daar anders. Een aanfluiting.


Daar heb je wel een punt. Toch ging de boel giga los op zijn set, maar je hebt helemaal gelijk, het zijn minimale veranderingen op de oude glorie. Ik hoop dat ze daar beide wat aan gaan doen, anders valt hun ster net zo snel als deze gerezen is. Dat zou jammer zijn.

Uitspraak van Davidoffff op zondag 6 augustus 2017 om 22:39:
Vervolgens gaat Bryan Kearney draaien(persoonlijk ook een held voor mij) loopt de complete zaal leeg .


Yep, ook een lastige situatie om hem samen te zetten met GAIA. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat 80% van de bezoekers nog nooit van Bryan Kearney heeft gehoord. Dat vind ik persoonlijk het nadeel van een festival, de meesten komen niet voor specifieke DJ's of muziek stijlen. Komen carnavallen.
Overigens was Bryan's set weer eens bere goed. De zaal was maar voor een kwart gevuld maar iedereen stond te springen, dat dan weer wel.
Dat snap ik wel, ik ken de beelden (je bedoelt Ozora?). Ik vond het met schoenen toch echt irritant. En was niet van plan op blote voeten in het natte zand te staan. ;) Gras is al een stuk beter,dan glij je niet steeds weg in kuiltjes.
Kan me nog een set herinneren op Transmission waar 20.000 man Kearney Kearney Bryan F*cking Kearney scanderen op de beats. Echt Awesome. Had zondag een beetje plaatsvervangende schaamte voor die lege zaal. Hij draaide weer echt zoveel nieuwe muziek. De tijd en moeite die hij steekt in vernieuwing en verbetering mag een applausje voor gegeven worden. En gelijk heb je over het publiek wat wel bij Bryan bleef. Helemaal loss
Uitspraak van actief op maandag 7 augustus 2017 om 15:26:
▶Uitspraak van Davidoffff op maandag 7 augustus 2017 om 11:54:heeeeeel slecht bier
Heineken zeker?


Niet eens op gelet eigenlijk. Na 3 slokken me bier weggegooid en de hele dag Red Bull gedronken
Heb me echt super vermaakt! Lekker de ruimte om los te gaan en bij elke stage wel wat setjes meegepakt. Ben Nicky heeft me het meest geraakt gister. De beleving binnen was ook echt top. Minpuntjes die er waren makkelijk opgelost door naar een andere stage te gaan, niet noemensduswaardig dus :). Van mij mag het volgend jaar weer in Rosmalen!