Partyflock
 

B.I.T.C.H

· Pink Saturday Facebook Sitecrazyland.org
B.I.T.C.H
25 januari 2018
erotisch
georganiseerd door Site
host: Prikkelgeil afbeeldingen aanpassen

North Sea Venue (binnen)
op de kaart
Hemkade 48
Zaandam
NederlandNederland
Beperking
Heren alleen in gezelschap van een dame.

Tickets & prijzen B.I.T.C.H

Voorverkoop 1:€ 38,48
Voorverkoop 2:€ 42,25
VIP:€ 52,25
Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief servicekosten.
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Kledingvoorschrift
Lac, leather of rubber/latex

Stemresultaat: zeer goed

geweldig5830%
zeer goed5126%
goed6634%
ok126%
voldoende32%
onvoldoende42%
slecht21%
zeer slecht0
waardeloos0

51 waarderingen

Grassh­opper0­23
Korte mening?! Aardig feest, heel erg druk op de main, kluisjes een aanfluiting en de parkeerkosten moet je iedere keer maar weer afwachten. Feest goed, locatie mag je beter verwachten.
ClautjeClau
Wat ik altijd weer een domper vind is de weigering van de taxi's! Wij verblijven in hotels in Zaandam, maar blijkbaar is dat niet interessant genoeg voor ze. Omdat ze nu niet voor de deur mochten wachten, moesten we tot ver in de straat lopen om uiteindelijk na 4x geweigerd te zijn, in een taxi stappen. Het systeem van €5 pp is top, beter dan het gedoe van onderhandelen s nachts
Ries
de sfeer is altijd goed. gezellige drukte en prachtige mensen. de muziek mag wel wat harder house zijn
Demonic78
Iets te druk
Funtastic
Beste BITCH ever! Heel fijn dat alle combinaties van mensen nu de play area in mochten!
mike 71
Top feest
HelMi
Veel en veels te druk.... toch jammer!!! Kluisjes waardeloos... kon niets zien bij het onderste kluisje
Ela
Veel te veel gasten (te druk), bij de lockers kon je beter wegblijven want daar was geen doorkomen aan, te lang wachten bij de bar, gelukkig wel vriendelijk personeel. Veel te warm (die vlammen zijn mooi, maar oh jee als je er te dicht bij stond pffff. Muziek was waardeloos.
MrPart­yAnima­l
Ondanks dat we wel hebben genoten van het feest, was het onwijs druk op de main. Hierdor niet iedereen meer terug kunnen vinden. Het parkeren is iedere keer weer een verrassing, de ene keer €6 en nu weer €10, en als je degene vraagt waarom dit is, het ligt eraan welk feest er gegeven wordt. wat een lul verhaal, pannenkoek. De kluisjes waren rampzalig, donker scherm, onderste rij, geen lamp boven je hoofd, succes met je code. . Ondanks deze mindere ervaringen hebben we wel weer leuke mensen ontmoet en een leuk feest gehad. Het feest maak je voornamelijk zelf.
elfjexxx
De sfeer was goed, wel erg druk. Parkeren duur, en de bar werkte wat traag. Heerlijke muziek
Partym­onster­007
Weer n super gezellig&sexy feest...maar wederom véél te druk!
Peter G
De nieuwe kluisjes, een ramp. Kleine letters op een zwarte ondergrond, niet te lezen zonder licht en bril. Geen garderobe en veelste druk.
P en M
Fijne sfeer, lekkere muziek
rots67
Super party weer en nu alweer zin in 2 febr!
Ronald &­ Celina
Waanzinnig editie van BITCH.. druk maar o zo lekker. 2 feb gaan we weer.
lunatic76
Top feest en leuk publiek, alleen erg warm vooral bij de vip boven en te druk op naar februari
Beatz Per Marco
Ge-Wel-Dig !! Super om te mogen openen op mainstage en genoten van alles en iedereen. Thx voor alle support en energy en CU next year ! (K)
Rosebloem
Mooi feest hoor maar te gewoonweg te druk, te massaal. Zouden meer stijlen gedraaid mogen worden in de verschillende zalen. Nu was er weinig verschil. Crazyland pakt wel altijd uit zeg...gaaf.
"el rubio"
Beste organisatie qua feesten in Nederland
Ju&Lot
Wat een heerlijke editie was dit weer. Heerlijke muziek, super sfeer, geweldig. Bij binnenkomt misten we alleen de garderobe! Wij nemen nooit een kluisje en met de garderobe ben je altijd lekker snel binnen. En de doolhof-playroom was fantastisch, maar wel erg licht. Verder alles top!
Rayray
Vip gevoel was al snel weg bij het aansluiten in de langste rij bij binnenkomst. Dan in de rij om een kluisje te bemachtigen, terwijl garderobe altijd gratis was.
Er wordt al jaren geklaagd over de drukte. Er wordt al jaren geklaagd over de ellende bij de kluisjes. Er wordt al jaren geklaagd over het waardeloze parkeerbeleid. Er wordt al jaren geklaagd over € 3,00 voor een lullig bekertje water. Maar zolang hier 4000 mensen op af komen zal er niets veranderen. Het blijft gewoon commercie en geld verdienen. Dus klagen heeft helemaal geen zin. In februari is er nog steeds niets veranderd en toch al weer uitverkocht. Ik heb me overigens uitstekend vermaakt en ben er volgend jaar gewoon weer bij.
Robke
Onze 1e x dus we wisten niet wat we moesten verwachten. Parkeren 10,- vond ik wat prijzig. Bij de lockers was even dringen. Maar wat wil je met zoveel man. Persoonlijk vond ik het binnen ook te druk. Ik vond de VIP wel echt een meerwaarde hebben! Goed bezig! De aankleding vond ik ook super. De playroom.. tsja best leuk alleen die camouflagenetten die op 1.80 hingen is niet echt ideaal als je 1.96 bent. De muziek vond ik goed. De wc's vond ik netjes bijgehouden. Zeker een leuk feest, maar als het iets minder druk geweest was zou ik het nog leuker gevonden hebben. Hoop leuke,gezellige en bekende mensen gezien.
:-) Happy Couple :-)
Wat een drukte, wat een drama bij de lockers en het personeel achter de bar was ook niet vooruit te branden! Jammer want dat geeft toch minder glans aan wat een topfeest kan zijn.
eric en merel
Top feest met gezellige goedgeklede vrolijke mensen en goede muziek. Het was alleen veel en veel te druk. Een paar honderd kaarten minder kan geen kwaad... Die drukte maakt het niet fijn. De lockers zijn waardeloos onverlichte cijferdisplays en de getallen op een onlogische volgorde... Als dit zo blijft dan meer verlichting nu stond iedereen met de zaklamp van de telefoon te schijnen (als die niet in de locker lag) Verder goed georganiseerd zeker de strenge controle op dresscode.
Orientalis
Echt te druk
MEP STONES
Super avond gehad, bedankt iedereen
Elvira Secret
Topfeest!! Onze dank aan Mike en Tanya en alle bezoekers die tijdens onze set in de bomvolle Clinic zaal stonden. Dikke kus voor jullie Mr & Mrs Secret
Tulz // DJ Da Dominator
Genoten van de top sfeer die overal hing, vette aankleding van de Hemkade, en natuurlijk genoten om hier de closing set te mogen geven!!!! Thnx! next edition: 15 jarig bestaan!!! Thanks voor de top nacht die wij hebben gehad!
Heerlijk feest, lekker gedanst. Sommige plekken lekker warm en op andere stond de blower te hoog brrr. Playroom was een verrassing! Alleen jammer dat het zo licht was.. haalt de magie er een beetje vanaf. Er zijn altijd wel dingen die beter kunnen, maaaar al met al heb ik weer genoten. Op naar februari
Ricky Housing
Weer een super dikkee editie, beetje druk maar dat krij je altijd met een uitverkocht feest. Dat ging niet ten koste vd sfeer TOP !! Bedankt voor de bomvolle Clinic tijdens onze set GEWELDIG !!
ILB
Een feest dat de boeken in zal gaan met veel "te". Het was te druk, vaak te warm, geluid regelmatig te hard, de kluizen te chaotisch, te veel rook. Parkeren nu te duur voor de afstanden, muntjes 3,- te duur, darkroom te druk en te licht, feestje was leuk maar te voorspelbaar. Wel naar onze zin gehad hoor maar februari gaan we echt kijken of het ons nog waard is.
Boeffie
Heerlijk feestje gehad, maar ik miste Miss4play op main. Jammer!!!!!
veel te druk totaal geen sfeer
Liesje!
Muziek was eentonig en niet inspirerend. Maar de mensen zijn zo mooi. Wel steeds jonger
Flying Angel
Heerlijk PINK-feestje! Jammer dat de doorbtiches niet in het roze waren gekleed. Had een mooie binnenkomer kunnen zijn. Verder blij met partypeople die een mobiel hadden want de cijfers op de lockers zijn zowat niet leesbaar. We kijken uit naar het volgende feest: 3 februari 2019!
Two Moons
Goed vermaakt, helaas wel weer een megadrukke editie
Veel te druk. Vooral bij de lockers en mega lang wachten bij de bar. Succes met je feest is niet altijd in het voordeel voor de kwaliteit.
Pigela
Echt een geweldig feest, alleen jammer dat de doorbitches niet het thema volgend. Was tenslotte een pink editie.
10 euro om je auto te parkeren, asociaal. En de ruimte bij de lockers is bagger, wat een worsteling. Mooi feest, maar veel te druk je kon over de hoofden lopen. We kijken met verlangen uit naar een 2e editie (dus 2 weken achter elkaar BITCH) dan hoeven er niet zoveel mensen op 1 feest en heb je meer ruimte. De eerste keer is dat perfect bevallen.
» Miekske «
Jammer van de drukte. Ondanks dat toch heerlijk genoten ;)
Gerrit
Leuk feest, de muziek viel tegen
Happy
Topfeest!
Heerlijk feest! Large locker helemaal onderaan was elke x een uitdaging, Liggend op de grond is het nog niet te lezen. Gelukkig veel mensen die hielpen met hun telefoon.
Knabbel +­ Babbel
Wat een belachelijke drukte, dat heeft voor ons echt de avond om zeep geholpen. Geen plek om te dansen, laat staan om te sjansen want daarvoor stond he te veel op elkaar geprakt. Muzikaal vond ik hem ook wat tegen vallen deze editie, maar misschien kwam dat omdat je niet lekker kon dansen. Te druk bij de bar en een drama bij de kluisjes. Nee, Bitch lijkt op deze manier aan zijn eigen succes ten onder te gaan. Vond wel dat de zalen mooi aangekleed waren.
P<3D :kusje:
Organisatie heeft absoluut hun best gedaan. Blijft lastig zo’n groot feest, maar waarom zooooooo druk. Er was niet door te komen! Nieuwe kluisjes met code echt een ramp. Parkeren 10,- WTF, schandalig. Veel lieve vriendjes gezien, maakt hoop goed
MK2013
Super sfeertje top mensen maar erg druk
Super, super weer!
Kimrenco
We hebben ons prima vermaakt. Maar wat was het belachelijk druk. Bij de kluisjes wederom een drama
DES-SANTOS
Wat een knal feest
2Sweet
Muziek vonden we overall deze keer wat minder, maar verder weer heerlijk genoten van alle mooie mensen, gezelligheid, etc. Thnx Mike & Tanya. Tot in februari - x-

Line-up B.I.T.C.H

1Mainstage
za 20:00 - 21:00:  house, techno, trance
za 21:00 - 22:00:  house, techno, trance, afro, latin
za 22:00 - 23:00:  house, pop
za 23:00 - 00:00:  house, techno, trance
zo 00:00 - 01:00:  house
zo 01:00 - 02:00:  house, trance
zo 02:00 - 03:00:  house, trance
zo 03:00 - 04:00:  house
zo 04:00 - 05:00:  house, trance
zo 05:00 - 06:00:  techno, trance, house
2Clinic
za 22:00 - 23:30:  techno, house, hard techno, pop
za 23:30 - 00:30:  house, trance
zo 00:30 - 01:30:  trance, house
zo 01:30 - 02:30:  techno, house
zo 02:30 - 03:30:  house, techno
zo 03:30 - 04:30:  house, trance, pop
zo 04:30 - 05:45:  house, techno, trance
3Slaves 4 Passion
za 23:00 - 00:30:  Italië Duitsland
zo 00:30 - 01:45: 
zo 01:45 - 03:00:  Indonesië Nederland house, techno
zo 03:00 - 04:00:  trance, house
zo 04:00 - 05:30:  house, trance
4Prikkelgeil
za 23:00 - 00:30:  techno, trance, house
zo 00:30 - 02:00:  house, techno, trance
zo 02:00 - 03:30:  house, techno, trance
zo 03:30 - 05:00:  house, techno, trance
5Johan D and Friends
za 23:30 - 01:00:  house, techno
zo 01:00 - 05:15:  house, techno, downtempo, trance, psy

Statistieken

288Partyflockbezoekers
120Partyflockgeïnteresseerd
116Appicbezoekers
95Appicgeïnteresseerd
552Facebookuitnodigingen + geïnteresseerd + bezoekers @ 19 augustus 2020
48 / 43·mannen / vrouwen
46.0Partyflockgemiddelde leeftijd
47.5Partyflockleeftijd mediaan
1·nieuwsbericht
0 / 1·forumonderwerp
1·video
2·albumfoto's
100·opmerkingen
51·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (196 stemmen)

Nieuws

Aanstaande B.I.T.C.H moet nog komen maar nu al gaan we beginnen met de voorverkoop van de oktober editie. Speciaal omdat het feest altijd binnen no time uitverkocht is. Zet morgen 12 uur in je agenda. De voorverkoop gaat altijd heel snel. 3
Koop je tickets op tijd, de voorverkoop gaat altijd heel snel.

Bij deze editie zullen wij als organisatie speciaal aandacht geven aan de lgbt-scene, omdat het tegenwoordig niet eens meer normaal is om hand-in-hand over straat, dat is onrecht en daar kunnen wij als organisatie slecht tegen.

Of je nu als man van een vrouw houdt of van een man, of dat je nu als vrouw van een vrouw houdt of van een man, bij ons is iedereen gelijk en liefde kent geen grenzen!

Amsterdam was vroeger dé lgbt-stad van Europa en als het aan ons ligt wordt dat het weer in 2018, respect is het keyword bij dit event.

Bij binnenkomst zul je de kleur roze overal terug zien, zo zijn er roze hapjes en ballonnen kortom deze avond beleef jij op een roze wolk. Roze is niet verplicht als dresscode dit zal lak, leer of rubber zijn en uiteraard mag het wel in roze!
→ lees meer

Forum

ForumonderwerpForum#Tijd
Tickets tickets2
GZ: (gesloten) 2 tickets gezocht voor Bitch tickets1

100 opmerkingen

Hallo!

Wij hebben 1 normale kaart over voor BITCH (geen VIP) , Hardcover (geprint) op zaterdag op te halen in Westzaan (5 min rijden van de Hemkade af) of ik kan het naar je mailen. Wil er graag 50 eur voor.

Groetjes Edwin en Debbie


UPDATE: Telefoon is stuk en ik ben nu pas weer online, ticket gaat op Ticketswap!
laatste aanpassing
Is er al een time table?
Vorige keer werd bij de ingang gezegd dat het de laatste keer was dat er vanaf telefoons tickets werden gescand, je moet ze weer op papier meenemen. Het is maar dat je het weet!

Overigens wel erg verwarrend dat er gisteren een mailtje van Eventbrite komt waarin de mogelijkheid wordt geboden om je tickets mobiel op te slaan.....
laatste aanpassing
Hi,

2 reguliere kaartjes te koop a EUR 42,- ps.

Graag PM. UPDATE: verkocht.

Grtz
laatste aanpassing
Uitspraak van Charley op vrijdag 5 oktober 2018 om 16:14:
2 reguliere kaartjes te koop a EUR 42,- ps


Speciaal een account aangemaakt zonder foto's voor verkoop van 2 kaartjes? Je kan ze met 1 minuut kwijt op ticketswap ;-)
Niet echt betrouwbaar dit account.
Wegens ziekte, 2 x normale hardcopy kaarten te koop. Samen € 90,00 te halen in Rijswijk zh, laat maar een berichtje achter...
VERKOCHT!!
laatste aanpassing
Te koop 2 kaarten voor vanavond, helaas wegens ziekte kunnen wij niet gaan 50 euro per stuk op te halen in Heerhugowaard. Stuur een pb

Kaarten zijn VERKOCHT
laatste aanpassing
Te koop 2 kaarten voor vanavond. € 50,00 p.st. Kan ze e-mailen of op te halen in Voorschoten. Stuur een pb.

VERKOCHT !!
laatste aanpassing
Uitspraak van HerrieNL op vrijdag 5 oktober 2018 om 16:23:
▶Uitspraak van Charley op vrijdag 5 oktober 2018 om 16:14:2 reguliere kaartjes te koop a EUR 42,- ps
Speciaal een account aangemaakt zonder foto's voor verkoop van 2 kaartjes? Je kan ze met 1 minuut kwijt op ticketswap ;-)
Niet echt betrouwbaar dit account.


Ik dacht hetzelfde, maar vrienden hebben de kaartjes en hoeven pas na het feest te betalen.
Te koop 2 x vip hard copy .... op te halen in Lopik !
0646867740 ...... reguliere prijs .... gaan alleen per twee weg
laatste aanpassing
 
1 normale hardcopy kaart te koop 35 euro. Af te halen aan de deur. Stuur maar PB
laatste aanpassing
2 vip tickets 100,- of een leuke vrouw die mee wilt.
Wij hebben een mooie, ondanks dat we vrij vroeg (3uur) weg gingen,nacht gehad. Maar deze keer raakte de muziek ons niet zo. Puur persoonlijk dus.
Om 22:15 kwamen we binnen, wederom erg druk bij de kluisjes maar wel vrik snel kunnen omkleden en kunnen beginnen met feesten.
Bitch blijf toch wel het fetish feest met het meest mooie publiek. Het had, voor comfortabele, eigenlijk iets minder druk moeten zijn. Als je nu door de main liep en ergens naartoe wilde dan ontkwam je er niet aan tegen mensen aan te botsen of wat te duwen. Voor die mensen niet leuk maar wij voelden onszelf ook bezwaard.

Mike & Tanya (en de rest van de crew) wederom weer ontzettend bedankt. Februari zijn wij er weer bij.
Hallo lieve gasten van Bitch! Ik heb gister (6-10-18) een gps fitness horloge bij de kluisjes gevonden. Ben jij toevallig degene die hem mist stuur mij dan een pb. Liefst op fb Sabrina Schepp
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 26539, 111498}


Thank YOU B.I.T.C.H!
We had a AMAZING time!!!! :bounce:
Goed geamuseerd maar de post-mix van de frisdrank was beneden niveau.