Partyflock
 

Psychique

Facebook
Psychique
12 november 2015
georganiseerd door Site

Central Studios (binnen) op de kaart Site
Gietijzerstraat 3-5
Utrecht
NederlandNederland

Tickets & prijs Psychique

Voorverkoop:€ 15,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18

Stemresultaat: goed

geweldig929%
zeer goed516%
goed929%
ok619%
voldoende26%
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0

4 waarderingen

Hoof
Heerlijke kennismaking met psytrance. Ben van enthousiasme zelf ook wat gaan maken. https://soundcloud.com/hoof/psykick
Frankb
niet echt een bijzonder sfeervolle zaal, en maar 1 locatie. Maar goed de tickets waren voor een ramsjprijs (15,- incl. 5 drankjes) verkrijgbaar dus dan kun je niet veel verwachten. Muziek vond ik tegenvallen; had gehoopt op sfeervollere en meer mellow ipv het toch wel behoorlijk ruige en hard, vooral de laatste set. Volgende keer beter; ik kom zeker een volgende keer om te zien of het net zo geweldig was als Grotesque (was de volgende dag, ook geweest) Minpunt, net als de volgende dag: drankjes, munten en WC's gewoon BAGGER geregeld!!!!
Hanna
Wat een super initiatief een psy feestje! Dat mag zeker vaker!! Het feest verdiende echt meer bezoekers en velen hebben echt wat gemist... Mijzelf sprak de set van Coming Soon mij niet zo aan, maar de sets hiervoor heb ik wel van genoten. Ik hoop dat er een vervolg op komt!!
Zen Mechanics was ongelooflijk goed. Hoop 'm op toekomstige feesten opnieuw te mogen meemaken!

Line-up Psychique

trance, psy
trance, psy

Nieuws

Vrijdag 11 december komt Grotesque met een waanzinnig nieuw concept! In de Central Studios zal de eerste editie van Psychique worden georganiseerd. Met in de hoofdrollen slechts drie, maar wel megavette acts! Er is expliciet gekozen voor langere sets om de uitgebalanceerde kwaliteit van psytrance optimaal tot zijn recht te laten komen. De acts die op 11 december voor je geprogrammeerd staan zijn Zen Mechanics, Coming Soon en LiFTSHiFT.
English below

Psychique - Psy Trance in Full Effect – Plannen gewijzigd!

Vrijdag 11 december komt Grotesque met een waanzinnig nieuw concept! In de Central Studio's zal de eerste editie van Psychique worden georganiseerd. Met in de hoofdrollen slechts drie, maar wel megavette acts! Er is expliciet gekozen voor langere sets om de uitgebalanceerde kwaliteit van Psy Trance optimaal tot zijn recht te laten komen. De acts die op 11 december voor je geprogrammeerd staan zijn Zen Mechanics, Coming Soon en Liftshift.
→ lees meer

5 opmerkingen

ik luister de muziek al erg graag, nu dan eindelijk mijn eerste feestje!
Uitspraak van Dj Sidious op donderdag 3 december 2015 om 11:45:
Kaarten binnen :banana:


Timmetjeee lullo ga jij dr heen???
ik ben tegenwoordig egt zwaar verslaaft aan trance/psytrance.....ik moet en zal dr heen mjaaa tot nu toe niemand die meegaat, laat ff weten mn, weer ouderwets knallen lijkt me wel wat hahaha