Partyflock
 
flyer Oranje Koningsdag
georganiseerd door Site Site
-
Mijnbouwweg (buiten) op de kaart
Mijnbouwweg
Amersfoort

Tickets Oranje Koningsdag

Voorverkoop start op woensdag 5 januari 2022.
Overnachten
Boek een overnachting in de buurt via Booking.com.
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
14

Line-up Oranje Koningsdag

1Main
Rap: urban
nederlandstalig
house
2Vunzige Deuntjes
Rap: Suriname Nederland urban
urban, latin
house, urban
house, urban
Soundsystem: urban, latin
Statistieken
1Partyflockbezoeker
1Partyflockgeïnteresseerd
604Appicbezoekers
1462Appicgeïnteresseerd
336Facebookbezoekers @ 27 oktober 2021
1400Facebookgeïnteresseerd @ 27 oktober 2021
0 / 100·mannen / vrouwen
30.0Appicgemiddelde leeftijd
26.1Appicleeftijd mediaan
3·nieuwsberichten
Nieuws
Het nieuwe festival ORANJE Koningsdag heeft een flink aantal nieuwe namen naar buiten gebracht voor de twee edities in Alkmaar en Amersfoort op 27 april. In Alkmaar staat niemand minder dan Nicky Romero op de Mainstage. Het Vunzige Deuntjes Stage is onder andere uitgebreid met Jonna Fraser, Chivv en AFROBBROS. In Amersfoort zit je ook bijzonder goed met Bram Krikke, Kris Kross Amsterdam en Feest Team. In de stad die onze Koning vorig jaar nog bezocht host Vunzige Deuntjes tevens een eigen stage met onder andere Yung Felix en Henkie T naast een aantal acts die ook in Alkmaar te zien zijn.
Het nieuwe festival ORANJE Koningsdag heeft een flink aantal nieuwe namen naar buiten gebracht voor de twee edities in Alkmaar en Amersfoort op 27 april. In Alkmaar staat niemand minder dan Nicky Romero in de Dance tent. Vunzige Deuntjes Stage is onder andere uitgebreid met Jonna Fraser, Chivv en AFROBROS. In Amersfoort zit je ook bijzonder goed met Bram Krikke, Kris Kross Amsterdam en Het Feest Team. In de stad die onze Koning vorig jaar nog bezocht host Vunzige Deuntjes tevens een eigen stage met onder andere Yung Felix en Henkie T naast een aantal acts die ook in Alkmaar te zien zijn. Eerder maakte de organisatie al een aantal grote namen bekend, waaronder De Jeugd van Tegenwoordig, Bizzey, Wolter Kroes, Bassjackers, Donnie en La Fuente.
Niet één, maar twee plaatsen worden op 27 april door ORANJE Koningsdag op zijn kop gezet. Dit nieuwe Koningsdag festival vindt zowel in Alkmaar als in Amersfoort plaats. Zo staat ORANJE Koningsdag voor verbinding, feest, muziek, broederschap, saamhorigheid, vrolijkheid en ORANJE. In Alkmaar op dezelfde plek als voorgaande jaren, met vertrouwde en nieuwe elementen. In Amersfoort met een flink programma van dance, hiphop, pop en urban. De kaartverkoop voor ORANJE Koningsdag start dinsdag 28 januari om 19:00 uur.
ORANJE Koningsdag is het leukste Koningsdagfeest van Nederland. In Amersfoort en Alkmaar.
→ lees meer