Partyflock

Sneak preview

 

Sneak preview

album,5 · goed · ical
Sneak preview (flyer)
georganiseerd door Club Rembrandt
-
Club Rembrandt op de kaart binnen
Vrijstraat 44-48
Eindhoven
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
21
Tickets & prijzen
Voorverkoop:€ 9,50
Deurverkoop:€ 12,50
Voorverkoop is gestart op vrijdag 12 januari 2007.
Waren verkrijgbaar bij de locatie zelf.
pagina laatst gewijzigd op
Stemresultaat: goed
geweldig35%
zeer goed1524%
goed2540%
ok1524%
voldoende46%
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0
16 waarderingen
Still The Goesj
leuke tent! alleen de muziek vond ik 3 keer niks!
nk-tje
het viel een beetje tegen....­ had er meer van verwacht.­ geef mij het outdoor feest maar.­
(K)lovely Linde(K)
leuke locatie! vond t super met mijn schatties, alleen jammer van de 7 wc's voor 1000 man
M.N.
Heb een super feestje gehad! Sfeer, muziek, geluid alles was goed in zaal 2! Zaal 1 wel mooi maar vond ik minder!
TomD
Leuke tent, goede sfeer alleen erg jammer van de WC's !! Ik kom zeker nog een keertje
kaasboer
pijn aan mijn benen door die zaal
Mjam Mjams ;­)
Lauuuuuuuuuuuuw! Wat een BOK locatie! Muziek was so-so, maar verders....ajajaj...NICE TRY FOOKS! :(
j@@p
vette tent alleen de muziek was 3 keer niets snap best dat ze de line up niet lieten zien
Monique'ske (K)
hele gezellige sfeer, geluid mag van mij ook wel wat harder ;) maar prima vermaakt, mooie lokatie ook :D
RovHe
aiii waarom zo'n slecht geluid???
cather
erg genoten, sfeer goed dj's goed ook bij binnenkomst erg goeie muziek , was dat roi koch?
NIC;
mwah viel n beetj tegen eerlijk gezegd..­
MJO
Lekkere tent, alleen geluid mag beter..­ visuals waren vetjes!!
RJ
Leuk feestje! Mooie tent! Goeie muziek!
boebus
prachtig feestje !!
SammyJo
Electro in zaal 1, minimal in zaal 2 en hip hop in de lounge :( (muziek stond ook nog eens zacht). Not my kind of music helaas. Wel een leuke tent!
Line-up
Statistieken



x
186Partyflockbezoekers
53 / 44·mannen / vrouwen
23.7·gemiddelde leeftijd
23.0·leeftijd mediaan
0 / 4·forumonderwerpen
5·albumfoto's
67·opmerkingen
16·waarderingen
goed·stemresultaat (62 stemmen)
Forum

67 opmerkingen

MJO
Werkzaam bij Minstens
Uitspraak van Diaaan op dinsdag 16 januari 2007 om 14:53:
ben ik ook wel benieuwd naar...­

Wordt zoiezo geniaal!Line-up is een verrasping!Daarom heet het Sneak.. Heb er zo verdomd veel zin in!! Jammer dat het niet open was met NYE...
OW EXCUSES, er zullen meerdere sneaks zijn...­ ik neem mn woorden terug!!
Geniaal wordt het wel!
En uh..­ moet het niet zijn deurverkoop 12,50?? en voorverkoop 9,50???
Uitspraak van Diaaan op dinsdag 16 januari 2007 om 18:02:
En uh..­ moet het niet zijn deurverkoop 12,50?? en voorverkoop 9,50???

moet inderdaad andersom zijn ja, want op hun site staat het net andersom :)

word weer lache denk ik...
Extrema zal toch wel met wat goeds komen ;)
Die line up komt wel in orde!
Uitspraak van RJ op woensdag 17 januari 2007 om 10:40:
Die line up komt wel in orde!

ZOIEZO ZOIEZO!!
Stond tweede kerstdag al te wachten,
maar nu is t zover! Heb er zin in!
5 zalen! Line up komt zeker goed!
RUBI.K
Artiest RUBI.K
Ben benieuwd....­
Ik hoop dat Dr. Lektroluv er is iig:P:P:P Ik heb er nog niet genoeg van. maar ja we gaan waarschijnlijk ook al naar Gemert de avond ervoor alleen omdat hij daar ook komt. Erg he?:O
WAAAT DRAAIT IE IN GEMERT!!!
haha dan ben ik er ook zoiezo bij!!
Held!!
V, heb je mn mail?
ik hoop dat er leuke mensen komen... ze hebben zowiezo al 1000 kaarten weggegeven, de line up niet bekend gemaakt.. ik denk dat het toch mensen weerhoud om dan maar naar Rush te gaan ofzo.. (Ricky Rivaro) maar NEE alle mensen MOETEN naar de SNEAK PREVIEW...
Uitspraak van zzzzzz op woensdag 17 januari 2007 om 15:26:
Ik hoop dat Dr.­ Lektroluv er is iig

ik denk helaas niet dattie komt.. dan hadden ze het zeker wel bekend gemaakt. maar áls ie komt is de verassing groter natuurlijk... en het is tenslotte wel extrema.. we zullen zien!
Uitspraak van RovHe op woensdag 17 januari 2007 om 18:42:
alle mensen MOETEN naar de SNEAK PREVIEW...­

JA ZOIEZO MOET IEDEREEN ER HEEN!!
heb net kaarten ingeslagen, wordt dik! En idd we hebben zo lang moeten wachten!!
eindelijk es wat nieuws in EHV
heb er zin in!
LINE up is een LEUKE verrassing
gewoon komen!
Uitspraak van RovHe op woensdag 17 januari 2007 om 18:42:
Uitspraak van FataleV op woensdag 17 januari 2007 om 15:26:
Ik hoop dat Dr.­ Lektroluv er is iig

ik denk helaas niet dattie komt..­ dan hadden ze het zeker wel bekend gemaakt.­ maar áls ie komt is de verassing groter natuurlijk...­ en het is tenslotte wel extrema..­ we zullen zien!

HIJ MOETTTTT!!!!!!:cheer:
ExtremaCrew
Werkzaam bij Extrema
Uitspraak van :cheer: Tech-Nootje © op dinsdag 16 januari 2007 om 13:23:
Line-up?

Er zal voor de sneak previews geen line/up bekend gemaakt worden. Zie het als de woensdagavond sneak preview in de bioscoop. Je weet niet wat er komen gaat maar het is iets nieuws.
laatste aanpassing
Uitspraak van ExtremaCrew op vrijdag 19 januari 2007 om 12:22:
Er zal voor de sneak previews geen line/up bekend gemaakt worden.­ Zie het als de woensdagavond sneak preview in de bioscoop.­ Je weet niet wat er komen gaat maar het is iets nieuws.­laatste aanpassing 19 januari 2007 12:23

The beat will B rockin'! No doubt about iT! ;D;D
ooh
laatste aanpassing
AANWEZIGGGG :D:d:d:d:d:d:D
eindelijk weer ns wat nieuwss:D
dr lektroluv komt zeker kijk maar in z'n agenda op PF.­ zo kun je eigenlijk iedereen vinden denk ik
Uitspraak van maxi-cosi op zondag 21 januari 2007 om 16:28:
dr lektroluv komt zeker kijk maar in z'n agenda op PF

WHAAAAAAAAAA DE GROENE HELD KOMT MET ZN SPUIT!!
VLAMMEN ALS EEN NATTE TOSTI OP ROLSCHAATSEN!
Uitspraak van maxi-cosi op zondag 21 januari 2007 om 16:28:
dr lektroluv komt zeker kijk maar in z'n agenda op PF

Waar staat dat dan trouwens, heb net ook op www.lektroluv.be gekeken en daar staat dat ie in St Truiden draait...
Hij MOET komen want hij is wel een dikke Extrema Resident... DUIMEN DUIMEN DUIMEN!
Uitspraak van MJO op zondag 21 januari 2007 om 18:14:
Uitspraak van maxi-cosi op zondag 21 januari 2007 om 16:28:
dr lektroluv komt zeker kijk maar in z'n agenda op PF

WHAAAAAAAAAA DE GROENE HELD KOMT MET ZN SPUIT!!
VLAMMEN ALS EEN NATTE TOSTI OP ROLSCHAATSEN!

:lol: hoe verzin je het?

Denk dat zijn site nog bijgewerkt moet worden. Als het echt waar is zullen er een heleboel blije mensen zijn.:D

Uitspraak van MJO op zondag 21 januari 2007 om 18:21:
Waar staat dat dan trouwens, heb net ook op www.lektroluv.be gekeken en daar staat dat ie in St Truiden draait...

Hij draait vaker op meerdere plaatsen.;) je had eens moeten zien waar hij op NYE allemaal moest draaien, die arme man zo veel zijn masker op.

Uitspraak van MJO op zondag 21 januari 2007 om 18:21:
Hij MOET komen want hij is wel een dikke Extrema Resident...­ DUIMEN DUIMEN DUIMEN!

Ja dat vind ik ook..als er iemand bij moet zijn die avond is hij het wel.
Ik ga echt VET teleurgesteld raken als het toch niet zo blijkt te zijn.:nocheer::(
:honger::honger::honger::honger::honger::honger::honger::honger::honger::honger::honger:
Magisch.....krijg alleen maar meer honger.:honger:
Reken er maar niet op dat ie komt, op mojo.nl staat namelijk dat ie 24 februari al gepland staat voor de sneak preview in rembrandt.


Uitspraak van maxi-cosi op zondag 21 januari 2007 om 16:28:
dr lektroluv komt zeker kijk maar in z'n agenda op PF.­ zo kun je eigenlijk iedereen vinden denk ik

Ik zie geen Sneak Preview of Rembrandt in zn agenda staan...?
GODVER!!!! Het stond er toch echt. Was zeker foute posting dan erna hersteld, ik kan wel janken.:(
Ik verwacht gewoon helemaal niks! dan wordt het alleen maar mooier! Hetzelfde als je het hele jaar verheugd op je verjaardag is je verjaardag ook niet meer zo leuk als je had gedacht! hahaha
Het is uitverkocht!! Heeft er iemand twee kaarten in de aanbieding?
hoop niet dat het zon techno feestje wordt doe er ook maar wat house bij :) maar zal wel goedkomen met 5 zalen
Uitspraak van MJO op zondag 21 januari 2007 om 18:14:
VLAMMEN ALS EEN NATTE TOSTI OP ROLSCHAATSEN!

ik probeer het ff te visualiseren....
zin in! :cheer:
Heb kaartennn gewonnen jeah!!
nou lektroluv komt niet volgens mij bronnen dus...­

weet iig dat in de house area: eric de man &­ kruh draaien!
nou lektroluv komt niet volgens mij bronnen dus...­
Welke bronnen dan?
want mijn bronnen zeggen van wel
haha zou een mooie verrassing zijn!
gastenlijst :D
Ik hoop ook vooral dat er eens een keer géén Dr.­ Lektroluv staat!
En dat er EINDELIJK weer eens wat creatiever/serieuzer wordt geboekt dan dat Eindhoven en haar omstreken gewend is.­

Toch?!?
Uitspraak van Django de Vries op donderdag 25 januari 2007 om 13:03:
En dat er EINDELIJK weer eens wat creatiever/serieuzer wordt geboekt dan dat Eindhoven en haar omstreken gewend is.­

zoals?
booka shade is volgende week, anthony rother, motor en alexander kowalski zijn al geweest... is toch vrij creatief en serieus
Mensen, het gaat goed komen...­
Uitspraak van Django de Vries op donderdag 25 januari 2007 om 13:03:
Ik hoop ook vooral dat er eens een keer géén Dr.­ Lektroluv staat!
En dat er EINDELIJK weer eens wat creatiever/serieuzer wordt geboekt dan dat Eindhoven en haar omstreken gewend is.­

WAT EEN BULLSHIT!!!!
Alsof hij altijd geboekt staat in Eindhoven en omstreken.
ALS ER IEMAND CREATIEF EN GEDURFT DRAAIT IS HET LEKTROLUV WEL!!!




Uitspraak van RovHe op donderdag 25 januari 2007 om 15:28:
zoals?
booka shade is volgende week, anthony rother, motor en alexander kowalski zijn al geweest...­ is toch vrij creatief en serieus

idd:ja:
Zijn er nergens meer kaarten? :-( Kan je ook niet aan de deur kopen op de avond zelf? Nee dat zal trouwens wel niet. Damn, ik wil er echt graag naartoe!!!
laatste aanpassing
Wie is Dr.­ Lectroluv?
Heeft ie last van pleinvrees ofzo?
...­
laatste aanpassing
Uitspraak van Tonzie op vrijdag 26 januari 2007 om 12:50:
Wie is Dr.­ Lectroluv?

Uitspraak van Tonzie op vrijdag 26 januari 2007 om 12:51:
Heeft ie last van pleinvrees ofzo?

Weer zo'n debiele opmerking.
Wat heeft pleinvrees er nu weer mee te maken?? :S Als je dat hebt heb je dat ook met een masker op.:|
Uitspraak van Tonzie op vrijdag 26 januari 2007 om 12:50:
Wie is Dr.­ Lectroluv?

Als er in je profiel staat dat je van minimal, techno, electro (!) en tech-house houdt en je weet niet wie Dr. Lektroluv is...
Kun je dat maar beter uit je profiel halen..
laatste aanpassing
Uitspraak van :woep:Swift:woep: op vrijdag 26 januari 2007 om 17:59:
Als er in je profiel staat dat je van minimal, techno, electro (!) en tech-house houdt en je weet niet wie Dr.­ Lektroluv is...­
Kun je dat maar beter uit je profiel halen..­laatste aanpassing 26 januari 2007 18:00

:roflol:
Als rush er niet is dan kom ik misschien nog wel even langs..­ misschien nog wat fototjes maken ciao ciao
hatsieeeklatsiebotsss, nog effe en dan gaan we weer :woep:
heb er zin in
JANTJE TYFUS!! Nog even!! Als er iemand los gaat vanavond, ben ik het wel!!
ZIN IN!

Uitspraak van Tonzie op vrijdag 26 januari 2007 om 12:50:
Wie is Dr.­ Lectroluv?

THE TRUE MEDICINE-MAN OFCOURSE!
DE HELD!
DE HERDER!

Als je die niet kent moet je maar aan de natte tosti's gaan!
hoezo nu ineens 21 jaar? op de tickets staat 18 :O
[Django de Vries] Ik hoop ook vooral dat er eens een keer géén Dr. Lektroluv staat!
En dat er EINDELIJK weer eens wat creatiever/serieuzer wordt geboekt dan dat Eindhoven en haar omstreken gewend is.

Toch?!?

Amen. Dacht dat niemand het zou zeggen.

zoals?
booka shade is volgende week, anthony rother, motor en alexander kowalski zijn al geweest...­ is toch vrij creatief en serieus

Tis een begin. Eerst maar eens zien waar het heen gaat. Tis gewoon een fact dat het qua minimal en techno bijna altijd dezelfde djs in hetzelfde straatje zijn. Voorts is er ook nog meer dan minimal en techno...

Net overigens even wezen kijken. Ziet er leuk uit van binnen. Ben benieuwd wat het gaat worden qua inhoud...
Jullie zijn te makkelijk whahahaha....­
MizZJb
Artiest Djeen
ehh 5 zalen?..­ ben benieuwd wanneer benny mag draaien als de zalen allemaal ready zijn!
En, welke dj's waren er?
Lektroluv wordt wél te veel geboekt.­ Net zoals Victor Coral, Benny Rodrigues, Erick E en zo nog een rijtje.­ Er is zóveel meer.­

Ben het overigens met Caz eens.­ Effenaar maakt nu een begin, maar dat doen ze ook alleen maar omdat ze nattigheid voelen vanwege Rembrandt, mijns inziens.­ Gezonde concurrentie is echter goed! Daar was Eindhoven stapstad wel aan toe.­

Geluid moet inderdaad beter in Rembrandt.­
Uitspraak van Django de Vries op zondag 28 januari 2007 om 20:45:
Lektroluv wordt wél te veel geboekt.­ Net zoals Victor Coral, Benny Rodrigues, Erick E en zo nog een rijtje.­ Er is zóveel meer.­

Heb je gelijk in, maar dat is vaak wat het gros wil, het is de top... dat zijn de trekpleisters. Hoe dan ook, ik klaag niet, ben Lektroluv-junk, En hoe dan ook, heb altijd een mooie avond, wie er ook draait!

Vraag me ook af wanneer Rembrandt vergunning heeft, jammer dat mn jack-coke ontbrak in al de festiviteiten gisteravond...
geluid was echt fuck... je gaat de basspeakers toch niet boven de hoofden van het publiek plaatsen? de vloerbedekking in de grote zaal was wel relaxed..
oja en haal aub die klapdeuren eruit!
Uitspraak van Django de Vries op zondag 28 januari 2007 om 20:45:
Effenaar maakt nu een begin, maar dat doen ze ook alleen maar omdat ze nattigheid voelen vanwege Rembrandt, mijns inziens.­

Zolang ze deze installatie's blijven houden in Rembrandt zal het nooit concurrentie zijn tegenover de effenaar met Line Array speakers.. denk niet dat het te maken heeft met nattigheid
laatste aanpassing
2 Tonzie?¿: SHAME ON YOU

zijn er meer mensen die weten wie er achter dat masker zit???
toen ik erachter kwam verbaasde het me niks!!!
laatste aanpassing
ze moeten ook volgende keer een beetje funk draaien te saaie muziek locatie is opzich wel vet beter als de rechter hier kun je nog dansen en weg met die renb
laatste aanpassing
Pim0w
Werkzaam bij Vier
welke djs ware het?
Dstrbr
Werkzaam bij Yu'R - Events
Artiest Sub Junky
Was zeker gezellig.­ Geluid minder idd maar dat is aan te passen.....­ nu de bovenste drie zalen nog open (gebeurd in maart) en ze hebben dan 5 zalen (incl lobby 6) om te feesten.­ Dan zal er vanzelf meer variatie in de muziek stylen komen.­
Iig Eric de Man
laatste aanpassing