Partyflock
 

Avicii

· True Tour Facebook
Avicii
1 november 2013
georganiseerd door Site, Site

Ziggo Dome (binnen) op de kaart Site
De Passage 100
Amsterdam
NederlandNederland
house × 1

Tickets & prijs Avicii

Uitverkocht
Voorverkoop:€ 47,50
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
16
Stemresultaat: zeer goed
geweldig2130%
zeer goed2434%
goed1521%
ok68%
voldoende11%
onvoldoende34%
slecht11%
zeer slecht0
waardeloos0

5 waarderingen

wel gezellig met vrienden. verder kut. avicii arrogant en geen interactie met publiek. lichtshow was poep...leuk als je 16 bent en verder nergens komt....teveel goede feestjes meegemaakt om dit een voldoende te geven
ingrid_
Geweldig <3
basv
Had beter naar een willekeurig festival kunnen gaan waar Avicii draaide. Voor alleen een DJ set van twee uurtjes met alleen maar hitjes en een niet bijzondere lichtshow vond ik het way overpriced.
waste of time and money.... :(
Goricha
Voorprogramma had wel meer mogen knallen, Josefina en Oliver waren nogal op 1 lijn ipv een stijgende lijn qua muziek. Show van Avicii was visueel top, jammer dat het meeste al vooraf bepaald was. (Maja wat wil je ook anders bij een concert). Korte rij om binnen te komen maar het was wel veel te druk binnen. En laat de kids thuis de volgende keer, thanks.

Line-up Avicii

za 19:15 - 20:45:  house
za 21:00 - 23:00:  Zweden house
Nieuws
De Zweedse dj en producer Avicii komt op zaterdag 22 februari met zijn True Tour naar Ziggo Dome, Amsterdam. De kaartverkoop start aanstaande donderdag 31 oktober om 10.00 uur. 16
Een aantal jaren geleden was hij nog de normale Zweedse jongen Tim. Hij woonde bij zijn ouders op zolder en maakte een beetje muziek op zijn laptop. Na zijn wereldwijde doorbraak met hit singles Bromance, My Feelings For You en Levels, draait deze 24-jarige dj tegenwoordig onder de naam Avicii in honderden clubs en op de grootste festivals. Hij kan zelfs niemand minder dan Madonna onder zijn fan schare rekenen.

Met zijn electro housebeats wist hij de derde plaats in de DJ Mag top 100 lijst van 2013 te veroveren. Zijn debuutalbum ‘True’ kwam afgelopen september uit. Hierop zijn ook invloeden van folk en soul te horen, ondersteund met een flinke portie house. Ook staan er samenwerkingen op met Nile Rodgers (Chic), Mike Einziger (Incubus), countryzanger Mac Davis en Dan Reynolds (Imagine Dragons). De tournee brengt naast een explosieve set van maar liefst 3 uur ook een visueel spektakel met 3D mapping en LED projecties naar de Ziggo Dome. Dit wil je niet missen!
→ lees meer
Forum

118 opmerkingen

Wij hebben dit vorige week in Antwerpen gezien, echt triest hoor... veel sterkte aan wie er naar toe gaat.

Uitspraak van TheoD op maandag 17 februari 2014 om 12:53:
3D en LED projecties


Gelukkig was dat er nog.
laatste aanpassing
Uitspraak van Zorba De Groof op maandag 17 februari 2014 om 17:02:
Wij hebben dit vorige week in Antwerpen gezien, echt triest hoor... veel sterkte aan wie er naar toe gaat.


Wat was erg triest?
Uitspraak van Goricha op maandag 17 februari 2014 om 20:36:
Wat was erg triest?


Vraag ik mij ook af inderdaad?
Uitspraak van Goricha op maandag 17 februari 2014 om 20:36:
Wat was erg triest?


Was echt een slechte, voorgeprogrammeerde show,
geen interactie met publiek, gewoon cd'tje opgezet met de hits en klaar was kees.

Hopelijk had hij gewoon een off dag
Volgens mij is het bijna een hele voorgeprogrammeerde show, als je de tracklists bekijkt van Parijs, Frankfurt en Antwerpen...
Aviccii is The bomb dak van ziggo gaat er af yeahhh :banana:
 
Vorige week A state of trance, nog helemaal in de wolken van dat feest!!! Zaterdag gratis naar Avicii! Niet mijn muziek, maar ben erg benieuwd hoe dit zal zijn in vergelijking met Trance feesten!
Uitspraak van verwijderd op donderdag 20 februari 2014 om 14:07:
Zaterdag gratis naar Avicii! Niet mijn muziek, maar ben erg benieuwd hoe dit zal zijn in vergelijking met Trance feesten!


Ben ook benieuwd, heb geen tickets, doe je wel even uitgebreid verslag.........!!! zou leuk zijn...
 
Dacht ook dat avicii 3 uur zal draaien...
Ik heb een mail ontvangen van MOJO concerts: line up voor zondag de 23ste: 17.30 D-Wayne. 19.15: Sick Individuals 21.00 Avicii
Heeft iemand misschien een idee, hoelaat het verstandig is om in de rij bij de ziggo dome te staan zaterdag (i.v.m drukte)?
@Shizzle De keer dat ik bij het Ziggo Dome was bij de Swedish House Mafia stond er een gigantische rij, maar dit liep ontzettend snel door.
 
Rijen gaan meestal heel snel daar, net zoals bij de HMH
Uitspraak van Djago op donderdag 20 februari 2014 om 20:32:
Ik heb een mail ontvangen van MOJO concerts: line up voor zondag de 23ste: 17.30 D-Wayne. 19.15: Sick Individuals 21.00 Avicii


in 't mailtje van Mojo staat dat D-Wayne opent maar Avicii zet nu op Facebook dat ene Josefin Rosén draait om 18:00.
Als ik haar foto van haar Facebook page zie dan denk ik dat ik dan even vooraan ga staan dansen :kwijl:
4 kaarten te koop.. Pb bij interesse 50 euro per stuk!!
Uitspraak van Mvhalteren op zondag 16 februari 2014 om 19:50:
Weet iemand trouwens of er nog verschil in kaartjes is ivm met je plek in het ziggodome? Dat je een vaste plek hebt of dat je gewoon overal mag rond lopen?


uhhhh, neej je krijgt een touw om je nek en wordt vastgebonden aan een paal.


Ik vind net als vele anderen dat het min of meer een aanfluiting was. De Dj booth stond veels te ver van het publiek, daardoor was er geen interactie met het publiek mogelijk. Meneer Avicii stond een beetje in zijn eigen wereldje te smilen in zijn booth. De interactie van publiek naar de draaiende dj was daarentegen wel goed. Voor achter links en rechts zweepte elkaar op en dat zorgde voor een springende mensenmassa. De meeste nummers werden luidkeels meegeblert. De Visuals en de nodige special effects hebben mijn meeste aandacht getrokken.
laatste aanpassing
Voorgeprogameerde set, matig voorprogamma. Prima visuals, en ze nummers blijven goed. Maar het ergste was nog de dagjes mensen. Sta je redelijk vooraan heel de avond, vragen ze of je door wilt lopen, omdat je in de weg staat.....
 
Uitspraak van funn op donderdag 20 februari 2014 om 15:20:
Ben ook benieuwd, heb geen tickets, doe je wel even uitgebreid verslag.........!!! zou leuk zijn...


Nou veel heb je niet gemist haha. Het was wel aardig maar wat een verschil met een trance feest zeg! Alleen maar dronken pubers...publiek ging alleen los op top40 plaatjes en de spectaculaire lichtshow waar de media het over had was een lachertje hahaha ;) het was wel lachen en het was gratis maar verder weinig boeiend. Kan er niet meer van maken. Voor mij geen mainstream feestjes meer!
 
Nou ja, naar mijn mening was het wel okay maar ik had meer van Avicii verwacht. Af en toe maakte hij wel een rare combinatie naar mijn mening. Een nummer als Ocarina mixte hij met een ander nummer, wat ik persoonlijk wel jammer vond aangezien het niet echt een mooie climax had.

Jammer dat het voorgeprogrammeerd was. En wat me opviel was dat er weinig energie bij het publiek was toen Avicii zijn magnus opus 'Levels' draaide. Uiteraard is het een oude nummer, maar als ik de filmpjes terugkijk van twee jaren geleden bij andere feesten, dan zie je het publiek echt uit het niets opleven bij levels. Het kan ook zo zijn dat het publiek meer geniet van 'Wake me up' of 'Hey brother'(wat overigens ook goede nummers zijn), en dat ik blijf hangen bij de 'oude' Avicii-stijl. Maar ik had naar mijn gevoel niet echt een bijzonder sfeer opgemerkt bij de nummer levels (mensen zongen wel mee met de vocal, maar ik hoorde vrijwel niemand mee neuriën met de weergaloze melodie).

Voor verder rest was het wel goed, maar het kon beter. En vooral bij een eigen tour verwacht je meer
spektakel.
Heb genoten van de avond! Stond wat verder achterin, in het midden. Echt een goede sfeer! Gezellig en gevarieerd publiek die (naar mijn mening) lekker los ging. Ondanks dat het voorgeprogrameerd was, was het wel een leuke en mooie show! Lekker gedanst en gesocialized :)
toch opvallend hoe de normen per artiest kunnen verschillen.

Kan je je voorstellen dat je bij een concert van prince de man het podium op ziet komen met een cd speler, je hem zijn nieuwste cd in de lade ziet duwen , op play duwt, en hem vervolgens wat naar het publiek ziet lachen en wuiven?

Madonna overladen ze met pek en veren als ze een paar nummers durft playbacken.

Iets als dit is nep van begin tot eind (was misschien zelfs een dubbelganger van de heer Bergling? wie weet het zeker?), en toch gaat het dak eraf
Wat een trieste aangelegenheid zeg! Oliver Heldens, hulde voor dit aankomend talent! Jammer dat er gewoon letterlijk om 20:45 de stekker uit zijn show wordt getrokken. Dacht dat er een technisch probleem was? Maar nee. Men moest gewoon 15min in stilte en donker staan wachten totdat dat arrogante kereltje zijn cdtje aan ging zetten zonder dat hij even de moeite nam om even ons aan te spreken. Lichtshow was niets. Nummers letterlijk achter elkaar afgespeeld. Ik zeg de volgende x een 3d hologram of gewoon een filmpje (beamer) afspelen.. Kan meneer thuis blijven..

Onze eerste ervaring, je begrijpt, ook de laatste!
Uitspraak van Redhead! op zondag 23 februari 2014 om 05:46:
Heb genoten van de avond! Stond wat verder achterin, in het midden. Echt een goede sfeer! Gezellig en gevarieerd publiek die (naar mijn mening) lekker los ging. Ondanks dat het voorgeprogrameerd was, was het wel een leuke en mooie show! Lekker gedanst en gesocialized :)


Volledig mee eens. In het begin dacht ik dat het publiek niet echt los zou gaan maar zodra Avicii zijn eerste nummer draaide veranderende de sfeer meteen. Ik vreesde een beetje en duffer sfeer met een grens van 16+ maar dat viel reuze mee. Overigens vind ik het opvallend dat toch redelijk wat mensen negatief zijn over het voorgeprogrammeerde aspect van de show terwijl daarbij de SHM geen commentaar op kwam (zie ook: http://partyflock.nl/party/231834:One-Last-Tour).
Ik heb ook echt genoten! Vette show en goede tracklist. Stond redelijk vooraan en ging wel los daar!

Uitspraak van Nickelson35 op zondag 23 februari 2014 om 00:33:
De Dj booth stond veels te ver van het publiek

Was hoogstwaarschijnlijk omdat de dj booth zo hoog was en je anders geen drol zag als je vooraan stond.
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op zondag 23 februari 2014 om 02:13:
Kan er niet meer van maken. Voor mij geen mainstream feestjes meer!


Nou dit is een duidelijk kort en krachtig verslag, beetje wat ik ook al wel verwacht had...... op naar Electronic Family.... thanks....
 
Weinig verrassend! Luister maar eens naar de set van het iTunes Festival vorig jaar in Londen. Identieke set met een aantal toegevoegde plaatjes. Dat viel me een beetje tegen van een "nummer 1 DJ". Evengoed een leuk feestje.