Partyflock
 

Toxic

#13 Facebook
Toxic
9 november 2016

Toxic
3 oktober 2016
erotisch
georganiseerd door Site Site

De Heuvel Gallery (binnen) op de kaart Site
Heuvelring 37
Tilburg
NederlandNederland
tech house × 4, club × 3, tribal house × 3, deep house × 1

Tickets & prijzen Toxic

Uitverkocht
Voorverkoop:€ 30,-
Deurverkoop:€ 40,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
21
Kledingvoorschrift
Lak, leer, latex fetish crossdress
Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig.

Stemresultaat: zeer goed

geweldig4849%
zeer goed2728%
goed2121%
ok22%
voldoende0
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0

22 waarderingen

onstwee
absoluut stout gezellig topfeest
Lion and Lioness
Toxic people are real. No showoff. Just friendswith a good attitude. Loved it!
Anne Brouwer
Was weer top xxx
Jurgen &­ Bernadette
Het was weer een heerlijk feest met veel goede muziek en leuke mensen.
Frionne
Beste feest uit het ZUIDEN
FF wennen qua muziek.....maar verder een superfeest...
@blackorca: dat was het zeker! Superlekker feest en een heerlijke avond/nacht!
Ronald en Nathalie bedankt, dit was weer een geweldig goed georganiseerd feest, we hebben heerlijk genoten van de muziek het leuke publiek en de warme sfeer.
Boeddh­aclub.­nl
Genoten! Leuke sfeer. G.
bumblebee's sista
het was weer eeenorrrum gezellig!
Top feestje! Geweldige vibe, crowd en super gedraaid! Op naar de volgende editie!
peerski4u
wowieeee wat was het weer een geweldige toxic
Ronald &­ Celina
Super feestje. Uitverkocht maar gewoon gezellig druk en niet te warm. Muziek de hele avond top.
Ricky Housing
We hebben ons weer super goed vermaakt. Ronald en Nathalie bedankt voor deze heerlijke avond !!
Heeeerlijk feest, geweldig publiek, punt van kritiek blijft het combineren van rook- en lockerruimte. Maar dit is al praktisch traditie bij Toxic.
sweeties07
is goed feest. deze keer was de muziek voor ons iets minder. roken in de locker ruimte is niet fijn. verder gewoon weer knalluh in oktober
Franky076
De sfeer was weer top zoals altijd. Leuke nieuwe mensen ontmoet. Wij konden ons niet echt vinden in de muziek waardoor we er niet echt in konden komen. Maar al met al hebben we ons wel prima vermaakt. Als afsluiter Da Dominator, was weer super. Thx
blackorca
Brabantse geilzelligheid :LOL:
Davi-brunette
Spontane mensen, lekkere muziek! Alles wat je nodig hebt voor een leuke avond!
Tulz // DJ Da Dominator
Zoals altijd bij Toxic; een super vibe! Was weer een super editie! En thnx voor de support tot de laatste minuut, toen wij jullie eruit moesten vegen.. ;) Tot snel! DJ da Dominator Team A & M
topavond gehad dit feest gaan we nooit meer overslaan
patrick s
zoals altijd een super gezellig top georaniseert heerlijk feeeeest met allemaal mooie mensen !!!

Line-up Toxic

1Toxic main
techno, trance, house
house, trance, techno
house, trance
house, latin
2Dirty Sound
house, trance, downtempo
house, trance, latin
3Deep House Lounge

Statistieken

139Partyflockbezoekers
91Partyflockgeïnteresseerd
137Facebookbezoekers
145Facebookgeïnteresseerd
43 / 42·mannen / vrouwen
45.6Partyflockgemiddelde leeftijd
47.3Partyflockleeftijd mediaan
50·opmerkingen
22·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (98 stemmen)
Laat jij je verleiden? of verleid jij iemand?
Beveel jij? Of...

Toxic nodigt jullie uit te komen Stralen, Dansen en Verleiden in jullie mooiste kleding!

Straal in je creaties van lak, leer, rubber/latex en voel je trots. Trots is immers een gemeengoed binnen deze unieke Life Style en wat is er nou mooier dan iemand die straalt van trots, omdat hij of zij zichzelf kan zijn en geaccepteerd kan worden met al zijn of haar unieke gewoontes, gevoelens, voorliefdes en FETISHES...

RonaH Events organiseert evenementen op hoog niveau, met oog voor een zorgvuldig samengestelde mix van kwalitatieve ingrediënten.
Wij zijn trendsetter en gooien tradities overboord. Bij ons kun je rekenen op een enthousiaste aanpak en een gezond streven naar perfectie.

De wensen van onze bezoekers zijn het allerbelangrijkst. Liggen die niet meteen kant-en-klaar op tafel? Geen probleem: samen krijgen we die scherp. Daarbij gaan we nooit over grenzen heen… Al zoeken we die wel graag op!

50 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 26539, 111498}
Free Download:
"Deeper in Trance - DJ da Dominator"
Enjoy!

Toxic fetishparty 25 maart, is een supervette beleving:
Wie staat waar en hoe laat..

Mis je favoriete DJ niet!!
Toxic Main [begane grond]
20:30-21:30 Marcello Dimitrevic
21:30-23:00 Ruben Vitalis
23:00-00:00 Dennis Italiander
00:00-01:30 Miss Amy
01:30-02:30 Dali
02:30-04:00 DJ da Dominator

Dirty Sound [1ste verdieping]
21:00-03:00 Dj-Pedro B2B Vitto

Deep House Lounge [1ste verdieping]
22:00-03:00 Tony B Banderas

LIVE: Vocal, Guitar, Dj en Sexy Sax..
21:00-03:00 Fetish pub [begane grond]
Live sets van Mrs Funky G ingevuld door Dj Funky Steven Rietveld en Dj Ravean

Nachtwacht [rook] Café [begane grond voorin het gebouw]
20:30-03:30
Bar-Tenders Gallery zullen wederom een muzikale mix met diverse muziek stylen draaien.. deep house, club, trance.. voor ieder wat wils..

www.toxic-fetishparty.nl

Laat jij je verleiden? of verleid jij iemand?
Beveel jij? Of...

Toxic nodigt jullie uit te komen Stralen, Dansen en Verleiden in jullie mooiste kleding!

Straal in je creaties van lak, leer, rubber/latex en voel je trots. Trots is immers een gemeengoed binnen deze unieke Life Style en wat is er nou mooier dan iemand die straalt van trots, omdat hij of zij zichzelf kan zijn en geaccepteerd kan worden met al zijn of haar unieke gewoontes, gevoelens, voorliefdes en FETISHES...

RonaH Events organiseert evenementen op hoog niveau, met oog voor een zorgvuldig samengestelde mix van kwalitatieve ingrediënten.
Wij zijn trendsetter en gooien tradities overboord. Bij ons kun je rekenen op een enthousiaste aanpak en een gezond streven naar perfectie.

De wensen van onze bezoekers zijn het allerbelangrijkst. Liggen die niet meteen kant-en-klaar op tafel? Geen probleem: samen krijgen we die scherp. Daarbij gaan we nooit over grenzen heen… Al zoeken we die wel graag op!

www.ronah.nl
laatste aanpassing
Ik ben een man van 24 en erg geïnteresseerd in dit soort feesten. Ik vroeg me af of het mogelijk is om hier alleen naar toe te gaan? Zou iemand me hierover kunnen adviseren?

Alvast bedankt!
Wij kijken er elke editie ontzettend naar uit om er samen met jullie een geweldig feest van te maken. Ook deze keer pakken we groots uit en worden kosten noch moeite bespaard om iedereen een onvergetelijke avond te bezorgen. Toxic is hét fetish feest waar niets aan ontbreekt. Alle ingrediënten voor een goed fetish feest zullen aanwezig zijn.

“Echt een aanrader voor iedereen die niet van massaal houdt en wilt genieten van een topfeest die je naar erotische sferen meeneemt”

De sfeer op Toxic is bijzonder te noemen. Er heerst een gezonde no nonsens mentaliteit die verfrissend te noemen is. Hier geen pretentieuze atmosfeer en arrogantie; wij zijn down to earth en we weten wel hoe we een feestje moeten bouwen, daar hebben wij op Toxic ook geen shows voor nodig; dat kunnen we zelf wel. De Brabantse fetish scene is er uitbundig genoeg voor!

In de Heuvel Gallery is het heerlijk om rond te dwalen. Op verschillende niveaus is er een veelheid van ruimtes. Elke area heeft een andere sfeer en een andere chemie en wanneer je voeten een beetje moe zijn geworden van het dansen kun je overal plekjes vinden om te zitten. Ook zijn er overal (zeer schone en gratis) toiletten.
“We kijken onze ogen uit. Er komen zoveel indrukken op ons af, deze locatie is zo veelzijdig dat we ons hier niet snel zullen vervelen.”

De formule van Toxic lijkt verbazingwekkend eenvoudig: een mooie locatie in het hart van Tilburg met een overdaad aan verschillende ruimtes, een vlekkeloze en enthousiaste organisatie, een grote verscheidenheid aan muziek en de ruimte om te spelen, flirten en socializen.

“Als ik met mijn partner (in crime) me gehypnotiseerd mee laat voeren door de muziek en de ambiance begrijp ik ook ineens de naam van het feest: Ik voel me namelijk op aangename wijze intoxicated, oftewel bedwelmend”

Jimmy’s Ropers Art; geniet van zijn artistieke touwenkunst Shibari-kinbaku. Hij neemt jullie mee in een wereld van magie en esthetiek.
“Laat jij je verleiden? Of verleid jij iemand? Beveel jij? Of…”
Bondage is spannend, verleidelijk en intiem. Je kunt touw gebruiken om emotioneel contact te maken met je partner, om te koesteren, overmeesteren of omhelzen. Maar je kunt het ook gebruiken om je partner te versieren, letterlijk en figuurlijk.

Toxic Main Stage [begane grond]
Laat je verrassen door deze fantastische dj's die er elke editie weer een avond en nacht van maken die niemand kan overtreffen. Een geweldige line-up met enkel topartiesten die als geen ander weten hoe ze het publiek moeten opzwepen.
“Stilstaat is géén optie”
Onze Outrageous Dj's: Marcello, Ruben Vitalis, Italiander, Miss Amy, Dali en da Dominator.

DIRTY SOUND AREA: [1ste verdieping]
Pedro en Vitto: Samen resident bij Toxic fetishparty een must voor iedereen! Na het overweldigend succes, de afgelopen editie, kan het niet anders dan dat zij jullie wederom meenemen op hun classics, club, groove, tribal sounds.

Lounge Area Live: [begane grond]
Uniek bij Toxic is de Fetish Live Lounge band Mrs Funky G. Een Vocalist, Saxofonist, Gitarist en Dj Ravean. In een heerlijk relaxte lounge area kun je genieten van een stijlvolle live-performance van deze live lounge band.

Deep House Lounge: [1ste verdieping]
Tony B neemt je mee op zijn eigentijdse Deep House Sound! Met heerlijk herkenbare vocal van nu en vroeger! De uitdaging om te ervaren.

Na 12 uitverkochte edities zijn we op dit moment hard bezig om de 13e editie van Toxic nog spannender en verleidelijker te maken dan alle voorafgaande edities! Dus denk niet langer na en koop nu je e ticket voor slechts € 30.00 ex fee

http://toxic-fetishparty.nl#tickets

Voor tickets en kleding advies: bezoek onze voorverkoop shops! Ze staan allemaal vermeld op onze website.

TOXIC is een fetish feest met een verplichte dresscode: Leer, Lak of Latex. Wat bij andere feesten is toegestaan, wil niet zeggen dat dat bij Toxic ook zo is. Twijfel je over je kleding? Mail ons. Dit voorkomt teleurstellingen. Zo blijft de Toxic sfeer gewaarborgd. Een sfeer waar iedereen zich prettig bij voelt. Een sfeer die vele alleen nog maar bij Toxic ervaren.
ronah-events@kpnmail.nl
laatste aanpassing
Hoi hoi.
Waar kan je nog meer parkeren,in plaats van de parkeer garage s.
laatste aanpassing
Uitspraak van Duikertje op dinsdag 14 maart 2017 om 20:30:
Hoi hoi.
Waar kan je nog meer parkeren,in plaats van de parkeer garage s.


rechts naast de spoorbrug, maar let op is tot ik dacht 23.00u betalen
laatste aanpassing
Deze editie is bijna volledig uitverkocht! Er zullen géén deur tickets beschikbaar zijn!
Wil je deze editie niet missen? Koop dan zolang het nog kan je ticket!!
Uitspraak van RonaH Events op donderdag 16 maart 2017 om 08:43:
Deze editie is bijna volledig uitverkocht! Er zullen géén deur tickets beschikbaar zijn!
Wil je deze editie niet missen? Koop dan zolang het nog kan je ticket!!


Slecht inkoop beleid haha :roflol::roflol:
Uitspraak van RonaH Events op donderdag 16 maart 2017 om 08:43:
Deze editie is bijna volledig uitverkocht! Er zullen géén deur tickets beschikbaar zijn!
Wil je deze editie niet missen? Koop dan zolang het nog kan je ticket!!


Was natuurlijk wel te verwachten hè :doetiwoep: :doetiewoep:
Heb er zin in 😁
Uitspraak van 4 fver op zondag 19 maart 2017 om 14:42:
▶Uitspraak van RonaH Events op donderdag 16 maart 2017 om 08:43:Deze editie is bijna volledig uitverkocht! Er zullen géén deur tickets beschikbaar zijn!
Wil je deze editie niet missen? Koop dan zolang het nog kan je ticket!!
Slecht inkoop beleid haha :roflol::roflol:


Volledig uitverkocht... idd te weinig tickets :-D :roflol: :roflol:

:woop:
 
Nee hoor genoeg tickets verkocht!!!, moet je dr maar optijd bij zijn!!!!! Ze zijn al n half jaar te koop dus niet zeuren als je dr geen hebt!!!!! Tis al altijd hartstikke druk en fucking warm dus laten we het aantal zo houden AUB!!!!
ik zoek nog wel een kaartje ben weer eens aan de (te ) late kant... pm als je er nog een hebt.
Uitspraak van Wilco1969 op maandag 20 maart 2017 om 20:22:
ik zoek nog wel een kaartje ben weer eens aan de (te ) late kant... pm als je er nog een hebt.


Whahahaha hoe krijg je het weer voor elkaar?
Ik blij dat ik vrijdag nog een kaartje gekocht heb 😁
Bij vrienden van ons in spijkenisse nog 1 x hardcopy kaart beschikbaar. Normale prijs € 30,- Interesse stuur een pb.
2 kaartjes te koop voor toxic
Zijn hardcopy kaartjes op te halen in de buurt van Gouda
30 euro per stuk
Groetjes Jolanda
laatste aanpassing
Uitspraak van Wilco1969 op maandag 20 maart 2017 om 20:22:
ik zoek nog wel een kaartje ben weer eens aan de (te ) late kant... pm als je er nog een hebt.


Er zijn nog enkele kaarten te koop bij oa Subliem (Rotterdam), Black Dreams (De Lier) & Silhouette Schoenen - Rotterdam...
Be on time.. want ook deze zijn zo weg!
Tot TOXIC!

Door omstandigheden kunnen we helaas niet gaan, dus heb ik 2x regular kaarten te koop € 30,00 per stuk het zijn e-tickets. Bij interesse graag pb
groetjes Daantje
laatste aanpassing
Dank je wel het is gelukt ik ben er bij!!...
1x kaartje te koop €30
Stuur ff pb
Uitspraak van Daantje op donderdag 23 maart 2017 om 22:37:
Door omstandigheden kunnen we helaas niet gaan, dus heb ik 2x regular kaarten te koop € 30,00 per stuk het zijn e-tickets. Bij interesse graag pb
groetjes Daantje


Mmmm, ik weet het niet hoor. Lid sinds 23 maart 2017.
Heb m'n bedenkingen. Geen profiel foto, geen historie op z'n PF account.
laatste aanpassing
Uitspraak van Anouk SU op vrijdag 24 maart 2017 om 12:28:
1x kaartje te koop €30
Stuur ff pb


wat is dat nou ga je niet meer
Uitspraak van Franky076 op vrijdag 24 maart 2017 om 13:20:
Mmmm, ik weet het niet hoor. Lid sinds 23 maart 2017.
Heb m'n bedenkingen. Geen profiel foto, geen historie op z'n PF account.


Volg je gezond verstand. Gewoon niet doen dus.
WWij hebben 2 earlybird kaarten over voior Toxic vanavond..Alleen als set worden ze verkocht!!! (K)
VVEROCHT!!!
laatste aanpassing
wij hebben 1 kaartje over (hard ticked) afspreken aan de deur (we zijn er vroeg)

0651781733
Artiest {SHOWLIST artist 98591, 65333}
YESSSSSS nog een paar uurtjes........dan lekker feestje met heel veel vriend(innent)jes :bounce:
Uitspraak van Steenbok op vrijdag 24 maart 2017 om 18:24:
Volg je gezond verstand. Gewoon niet doen dus.


Nee niet voor mij hoor. Ik heb allang al kaarten :-de
Maar meer voor andere mensen.
Heeft er nog iemand kaartjes?
Blackorca heeft er 1 voor ons.
Wie oh wie heeft er nog 1 voor ons?
laatste aanpassing
Uitspraak van Angel&Demon op zaterdag 25 maart 2017 om 16:18:
Heeft er nog iemand kaartjes?
Blackorca heeft er 1 voor ons.
Wie oh wie heeft er nog 1 voor ons?


Kijk eens op Ticketswap
Bedankt voor het meedenken franky079. 💋
Goed nieuws... niet bij Ticketswap, maar wel gelukt...
Wij komen mee feesten!
Tot straks allemaal. 💋
laatste aanpassing
angel&demon was het ergens anders gelukt 2 kaarten te kopen dus heb nog steeds 1 kaartje over. 0651781733

en enorm zin in een lekker feest!!!
laatste aanpassing
Net thuis, na een top nacht in Tilburg..
TOXIC was da BOMB!!!!!!
Wij hopen dat jullie net zo genoten hebben als wij!
Thanks voor de top nacht die wij met jullie gehad hebben!

DJ da Dominator Team A & M

Next Toxic: 28 Okt
Zet deze alvast in je fb agenda:
https://www.facebook.com/events/248526598920749/

laatste aanpassing
Wouw ik weet niet waar ik moet beginnen. Mijn eerste keer als DJ bij Toxic.
In een woord geweldig alsof je ondergedompeld wordt in een lekker warm bad. En daarna heerlijk kippenvel. Wat heb ik genoten van dit geweldige feest. Dank jullie wel partypeople. Crew Nathalie van Ronah & Roh van Ronah dank jullie wel. Hopelijk tot snel.

Whoop whoop
Wat een nacht en super begin opening van Toxic Maart 2017 ja een woord echt SUPPER geweest.
Heb helaas NIET dominanter mee gemaakt.
Rest super gedraaid en Top nacht gehad was in alle ….. vergeten mijn Blouse mee te nemen. maar ja gelukkig had ik iets zwarts aan hahahaha.
Wat een opkomst keer op keer bij Toxic hoe het kan daar in die toko ongelofelijk maar iedereen was er en VOL kompleet uitverkochte editie Toxic op naar de volgende hopelijk sta ik dar weer op de Dj lijst dit is en blijft al waar ik lekker draai een TOP organisatie en personeel van die toko echt suppleer vriendelijk en altijd alles schoon.
En boven ook BOM VOL.
Uitspraak van Tulz // DJ Da Dominator op zondag 26 maart 2017 om 19:30:
ik ben een uur kwijt, heeft iemand deze gevonden?


beetje rustig aan met de shit :LOL:

geintje weet wel beter bij jou (K)
Uitspraak van Tulz // DJ Da Dominator op zondag 26 maart 2017 om 19:30:
ik ben een uur kwijt, heeft iemand deze gevonden?


Ligt bij de gevonden voorwerpen. Deze kun je weer ophalen op 29 oktober :-d
WWij hebben ook een super vette avond gehad. Goeie muziek gezellige mensen.... we zijn er in oktober weer zeker bij.... top feest toxic... groetjes mars en co...
Uitspraak van Franky076 op maandag 27 maart 2017 om 14:21:
▶Uitspraak van Tulz // DJ Da Dominator op zondag 26 maart 2017 om 19:30:ik ben een uur kwijt, heeft iemand deze gevonden?
Ligt bij de gevonden voorwerpen. Deze kun je weer ophalen op 29 oktober :-d


:roflol:
TOXIC Bezoekers Bedankt! Jullie hebben er echt een geweldige editie van gemaakt!

Heel veel liefs voor onze vaste Crew die er elke editie weer met zoveel inzet en enthousiasme tegenaan gaan en ons de mogelijkheid biedt om zelf mee te kunnen genieten tijdens het feest:

Dank jullie wel;

De beste Deur-zeuren: we kunnen niet zonder... Chapeau.! Jimmy onze touwen kunstenaar. Live band Mrs. Funky G: Sax, Guitar, Vocal zangeres en Dj fijne optredens verzorgt. Verwennerij bij de Latex Loving stand door de Latex Loving Lady. Dj's main Toppers: Dali, Da Dominator, Ruben Vitalis, Italiander, Miss Amy en Marcello Dimitrevic. Dirty Sound area Pedro en Vitto een must voor iedereen. Tony-B in zijn eigen Deep House Lounge area, wat een HIT!! Kassa crew friends 4 life. Lisa elke editie een nieuwe act en crew. Opbouwers: Respect, wat een werk hebben jullie verzet! Cosmic Events voor de aankleding. Na het feest de af bouwers!!! Standhouders Mad Men Partykleding en On Top Of Love, allemaal een toevoeging voor ons feest. Fotograaf Erik voor de glamour photo shoot. Deze editie met Rolf als de charmeur met camera. Onze Toilet kanjers alles weer super verzorgt. EHBO-team. Candy Girls die voor de zoete snacks, de gezonde hapjes en 'n koele versnapering zorgde. Entertainers, SDC. WebDino voor onze vernieuwde website. Flyer en promotie designer Jacco.
Team Heuvel Gallery Bedankt en Beveiliging crew! Hopelijk niemand vergeten!

Op naar 28 oktober.. Krijgen jullie dat weekend jullie uur weer terug :-D
Eerst maar eens genieten van het voorjaar en de zomer!!

De foto’s staan online: http://toxic-fetishparty.nl

-x- RoH en Nathalie
laatste aanpassing
Werkzaam bij Vitto Productions
Artiest Vitto
Het was weer de BOM vol, we hebben ons weer vermaakt het zegt genoeg op naar 29 oktober 2017 TOXIC…
DE organisatie was weer super met al het personeel van De Heuvel Gallery.
Uitspraak van DJ Vitto op vrijdag 31 maart 2017 om 18:43:
Het was weer de BOM vol, we hebben ons weer vermaakt het zegt genoeg op naar 29 oktober 2017 TOXIC…
DE organisatie was weer super met al het personeel van De Heuvel Gallery.


Hahaha je bedoelt waarschijnlijk 28 oktober maatje 😉. Tenzij je een AfterParty doet op zondag! Cu Vitto 👊
Hahaha je heb gelijk San en Dir...