Partyflock
 

Dit evenement is verplaatst naar The BOX

Zie Trance Nation voor de nieuwe informatie.

Trance Nation

· Together as One Facebook
Trance Nation
20 oktober 2015
georganiseerd door

Heineken Music Hall (binnen) op de kaart
ArenA Boulevard 590
Amsterdam
NederlandNederland
trance × 14

Tickets & prijzen Trance Nation

Early bird:€ 29,50→ uitverkocht
Voorverkoop 1:€ 44,51→ uitverkocht
Voorverkoop 2:€ 54,86
VIP:€ 65,21
Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief servicekosten.
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18

Line-up Trance Nation

Egypte trance
techno, trance, house
Oekraïne trance
house, techno, trance, hardstyle
house, trance
Ierland techno, trance, house
trance
Verenigde Staten Zwitserland techno, trance
Schotland techno, trance, house
Zuid-Afrika trance

Nieuws

Op zaterdag 6 februari is de Heineken Music Hall in Amsterdam het domein van trance liefhebbers van over de hele wereld als Trance Nation hier voor de tweede keer neerstrijkt. Er is hard gewerkt aan een line-up die onvergelijkbaar is in Nederland en we zijn dan ook trots te kunnen vertellen dat deze nu compleet is. Naast een aantal Trance Nation regulars bestaand uit legendes en nieuwe toppers, zijn we er ook in geslaagd een aantal zeer unieke namen te strikken voor deze veelbelovende editie! 5
Trance Nation - Together as One, dat op 6 februari 2016 zal plaatsvinden in de Heineken Music Hall, maakt met gepaste trots het eerste deel van de line-up bekend. Trance-farao's Aly & Fila zullen anderhalf uur de decks en die hard fans in de Heineken Music Hall rocken. Ook presenteert Trance Nation een pionier van de dance en de eerste trance ambassadeur van de UK en Ibiza: de legendarische DJ Paul Oakenfold. Daarnaast zullen de gevestigde namen Sean Tyas, Alex M.O.R.P.H., Chris Schweizer, Simon O'Shine en natuurlijk Trance Nation head honcho Chris Cortez pure trance ten gehore brengen. Nu al een programmering van de bovenste plank en dit is nog niet eens alles! 3
De eerste editie van Trance Nation in de Heineken Music Hall was simpelweg te bestempelen als een dijk van een feest. Duizenden toegewijde trance liefhebbers bevolkten de muziektempel in Amsterdam en dansten tot het ochtendgloren op de beats van internationaal gerenommeerde en gerespecteerde artiesten. Een vervolg kon uiteraard niet uitblijven en Trance Nation is trots te mogen mededelen dat deze nu in de agenda staat. 4
On Saturday February 6th, Trance Nation hits The Box in Amsterdam.

FULL LINE-UP ✯ (alphabetical)
We have been hard at work putting a line-up together that will satisfy the trance raver’s army - and we are pretty sure we’ve done a good job

Very special guests: Infected Mushroom (DJ set)
→ lees meer

271 opmerkingen

Uitspraak van Liquid-Ice & DeliciousLin op woensdag 3 februari 2016 om 09:26:
maar eerder de 3 tientjes in combinatie met trance-liefhebbers.


Dit valt me inderdaad wel op bij trance feesten, dat er veel gevraagd wordt om kaartjes over te nemen aan early bird tarief o.i.d. en dat zie je bij andere (hardere) feesten niet.

Uitspraak van verwijderd op woensdag 3 februari 2016 om 02:54:
En Asot heeft ook de grootste moeite om de toko vol te krijgen. Waar ligt dit aan?


Dan kom je bij de EDM/trouse discussie: als je als trance feest dit soort "muziek" gaat draaien, moet je beseffen dat die vijver eigenlijk al groot genoeg is met voldoende feesten die zulke muziek aanbieden. Daarvoor moeten mensen niet speciaal naar ASOT komen. Misschien gaat het hun (terecht) eens zuur opbreken dat ze zich meer en meer op die doelgroep richten.

Helaas vertaalt zich dat dan niet in meer bezoekers voor TN. Maar die planning was idd geen goede zet, zeker als je in dezelfde prijsklasse zit.
 
Uitspraak van Legion of the Lost op woensdag 3 februari 2016 om 12:18:
Dan kom je bij de EDM/trouse discussie: als je als trance feest dit soort "muziek" gaat draaien, moet je beseffen dat die vijver eigenlijk al groot genoeg is met voldoende feesten die zulke muziek aanbieden. Daarvoor moeten mensen niet speciaal naar ASOT


Klopt wel. Dat je met trance alleen geen 30.000 man meer trekt is jammer. Maar als je als ASOT zijnde dan toch voor een grootse opzet als dit blijft kiezen, de zaal vol wilt hebben en daarnaast ook nog een breder publiek wilt trekken, dan doe je dat niet met een zaal vol nietszeggende namen zoals Miller en Sixma. Als je toch geen trance meer draait, maak er dan een indoor festival van met een ASOT invites stage, met daarop dikke commercieele namen zodat je de toko sowieso uitverkoopt. Mainstage 2 dan maar een mix van trance namen en de andere 2 zalen gewoon schrappen of de kleinere labels de kans geven zich te manifesteren.
Ik zie zojuist de line up van EDC UK. Fantastisch toch!? Gewoon 3/4 stages, maar een aantal muziekstijlen. Een super commercieele main (wel Eric Prydz!!!) en een geweldige trance stage (dreamstate) met diverse namen van vele labels. Echt de manier om een uitverkocht festival te garanderen en daarnaast de trouwe trance fans tegemoet te komen met een groot feest.

Btw: Dat Dreamstate is trouwens lekker bezig zeg. Mooie en diverse line ups keer op keer!
Uitspraak van verwijderd op woensdag 3 februari 2016 om 14:24:
Dreamstate


Laatste editie met Fleming&Lawrence :) Hoop dat Lumi deze 2 helden ook naar NL halen voor een b2b.
Godverdomme dus de hoofdprijs betaald plus treintickets geregeld a 25 euro. Zit dus klem en moet wel.
The Sand was dramatisch klein en alleen leuk door de x. Dat doe ik niet meer.

Hopen dat die aggresieve bavianen weg zijn dit keer. Beveiligers...
 
Uitspraak van Blaaskaak op woensdag 3 februari 2016 om 15:34:
Godverdomme dus de hoofdprijs betaald plus treintickets geregeld a 25 euro. Zit dus klem en moet wel.
The Sand was dramatisch klein en alleen leuk door de x. Dat doe ik niet meer.


Als je echt zo klem zit vraag dan je geld terug via Ticketscript (moet je even op de Trance Nation pagina kijken hoe dat werkt) en koop een early bird van iemand die niet meer gaat voor 3/4 tientjes. Er worden er hier genoeg aangeboden en anders ook op Ticketswap. Dit scheelt je zo 15-20 euro als je geluk hebt, zo heb je je treintickets alweer bijna terug verdiend :)!
Haha! Een goed idee, nee ga gewoon en zie wel. Quest for Trance verraste mij ook. Nu deze
Uitspraak van verwijderd op woensdag 3 februari 2016 om 14:24:
Ik zie zojuist de line up van EDC UK. Fantastisch toch!?


Heel mooi, maar de prijs is er ook naar :|
Te koop 2 early birds voor 75 euro, pm graag.

EDIT: VERKOCHT
laatste aanpassing
Toch wel balen dat het is verplaatst! HMH heeft gewoon bruut geluid.
Ik had graag een keer een feest in de HMH mee willen maken aangezien ik daar nog nooit ben geweest in het verleden.

Maar goed uiteindelijk kom ik voor de muziek/dj's en de show natuurlijk. :-)

Is het trouwens lopend een beetje te doen vanaf station Sloterdijk? Ik ben in die omgeving echt nog nooit geweest.

In ieder geval heb ik erg veel zin in zaterdag. Nu de line up nog even afwachten. Zal met een aantal uren wel bekend worden gemaakt.
Uitspraak van Party-Marty op donderdag 4 februari 2016 om 13:54:
In ieder geval heb ik erg veel zin in zaterdag. Nu de line up nog even afwachten. Zal met een aantal uren wel bekend worden gemaakt.

Haha ik was al helemaal blij dat ik jou naam zag staan. Ik dacht: hey de timetable zal wel bekend zijn! :P

Maar helaas :lol:
Uitspraak van Kevolution op donderdag 4 februari 2016 om 14:13:
Haha ik was al helemaal blij dat ik jou naam zag staan. Ik dacht: hey de timetable zal wel bekend zijn! :P


Hahaha nee nog steeds niet helaas. Maar zodra die bekend is post ik hem zoals beloofd!! :-)
Uitspraak van Party-Marty op donderdag 4 februari 2016 om 13:54:
Is het trouwens lopend een beetje te doen vanaf station Sloterdijk? Ik ben in die omgeving echt nog nooit geweest.


Is denk 10 min tot een kwartier lopen. Valt erg mee hoor
Dat valt inderdaad wel mee ja...Thanks voor je reactie.
Paul Oakenfold is één van mijn helden. Een veteraan. Elk feest die ik bezocht waar hij draaide knalde het dak ervan af. Van dat soort feesten laad ik op en kan ik weer een tijdje tegenaan. Een paar weken terug voelde ik de onrust in mijn lijf. Een indicatie dat het weer tijd is. Als zoekend ontdekte ik dat Paul op de lineup van Trance Nation staat. Samen met Alex Morph, Aly&Fila, Ferry Corsten en totaal onverwacht Infected Mushroom. Dit gaat 'm worden, dit gaat legendarisch worden. En dan ook nog in de HMH. Nu neem ik een goede vriend mee die nog nooit een Trance event heeft meegemaakt. Wat zeg ik, hij heeft geen een muziek event of festival meegemaakt. Dit wordt zijn eerste keer. Wat kan er nog mooier zijn? Wat kan er nog mis gaan?

Locatie.
In 2000, «O» Den Haag, transformeerde Tiesto van voorprogramma naar hoofdact. De herinnering die ik nog heb lijkt op het meest op de "rave" scene uit Maze Runner's Scorced Trails. Vier maanden later zag ik hem weer op de openingsfeest van HMH "Dutch Dimension". HMH was toen aardverschuivend. Een ravers (natte) droom met de beste geluidskwaliteit ooit. DJ werd in het midden van de zaal opgesteld met een eenvoudige rail eromheen en iedereen kon er omheen lopen. Als het uitkwam kon je zelfs met de DJ kletsen. Boven hing een ronde wand met spiegels om de lasershow ter versterken, voor die tijd ongekend.



De HMH heeft ongemerkt een wedloop gestart. Toen had je of een klein club met bagger geluid, of een groot evenementenhal met bagger geluid. HMH zat er precies tussenin met een super geweldige geluid. Met goede WC, garderobe (locker), bar en locatie. De komst van HMH heeft de uitgaanswereld naar een nieuw niveau getild, maar is tegelijkertijd ook een valkuil. Als je op dat niveau blijf hangen dan wordt je horizon erg smal. Neem nou The Box. Voor mij onbekend. Zoals ik lees een feniks uit de as van Sand (ook voor mij onbekend). Net verbouwd en 15 jaar nieuwer dan HMH. Ja, ik wil in beweging blijven, Ja, ik wil dat best wel verkennen.

Artiesten.
Sensation 2004. De verwachting was hoog omdat de ik de jaar ervoor Special Treatment had. De stemming was minimaal door de rel dat Arena sponsors beslag hadden gelegd op alle special en VIP kaartjes. Ondanks grote namen werd er werkelijk slecht gedraaid. Er was één area en ontsnappen was onmogelijk. De later gehouden Dance Valley had meerdere areas. Een centraal groot tent voor main stage met kleine tenten eromheen. Op een gegeven moment trok main stage alle aandacht. Het was te druk en we weken uit naar een kleine tent. Er draaide een Spaanse DJ en we waren de enige bezoekers. Hij draaide goddelijk en paste zijn selectie aan hoe wij daarop reageerde. Een half uur lang hadden we een persoonlijk DJ.

Wat ik geleerd heb is dat grote namen belangrijk zijn omdat ze een rode draad trekken. Je weet wat je kan verwachten en hoe de atmosfeer zou kunnen zijn. Meerdere areas zijn noodzakelijk want zelfs de grootse artiesten kunnen de plank heel erg mis slaan. Kleine namen kunnen verrassend goed zijn. Als je in een area staat waar super hot wordt gedraaid, niet weggaan voor een DJ die je graag had willen zien/horen. Allemaal elementen die ik terug kan vinden bij Trance Nation komend weekeinde.

Event Naam.
Wat ik me continu afvraag is waarom Trance Nation niet eerder is opgevallen. Waarom eerdere volledig langs me heen is gegaan. Ik denk dat het komt door de neergang van Trance Energy en dat deze onder een ander naam is gaan doormodderen. Dat Trance Nation te eenvoudig met de oude "Trance Energy" associeert. Moderne (ASOT) trance is minder mijn ding geworden. Paul Oakenfold was op ASOT 500 en op de liveset was duidelijk te horen hoe Armin dat aan het saboteren was. Dat was behoorlijk respectloos. De lineup van Trance Nation belooft eerder klassieke trance te worden.

Trance Nation, ASOT en Carnaval lijken mijn drie verschillende soorten feesten. Ik kan moeilijk voorstellen dat ze elkaar werkelijk concurreren.

Onbevangen.
Voor mijn vriend wordt dit zijn eerste muzikale event. Hij staat te stuiteren en zegt: "Het maakt me niet uit waar we gaan, wie er draait en wat er gedraaid wordt. Ik kijk mijn ogen uit en laat alles over me heen komen. Niets zal die avond kunnen bederven." Als ik in zijn ogen kijk dan zie ik een fonkel die ik van heel lang geleden herken. Voor hem ben ik veteraan. Voor mij is hij een fontein van jeugd. Liefst wil ik wat hij beleeft. Elke feest weer. Ja, ik kan met auto of ik kan in een hotel overnachten maar ik doe dat niet. Ik woon 40km van Amsterdam en openbaar vervoer is een draak. Maar het onbekende, het onverwachte, dat houdt me onbevangen.

Het enige verschil met toen is dat ik nu VIP kaarten heb. Niet om de hele tijd op de VIP deck te verstoppen. Liefst sta ik binnen een straal van 10 meter van de dj. Ik kan minder goed tegen de drukte en als het te druk wordt en ik op adem moet komen heb ik een plek zonder te moeten vluchten.

We moeten af van het wachten op het beste van het beste en achteraf klagen dat het tegenviel. Het feest zit in jezelf, niet de dj, locatie of bezoekers. DJ, locatie en bezoekers maken het feest alleen maar beter.
laatste aanpassing
Uitspraak van Liquid-Ice & DeliciousLin op woensdag 3 februari 2016 om 09:26:
Toch begrijp ik het wisselmoment nog steeds niet van de HMH naar The Box. Het kan haast niet anders als dat de HMH al veel langer geleden gecancelled was. In deze bussiness is het heel gebruikelijk dat je zowat 90% van de venue-huur moet betalen indien je zo kort van tevoren de boel afblaast. Of er was een speciale overeenkomst met de HMH, of TN kan alsnog stevig dokken voor de HMH of de wissel naar The Box was al lang geleden besloten maar er werd niet over gecommuniceerd om de kaartverkoop niet nog meer te laten stagneren.


Het blijft speculeren maar het zou me niet verbazen als je gelijk hebt. Natuurlijk wil TN het liefst een volle zaal maar niet als hen dat een bom extra duiten kost.
Erg jammer dat dit evenement niet van de grond komt! Hier vertillen ze zich niet nog eens aan lijkt me, exit HMH. Zonde!

Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op woensdag 3 februari 2016 om 11:28:
Die hebben zoiets van...laat Anjuna maar lekker zelf voet aan de bodem krijgen. Above & Beyond zelf hebben wel af en toe wat nu natuurlijk (vorig jaar Paradiso, nu de Tivolo; maar ja..het is alsnog wel iets karig ja! )


Anjunabeats toert nu met een goede line-up door de VS. Ik zou daar meteen kaarten voor halen. Muziek sluit goed op elkaar aan. Als je van die muziek houdt heb je gegarandeerd een erg goede avond.
Label nights, vaker doen. Zie ADE (andere genres weliswaar maar toch).

Uitspraak van verwijderd op woensdag 3 februari 2016 om 14:24:
(wel Eric Prydz!!!)

Waaat?! Cool. Ik ga deze held aankomende zomer zien al weet ik nog niet waar. Cirez D op South West Four, Eric Prydz op Ibiza maar het liefst natuurlijk Epic 4.0 Pryda rules!
 
Uitspraak van Znarf op donderdag 4 februari 2016 om 17:21:
rance Nation, ASOT en Carnaval lijken mijn drie verschillende soorten feesten. Ik kan moeilijk voorstellen dat ze elkaar werkelijk concurreren.


Kan het me ook slecht voorstellen. Maar het is helaas wel zo. Ik ken niet zo heel veel mensen die naar trance feestjes gaan. Maar alleen uit dat selecte groepje kozen er maarliefst al 6 voor carnaval; onder het motto: Carnaval is maar 1x per jaar en later deze maand is ASOT nog. Ook op de verschillende fora en social media heb ik dit argument genoeg gelezen. Meeste mensen beneden de rivieren hebben gewoon binding met carnaval. Ik schat dat alleen carnaval al voor minstens 500 minder verkochte kaarten gezorgd heeft. En dan heb ik de vakantiegangers en mensen die moeten kiezen tussen ASOT of TN (om wat voor reden dan ook) nog niet meegeteld. Al met al heeft deze loop van omstandigheden voor pakweg 750-1000 minder verkochte kaarten gezorgd gok ik...
Uitspraak van verwijderd op donderdag 4 februari 2016 om 23:16:
Kan het me ook slecht voorstellen. Maar het is helaas wel zo. Ik ken niet zo heel veel mensen die naar trance feestjes gaan. Maar alleen uit dat selecte groepje kozen er maarliefst al 6 voor carnaval; onder het motto: Carnaval is maar 1x per jaar en later deze maand is ASOT nog. Ook op de verschillende fora en social media heb ik dit argument genoeg gelezen. Meeste mensen beneden de rivieren hebben gewoon binding met carnaval. Ik schat dat alleen carnaval al voor minstens 500 minder verkochte kaarten gezorgd heeft. En dan heb ik de vakantiegangers en mensen die moeten kiezen tussen ASOT of TN (om wat voor reden dan ook) nog niet meegeteld. Al met al heeft deze loop van omstandigheden voor pakweg 750-1000 minder verkochte kaarten gezorgd gok ik...


De combinatie van de keuze voor een trance feest in de HMH in dit weekend en het feit dat ASOT 3 weken later is, is gewoon extreem ongelukkig (en misschien een beetje dom). Ik had zelf erg graag willen gaan, maar uiteindelijk viel niemand om me heen er echt voor te porren. Ik kom zelf van boven de rivieren en ook hier kozen vrienden voor wie carnaval echt niet heilig is toch maar daar voor, of zelfs voor een Ajax-Feyenoord de volgende dag, puur omdat we later deze maand toch nog naar ASOT gaan.
En ik merk het bij mezelf ook hoor, ik had zelf ook minder de drang om hier naartoe te gaan dan vorig jaar in Mei. Als ASOT niet deze maand was geweest had ik alles op alles gezet om iedereen mee te krijgen. Nu denk ik meer: "Ach, over 3 weken heb ik nog een feest wat minstens zo mooi is".

Wel extreem jammer, want ik denk zeker dat een groot indoor trance feest naast ASOT nog potentie heeft in Nederland. Al moet de organisatie dan ook wel wat meer aan de marketing van het event doen. Ik 'like' Trance Nation toevallig op Facebook, maar daarbuiten heb ik er echt bijzonder weinig over gehoord, in tegenstelling tot vorig jaar toen ik zelfs op TV spotjes voorbij zag komen.
Timetable zou donderdag gegeven worden, dat bericht is gisteren aangepast naar Tomorrow (dus vandaag). Niet echt een goeie zaak dat eerste belofte "donderdag" niet gewoon is aangehouden. Zeker niet slim na het eerdere slechte nieuws. Mijn geduld met wachten is ondertussen ook op wat die timetable betreft.
[quote element=party_comment id=4784969]Onbevangen.
Voor mijn vriend wordt dit zijn eerste muzikale event. Hij staat te stuiteren en zegt: "Het maakt me niet uit waar we gaan, wie er draait en wat er gedraaid wordt. Ik kijk mijn ogen uit en laat alles over me heen komen. Niets zal die avond kunnen bederven." Als ik in zijn ogen kijk dan zie ik een fonkel die ik van heel lang geleden herken. Voor hem ben ik veteraan. Voor mij is hij een fontein van jeugd. Liefst wil ik wat hij beleeft. Elke feest weer. Ja, ik kan met auto of ik kan in een hotel overnachten maar ik doe dat niet. Ik woon 40km van Amsterdam en openbaar vervoer is een draak. Maar het onbekende, het onverwachte, dat houdt me onbevangen.


Beset Snarf, wat prachtig verwoord! Als ik je tegenkom morgenavond dan krijg je een drankje van me en proosten we op het nieuwe en het onbekende!
 
Alle djs draaien gewoon. En er rijden gratis shuttle bussen vanuit de HMH. Tt volgt straks. Bron: Facebook
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 5 februari 2016 om 14:21:
En er rijden gratis shuttle bussen vanuit de HMH.


Leuk voor degene die een hotel hebben daar in de beurt, en ons nagenoeg perfecte en goedkope metrosysteem nog niet hebben ontdekt, maar het gewone publiek heeft daar natuurlijk weinig aan. ;) Als je nu een kaartje koopt ben je 55,- kwijt voor de Box. (combi actie uitgesloten) Ben bang dat het niet veel drukker gaat worden op de dansvloer. Hoop dat iedereen wel gewoon komt die een kaartje heeft. :)
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op donderdag 4 februari 2016 om 23:16:
Al met al heeft deze loop van omstandigheden voor pakweg 750-1000 minder verkochte kaarten gezorgd gok ik...


Dat lijkt mij heel erg overdreven. Als ik naar de bezoekers kijk van TN 2015, de geregistreerde van pf kom ik op max 16 uit het zuiden. Doe dat nu eens keer 5, heel erg ruim, om de pf aantallen overeen te laten komen met de werkelijke bezoekersaantallen. Dan zit ik op 80 zuiderlingen.
Tel daar nog een hetzelfde aantal wintersporters bij op en dan zit ik heel heel ruim.
Door de keuze van 6/2 kom ik dus op maximaal 160 stuks minder verkochte kaartjes als gevolg van carnaval en dan zie ik het nog ruim denk ik.
Daar komen dan nog de mensen bij die alleen voor ASOT zullen kiezen.
Ik schat toch wel dat het een weloverwogen keuze is geweest om 6/2 aan te houden en met een aanvaardbaar risico eigenlijk gezien de getallen.

Desalniettemin toch vreselijk jammer....maar goed....we gaan er iets moois van maken in The Box


Uitspraak van Znarf op donderdag 4 februari 2016 om 17:21:
Het feest zit in jezelf, niet de dj, locatie of bezoekers. DJ, locatie en bezoekers maken het feest alleen maar beter.


Znarf, ik haal dit maar even aan maar wat een pracht verhaal man...met plezier gelezen....ik hoop dat ik jullie tegenkom a.s. zaterdag....!!!
laatste aanpassing
TIMETABLE
MAIN
21.00-22.15 Stephen Kirkwood
22.15-23.45 Alex M.O.R.P.H.
23.45-01.00 Paul Oakenfold
01.00-02:15 Ferry Corsten
02.15-03.45 Aly & Fila
03.45-05.15 Infected Mushroom
05.15-06:15 Sean Tyas
06:15-07:00 Chris Cortez
AREA 2
21.00-22.00 DJ San
22.00-23.00 Orla Feeny
23.00-00.00 DRYM
00.00 01.00 Stephen Kirkwood
01.00-02.00 Ronald van gelderen
02.00-03.00 Simon O’Shine
03.00-04.00 Chris Schweizer
04.00-05.00 Zack Mia
05.00-06.00 Fausto
Blijkbaar beginnen we een uur eerder, lekker :) :bounce:
Door persoonlijke omstandigheden ben ik er niet bij, ik wens iedereen heel veel plezier op dit feest.!! Maar dat gaat zeker goedkomen, gezien de line-up!
is er hier misschien iemand die een andere manier weet om de organisatie te benaderen. Er is een aantal mensen die willen weten wanneer ze hun geld terug gaan krijgen ivm ongebruikte tickets ivm niet akkoord gaan van lokatiewijziging? via e-mal en facebook wordt er bij niemand gereageerd!!!
Hier mn laatste mix, allemaal classics met een uplifting randje. Enjoy! grtz Michael.

-MP3 download: http://www77.zippyshare.com/v/y6ahRRFX/file.html
-Tracklist: 1h01m11s (remixes of original tracks only)
1. Solarstone vs Scott Bond - 3rd Earth
2. Transa - Enervate
3. Tilt feat. Maria Nayler - Angry Skies
4. Gouryella - Ligaya
5. Y-Traxx - Mysteryland
6. Chakra - Love Shines Trough
7. Paul van Dyk feat. Rea Garvey - Let Go
8. Delerium - Innocente
9. Samuel Barber - Adagio For Strings
10. Robert Miles - Children
11. Humate - Love Stimulation