Partyflock
 
White Moon
8 juli 2016
georganiseerd door Site Site
hosts: Have Faith in Trance Site, Classixx afbeeldingen aanpassen

The BOX (binnen) op de kaart
Mekongweg 5
Amsterdam
NederlandNederland
Beperking
Mannen alleen kunnen geweigerd worden.

Tickets & prijzen White Moon

Early bird 1:€ 25,-→ uitverkocht
Early bird 2:€ 29,50→ uitverkocht
Early bird 3:€ 35,-
VIP:€ 39,50→ uitverkocht
Voorverkoop:€ 44,50
VIP-deck:€ 55,-
Super VIP:€ 75,-
Super Early Bird, VIP:€ 35,-→ uitverkocht
Super Early Bird Super VIP:€ 65,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Bezoekers
Maximaal 2000.
Kledingvoorschrift
Pure White
Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig.
Stemresultaat: zeer goed
geweldig5225%
zeer goed6330%
goed5727%
ok178%
voldoende126%
onvoldoende52%
slecht31%
zeer slecht0
waardeloos0

35 waarderingen

javonneke
voor mij was het te druk
Brokkies
om een drankje te halen staan er lange wachtrijen en het personeel is niet echt vlot. 3 x dezelfde bestelling doorgeven en dan nog de verkeerde krijgen is niet handig
Orca
Goede sfeer en aankleding. Geluid wel slecht, hoge tonen deden gewoon pijn. Twee dagen last van gehad.
hoogeling
Wat een heerlijk feest zeg! Super genoten en de heren hebben lekker gedraaid! Petje af hoor voor de dj's maar ook de organisatie
Bart&Babs
Super lekker feestje!!!
nice2meetyou
Leuke mensen, leuk feest
:-) Happy Couple :-)
Tsja....wat maakt een avond? Toch vooral de muziek, het publiek (en eventuele dresscode) en de faciliteiten (bar, bediening en toiletten). Jammer genoeg vond ik de meeste dj's middelmatig draaien en stond het volume veel te hoog. De bediening achter de bar was ook niet al te vlot en bij de wc's was het ook al niet veel beter. Gelukkig heeft het overgrote deel van de bezoekers zich gehouden aan de dresscode (enkele sukkels daargelaten) , was dat ook goed gehumeurd waarmee het al met al een oke feestje is geweest. Maar ik denk niet dat ik The Box nog een keer zal bezoeken......
dj Michael Roger
Was weer een geweldig feest. Muziek was top (veel beter dan vroeger iig) oke wel geluidsnivo misschien wat te hard . Maarja daarom draag altijd oordoppen!! De bar had idd te weinig mensen (voor deze drukte),en ze waren niet echt vlot ook. Maar leuke sfeer en leuke mensen,iedereen in dresscode. Sensation voor volwassen (y) :banana:
Rob€rt
weet iemand wie de fotograven waren die rondliepen? zijn kaartje kwijtgeraakt :-(
Bernou
Ik ga wel eens vaker naar feestjes in The Box, maar dit feest springt er met decor en show wel dik bovenuit! Wat een prachtfeest! Leuke mensen, iedereen in het wit en er werd top gedraaid.
New Life
Ouderwedts supervette WhiteMoon wat een gave visuals enz enz en wat zijn we weer heerlijk in de watten gelegd op de VIP , niets anders dan lof voor deze organisatie.....In ons boekje een 10+
Jur
Wat een heerlijk feest! Super avond gehad met mijn vrienden, top gedraaid! Geluid was uitstekend en wat een show! Ben nog steeds aan het nagenieten
Fullmoon org.bedankt voor jullie inspanningen :-),was een tijdgeleden dat ik jullie feestje heb bezocht maar heb me zaterdag super vermaakt( vooral de line-up in de trance area was smullen :-) ). !!
Piet Eerhart
Cris Scott geweldig net als Spider lekker hoor
(K) Kaatje (K)
Was weer een supee gezellig feestje thanks White Moon op naar de volgende xx
aenm1
super , een van de weinige feesten waarbij het allemaal goed gereld is
MrPart­yAnima­l
Enkele jaren niet geweest, konden toen niet aan het felle licht wennen, maar nu onwijs genoten. Van begin tot eind helemaal top. (Y)
DJ-IWAN
t was weer een geweldig feest!!! thanx Willem & Yin (k)
LiLo1028
Het blijft een goede locatie, maar kunnen jullie a.u.b. afstappen van alle Pepsi producten? Gatver, wat is dat smerig. Muziek stond echt veel en veel te hard, ik heb altijd oordopjes in maar zelfs nu moest ik nog moeite doen om met mensen te praten. Wel gezellig, relaxte sfeer, leuk feestje van gemaakt.
rots67
Top dj's
party--pat
parkeren zoals altijd zwaar kut lockers kut pay cart kut veel ouwe mensen die echt helemaal dec weg kwijt zijn maar omdat we met een grote groep waren toch top vermaakt
wannie68
was weer een toppertje hebben weer genoten :)
tuuur
auw mijn oren tuten nu nog....rest super
wild-thing
Slechte muziek en veel te hard.jammer dat er toch weer mensen zijn die niet in het wit verschijnen .geen topfeest dus zoals word beweerd.
Zwever­tjeEnK­ale
Leuk feest! Maar er zijn wel een paar minpuntjes. Parkeren is daar altijd lastig, in de rij staan in de kou en binnen de muziek te hard.
hot stuff
vindt het jammer dat er mensen zijn die zich niet aan de dresscode hielden waardoor je toch weer een mengeling krijgt kwa kleding,gewoon weer jammer
Maaike :kusje2:
De have faith in trance stage lag wat afgelegen van de bar, maar wat heb ik me er vermaakt! Hele goede sets gehoord! Daar niet te druk en veel enthousiaste mensen!!! Matt bukovski blijft mijn held!!!
whoop
Auw auw m'n oortjes. Geluid slecht. Chaos bij de wc. Verder een Prima feestje maar er zijn betere
kusjes
leuk feestje maar die muziek stond veeeeeeeel te hard !!!!!
Geer en Maris
Heerlijk feestje met heel veel vriendjes... alleen de volume knop stond iets te hoog op bepaalde momenten... maar van begin tot eind in 1 woord GEWELDIG !!
Eerste keer dat ik in the Box was maar wat een waardeloze locatie. Trance wordt weggezet in een of ander klein zaaltje waar het echt niet gezellig was. Muziek in de grote zaal regelmatig slecht en geluid nog slechter. En als Ruben Vitalis dan ook nog met zijn eigen set gaat meezingen weet je dat het tijd is om naar huis te gaan. Gelukkig zijn de mensen die er lopen leuk en gezellig want je moet er toch echt zelf iets van maken. Uiteindelijk wel naar mijn zin gehad maar een volgende keer zit er denk ik niet in.
Muziek was matig en veel te hard, lange wachtrijen bij toilet en de bar.
10e
Ondanks dat het publiek zich aan de dresscode heeft gehouden en de sfeer goed was vond ik avond niet geslaagd. Slechte sets en het geluid zo hard dat het zelfs met (opmaat gemaakte) gehoorbescherming pijn deed aan mijn oren. Lang wachten bij bar en toilet ( verstopt en geen toiletpapier).
bulned
was kut avond voor ons Haar hier werd misselijk en kon niet in de wc de wc of wasbak halen en alles kwam er uit .De beveiliging vind dit schijnbaar zo erg dat ze dan je eruit zetten belachelijk ze doet het niet expres je heeft nog geprobeerd de wasbak te halen. zelfde geld was het buiten de wc gebeurd eten van het hotel is gewoon verkeerd gevallen. En nee was niet dronken van 1 wijntje maae durfde de hele avond niet meer te drinken of te dansen.
Nara Alves Valente
de wc was kut

Line-up White Moon

1White Moon
house, techno, trance
techno, house, hard techno, pop
house, latin
techno, trance
house, trance
trance, house
house, latin
techno, trance, house
2Trance Area, gehost door Have Faith in Trance
Verenigd Koninkrijk trance
Estland trance
trance
3Classics Area, gehost door Classixx
house, techno, trance, hardstyle
hardcore, hardstyle
house, pop
4Groove Area, gehost door Outland
house, trance
house, techno
Nieuws
Wat hebben we een heerlijke zomer achter de rug met een geweldige Full Moon Festival editie op een zeer mooie zomerse dag. Het was een daverend groot succes op het nieuwe terrein De Ven in Spaarnwoude Park met verschillende area's. Met White Moon gaat Full Moon Produkties het weer dik overdoen in een heerlijke warme club vol gezellige chill-out plekjes! Deze editie zal een echt indoor festival gevoel geven in The BOX met vier mooie ruime area's met o.a. de muziekstijlen trance, classics & oldschool, tribal, edm, groove, house en zelfs deephouse.
Nu de festival zomer bijna voorbij is zijn alle ogen gericht op White Moon dat steeds dichterbij komt! Het meest speciale feest dat maar 2x per jaar gegeven wordt is weer back to the roots van gezelligheid, knusse lounge hoekjes en boordevol leuke bijzonderheden in vier area's met verschillende stijlen.
Door het zeer geslaagde White Moon Indoor Festival van april en het geweldige Full Moon festival afgelopen 4 juni gaan de tickets voor de volgende indoor festival editie van White Moon harder dan ooit! De nieuwe formule met vier verschillende area's en meerdere stijlen die er een echt festival van maken slaat supergoed aan bij iedereen en inmiddels is al meer dan 75% van alle tickets voor 19 november verkocht. Wacht niet te lang, de kaartverkoop gaat razendsnel, harder dan ooit! Als kleine teaser worden ook de eerste namen bekend gemaakt van de main area, en dat zijn niet de minsten!
White Moon was afgelopen zaterdag in The BOX een groot succes! Full Moon Produkties bedankt iedereen dat we er met z'n allen een geweldige avond van hebben gemaakt! Nu de aankomende feesten met nog vette kortingen!
Full Moon presents White Moon - The Indoor Festival!

4 area's met verschillende stijlen muziek, spectaculair led- en lasershows, mooi decor, speciale acts en shows en een gezellige speciale sfeer waar iedereen in het wit is gekleed.
→ lees meer
Forum

74 opmerkingen

 
De flyer geeft "men must be in female company" en hierboven is het "mannen alleen kunnen geweigerd worden"????
Lekker vaag allemaal weer:is er iemand die hier in duidelijkheid kan geven?
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 16 juli 2016 om 08:10:
De flyer geeft "men must be in female company" en hierboven is het "mannen alleen kunnen geweigerd worden"????
Lekker vaag allemaal weer:is er iemand die hier in duidelijkheid kan geven?


Dus dat dat mannen met een vrouw moet zijn en alleen niet wordt toegelaten(mocht het rustig zijn wil het nog wel eens lukken). Maar genoeg vrouwen bij de ingang en dan gewoon vragen of je met diegene mee naar binnen kan.
Wil hier ook wel is bij zijn.
Hoe groot is de kans dat ik geweigerd wordt?
Is dan ook m'n verjaardag en heb geen zin om in de kou te staan......................................................
 
Wat krijg je als je super vip gaat?
Aangeboden ..... 2 supervip kaarten , was ik effe vergeten dat we al een ander evenement hadden :(
over te nemen voor de aankoopsprijs van 65 euro per ticket servicekosten zijn dan voor mijn rekening
Wat is er eventueel extra te reserveren zoals bubbels en een leuk sitje we hebben daar iets te vieren??
Uitspraak van Piet Eerhart op dinsdag 16 augustus 2016 om 14:14:
Aangeboden ..... 2 supervip kaarten , was ik effe vergeten dat we al een ander evenement hadden :(
over te nemen voor de aankoopsprijs van 65 euro per ticket servicekosten zijn dan voor mijn rekening


Gelukkig kaarten voor het andere feest verkocht ...gaan we toch heerlijk zelf naar White Moon ..
Kaarten dus niet meer tekoop...
wat krijg je bij super vip
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 16 juli 2016 om 08:10:
"mannen alleen kunnen geweigerd worden"????


Dus met minimum twee mannen gaan, dan is t in orde (y)
Ik heb 1 primera kaart te koop, wij hebben al een andere festival. Is een earlybird 32,75 is Incl de administratie kosten.
 
1 Early bird kaart 3e fase te koop € 35,- service kn zijn
voor mijn rekening bij interesse graag even bellen 0621462627
Wegens omstandigheden 2 kaarten te koop White Moon early bird 2e fase voor normale prijs + kosten fee
geef maar een belletje 0628419716
Uitspraak van sannena op dinsdag 11 oktober 2016 om 18:37:
Ik heb 1 primera kaart te koop, wij hebben al een andere festival. Is een earlybird 32,75 is Incl de administratie kosten.


Kaart is verkocht!
Gezocht, 1 kaartje voor Full moon....liefs Sil
Groetjes
laatste aanpassing
kaartjes in the pocket!!
is een keer wat anders dan steeds kaartjes aangeboden :cheer:
Wij kunnen (helaas) niet.... Te koop aangeboden 2 Super Early Birds (e-tickets). Normale prijs E 25,- per stuk; wie wil mag ze hebben voor E 40,-. Niet afzonderlijk te koop. Interesse? Stuur PM.

***VERKOCHT***
laatste aanpassing
Ooit was het hier al weken voor het feest een grote voorpret...tegenwoordig gaat het alleen over kaartjes kopen en verkopen. Is PF op sterven na dood?
Nee het social gebeuren in zijn algemeenheid is dood. Door, raad eens.. "social media". Heeft niet zoveel met PF van doen, je ziet het overal. De debielheid is toegeslagen.
Te koop 2 kaartjes voor € 35,00 per stuk
Ik heb een Super Early VIP-DECK kaartje te koop 37.50 euro

Kaartje is verkocht!!
laatste aanpassing
We verheugen ons weer op een leuke avond

Alleen onze vrienden kunnen niet komen nu hebben wij 2 early bird kaartjes eticket over a 25 euro per stuk
Uitspraak van Siltjeee op dinsdag 25 oktober 2016 om 07:42:
Gezocht, 1 kaartje voor Full moon....liefs Sil
Groetjes


Tickets
Verkrijgbaar bij Ticketscript en Paylogic
Uitspraak van bulned op zaterdag 5 november 2016 om 22:23:
We verheugen ons weer op een leuke avond

Alleen onze vrienden kunnen niet komen nu hebben wij 2 early bird kaartjes eticket over a 25 euro per stuk


verkocht
helaas kunnen we niet heen, 2 Super Early Bird VIP-DECK (2e fase) te koop 40,- per stuk
Wij hebben er zin in. Aftellen is begonnen ...yess
Uitspraak van EVL1978 op zaterdag 12 november 2016 om 17:52:
Vraagje over de dresscode. Moet je volledig in het wit of kan een jeans wel?


Vorige keren niemand in een jeans gezien iig!!! Of het niet mag durf ik niet te zeggen, maar zou gewoon meedoen met de trent: Pure White
Dank je wel! Nog nooit geweest, dus was even benieuwd
Iemand nog kaartjes te koop toevallig???
Uitspraak van coco3136 op zaterdag 12 november 2016 om 12:36:
zin in


Wij ook zin in... hier zelfs heel veel zin.......😃
Uitspraak van EVL1978 op zaterdag 12 november 2016 om 17:52:
kan een jeans wel?


Een witte wel ja ;-)
Blauw niet...dan loop je echt voor schut, tussen al dat wit en volgens mij kom je niet binnen met een blauwe broek ;-)
laatste aanpassing
Uitspraak van sannena op dinsdag 11 oktober 2016 om 18:37:
Ik heb 1 primera kaart te koop, wij hebben al een andere festival. Is een earlybird 32,75 is Incl de administratie kosten.


Kan ik de kaart kopen?
Uitspraak van cojan op vrijdag 4 november 2016 om 13:39:
Te koop 2 kaartjes voor € 35,00 per stuk


Zijn verkocht
Ik ben op zoek naar een Early Bird, ticket......ben je ziek zwak of misselijk of nog een kater v vorige keer, denk dan aan mij....heet niet voor niks Hamstertje
2 kaartjes te koop voor 35,50 per stuk.
Bel of stuur een pb.

Mvg Fred
06 54641101
1 etiket te koop 35 euro...
laatste aanpassing
Uitspraak van kusjes op woensdag 16 november 2016 om 10:01:
2 kaartjes over 38,- stuk


Duur....
Uitspraak van kusjes op woensdag 16 november 2016 om 11:12:
ff door sparen herman


:lol: wie maakt hem/haar los ;-)
Ik heb twee e-tickets te koop.
Twee super-vip tickets.Voor white moon. Wie heeft intresse?
Effe we wat anders! Damn was het maar zaterdag!
Uitspraak van Binky op woensdag 16 november 2016 om 00:34:
1 etiket te koop 35 euro...

Verkocht....
Te koop:

Helaas kunnen wij door omstandigheden niet naar dit top feestje.
We hebben 1 ticket voor 2 personen gekocht bij Primera.
Prijs : 62,99 ( inc servicekosten)
Uitspraak van ZwevertjeEnKale op woensdag 16 november 2016 om 15:29:
Effe we wat anders! Damn was het maar zaterdag!


idd....helaas lijkt partyflock een verkoop van kaarten te worden....zat altijd op PF voor de voorpret :-)
Als we nu PF gebruiken voor de voorpret...en de kaarten op ticketswap zetten...opgelost ;-)
 
Nou ik vind het wel handig je ze hier vind hier zijn toch de tickets van mensen die je via pf kan en geeft veilig gevoel bij ticketswap is veel nep dus blijf ze lekker hier neerzetten hoor :-)
laatste aanpassing
Hopelijk wordt het weer een ouderwetse gezellige full moon. Altijd leuk!
Aftellen is nu echt begonnen. Hotel geboekt, kaarten in de mailbox, witte kleding ligt klaar, zin in
 
Iemand nog een early bird 1kaartje over? Pm.graag :-)
Zin in! Kleding? Check! Kaartjes? Check! Nu nog alles voorbereiden voor de after en dan kunnen we los!
 
Kaartje te koop 35 euro 0654283411
En dat op je verjaardag.
Ik heb alle verplichte figuren voor vanavond afgezegd en besloten dat ik White Moon ga vieren met mijn vriendjes en vriendinnetjes.
Alleen nu nog een kaartje.............................
Heb jij om redenen een ticket over? En dan het liefst een Early Bird 1 want ik rij ook al vanuit Breda.
Het liefst wil je mij dan smssen maar bellen kan ook (slecht bereikbaar) naar: 0639650282

Dan ben jij de kers op mijn verjaardagstaart.

Ronald
OPZOEK NAAR 1 kaartje wie helpt me hiermee aub??🎉🎉🎉🎉
Te koop! 2 kaarten White moon €60,00 totaal.. Helaas kunnen wij niet :(
Af te halen in Beekbergen (Apeldoorn). Zijn primera kaarten.
laatste aanpassing
Wat is met deze partyflock gebeurt??? Vroegah kreeg je reactie over feesten enz en geven je info over party en nu zie je hey verkoop kaartje voor zoveel vroegah kon je dat niet doen kreeg je waarschuwing partyflock je ben achteruit gegaan vraag al een maand wat je krijg bij de super vip en tot de dag vandaag niks gehoort nou schande voor deze site
Te koop 1 early bird E-Ticket Regular 3e fase 35 Euro.
YEAHHH heb kaartje dank je snakeman🎉🎉🎉🎉 en tot zo
Ik wil ook heen maar geen xin in om alleen te gaan.
Iemand?
Laatst moment besloten te gaan wie heeft nog een earlybird kaartje over ?
Is er een timetable ergens?
2 normale kaarten te koop €80 BETAALD € 50 totaal 1 koop 0651673158
laatste aanpassing
Inderdaad, de muziek was te hard. Dat kan gebeuren maar de toiletten is een regelrecht drama. Verder waren de kluisnummers niet te vinden en de wachttijden bij een te dure bar een aanfluiting. Maar wat echt een schande is het bijna criminele pasjes systeem. Ik wilde nog wat geld op een bestaande pas bijzetten. Bleek de pas verlopen! Geld wat er op staat weg. Pas was dit jaar nog geactiveerd. Pure diefstal. Nee, de Box is zeker niet mijn manier van uitgaan
 
Deze keer verhinderd dus niet aanwezig,maar parkeren drama,geluid te hard,wc rommeltje,diversen niet in het wit en bar drama??? Was het echt zo slecht?
Uitspraak van verwijderd op maandag 21 november 2016 om 10:01:
Deze keer verhinderd dus niet aanwezig,maar parkeren drama,geluid te hard,wc rommeltje,diversen niet in het wit en bar drama??? Was het echt zo slecht?


feest krijgt zeer goed als beoordeling dus zal t wel mee gevallen zijn haha
 
Was lekker dik knalwerk !
mag alleen iets eerder worden in gezet

sfeertje ook lekker, bedankt iedereen
Super sfeertje, leuke mensen, vette muziek, mooie deco en acts! Maar inderdaad was lang zoeken voor parkeerplek omdat het zo druk was. In vooral de kleine area's stond de muziek veeeel te hard, ik ben weggelopen omdat het pijn deed aan mijn oren! En de dames toilet was verstopt waardoor er erg lange rijen stonden, maar ik ben naar de herentoilet gegaan, kon zo door lopen en waren redelijk schoon. Dus al met al was het zeer goed...op een paar puntjes na ;)
Uitspraak van verwijderd op maandag 21 november 2016 om 10:01:
Deze keer verhinderd dus niet aanwezig,maar parkeren drama,geluid te hard,wc rommeltje,diversen niet in het wit en bar drama??? Was het echt zo slecht?



je vergeet de positieve puntjes
mooie mensen
mooie licht en water effects
super mooi opgebouwd
lekkere sets van elke dj
top sfeer
parkeren ging goed als je vroeg was
en tot 5 uur volle bak
heerlijk feestie hoor! ik heb super genoten met mijn vrienden! En wat een dikke show! Zeker voor herhaling vatbaar
In tegenstelling van anderen hebben wij het + zusje met vriendin het wel erg naar ons zin gehad
Ouderwets supervette WhiteMoon wat een gave Visuals enz. enz. en wat zijn we weer heerlijk in de watten gelegd op de VIP , niets anders dan lof voor deze organisatie.....In ons boekje een 10+
en tuurlijk zullen er mensen zijn die het niet zo naar hun zin hebben gehad , dat is jammer heel jammer.
Wij hebben geen problemen van het parkeren ondervonden waren er rond 21:30 en waren 3 min lopen van de ingang vandaan.
En wat betreft de toiletten dat is meer dan balen maar wat kan de organisatie daar aan doen die huren die locatie ook maar , en vorige week was er niet mis met de toiletten..
Echter één puntje van aandacht roken doe je in het rookhok want daar is het voor!

Alom voor ons een super lekkere avond, en wij hopen dat deze organisatie hier op door borduurt (AMEN)
laatste aanpassing
De toiletten vooraan waren zeker drama met lang wachten, maar achterin waren ook toiletten waar het helemaal niet druk was! Dit was zeker goed te doen. Misschien een goede tip voor de volgende keer.

Verder heb ik echt een geweldige avond gehad, dit is echt 1 van de mooiste feesten in The Box!
Iemand enig idee waar de foto's komen te staan. Wij hebben een leuke groepsfoto laten maken (denken we), maar degene met het kaartje is hem verloren. :(

alle locaties/link welkom.
Uitspraak van MrPartyAnimal op dinsdag 22 november 2016 om 10:57:
Iemand enig idee waar de foto's komen te staan. Wij hebben een leuke groepsfoto laten maken (denken we), maar degene met het kaartje is hem verloren. :(

alle locaties/link welkom.


Op facebook bij het evenement staat een link. Weet niet of het zo werkt:
https://www.fiestainfo.com/events/white_moon_the_box_amsterdam-19november2016#pictures
Wat een geweldig feest ! Heb op en top genoten van de muziek , mooie mensen en de vriendjes die er waren
Op naar de volgende
Foto's net al bekeken op Facebook! Heerlijk om alles zo weer terug te zien! Het was een geweldig feest, top top top!
Zie hier (ook) de foto's van U-Model! :)

http://www.u-model.nl/PartyPics/PartyPics/20161119_WhiteMoon/index.html