Partyflock
 
flyer Oranje Koningsdag
georganiseerd door Site Site
-
Mijnbouwweg (buiten) op de kaart
Mijnbouwweg
Amersfoort
Overnachten
Boek een overnachting in de buurt via Booking.com.
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
14

Line-up Oranje Koningsdag

Statistieken
1Partyflockbezoeker
1Partyflockgeïnteresseerd
608Appicbezoekers
1486Appicgeïnteresseerd
338Facebookbezoekers @ 2 juli 2020
1300Facebookgeïnteresseerd @ 2 juli 2020
1696Facebookuitnodigingen + geïnteresseerd + bezoekers @ 21 juli 2020
0 / 100·mannen / vrouwen
3·nieuwsberichten
Nieuws
Het nieuwe festival ORANJE Koningsdag heeft een flink aantal nieuwe namen naar buiten gebracht voor de twee edities in Alkmaar en Amersfoort op 27 april. In Alkmaar staat niemand minder dan Nicky Romero op de Mainstage. Het Vunzige Deuntjes Stage is onder andere uitgebreid met Jonna Fraser, Chivv en AFROBBROS. In Amersfoort zit je ook bijzonder goed met Bram Krikke, Kris Kross Amsterdam en Feest Team. In de stad die onze Koning vorig jaar nog bezocht host Vunzige Deuntjes tevens een eigen stage met onder andere Yung Felix en Henkie T naast een aantal acts die ook in Alkmaar te zien zijn.
Het nieuwe festival ORANJE Koningsdag heeft een flink aantal nieuwe namen naar buiten gebracht voor de twee edities in Alkmaar en Amersfoort op 27 april. In Alkmaar staat niemand minder dan Nicky Romero in de Dance tent. Vunzige Deuntjes Stage is onder andere uitgebreid met Jonna Fraser, Chivv en AFROBROS. In Amersfoort zit je ook bijzonder goed met Bram Krikke, Kris Kross Amsterdam en Het Feest Team. In de stad die onze Koning vorig jaar nog bezocht host Vunzige Deuntjes tevens een eigen stage met onder andere Yung Felix en Henkie T naast een aantal acts die ook in Alkmaar te zien zijn. Eerder maakte de organisatie al een aantal grote namen bekend, waaronder De Jeugd van Tegenwoordig, Bizzey, Wolter Kroes, Bassjackers, Donnie en La Fuente.
Niet één, maar twee plaatsen worden op 27 april door ORANJE Koningsdag op zijn kop gezet. Dit nieuwe Koningsdag festival vindt zowel in Alkmaar als in Amersfoort plaats. Zo staat ORANJE Koningsdag voor verbinding, feest, muziek, broederschap, saamhorigheid, vrolijkheid en ORANJE. In Alkmaar op dezelfde plek als voorgaande jaren, met vertrouwde en nieuwe elementen. In Amersfoort met een flink programma van dance, hiphop, pop en urban. De kaartverkoop voor ORANJE Koningsdag start dinsdag 28 januari om 19:00 uur.
2020 De start van een nieuw decennium, een nieuw begin. Tijd voor een nieuw geluid. Tijd om weer feest te vieren, met elkaar. ORANJE Koningsdag Wij hebben naar jullie geluisterd. Na het enthousiasme van afgelopen jaar tijdens de officiële viering van Koningsdag in Amersfoort komen wij met een nieuw koninklijk festival naar de Keistad.

ORANJE Koningsdag is het leukste Koningsdagfeest van Nederland.
→ lees meer