Partyflock
 
Pleasure Island Festival
9 maart 2016
georganiseerd door Site
hosts: HardClassics Site, Decade Events Site, Oldschool Gangsters Site, ALX-Bookings afbeeldingen aanpassen

Balkenhaven (buiten) op de kaart
Symon Spiersweg
Zaandam
NederlandNederland

Tickets & prijzen Pleasure Island Festival

Uitverkocht
Early bird 1:€ 25,-
Early bird 2:€ 27,50
Early bird 3:€ 30,-
VIP:€ 40,-
Voorverkoop:€ 35,-
VIP:€ 49,75
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Winactie (gesloten)
Stemresultaat: zeer goed
geweldig16241%
zeer goed10727%
goed7218%
ok379%
voldoende103%
onvoldoende21%
slecht0
zeer slecht0
waardeloos21%

49 waarderingen

Amanda Beets
het feest en de aankeding waren top enkel de accoustiek in de North sea venue is niet geweldig. en helaas geen kans om tussendoor wat frisse lucht te happen
De Loodgieter
Topfeestje
rots67
Mooi weer, heerlijk buiten, top dj's. Crazyland is altijd top!
DLoves
geweldig!
Jordy de Wagenaar
leuk feest maar de muziek te soft naar mijn smaak
Broess
Heerlijk feestje
eelco71
Gewoon lekker
D&R
Super!
Baco Babe
goede muziek, qua aankleding wat magertjes
Byorn
Goed
even feesten lemmer
1o
rene2011
alleen zo jammer dat er geen gratis water werd weg gegeven en op het einde was het drama bij de lockers!!!
sharkie1979
Goede muziek, mooi opgezet, maar vroeg weggegaan vanwege de overdaad aan jonge gasten die te diep in het potje met anabolen hebben gegraaid. Sfeer werd daardoor een stuk minder.
GABBERWIJF
Superrrrrrrrrrrr naar ons zin gehad!!!!
OORDJE
Superfeestje, goede sfeer en top DJ.s ! playroom onder het poduim was ook erg leuk!
blue eyes
wat een super gaaf feest!
SUGARD­EVILDA­NCE
Waanzinnige festivalvibe beleefd! :cheer: Wat een prachtig weer, partypeeps, entertainment en aankleding! (Y) Geen moment stilgestaan bij de grandioze beats van mijn favoriete DJ's! :bounce: I love Pleasure Island; where all fantasies come true! (L)
mike 71
Super festival maar kan ook niet anders crazyland is top
Niks
Wat een geweldig festival zo genoten van.de dj s publiek en alle extra s
MrE&Issa
Goede sfeer, zeer "divers" publiek. jammer dat Richard Durand niet kwam draaien????
J&J
Ik heb uren rond gekeken in welke borderliner in m'n dikke lul zou steken, verder goede sfeer, muziek en gekkies!
Mau Maumau
Was erg leuk festival heb heerlijk genoten goed aangekleed. eindshow vuurwerk was drama doe het dan niet. en mss een voorstel dat shirts aanblijven.
All
Gezellig! Domper op het einde, helaas bestolen!
Sassetje
Goede gemoedelijke sfeer en super lekker gedraaid op main!!!
banni002
top feestje en sfeer en de muziek was ook goed,volgende x weer!!!
Annelicious
Geweldig feest! Veel gezellige mensen die echt kunnen genieten van de muziek die gedraaid wordt. Buiten vond ik de muziek matig, binnen daarentegen fantastisch. Jammer dat het in de Timelock Freestyle zaal té warm was. Tot het eind gebleven, dus dat zegt genoeg!
Lady Saxalott
thanks voor alle support en leuke reacties. Proud to be there. Het festival was TOP, mooi weer, leuke partypeople, eentje voor in de boeken. Beste festival van 2016.
BasSas
Was een mooi feest met een gezellige sfeer en goede muziek. Hebben genoten.
Gabriel/DJ Brasco
Wat een geweldige editie was dit weer!!! Damn genoten Mike en Tanya.
marian72
leuk publiek, lekkere muziek. top sfeertje ;-)
Gigant
relaxte sfeer, dj's op de main heb ik wel eens beter in actie gehoord, maar nog steeds ruim voldoende. Het extra rondje bij lockers na afloop was precies genoeg om goed afscheid te nemen van onze nieuwe vriendjes ;)
supers­pringe­r
Zeer goed omdat uiteindelijk de mensen bij de hardstyle het feest maken. Bekende en oude bekende gezien. Laatste 3 sets waren top, maar daarvoor was het halen en brengen.
I had a blast!!!!!!!
dj ko-c
heerlijke editie... lekkerste festival afsluiter
turbotinos41
Echt een erg leuk Festival. Alles was weer goed geregeld.
Liaan
Geweldig :)
lastegio
alles top !
dutza
Bam........ super editie !!! !!!!!!!!!
Brother Lou-E
WOWA :D wat een feest weer, aankleding.. shows. en wat een geweldig publiek. :jaja: Thanks allemaal! see you al at Dark Circus of Pleasure !
Onno's
Super sfeer. muziek viel een beetje tegen
Top feestje, leuke mensen, mooi weer helemaal happy aan het nagenieten!
sweeties07
Goede sfeer en heerlijke muziek.
whoop
Crazyland stelt nooit teleur xx
GENIUS
Super dik!!!
DES-SANTOS
Wat een feest , wat een sfeer ! Ik hoop volgend jaar weer!!!! Mike & tanya petje af voor weer een geslaagde editie!
kusjes
top feestje :)
*exclusief*
Wereld feest, wat een gezelligheid :D Van hardcore tot house & oldskool tot trance :D GENOTEN van de muziek en het prachtige weer :D Crazyland rules and did it again :D :D :D <3 <3 tnx Mike -Tanya - Crew & DJs
Carola
goede muziek. geweldige sfeer. top feest.
op alle fronten een mega vette dikke 10 ! Mike &Tanja en natuurlijk iedereen die bij heeft gedragen aan dit geweldige festival....heel erg bedankt. GENOTEN!

Line-up Pleasure Island Festival

1Mainstage Outside
house, trance
house, latin
house, trance
techno, trance
house, trance
house, trance
house
trance, house
house, latin
2HardClassics
hardstyle
hardstyle
hardstyle
techno, hardstyle
hardcore, hardstyle
3Decade 1990-2000, gehost door Decade Events
hardcore
hardcore
Nederland Verenigde Staten Nederland hardcore
hardcore
techno, hardstyle
hardcore
4House Of Tech
techno, trance, house
trance, house
techno, house
trance, house, techno
techno, trance, house
house
house, techno
5Timelock Freestyle
hardstyle
hardstyle
hardstyle
hardcore
hardcore, hardstyle
België hardcore, trance, house, hardstyle
6Oldschool Gangsters
België hardcore, hardstyle, retro
hardcore
trance, retro
house, trance
techno, hardstyle
hardcore
house
house, techno, trance
België hardcore, trance, house, hardstyle
7ALX-Bookings
house, techno, trance
techno, house
Sri Lanka Nederland
house
trance
techno
8VIP Bus Trance Classix
trance
house, trance
house, trance
trance, psy
Nieuws
Nog een kleine 2 weken en dan komt er weer een heel leuk festival in Nederland. En dat mensen het feest leuk vinden, blijkt uit de voorverkoop die als een speer gaat. Het feest gaat honderd procent zeker uitverkocht en dat is geen verkooptruc! Iedereen die Crazyland kent, weet dat hun feesten allemaal uitverkocht raken. Nu al is 95% van de kaarten verkocht dus er zijn nog maar een paar kaarten en voor ze helemaal op zijn! 12
Pleasure Island festival is nu al voor zo'n 90% uitverkocht. De Early bird kaarten zijn er allemaal doorheen en het gaat harder dan vorig jaar en dat is bijzonder. Met alle tegenvallend verkopende festivals in 2016 is Pleasure Island gezegend dat de voorverkoop nog harder loopt. Ook dit keer gaat de organisatie er alles aan doen om het jullie naar je zin te maken. Zo komen er nog meer area's en er komen leuke extra attracties bij. Een festival waar de sfeer ongekend is. Afgelopen Dance Valley heeft Crazyland al laten zien wat sfeer maken betekent en dat gaan ze 10 september mooi nog een keer overdoen.
Wie ooit op Crazyland is geweest weet als geen ander dat de grote achterzaal bomvol staat en er niemand meer bij kan. Lekker stampen en uit je dak gaan tot de late uurtjes in de Hemkade. Wie heeft dat nou niet ooit gedaan? Dit jaar heeft de organisatie buiten hun eigen Crazyland sound ook heel veel hardere stijlen area's op Pleasure Island.
Wil je bij Pleasure Island zijn op 10 september? Dan is het nu tijd om je kaarten te gaan inslaan. Het festival is er al over drie weken en de kaarten gaan nu in een recordtempo. De early bird VIP is nu helemaal uitverkocht en de early bird van €30 is bijna helemaal op. Nog maar 200 early bird kaarten te gaan! Daarna wordt het de normale prijs van €35. Dit jaar gaan de kaarten van Pleasure island festival als zoete broodjes over de toonbank, vorig jaar was het festival van te voren uitverkocht en dit keer gaan de kaarten nog harder. Koop jouw kaartje vandaag nog!
Tegenwoordig zijn mensen kieskeurig en kiezen ze voor kwaliteit, want je kunt je geld maar én keer uitgeven en daar plukt Pleasure Island festival de vruchten van. Dit jaar is voor veel festivals een tegenvaller. De hoge entreeprijzen worden niet meer geaccepteerd. Ook de kwaliteit werd minder en minder en daarom was 2016 een strop voor veel organisaties. Mensen willen waar voor hun geld. Pleasure Island festival is een festival met wel normale prijzen. Nu nog steeds kan jij je kaartje kopen voor maar €30 in de early bird. De normale prijs wordt €35. Ook de servicekosten zijn van een normaal niveau. Wil je als VIP met de onderstaande extra's?
Vorig jaar werd Pleasure Island gewaardeerd met een geweldig cijfer. 'Een sfeer die je niet vaak meer tegenkomt' was een van de vele opmerkingen achteraf. Het feest zat ook vol met echte, leuke feestgangers die maar voor één ding komen: feesten! Nu de tijd nadert en de mensen zich langzaam gaan opmaken voor het feest kan de organisatie jullie alleen maar blijer maken met de verschillende area's en de beste dj's. Nu is area nummer vijf aan de beurt!
Balkenhaven wordt een steeds populairder terrein. Juist met het tegenvallende weer van de afgelopen tijd kiezen mensen voor zeker. Heb je slecht weer dan kun je altijd naar binnen. Ook het mooie gedeelte aan het water geeft een extra dimensie. En Pleasure Island festival is met stip het meest veelzijdige feest wat op dit festivalterrein gehouden wordt 1
Ja, je ziet het goed. Een aanbieding die je niet kunt laten liggen! Voor een hele nette prijs van €87,50 krijg jij toegang tot de twee leukste festivals van Nederland. Ook betaal je maar één keer de fee van max €2,80. Dit scheelt een hoop geld. In deze tijden dat alles al zo duur is en een festival al gauw €80 kost, kun je nu voor dat geld twee keer naar een festival. Maximaal 200 tickets. Wat moet je doen?
Vorig jaar was er veel variatie met verschillende hosting partners. Zo was er de Main buiten, HardClassics, Oldschool Gangsters, Little Sins, House of Tech en Timelock Freestyle. HardClassics en heel veel anderen komen weer terug als host en als extra hosting hebben ze dit jaar ook Decade 1990-2000 met een heerlijke line-up. Deze hosting zal zeker voor vuurwerk zorgen op het festival 10 september. De dj's die daar ingepland staan zijn Bass-D, Flamman & Abraxas, Ruffneck, Gizmo, Rob en nog vele anderen. Dit was weer een tipje van de sluier.. Binnenkort worden nog meer area's bekendgemaakt!
De toegevoegde waarde van de Hardclassics stage heeft zich afgelopen jaar bewezen. Wat ging het los in die vertrouwde volle Hemkade/North Sea Venue, de plek waar hardstyle het eerste levenslicht zag. Met trots kan Crazyland melden dat het langstlopende hardstyle-classics concept van Nederland er dit jaar ook weer bij is. Dit belooft weer: volop genieten, voetjes van de vloer en helemaal los op al die supervette classics-tracks die op 10 september door de beuktempel knallen. Samen met Hardclassics host Free2party is er weer een dikke line-up samengesteld!
Pleasure Island festival zal 10 september plaatsvinden en heeft nog steeds een super early bird te koop voor maar 27,50 euro! Ook de ealy bird vip is nog van kracht voor maar €40 per kaart. Deze kaarten zo goedkoop kun je niet laten liggen de actie duurt nog maar even dus wees er snel bij! De eerste namen voor de Main buiten zijn inmiddels ook bekend... 1
Crazyland Super Heroes is alweer voorbij en wat een succes was het! Nu staan de volgende feesten alweer voor de deur en ze hebben het voor de gemak maar even alles op een rij gezet. Er zijn een aantal hele fijne acties wat betreft de kaartverkoop! 3
Pleasure Island komt weer terug in 2016. Het feest was vorig jaar bestempeld als een van de beste festivals van 2015. Dit geeft ons veel voldoening en daarom willen wij er dit jaar nog een schepje bovenop doen. Vorig jaar was er veel variatie met verschillende hosting partners. Zo hadden we de Main buiten, Hardclasscis, Oldskool gangsters, Little Sins, House of Tech, Timelock Freestyle. Hardclassics en heel veel anderen komen weer terug als host en als extra hosting hebben we dit jaar ook Decade 1990-2000 met een heerlijke line up. Deze hosting zal zeker voor vuurwerk zorgen op het festival 10 september. De dj's die daar ingepland staan zijn Bass D, Flaming en Abraxas, Ruffneck, Gizmo , Rob en nog vele anderen. Dit was weer een tipje van de sluier.. Binnenkort nog meer area's bekend!
→ lees meer
Forum
ForumonderwerpForum#Tijd
TK: 4 hardcopy kaarten Den Haag/Weesp 35 p/st tickets5
TK: 1 ticket Pleasure Island 25euro ! tickets1
GZ: Kaartje Pleasure Island tickets1
GZ: 2 kaarten Pleasure Island Festival tickets1
TK: 2 kaartjes aangeboden € 45 p/s tickets1
TK: (gesloten) 1 kaart Pleasure Island 35 euro tickets1

121 opmerkingen

Ik ben op zoek naar 2 kaarten!
Nu dat het bijna zover is wil ik graag gaan..
Weet iemand of je (gedownloade) e-tickets op je foon ook gewoon afgelezen kunnen worden (barcode is duidelijk zichtbaar)?
Uitspraak van Pinky&Brain op vrijdag 9 september 2016 om 21:27:
Weet iemand of je (gedownloade) e-tickets op je foon ook gewoon afgelezen kunnen worden (barcode is duidelijk zichtbaar)?


ja dat kan
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 9 september 2016 om 20:06:
En wie geen FB heeft?? Het zou fijn zijn om ook hier time table te plaatsen


[img] [albumelement=84483703]{element is niet toegankelijk}
Nog maar een paar uurtjes en dan lkkr knallen met een heerlijk zonnetje
Nog een ticket te koop voor maar 25 euro !
Wie wil ?
Zoek nog 2 kaartjes
weet iemand of er ook een speelruimte /darkroom is???
 
Uitspraak van krullenbol2810 op zaterdag 10 september 2016 om 00:24:
▶Uitspraak van verwijderd op vrijdag 9 september 2016 om 20:06:En wie geen FB heeft?? Het zou fijn zijn om ook hier time table te plaatsen
[img] [albumelement=84483703]{element is niet toegankelijk}


Dank je wel lieverd ❤

The most crazy party with the most crazy people, Pleasure Island here we coooooooooome ❤😙
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 18478, 98570, 51941}
[albumelement=84483746]{element is niet toegankelijk}
Als iemand zijn rijbewijs mist, er is er 1 afgegeven bij de bar van de main. ;)
Mike & Tanya en crew, Dj's ..... Het was weer een top feestje .
Thnxx
 
Lieve Party People.... wie oh wie heeft twee broekspijpen van spijkerstof gevonden in de kluisjes ruimte?? Het zijn losse broekspijpen die bij een hotpants horen en die je door middel van riempjes met elkaar verbindt. De eerlijke vinder wordt beloond. Graag via een PB het laten weten als je ze hebt.
Alvast bedankt👍
Artiest Maus
Het was er weer een voor in de boekjes !!!!
Werkzaam bij MK-Events
Artiest STRAFF
Top sfeer, wat een gezellige mensen.
Weer was goed muziek alles dikke prima
Volgend jaar zijn we erweer bij.
Crazyland tnx.
 
Uitspraak van Maus J op zondag 11 september 2016 om 12:18:
Het was er weer een voor in de boekjes !!!!


En wat heb jij lekker gedraaid zeg....wat een energie straalde je uit. Geweldig ! Pedro was ook een heerlijk binnenkomer ! Bedankt mannen 😚 en de dames ook natuurlijk :)
 
DDe tas van mijn vriendin is gestolen. Met daarin de sleutel vd kluis. Daar lagen jassen in en een kleine portemonnee met rijbewijs & wat geld. Ook de autosleutel lag erin. Alles weg. Als iemand iets heeft gevonden wat natuurlijk een speld in de hooiberg is. Maar je weet het niet ;-) graag pb

Een flinke domper na zo'n geweldige dag!!
Top dag. Super mooi weer, en allemaal gezellige mensjes!!!
Maar waar was Ruchard Durand??? Dat was toch wel 1 van de DJ's waar wij speciaal voor kwamen! :-(
laatste aanpassing
 
Uitspraak van verwijderd op zondag 11 september 2016 om 12:34:
DDe tas van mijn vriendin is gestolen. Met daarin de sleutel vd kluis. Daar lagen jassen in en een kleine portemonnee met rijbewijs & wat geld. Ook de autosleutel lag erin. Alles weg. Als iemand iets heeft gevonden wat natuurlijk een speld in de hooiberg is. Maar je weet het niet ;-) graag pb

Een flinke domper na zo'n geweldige dag!!


Eerst een tas stelen,vervolgens een vreemde kluis leeg trekken en aan de haal gaan met spullen waar je,op wat geld na,als leek geen reet aan hebt : waar zit je dan met je verstand???
laatste aanpassing
 
Genoten!!!!!!
Topfeest gehad...weer Qlubtempo flashbacks bij freestyle en Hardclassics area...ff bij goede kennis in die bus gekeken....een zittende dj met amper publiek...dj onwaardig en zonde want daardoor geen sfeer. Complimenten voor de vriendelijke en snelle bediening....niet dus..wat een drama...vooral die zure sloot die bij freestyle stond...maar vond verder top!!
 
En dikke 10!! Superfeestje!
Wat een superdag hadden we veel bij de techno gestaan lekker uit het zonnetje
en me rot gezocht naar de trance eindelijk hoorde we waar die verstopt zat
kijk je een dj in zijn kruis en een halve kip kan er net staan dat was wel ff jammer voor de djs aldaar
net voor het einde weggepiept voor de drukte weg gegaan
Echt superrrrrrrrrrrrrr naar ons zin gehad!!! Zat stiekem hier te zoeken naar foto's die mensen geplaatst hadden van het feest maar kan helaas niets vinden...