Partyflock
 
Loveland FestivalSloterparkzaterdag 10 augustus 2024
Loveland FestivalSloterparkzondag 11 augustus 2024
Loveland Festival
5 mei 2007
georganiseerd door Site

Sloterpark (buiten) op de kaart
President Allendelaan 3
Amsterdam
NederlandNederland
schatting: house, techno, hip hop

Tickets & prijs Loveland Festival

Voorverkoop:€ 48,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Opmerkingen
Verslagen
Door @Erik (1001), Sancti (1301).

Stemresultaat: zeer goed

geweldig11825%
zeer goed17738%
goed11023%
ok235%
voldoende163%
onvoldoende143%
slecht2
zeer slecht41%
waardeloos51%

72 waarderingen

Leuk maar meer ook niet. Gelukkig was het mooi weer. Muziek ging wel maar dat het geluid op het einde drie x uitviel bij Michel de Hey....ik was pleite gegaan als ik hem was!
Klote festival!
Tim Hoeben
top organisatie! jammer van vath/prydz, maar voor de rest geweldig!
*strawberry*
de muziek was best slecht en ik vond het belachelijk dat je moest betalen voor de wc's met een stempel die vervaagt als je het zwembad in duikt als je tog 50 euro hebt betaal en dan sta je nog is 15 minuten in de rij ook maar de sfeer was wel heel goed op het festival het weer was heerlijk zeker om na een tijdje zwemmen lekker op de fatboy's van ben en jerry's te gaan liggen ook was er veel te doen maar het is dat mijn vriendin gratis kaartjes had want 50 is het denk ik niet waard
Dj G-Stylez
Was er wat laat, vanwege een werkdag;)Maar vond zekerz een ervaring rijker en relaxed.Nog even met Ferry Salee(Gizmo) staan babbelen....ja voor herhaling vatbaar!!!:DTill next year en hopelijk weer gratis;P
Mockba
Wat een kutfeest. 50 euro voor een kaartje en wat krijg je: Geen sven vath, lange rijen, dure drank, slecht eten en een soundsystem dat om de drie minuten uitvalt. Te slecht voor woorden!!!!!!!
Freekske
er komen was klote aangegeven,maar the dutch house tent was echt super gezellig en goeie muziek,vooral cuckie draaide helemaal het dak eraf,echt superfeestje!!!!
- yur -
Heerlijk... Dit is zoals het zou moeten zijn...
Laus
Muziek, sfeer en weer waren top! Voelde me alleen erg afgeperst, ruim 50€ voor een kaartje, water 8€ etc., veel te gore wc's. (En die stempel?! Dat kon toch echt niet?!)
Was Gezellig..
Nyla1979
Superfeestje!!!! :-p
Rochier
Wat een vreselijk kutfestival was dit. Sven Vath was ziek, maar niet ziek genoeg om op Nature One te draaien. Belachelijk! Verder veel te lange rijen, bij het binnenkomen, drinken en pissen. Anthony Rother vond ik zwaar tegenvallen. Het geluid was kut, als het aanbleef en er was nergens sfeer, Bart Skils en Tiefschwarz waren verder wel vet. En dat voor €50... man man man.. Het enige wat de organisatie goed voor elkaar heeft gekregen was het weertje! Ik kom nooit meer terug op Loveland
de muziek krijgt een 6,5 maar de aankleding een tien!
baxters
chukiej was te fat beter dat hij afdraaide !!!!!!
Met 10-7 10-5 De Ongeslagen Badminton Kampion Van Loveland
Bengel­tje(de echte)
Mooie locatie, lekker weer, goeie dj's. Goed dat de helft van de kaartopbrengt naar Fight Cancer gaat maar moet daarom ons roseetje zo ongeloofelijk duur worden en dan die glaasjes pfffffff ging nergens over. Vorig jaar dus ook niets van de toiletten geleerd, beetje jammer Loveland. Richt jullie nou maar op feestjes tot 3000 man daar zijn jullie TOP in :-)
uitstekend vermaakt!
Wat een leuk feest :cheer: De muziek was goed, het weer was goed, locatie (Y) en de cocktails waren meesterlijk!!:kwijl: enige minpuntje...weinig wc :(
WC & Barren waren kut, verder topdag gehad, laidback luke draaide top :) Alleen beetje jammer van after party panama....
Chuckie was tha BOMBB!!!!! Jammer dat de Dutch House Area in een tent was...
jeedee4
Anthony Rother was hoogtepunt. rest viel een klein beetje tegen. Maar fantastische lokatie!
van sven vath was wel een erg vaagggg verhaal....
Leuk feestje, maar eigenlijk klopte er geen fuck van. Te druk bij de barren+wc's en het geluid dat elke uit viel.... :no: Toch heb ik me prima vermaakt, maar volgend jaar liever ergens anders heen.
Dutch House Area was de place 2 be voor ons, heerlijk sfeertje en genoten van Don Diablo, Abas en Brian S :)
Gary Teo
vorig jaar was loveland stukken beter! de wachtrij voor de deur was abnormaal! 3kwartier wachten is dan niet zo erg...maar had dan ook een tent erbij gemaakt want in die hitte was het niet te houden....Ron Carroll en Robin S waren BRUUT echt te vet was dat!!roog en shapeshifters..heel vet(Y)
M. :')
Lekker zwemmen! :cheer:
was de eerste en de laatste keer zwaar kut
Diaantje71
Voor ons was het ook het eerste loveland feesie en de laatste vond het niet alle waar naar zijn geld We zijn wel leuke mensen tegen gekomen ,en lekker weer maar de muziek was veelste softie jammer
Tobbert
Lekker feestje, Fedde le Grand en Erick E maakte voor mij toch wel deze avondje helemaal goed
Suzanne.
eerste en zeker niet laatste x super naar me zin gehad de Shape Shifters waren top !! en bij robin S lekker mee staan bléren. min punt lange rij ingang,geen plee papier,super kleine glaasjes rosé. till next time
Lange rijen bij de bar en de toiletten waren idd slecht geregeld! Het mooie weer en Sander Kleinenberg maakte alles weer goed!
RobbertZ
Vond Michel de Heij weer eens helemaal goed. Het laatste uur maakte de meerdere keren geluidsuitval helemaal goed. Ik ben tevreden, maar niet wild enthousiast. Volgend jaar dus ergens anders heen.
==­>Sandra (6)
chuckie!!!! :respect:
Forrah
heerlijk ffestival, alleen jammer van de entree, stonden geloof ik een uur in die benauwde rij. verder helemaal top. klasse! :D
Lekker feest gevierd gister. De negatieve punten zijn al benoemd. Als de zon niet zo lekker was, was het een middelmatig feest geweest. Don Diablo blijft mijn held!
Een aantal dingen waren zwaar slecht geregeld (ingang, bar, wc's) (n) Maar de muziek was echt super, en het weer ook.. :jaja: Leuke dag gehad.. :cheer:
***­mokum verzwikt
Heerlijk zon gratis feestje:D
G-Love
Tiefschwarz top ook in panama :)loveland was gezellig
Sancti
zeer matig feest (zie mijn verslag)
abbastijn
Op zich een aardig festival, maar een paar dingen waren erg slecht geregeld: ik heb 1,5 uur in de bloedhitte gestaan voor ik binnenwas, de wachttijden voor het eten en drinken waren veel te lang (zware onderbezetting) en het eten was van slechte kwaliteit (broodje hamburger was letterlijk een kaal bolletje met een stuk vlees, geen saus, geen sla, niets). Desondanks een leuk feest, mede door het prachtige weer en de leuke locatie.
Luxe
Eerste keer Loveland Festival voor mij en waarschijnlijk niet de­­ laatste. Al snap ik alleen niet wat dit­ zo'n du­ur feest moet maken. Je krijgt niet echt w­aar voo­r je geld vind ik. Verder wel gezellig geha­d met ­alle bekenden en de goeie muziek. Tiefschwar­z was­ de ontdekking van de avond voor mij :)
Deuce
Vond drank pokkeduur, eten was goed...rij lang...maar dik feestje (Y) Fire stage was echt cool met alle klassieke nummers! En een beetje loopruimte was ook wel fijn..
Louie Lebowski
Geluid viel 5 keer uit, geen sven vath en 50 euro voor een kaartje. Jammer
was goed feestje :D
Tommie79
Lekker feestje!!! niet te groot, relax sfeertje! Shapeshifters en Ron Caroll geweldig!!
mitsubitsie
Michel was top!
Leuk, maar niet bijzonder. Kon nergens echt uit mijn dak gaan. Michel de Hey was top.
de buurman
lekker relaxed alleen jammer weinig aandacht voor de wc eerst stempel halen voor een bon hadden ze net zo goed van het dure kaartje kunnen doen
@Evelien@
(n)
Asaii
GOED GOED GOED :D
ZAZAZA
Te hoog purmerend gehalte... heb me toch prima vermaakt. Gratis... dus niet klagen
L0wn
Bart Skils held van de dag. Verder toch wat minpuntjes: Vath afwezig, gaten in de lineup hierdoor, zacht geluid (af en toe geen geluid :)), toiletten konden beter. Wel vermaakt :)
Kutfeest!
Bianca (y)
100% isis en Bart skils (y) En het was verder wel een gezellig feestje,mooi weer en goede sfeer :cheer: 8)
ferring
Super festival, super weer en Don Diablo was de held van de dag met een super set!
Perfect Blood
Was prima te doen vanaf ons bootje :P Prima vermaakt dus ook.
Loveland viel een beetje tegen! Route naar Vip boot(opium) was er niet. Vip stelde verder niet veel voor! Geluid viel een aantal keer weg, broodjes, Rosé was uitverkocht. En tja....Sven Vath was ziek! Maar verder was 't best Ok. Maar volgend jaar toch maar niet!
Leuk feessie gehad alleen jammer van het geluid op de firestage. viel geloof ik wel 6x uit! Had voor die 52euri wel veel meer verwacht....
Buikschuiver
Was gruwelijk feest.... Alles heeft op of aanmerkingen maar heb vooral veel genoten :):)
ideale feestomstandigheden ;-).
TE DIK FEEST! Chuckie deed het um!(Y)
Gabriel/­DJ Brasco
we hebben ons weer prima vermaakt.. het was geweldig.. leuke mensen, goeie dj's en het weer was TOP! leuk aangekleed ook..
Vond het eigenlijk wel geslaagd, vooral het einde...
Remco
Ron Caroll, standaard goed! Shape Shifters was erg verrassend!! heb gelukkig maar een maal naar de wc gemoeten en vond de rij voor de ingang te lang!
Ajeto
toplokatie, topweer, toppubliek,alleen de muziek bleef achter, nergens echt uit mijn dak kunnen gaan
Zeekak­aloeku­s
Erick E was weer zaaaaaalig!
Lucio
Sander Kleinenberg goed ! Joey Negro verrassend, Sven Väth niet komen opdagen ('ziek'?). Toiletten te smerig! Barren druk! Geluid bij de Fire stage dat telkens uitviel! Geen strakke programering! sorry maar nee wat mij betreft een erggggg matig feest. Het weer was overigens wel top ;-)
G & G
kutsven vath kwam niet opdagen, voor de rest een super festival... laidback was vet, erick-e ook.
_Wesley
Heerlijk feest! prima naar m'n zin gehad, goed sfeertje!
Zeker wel een leuk feestje
M@thys
kut wc's en kut barren!!! voor de rest prima feestje

Line-up Loveland Festival

1Fire! stage
za 10:00 - 12:00:  Duitsland house, techno
za 12:00 - 13:30:  house, techno
za 13:30 - 14:30:  house
za 14:30 - 16:00:  Frankrijk house
za 16:00 - 16:45:  · live house
za 16:45 - 18:15:  house, trance
za 18:15 - 20:15:  Duitsland Verenigd Koninkrijk techno
za 20:15 - 21:30:  · live Duitsland techno
za 21:30 - 23:00:  techno, house
· MC Verenigd Koninkrijk
2T-Dansant stage
za 10:00 - 12:00:  house, techno
za 12:00 - 14:00: 
za 14:00 - 15:30:  Verenigd Koninkrijk
za 15:30 - 17:00:  Verenigd Koninkrijk house
za 17:00 - 18:30:  Verenigd Koninkrijk disco, house
za 18:30 - 20:00:  Verenigde Staten house, techno, disco
za 20:00 - 21:30:  Verenigd Koninkrijk house
za 21:30 - 22:45:  house
· MC house
3Beach stage
za 10:00 - 12:00:  house
za 12:00 - 13:00:  house, techno, reggae
za 13:00 - 14:00:  urban, r&b
za 14:00 - 15:00:  Mexico Nederland house, hip hop, latin
za 15:00 - 16:30: 
house, techno, disco
za 16:30 - 18:00:  house, techno, drum & bass, hip hop
za 18:00 - 19:30: 
techno, hip hop
za 19:30 - 21:00:  · live house, hip hop
za 21:00 - 22:45:  Verenigde Staten house, urban, hip hop
4Rise arena
za 10:00 - 11:30:  techno, house
za 11:30 - 13:30:  house, techno
house, techno
za 13:30 - 15:00: 
za 15:00 - 16:30:  house, techno
za 16:30 - 18:00:  techno
za 18:00 - 19:00:  · live
za 19:00 - 20:30:  Duitsland house, techno
za 20:30 - 22:45:  Duitsland
· MC house, techno
5Dutch House arena
za 10:00 - 10:45:  house, trance
za 10:45 - 11:30:  house, techno
house, disco
za 11:30 - 12:15:  house, hip hop
za 12:15 - 13:00:  house
za 13:00 - 14:00:  house
za 14:00 - 15:00:  house
za 15:00 - 16:00:  trance, house
za 16:00 - 17:00:  house
za 17:00 - 18:00:  house
za 18:00 - 19:00:  house, latin
za 19:00 - 20:00: 
za 20:00 - 21:00:  Filipijnen Nederland house
za 21:00 - 22:00:  house
za 22:00 - 22:45:  Suriname Nederland house, urban, drum & bass, r&b, hip hop
· MC Verenigd Koninkrijk

Nieuws

Vandaag kondigt Loveland de tweede editie van haar festival aan. Op zaterdag 4 augustus 2007 wordt er een vervolg gegeven aan de succesvolle introductie van vorig jaar, opnieuw in het Sloterpark te Amsterdam. Loveland’s eerste festival werd de vertaling van de passie en toewijding waarmee de organisatie al ruim twaalf jaar evenementen organiseert. Loveland staat nu voor de taak om het concept ‘Loveland Festival’ te bewaken. 48

Leeftijdverdeling

Gemiddelde leeftijd: 25.1, leeftijd mediaan: 24.9
percentages onder de 1 en ouderen (60+) worden niet meegenomen in deze bepaling
LeeftijdAbsoluutPercentage
62
71
163
1712
18503%
 
19745%
 
20916%
 
211208%
 
221188%
 
231057%
 
241127%
 
251007%
 
261107%
 
27785%
 
28563%
 
29523%
 
30302%
 
31493%
 
32332%
 
33271%
 
34292%
 
35362%
 
36191%
 
37161%
 
3812
3910
4012
419
4211
4310
445
452
462
472
481
491
502
521
561