Partyflock
 
Electronic Family
24 maart 2016
georganiseerd door Site
host: Grotesque afbeeldingen aanpassen

Amsterdamse Bos (buiten) op de kaart Site
Bosbaanweg 5
Amstelveen
NederlandNederland
trance × 29

Tickets & prijzen Electronic Family

Early bird:€ 45,-→ uitverkocht
Voorverkoop:€ 49,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig.
Verslag
Door anoniem (970).
Stemresultaat: zeer goed
geweldig29435%
zeer goed31137%
goed16820%
ok364%
voldoende162%
onvoldoende3
slecht2
zeer slecht1
waardeloos2

113 waarderingen

Amnesia74
alleen Johan Gielen was top, verder geen lekkere sets gehoord
PUSSYTOPIA
Weertje lekker. Top dj"s. Mega vermaakt. De afsluiter vond ik te soft (Gouryella). Daar had Marlo van mij wel mogen staan
Frank Zijdel
Geweldig! Line up was super. sfeer was geweldig. Aankleding terrein was wel wat sober.
Nassie
Helemaal top
gaat het?
Ben Gold en Marlo waren geniaal, Markus S en Marco V geweldig! Super dik weer, hele vette sfeer, echt de topper qua festival ieder jaar weer, echt fantastisch!!!
Bijtjexxx
maar niet meer volgend jaar in Den Bosch! teveel leuke alternatieven maar blij voor de mensen die niet in het "hart van de heerlijke festivals en feesten" wonen!! have fun :-)
eelco71
altijd goed .
sokkies (Hans en Helma)
gezellig en niet te masaal
Van1
Geweldig. Maakte de verkoop van onze kaartjes voor Tomorrowland, door omstandigheden, helemaal goed.
Richard&Mira
Zoals alle jaren weer supergoed vermaakt met The Family ;-)
Muziek viel ons wat tegen maar met het mooie weer en heerlijke mensen om ons heen was het een heerlijk feestje!
MBB
Goede voorzieningen (eindelijk ergens gratis toileten!) en korte wachttijden bij bar en kassa. Programmering kon beter op main.... erg EDM. En... waar waren die lasers (haha)?
PeeJee45
Beste EF ever!
Zweefteef
Wederom even sfeervol als altijd. Jammer dat de toiletten nu anders waren die andere waren beter dan een dixie. Verder super!
MarMon
Was een heerlijk feestje, beter dan vorig jaar!
All
Top festival op een toplocatie
sda
vind het alleen wel jammer dat hwt naar denbosch verhuizen gaat :(
ILLY 66
Johan Gielen Topper! Super genoten
Leatherchick
Lekkere lokatie met leuke publiek waarvan veel oudere jongeren. Jammer dat het weg gaat uit het Adamsebos
Snoeff
Misja Helsloot, Paul Oakenfold, Grum en Gouryella waren voor mij de hoogtepunten. Verder zeer (te) weinig goed mixende dj's gehoord.
FerryNL
Top festival! Enige min punt is de token kaart. Wat een bagger systeem!
Rozdavo
gewoon een super feest
Was weer gezellig
komt tie dan he
Was top alleen jammer dat het naar den bosch gaat. Ik ben elk jaar geweest en ik denk dat dit de laatse keer is geweest. Jammer was mijn favo festival. Johan gielen was de topper van de dag
Nafro
Het was gewoon professioneel. alles was aanwezig. ruim voldoende wc's aanwezig en veel keuze in eet tentjes en barretjes. dit was voor mij een perfect feest
Blaaskaak
Lekker
Tsja, dit blijft een geweldig feest met super leuke mensen,sfeer en entourage en de muziek, weer was ook top. dus volgend jaar gaan we weer.
nik@
Heerlijk feest!
zoals altijd perfecte organisatie
Pascal­eManda­la
topppppp!!!!
partypeople
Alles goed geregeld top feest
Heerlijk feest weer, alles prima geregeld. Nog beter dan vorige jaren. Pasjessysteem voor drank gaf een totaal ander beeld bij de barren: geen getrek en geduw maar mooie rijtjes. Nooit lang wachten. Muziek top alleen Gouryella als afsluiter viel ons tegen.
RAYOFLIGHT
Mooi weer, mooie mensen, super muziek.
Dance-Melly
Wat was het weer een topfeest! Toyax die lekekr opende, Misja Helsloot die de voetjes flink van de vloer liet gaan, en RAM die ons weer weggeblazen heeft! Wel jammer dat het de laatste keer in Amsterdam was.
Errie&Angie
uiteraard weer een top feest!
Ralf6711
Het geluid in de tenten was om van te huilen en bij de bar duurde het soms wel lang voorvje kon bestellen. Verder wel mooie aankleding en enkele goeie setjes gehoord. zet er volgend jaar trouwens een paar échte MC's neer. Dat die Emma Hewitt zo stond te krijsen was niet zo fijn.
Wousje1
Zó jammer dat het verhuist volgen jaar naar Rosmalen :-(
Noadja
Super feestje!
skitmeister
Kon het topjaar 2015 niet overtreffen,maar heb ontzettend genoten.anjuna stage was erg slecht opgezet,ook heel leeg - daardoor weinig sfeer.Main en Grotesque waren top, al stond het geluid op grotesque niet optimaal afgesteld.drinken halen met pasjes vond ik gewoon kut.
Was weer toppie!!!
Grandalf
De Beveiligingsmaatregelen gaan steeds meer doorgeslagen, nu worden ook al je lensdruppels ingenomen! Fijn dat allerlei mensen aan de druppels kunnen zitten die jij in je oog moet doen. Ik wil de organisatie graag laten zien wat voor fijne oogontsteking je daarvan kan oplopen! Na driekwartier heen en weer pendelen tussen security en EHBO toch eindelijk mijn lens vloeistof weer terug gekregen. Foei organisatie dit NOOIT meer doen, jullie zijn de acceptatie grens hiermee ver te buiten gegaan! Straks worden de banden van de mindervaliden ook nog verwijderd om naar drugs te zoeken. Een positieve verrassing was de free wifi, natuurlijk mede noodzakelijk om het cashless betalen goed te laten functioneren, maar toch erg leuk om elkaar snel te kunnen vinden. De aankleding leek dit jaar minder aandacht te hebben gehad al zag de mainstage er fantastisch uit, vooral de lichteffecten in de avonduren. Gedurende de dag zat er nog niet veel tempo in de muziek. Gezien de hitte misschien goed. De Ferry Corsten afsluiter op mainstage was zeer goed. Jammer dat de organisatie het Amsterdamse Bos verruild voor het Zuiden, de extra km’s, regelen van onderdak, duurdere tickets kunnen weleens zorgen dat er veel mensen uit deze regio uit de Family stappen. Ondanks mijn start problemen bij EF heb ik weer intens genoten, dus een dikke 8 met mogelijkheden tot verbetering.
Jimmylife
top Festival
Shayna
Top, top, top! Zelfs de gemiste deo was terug :) maar waarom nou weer groter en verhuizen? het was precies goed zo... ZONDE!
Piertje &­ Moffel
Top alles geregeld met name de water tappunten en Johan Gielen was echt Geweldig ! p.s. vond de schommels geweldig ik voelde mij net Tweety hihi !
chalupa (k)
Super feest. Heel jammer en erg dom om uit A'dam te vertrekken.
Robson Da Silva
1 love...1 family...1 word...TRANCE!
Pascal_1974
(Y)
Ypl
Prima georganiseerd, maar aankleding (vooral main) moet wel echt beter. Te simpel. Goede sets gehoord, Gareth, Bayer, stukje Marco V & Cosmic Gate, Schulz waren baas. Gouryella saai, zo sluit je niet af. Beetje gas d'r op!
Faceoff
Heerlijk feest, lekkere muziek, behoorlijk georganiseerd, maar er valt wel wat te klagen....
= JJ =
Goed feest alles goed geregeld, helaas Grotesque ondermaats geluid, goed vermaakt verder bij Legends en de main:-)
DON BRIT
Top daggie gehad met mijn schatje, om 12:00 uur gelijk te bal geopend bij Toyax in the legends daar eigenlijk niet veel meer weg geweest, johan gielen top set weggezet " hulde " verder alles weer super geregeld veel gezellig vriendjes en nieuwe vriendje , erg uit gekeken naar Gouryella ik vond het persoonlijk echt top vooral het moment toen hij Walhalla inzette over de steeds donker wordende vlakte kippenvel tot op het bot , kijk nu al uit naar ferry on the beach !!!
uitje90
Muziek was top, cashless systeem werkte goed en het weer zat ook mee! :)
liaantje
alles goed geregeld..muziek goed fantastiche weer en gezellige mensen
Het hele weekend van vrijdag t/m zondag heeft ons tot nu toe heel veel geld gekost van a tot z....maar het was iedere euro waard, wat een geweldig superfeest, geen enkel minmunt , goed gedaan Alda!
Zoveel goeie dj's en lekkere muziek, dat het moeilijk kiezen was, waar naar toe te gaan
MrPart­yAnima­l
Het was anders dan anders, het was rustiger, podia waren niet uitbundig, beetje tam allemaal. Het gezelschap was goed, veel bekende weer gezien, dus al met al een aardig feestje.
Danceschoen
geweldig feest!!!
NyLeZ
mooie muziek, leuke mensen en een goede sfeer! alleen jammer dat het pasjessysteem (om te betalen) niet goed werkte en dus veel mensen gedupeerd zijn...
Nique
Fantastisch feest weer!
A&P91
Leuk feest maar niet super de top DJ'S waren voor ons op te veel locaties en als je veel loopt kim je er niet in! De absolute toppers: Menno de Jones en Johan Gielen
funn
Het was weer een gezellig toppertje, met Neelix als afsluiting.....wouwww Wat een geweldige set, wat een dance energie. Eindelijk weereens een echte pure trance progressive set..... TOP.
BEMA
Was okay, prima line-up. Super kwa toiletten en bar's. Nergens wachtrijen. Toch was het niet helemaal ons feestje, en 2 daags .. no way!
Stan&Debby
Grotesque stage rockte!
KCIRTAP
Blijft beste buiten feest
Wat was dit een heerlijk feest... Alles was gewoon top. Weer / muziek / mensen
Hanna
Uitstekend georganiseerd feest! VIP parkeren is reteduur, maar vind het wel waard! Ben benieuwd hoe het volgend jaar gaat worden. Een heel weekend, WOW! Hoop alleen dat het "groot, maar toch intiem" karakter bewaard blijft. Ook hoop ik dat het festival dan niet overspoeld wordt door buitenlandse feesttoeristen, dan heb je toch ander sfeertje. Maar: we gaan het zeker uitproberen want tot nu toe heeft EF mij nog nooit teleurgesteld!!
OmitZ
Na het tegenvallende FlyingDutch, een fantastische EF achter de rug. Geweldig! Sfeer, mensen, dj's, voorzieningen. Allemaal goed tot geweldig, hoewel het geluid in de tenten in vergelijking met de stages buiten niet zo heel mooi klonk! Voornamelijk bij Grotesque geweest waar we ons prima vermaakt hebben. Supersets gehoord. Helaas geen Aly&Fila gezien op de FamilyStage omdat RAM zo geweldig draaide.. 't was het beste feest van het jaar denk ik. Op naar t volgende feest in Augustus of straks in oktober op de ADE
Dirk en Ylona
Het enige minpuntje waren de dixi toiletten. Hadden ze de vorige keer beter geregeld met die cabines
lucien1993az
Uitstekend feestje! Dimension, Marlo, Markus Schulz, Gouryella, Andrew Bayer allen topsets gedraaid :D
Irma la Douche
Wat werd er super gedraaid,best feestje
P<3D :kusje:
Beste buiten feestje van het jaar! Alles top geregeld, veel wc's, water punten enz. Super goed gedaan. Muziek was top. In 1 woord....genoten. Jammer dat het volgend jaar in den Bosch wordt gedaan, hopen dat het goede sfeer en intimiteit Kan behouden. Voor ons te ver helaas!
Privat­dancer­s
Wat een super goed festival was dit alles klopte top muziek top service goede toiletten super goede aankleding en de knip kaart werkt super een geweldig compliment voor de organisatie
Happy2
Wat een fantastische dag, alleen maar genoten. het weer was top, super gezellig met al onze vriendjes en vriendinnetjes en de muziek was hemels. Main: Bayer, Top!! Markus Fantastisch, Rayel lekker en Gouryella fenomenaal. Legends: Johan Gielen en Marco V super. Voor mij de beste editie tot nu toe. Op naar volgend jaar!!
Kaatje Karbonaatje
Super dag gehad, ondanks het feit dat we portemonnee met geld en pasjes op de keukentafel in Tilburg hadden laten liggen... Horay voor het nieuwe betaalsysteem via internetbankieren ter plaatse pasje kunnen fiksen, wij zijn om. Muzikaal hoogtepunt: Johan Gielen rockte de legend tent !!
Arty; Fucking held!!
Snelle
Heel tof feest gehad. De set van de dag was bij uitstek andrew bayer! Het geluid bij de main echt heerlijk, geluid bij anjuna en grotesque was dan helaas matig. Goede sfeer, rustig maar toch druk genoeg. En dat pasjes systeem vond ik maar kut.
mike 71
Leuk gezellig festival alles goed geregeld super systeem die pasjes genoeg wc en voor een dixie netjes
Dolly
Marco V Favoriet! Was een mooie dag en sfeervol! ^_^
Jorda
Beste OPEN trance evenement ! ! ! !
..*Shirl*..
Helemaal super gehad, vooral legends stage top. Alles goed geregeld en wat een sfeer, genoten!
Max
Super gezellige sfeer en alles was goed georganiseerd. Gratis water ook helemaal top. En genoten van de geweldige muziek. Voor ons was RAM de topper van het event. Volgend jaar zeker weer.
Julesz
eerste keer EF, helemaal goed !
Geweldig
enjoy-life
Het leukste feest van het jaar! Graag tot de volgende keer. Kuzz van Ons
MindQo­ntroll­er
Geluid op de main was retedik! Sets van MarLo en Andrew Bayer by far de beste van de dag.. Geluid in de Anjuna en Grotesque was helaas wat teleurstellend, waardoor sets in die area's niet goed tot hun recht kwamen. Ohja en het betaalsysteem was omslachtig, inefficiënt en daardoor dus ontzettend kut. Fissa was leuk, lekker weer, leuke mensen, goeie muziek.
;­p Qnallertjuh ;­p
Eindelijk weer eens een goed georganiseerd festival. Zeer strenge controle bij de ingang, hield wel op maar ook weer goed van ze. Ruime indeling van het terrein. Pasje halen voor muntjes ging ook makkelijk, maar wij hebben dan ook niks van te voren geregeld. Zou ik een volgende keer ook echt niet doen. Grotesque sprak ons het minst aan. Anjuna beats tent was meestal maar half gevuld. Ik dacht dat het daar vorig jaar zo druk was? Gratis nette toiletten en genoeg gratis water. Echt top. Gouryella vond ik tegenvallen, heb deze set al 3x gehoord.
®SupeR­TRance­®
Geweldig feest; muziek TOP, organisatie TOP, lokatie TOP, weer TOP, mensen bijna allemaal TOP, ......... alleen jammer dat t zo vroeg afgelopen is :D
Dj Sidious
Wat een heerlijke dag. Toyax, wow super binnenkomer:D Verder erg genoten van Ben Gold, Paul Oakenfold en Johan Gielen. Maar FERRY jij bent de ultieme EINDBAAS, hoe vet :respect:
Heerlijk feest. Alles goed geregeld, legends was top! Heerlijk plekje rechtsvooraan bij de ventilator!! 1 minpuntje: dames en herenwc's gezamenlijk. Mannen pisten gewoon die hele wc onder bah.
Rebel
Gezelligheid top, muziek was minder.. ik vind de hedendaagse trance ook niets... dus ja..dan weet je dat... Ajuna tent was super!
Fransisco
Supergezellige dag gehad en 153 vrienden begroet. Toppers waren voor ons Johan Gielen, M.I.K.E. PUSH, A&F, Pure NRG, GOURYELLA. Tot volgend jaar maar weer.....
Li101
Helemaal perfect. Enorm genoten! Gewoon in een woord een top feest, net zoals vorig jaar
Brokkies
blijft een super feest op mooie locatie
Thecla
Hoewel ik het idee had (misschien omdat Tomorrowland was) dat het wat minder druk was, heb ik wederom een geweldig EF gehad.
muis14-8
Bijzonder mooie dag gehad bij Electronic Family! Op tijd vertrokken speciaal voor djToyax. Johan Gielen wat mij betreft de held van de Legends. Geen slechte plaat van hem gehoord, erg veel mooie classics tijdens zijn set. Alles goed geregeld, geen enkel punt ter verbetering. Wat jammer dat Electronic family volgende jaar verhuisd naar een andere locatie. Groter, meer, duurder..ik vrees dat het feest de charme zal verliezen.
ARG15
Genoten bij MaRlo, Gareth en Andrew op de main en niet te vergeten Marco V! Super weer en alles goed geregeld, top feest!
Droppie &­ Moppie
Tja..En dan ben je er voor de zoveelste keer en had je verwachtingen. En dan vind er weer een overtreffende trap plaats. Aldaar cashless. Heel veel nare reacties en gezeur van mensen die voortgang willen tegenhouden. Damn Alda.... En weer zo goed geregeld allemaal. Weer alles beter dan vorig jaar..Een dikke 10 wat mij betreft. Hangmatten bij groteske? Waaaauw....Wat was dat rondom genieten. En over Waaaauw gesproken....Mijn liefste schat...Wat ben jij alles voor mij....dankje voor de oprechte liefde die ik elke dag mag voelen. Jij bent het voor altijd xxx
G-Win
Heerlijke muziek, goed sfeertje en een top locatie,, jammer dat ze verhuizen naar Den Bosch volgend jaar.
MissMM
Top geregeld allemaal. Heerlijke muziek, leuke mensen, meer dan genoeg wc's, gratis water en super mooi mooi weer!
Goliath121
Gewoon top
SammyJo
Fantastisch feestje. Lekker sfeertje, leuke mensen en nergens te druk of wachtrijen. Legends was geweldig. Genoten van alle klassiekers, heerlijk!
Super feestje, vond alleen de afsluiting wat min. Desalniettemin genoten!
whoop
Lekker feestje
Ik vond het geweldig! Genoten van Misja Helsloot, Marlo, Reorder, Marco V, Menno de Jong, Sean Tyas! Ik was wat huiverig voor dat cashless systeem met pasjes, maar het werkte perfect volgens mij.
Funforall
Sfeertje dj s en locatie tot gratis toilet ; waar is dat nog en snelle bediening bar en goodwill good food
Muzikaal gezien een van de mindere jaren helaas. Voor de rest alles goed geregeld en een leuke dag gehad
Mindstorm
Andrew Bayer, Cosmic Gate, Aly & Fila (Y) weer een prima en gezellig feestje gehad :) al had ik wel meer van ferry verwacht, beetje langdradig voor een afsluiter.
Stvv.!(H)
Heerlijk feestje, de langere sets van Helsloot en Gielen in de legends stage kwamen zeker tot zijn recht! Op en top genoten, goede organisatie :-)
Crespo
Alles was weer prima geregeld. En wat was de line up gruwelijk. Mannen van de dag Johan Gielen en Marco V. Speciale vermelding voor Marlo. Wat een energie zat er in zijn set
MariskaG
geweldig genoten.... wat een sfeer en leuke gezellige mensen... volgend jaar weer xxx
JandeJager
Erg lekker feestje. Andrew Rayel en Gareth Emmery erg goed. Ferry wat minder, had t gevoel of hij er niet echt zin in heeft
Peter G
Top feest, heerlijk weer en goede muziek. Een pluim voor de organisatie, alles goed geregeld en nergens wachtrijen.
B-Flock :bounce:
Marlo man van de dag! Wat een set. :lief: Complimenten voor Alda. Wat was het strak georganiseerd zeg. Nergens lang wachten, schone wc's met wc papier, munt kaart werkte prima en water punten.

Plattegrond Electronic Family

plattegrond Electronic Family
27 augustus 2019

Line-up Electronic Family

1Family stage
za 12:00 - 13:00:  trance
za 13:00 - 14:00:  Colombia trance, house
za 14:00 - 15:00:  Verenigde Staten trance
za 15:00 - 16:15:  Australië house, techno, trance
za 16:15 - 17:30:  Verenigde Staten trance, reggae
za 17:30 - 18:45:  Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten trance
za 18:45 - 20:00:  Duitsland Verenigde Staten techno, trance
za 20:00 - 21:00:  Egypte trance
za 21:00 - 22:00:  Moldavië trance
za 22:00 - 23:00: 
· zang Australië
2Grotesque
za 12:00 - 13:00:  Spanje house, trance
za 13:00 - 14:00:  Bahrein Verenigd Koninkrijk trance
Duitsland trance
za 14:00 - 15:15:  Verenigd Koninkrijk trance
za 15:15 - 16:30:  Slowakije Tsjechië trance
za 16:30 - 17:45:  trance
Verenigde Staten Zwitserland techno, trance
za 17:45 - 19:15:  Verenigd Koninkrijk
za 19:15 - 20:45:  trance
za 20:45 - 21:45:  Italië Verenigd Koninkrijk house, trance
za 21:45 - 23:00:  Duitsland trance
· MC Brazilië Nederland house, techno, drum & bass, hardstyle, hip hop
3Legends
za 12:00 - 13:30:  techno, trance
za 13:30 - 15:00:  trance
za 15:00 - 17:00:  house, trance
za 17:00 - 18:15:  Verenigd Koninkrijk trance
za 18:15 - 19:30:  België Verenigde Staten trance
za 19:30 - 21:00:  techno, trance
za 21:00 - 22:00:  house, trance
· MC Verenigd Koninkrijk
4Anjunabeats
za 12:00 - 14:00:  Verenigd Koninkrijk
za 14:00 - 15:15:  Duitsland Verenigde Staten house, trance
za 15:15 - 16:30:  Verenigde Staten trance
za 16:30 - 17:45:  Verenigd Koninkrijk techno, house
za 17:45 - 19:00:  Duitsland trance
za 19:00 - 20:30:  Duitsland trance
za 20:30 - 22:00:  Rusland trance
Nieuws
Je moest er wat langer op wachten, want door de aanslagen in Brussel besloot Electronic Family hun line-up announcement uit te stellen. Maar nu is ie er! 5
Electronic Family returns on July 23, 2016 at the Amsterdamse Bos!

Start ticket sales: March 3, 2016
→ lees meer
Forum

917 opmerkingen

Ik vind aly en fila ook maar saai. Dus je bent niet de enige haha! En nee, laat ze idd in hun waarde...
 
Uitspraak van Twinkel op zaterdag 30 juli 2016 om 20:02:
Ik vond Aly&Fila niets; veel te hard



Uitspraak van actief op zaterdag 30 juli 2016 om 21:17:
Ik vind aly en fila ook maar saai


Dit punt deel ik wel met jullie, het absolute hoogtepunt van hun was asot 550 met een magische set en asot 600 1e 138 stage was ook nog wel te doen maar asot 650 met JOC vond ik zo superslecht als afsluiter van asot 650 dat ik toch wel afgeknapt ben op Aly &Fila, met asot 700 vond ik het ook niet bijzonder daarna nooit meer gezien ook al waren ze wel op een feest aanwezig.
Jammer want ze konden het wel, weet niet wat het is maar vele trance dj's die goed waren vallen voor de commercie en worden minder tot zelfs slecht.

Dj's die me de laatste tijd wel kunnen bekoren met gevoel voor trance zijn de dj's van de kleine feesten zoals Toyax, Allen Watts (uitstekende set pre party asot!), Arjen de Haan en Signum.
Met name over Toyax en Signum ben ik het laatste jaar zeer te spreken :yes:
Hun set steld nooit teleur en dat vind ik een groot pluspunt voor hun momenteel, kan ik van de grote namen helaas niet altijd zeggen. :no:

Wat ik trouwens vergeten was te melden is dat ik positief verrast was door MC Marxman.
Vorig jaar nog een stoorzender met z'n rare moves en moonwalk of weet ik veel waar hij mee bezig was maar nu een positieve bijdrage aan de Legends Stage (y) (y) (y)
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 30 juli 2016 om 22:14:
Arjen de Haan


Helemaal mee eens! Pas geleden heeft hij 5 uur bij ons op een privé feestje gedraaid. Man, man, wat was dat genieten zeg :)
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 30 juli 2016 om 22:14:
Arjen de Haan


Moet ik hem toch eens gaan beluisteren. Iemand een tip welke set?
Uitspraak van Thecla op zondag 31 juli 2016 om 13:10:
▶Uitspraak van verwijderd op zaterdag 30 juli 2016 om 22:14:Arjen de Haan
Moet ik hem toch eens gaan beluisteren. Iemand een tip welke set?


Er staat het 1 en ander van hem op soundcloud. Misschien zit er iets voor je bij
Uitspraak van deejeedee op zondag 31 juli 2016 om 21:19:
Onderstaande set is overigens ook erg lekker


Een van de lekkerste setjes van lumi :) Ik heb denk ik toch het meest genoten van zijn set.
Alleen is dat niet van EF. Al ben ik ook wel benieuwd naar wat setjes. O.a. van ReOrder, Dimension (heel lekker openings setje op de Grotesque stage, Marco V draaide ook wel goed, ook wel een beetje club achtig. Vond dat best leuk eigenlijk), de opening van Marcel Woods vond ik wel heel erg tegen vallen. Ben toen ook weg gegaan. Iemand enig idee hoe het erna ging? Ik had grote verwachtingen van hem. Keek erg uit naar zijn set. Vandaar dat ik het ook zeer jammer vond hoe hij opende de eerste 25 minuten.

Verder draaide Ben Gold ook wel lekker, Toyax ook lekker knallend. En dat waren wel de hoogte puntjes voor mij :)
Late reactie, maar toch:

Vond het weer een heerlijk feestje :)
Begonnen bij Toyax, die beter draaide dan ik had verwacht van een openings-setje. Uiteindelijk lekker wat pit er in, lekkere oude klappers :).
Ben Gold voor de eerste keer gezien. Ik denk door de zin daarin in combinatie met een geweldige set, waarbij de tracks gedraaid werden die ik hoopte, maakte dit de set waar ik het meest van heb genoten op de Grotesque stage. ReOrder, Sean Tyas en Menno waren ook top hoor, niks mis mee, maar Ben Gold heeft er een nieuwe "fan" bij :D. Hoop die zeker vaker te horen/zien.
Marco V was mijn topper bij Legends.... van begin tot het eind helemaal geweldig.
Marcel Woods viel, zoals Dreamcatcher het al zei veel te lang tegen, ben ook benieuwd of dit later goed is gekomen, maar ik ben er bij weg gelopen. Neelix was ik te moe voor om nog op los te gaan, maar wel gehoord vanaf de zitzakken :)

Aankleding vond ik minder dan vorig jaar (Legend Stage uitgezonderd), simpele dingen als balonnen, vlaggetjes, beetje versiering hier en daar, mag best iets meer, kost geen drol. Dat ze dezelfde stages gebruiken vind ik niet erg, maar doe er iets mee, pimp het ipv minder mee doen. Ondanks dat blijft het een juweeltje van een feest :)

Geluid Grotesque en Legends was trouwens helemaal goed voor elkaar! Andere stages kan ik geen mening hebben, wat ik gehoord heb met voorbij lopen leek het wel goed :)

Sfeer zoals gewoonlijk heerlijk!
Uitspraak van Fredjuh op zondag 31 juli 2016 om 18:35:
Misschien zit er iets voor je bij


Wat ik op dit moment hoor, is heerlijk. Is de set die meisjezondernaam door gegeven heeft. Het stuk van Faithless nu.

Ze me al op het dek zitten... drinken erbij, leuke lieve mensen.
laatste aanpassing
Ik vond Aly & Fila heerlijk! Vond alleen in het begin van de set de bas veel te hard staan, hoorde de muziek niet goed meer. Werd na 20 minuten wel een stuk beter.
 
Iemand zijn of haar credits al gehad, na terugvragen?
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 2 augustus 2016 om 14:17:
Iemand zijn of haar credits al gehad, na terugvragen?


nee, ik tot nu toe niet...wel gelijk email (zondag 29-7) gehad dat het binnen 2 werkdagen op mijn rekening zou staan
Nee nog niets, meteen zondag 10 juli refund gedaan, na bijna een maand nog steeds niet, ronduit schandalig!!!
Beste

Je aanvraag van restitutie is In behandeling.

Hierbij een overzicht van jouw ingediende restitutie aanvraag.

...

Met vriendelijke groet,

Team EF



Het zal toch niet. :D
 
Nou, ik heb niets terug en kan ook niet meer inloggen op de website.
Bij aanmaken nieuw wachtwoord kom ik op een foutmelding terecht.
Terugvragen via de app gaat niet.

Ik vind het echt geweldig zo'n systeem! Voegt zoveel toe...
Ook geen gedoe meer en alles, helemaal top :)
Uitspraak van actief op woensdag 3 augustus 2016 om 14:18:
Ik vind het echt geweldig zo'n systeem! Voegt zoveel toe...
Ook geen gedoe meer en alles, helemaal top :)

Het is voor de organisaties ook nieuw dus het kan natuurlijk zo zijn dat het allemaal niet zo loopt als dat de bedoeling is. Wil je liever terug naar de tijd dat je de munten na afloop in de vuilnisbak kan gooien? Kan me ook niet voorstellen dat het om tientallen euro's gaat dus dat je het echt nodig hebt. Of wel
Uitspraak van Jolanda2685 op dinsdag 2 augustus 2016 om 16:55:
▶Uitspraak van verwijderd op dinsdag 2 augustus 2016 om 14:17:Iemand zijn of haar credits al gehad, na terugvragen?
nee, ik tot nu toe niet...wel gelijk email (zondag 29-7) gehad dat het binnen 2 werkdagen op mijn rekening zou staan


geld staat sinds gisteren (4 augustus) op me rekening :-)
 
Uitspraak van B-Flock :bounce: op vrijdag 5 augustus 2016 om 12:59:
Of wel


Ik wel voor nu. Had nagenoeg nooit munten over.
Hoogstens 1, die ben je nu ook kwijt bij restitutie.

Daarnaast:

- Op het festival twee maal teveel afgeschreven.
- Langer moeten wachten, alleen op t begin. Einde ging goed.
- Met vrienden rondje doen is echt een hel. Ja je kunt sturen, maar telefoon is niet altijd op zak bij een feestje... Juist liever niet! Sowieso niet altijd bereik...
- Meteen na t feestje kon je niets terugvragen. Ook niet via de app. Inloggen werkt bij mij ook soms niet. Brakke software.

Voor mij zit er geen voordeel aan :)
Ben voor vooruitgang, maar dit voegt voor mij en m'n vrienden vooralsnog niets toe.
Als je coins overdraagbaar zouden zijn naar een volgend event wel bijvoorbeeld!

Zie de potentie dus opzich wel.
Uitspraak van actief op vrijdag 5 augustus 2016 om 14:24:
Daarnaast:

Oh ja jij was degene bij wie het op het feest allemaal niet zo goed ging. Ik had dus echt nergens problemen mee.

Uitspraak van actief op vrijdag 5 augustus 2016 om 14:24:
Als je coins overdraagbaar zouden zijn naar een volgend event wel bijvoorbeeld!

Dat zou relaxt zijn. 1 Pas per organisatie dat je die dan mee kan nemen. Ik loop veel Alda feesten af. Maar goed dat gaan ze sowieso niet doen
Uitspraak van actief op vrijdag 5 augustus 2016 om 14:24:
Voor mij zit er geen voordeel aan :)
Ben voor vooruitgang, maar dit voegt voor mij en m'n vrienden vooralsnog niets toe.
Als je coins overdraagbaar zouden zijn naar een volgend event wel bijvoorbeeld!


Geheel mee eens.....
Ik heb al een pas waar ik contactloos mee betalen kan..


Waarom niet gewoon prijzen vermelden rn betalen met je bankpas....contactloos?
Uitspraak van Devian op zondag 7 augustus 2016 om 16:55:
Waarom niet gewoon prijzen vermelden rn betalen met je bankpas....contactloos?


Dat zou een normale manier van betalen zijn, en perfect. Maar ja dan valt er niets meer extra's te verdienen voor ze !
Met de niet ingeleverde munten, valt erg veel te verdienen, middelmatig festival a 10 K aan bezoekers, geschat op 1,5 muntje p.p. ( zijn ook genoeg mensen die er nog wel 5 a 10 stuks over hebben ) die niet worden verzilverd a € 2,90 = € 29.000,-- met NIETS doen !!!! Kassa.... a 5 festivals per organisatie = € 145.000,-- a 7 jaar, en je spaarpotje is met € 101.5000,-- GEVULD.
Is ook nog eens netto geld, met een marge van ca. 95 % ! Welk bedrijf heeft zulke netto marges op een bedrijf onderdeel ???

Tja wie is er nu gek ! ? ! ?
Wij toch, dat we dit accepteren....

Wat dat betreft, is het bij Ziggo en HMH zoals het hoort, tot sluitingstijd gewoon alle muntjes netjes retour in te leveren.
Uitspraak van Devian op zondag 7 augustus 2016 om 16:55:
Ik heb al een pas waar ik contactloos mee betalen kan..


Waarom niet gewoon prijzen vermelden rn betalen met je bankpas....contactloos?


lang niet alle bankpassen hebben dat en veel mensen hebben dat ook uitstaan
Uitspraak van rubbereend op maandag 8 augustus 2016 om 15:28:
lang niet alle bankpassen hebben dat en veel mensen hebben dat ook uitstaan


Dan maken ze toch een keuze of munten vooraf kopen, of contact loos betalen !! Het is zo simpel...
Ik ben even op vakantie geweest en wellicht eea gemist. Maar staan er al ergens livesets online?
Ik wou nog iets kwijt over het cashless betalen wat ik bijna vergeten was.
De polyp (dat kermisding) had geen lezer aan de buitenkant.
Kortom iedereen moest zijn betaalkaart afgeven aan de uitbater.
Ik vond dat erg verdacht en zag zo niet hoeveel credits hij afschreef. Ondanks dat ik al lekker wat ophad voelde het meteen niet goed. Gelukkig kon ik op de app kijken naar de transacties.
BAM wat bleek; die schurk had er 4 credits afgehaald ipv 2.
Ik confronteerde hem ermee en hij hing de totale onschuld uit.
Nee ik had het mis hij had er maar 2 afgeschreven. Toen liet ik mijn iPhone zien en toen begon hij wat te stotteren en zweten.
"Ja ik zie het maar dat kan echt niet". Ik werd wat boos en eiste mijn geld terug, "euh ja dat gaat niet."
Toen vroeg ik maar 2 extra muntjes voor in de draaierij en daar een lief Brits koppel blij mee gemaakt.
Ik vraag me af of er meerdere van jullie dit meegemaakt hebben. De uitbater leek me het type dat dit vaker gedaan heeft. Ik leek wel koekwaus maar was helder! :-)
Aan mij had hij een slechte en ik hoop dat de organisatie dit ook oppikt en zorgt dat alle terminals leesbaar zijn voor de gasten.
 
Uitspraak van PeeJee45 op dinsdag 16 augustus 2016 om 13:51:
Ik vraag me af of er meerdere van jullie dit meegemaakt hebben.


Haha, wat een pauper dan! Beetje jammer...
Zelf alleen aan de bar, maar dat was echt per ongeluk en terug gekregen(kon wel namelijk!)
Ja of dat iemand zijn kaart op de lezer legt terwijl jij aan het afrekenen bent. Oeps.. sorry nou heb ik voor je betaald. Ja en nu? Want ff muntjes aan hem geven gaat dus niet en ik ga niet als compensatie zijn hele groep zitten dokken van mijn kaart.
laatste aanpassing
Set van Andrew Bayer staat online :D