Partyflock
 
1500 × 1500 · organisatie
afbeelding Dance Valley
georganiseerd door Site Site
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Verslagen
Door (1291), Jenny Rose (501), RJ (276), Hanzie!! (571).
Stemresultaat: zeer goed
geweldig31845%
zeer goed537%
goed22832%
ok41%
voldoende7811%
onvoldoende2
slecht91%
zeer slecht3
waardeloos142%

104 waarderingen

vwmk2driver
jammer van de regen voor de rest zeker een vet feest
heerlijk!
Mulgarije
jammer van het weer !!
SuuSje!!!!
Helaas niet mijn muziek, slecht weer alleen het enige wat geslaagd was, is dat we in een hotel overnachten!!!
Drie Dolle Dwaze Doordrenkte Dabber Dance Dagen!
jeroenvroeg
IK WIL WEER TERUG
Electrabella
Sinds wanneer zijn jointjes verboden???
jeedee4
Meer Codec&­Flexor plzzzz
Zork1981
Geweldig feest!! Was mijn 1e keer Dance Valley en meteen een weekend.­ Op de vrijdag alleen de echte die-hards heheh!! Marcel Woods was MEGAVET!! Kheb ook zijn DV dubbel-cd gekocht.­ Superrrr!!!!
Kickin' Hard
Leuke en gezellige dag gehad! Thanks to Erik, Claudia en Kim! Techno techno!
*tyger*
vrijdags was echt de sfeer toppie
feest was goed, volgend jaar weer op de camping!!! zeker weten!!
Kaka!
Was echt helemaal top.­ 2 x Carl Cox en Eddie Halliwell, maar Paul van dijk was een giga afsluiting!
snowman22
was gewoon geweldig
ondanks de regen (Y) feest
KRL
Was erg vet! Concept, Eurogrooves waren vet! HQ iets te weinig UK! Maar wat een sfeer! :respect:
Cohesive
Echt een zwaar vet feest! Echt onzettend gelachen met al die poncho, honcho's en coole mensen! volgend jaar weer hoor hey ! :D silten disco was ook vet cool, mogen van mij alleen wat stevigere muziek draaien daar.
De battles waren helemaal te gek, Mark EG ging heerlijk uit zijn dak, maar had verder weinig met UK hardhouse te maken en als laatste de Italian Stallion, Fausto, wat een gigantische eikel is het toch.­ Staat alleen maar op zichzelf te geilen met z'n slappe beats, nee, was echt een anticlimnax van een afsluiter.­ Beetje jammer, verder top avond gehad.­
NVG1978
was gewoon super en je moet maar zo denken het meeste valt naast je
Martijn80
Lekker stampen in de modder, leuk feesie erg goeie sfeer
Krater in me pan 1 van 4
Vive la Vie
GE-WEL-DIG!! Vrijdag was de best day met de best party people! Heb nog nooit zoveel happy people gezien in de modder!!! Thanks 2 everybody!!! (oja: silent disco: GENIAAL!)
silence disco -------> is soooo hot
Zaik
Swamp Valley is beter, zoveel regen heb ik niet gezien! Feest was goed, beetje warrig door verschuivingen in de time table waar je sowieso al geen wijs uit kon worden wegens gebrek aan een plattegrondje... Camping was ook lachen! Super vermaakt :respect:
paul van dyk - nothing but you.­ wat een goddelijk einde op de mainstage zeg.­ maar ook ronald van gelderen, ian dahl, randy katana, armin van buuren, ferry corsten het kon niet op qua trance.­ mijn beste dancevalley tot nu toe, de super internationale camping de silent disco de rustige vrijdag met alle ruimte om helemaal los te gaan in je regenjack onder de modder...­ echt alles was mega vet.­ Hoe bizar moet dit wel niet zijn als het het hele weekend goed weer is.­ Volgend jaar absoluut weer van de partij.­
1 woord: GEWELDIG! vond het vrijdag beter qua sfeer, ben het hele weekend 200% uit me dak gegaan! en die silent disco MACHTIG MOOI!!
Wat een super feest!! Alleen maar gezellig mensen op de camping!! Echt een top weekend gehad ondanks de regen!! Silent Disco was ook vet (L)!! Vrijdag was veel leuker dan de zaterdag!
Super weekend gehad! Vrijdag Coxie echt top (y) Eddie Halliwell,PVD en JP helden van Zaterdag. En id, een beetje modder won't spoil my party!
Vally
SASHA :respect: ook al viel je zaterdag tegen vrijdag was ie de meester..
Sjees18
was superrrr -nat, -blubberig maar ENORM gezellig, wel tent laten staan...­had geen zin meer, muziek was ook gaaf, jammer van global vrijdag maar ach, de silent disco heeft veel goed gemaakt...­fuck de journalisten...­schijterds!!
Ondanks de blubber en de regen, heb ik me uitstekend vermaakt. Camping (y) en de Silent Disco was super!
ik vond het geweldig, ondanks het weer
Technota
Superfeest heb me prima vermaakt, lekker gek staan doen in de blubber en regen :)
silent disco ruleert!!!!:woepwoep:
Bootleg
de modder kon de pret niet drukken, de sfeer was geweldig! Complimenten aan UDC dat er toch nog alles aan gedaan heeft om het tot een succes te maken met houtsnipppers en gratis poncho's.­
Pientje
Met laarzen aan de modder getrotseerd! Wat een goed sfeer was er zaterdag en wat was het gaaf bij infected mushroom echt toppie!! Had kaartjes gewonnen maar ik had er graag ook voor betaald wat was dit gaaf....­
LIBOH
toppie, heb me prima vermaakt in de Eurogrooves, toen HQ uitviel :( en later weer bij HQ :) . Betts, Haliwell en Fausto :respect: Jammer dat Amber D niet heeft kunen draaien, had iemand niet eerder kunnen bedenken om een lege tent te gebruiken voor HQ!!!
Plens Valley....­C U Next time
Het moet niet Gorter worden
Toen ik met m'n zooi voor de ingang in de rij stond had ik nooit verwacht dat het nog zo vet zou worden.­ Vooral Darren Kay &­ Preach, Parisio en Cox waren heel vet!!
k*Sunshine*
Wat een geweldige dag!!! Jammer van t weer, maar daardoor ook toch een geweldige sfeer. Carl Cox ook helemaal geweldig :respect: Ik wil weer terug!!!!!!!!
Animaniac
Mark EG :respect: ,....Modder, ach ja na 10 min maakte het me al niet meer uit. Al met al,............TOP weekend gehad!
Mensen bedankt: (y) wat onwijs een topsfeer! ! Gaetano Parisio was meesterlijk! B) en nog :respect: voor de chill out! Erg gelachen in de Silent Dicso!:D
Dancevalley is toch het feest van het jaar.­ De modder mocht de pret niet drukken.­ Heb zeer goed genoten van een koningssetje van Carl Cox!!
Blubber, Bier, Flugel, Hardhouse wat wil je nog meer!!
AREA 51
Beetje nat, maar dat mocht de pret niet drukken, DEEP DISH :respect:
NuKLeuZ
Dik! Jesper Dahlback, Gaetano Parisio & Carl Cox! :respect:
Monalise O:)
We dancing in the rain....­lalala...­ Okee weer was minder , maar het was er super gezellig!
Lin...
Plens Valley was super. 1 grote modderpool maar goed vuilniszakken in je schoenen super oplossing als je droge voetjes wil hebben :)
broski
super!!! topsfeertje, veeeeel buitenlanders :jaja:, en die bagger maakte na tien minuuten ook niks meer uit ;)
Charly Rocks
Het ultieme HQ gevoel: dicht moeten wegens kortsluitingsgevaar en een paar uur later doorgaan in een overvolle tent met het beste publiek dat er bestaat. :respect: Fausto man van de dag, fucking vette set gedraaid :respect: Nieuwe held: Mark EG, wat een leip :D Schitterend!
*|Eelke|*
wel jammer vant slechte weer maar ondanks dat heb ik me toch erg goed vermaakt! qua muziek vond ik de zaterdag t beste maar de sfeer toch op vrijdag..­
M.O.B.
(Y) WWW.TERRORKLAN.NL heeft hier ook wat foto's gemaakt
Dikke shit! Echt een geniaal feest, de camping! En heb me scheel gelachen in de Silent Disco!!! Meesterlijk :D
Votzie
Geniaal feest weer, heb het zeer naar m'n zin gehad! Ondanks de regen ging iedereen goed los op vrijdag, echt topsfeertje! Heb zo'n beetje alle tenten wel gecheckt, maar ben voornamelijk in de Loveland en de Concept/Reactor blijven steken.­ Mooi dat 's avonds toch nog even alle DJ's van de main gingen draaien, en dan de afsluiter van Cox...­ongelofelijk wat ging het los.­ En dan nog de Silent Disco: echt geweldig en supergrappig, rustig dansende en hakkende mensen door elkaar!
The DJ
DV was weer geniaal goed!!! Alleen jammer dat t personeel erg chaggie was bij binnekomst vrijdag! Wat een zeikwijven zeg! Nadat ik me over het modderfestijn had heengezet alsnog een topfeest gehad!!! Carl Cox, ronald van gelderen, darren kay vs Preach, Umek en valentino, chris liebing en Marco carola waren de hoogtepunten!!!
S a n d e R
was top!! alleen de echte liefhebbers en die maakten sfeer!! nu al weer zin in morgen maar wel eerst ff laarzen halen
El Bribón
weer of geen Weer DANCE VALLEY IS THA SHIT......COX big up :respect:
Alex S
echt fantastisch gewoon ondanks het kutweer! :bounce:
Vriendje Kjell ®
Fantasisch Natte Bende! Mark EG en Glazby waren helemaal top!
*Timmy*
alleen liefhebbers, wat een sfeer.­ SILENT DISCOOOOOOW!!!!!!!!
Hushhush
veel partypeople op vrijdag, Satoshi Tomiie verrassing van de dag
Goliath18
Ondanks de blubber een super avond!
Eleentje
Ondanks nogal depremerend weer, en het feit dat hq buiten moest dicht gaan was het zeker een geslaagde 1e dag van Dance Valley.Inderdaad echte dance muziek liefhebbers kun je niet met het regen en blubber bang maken!Op de camping warme (bijna hete) douches en wastafels (y) geregeld.Ook erg goeie initiatief van Heiniken om tenten voor ons op te zetten, want tent opzetten met dat weer is geen pretje.Lisa Lashes en BK waren super, Energy Dai draaide ook erg goed.Jammer dat ik K90 moest missen :(
Oc
Bagger valley, wat was het vet ik wil terug!!!!
Was echt lachuh!..­
Geniaaaaaaaaaa;­ SILENT DISCOOOOOOOOOO
Laatste uurtjes bij Carl Cox waren superieur!!! Pontape just kick mix :kwijl:
J€ltEr
mark eg held van de avond :respect:
Tuk
Geniale dag!!!! Me eerste dance valley, wou op gegeven moment Mark EG zien, stond ie daar buiten te zeggen dat ie niet draaide, met ze 10en lopen schreeuwen of ie niet in een leegstaande tent kon gaan draaien...­ dat wilde ie toen wel!! Daar buiten bij HQ ook nog een vinyl van em gehad, nog een White Label ook!! vanaf toen met niet zo heel veel mensen lekker los gegaan bij HQ!! Daarvoor nog Eurogrooves, vond Ian Betts wel vet!!!! Al met al iedereen bedankt voor die ongelooflijke, maar gezellig modderboel!!
JMG
mooi feessie hoor....­jammer van de blubber
martez
was gewoon te gaaf het hele weekend ben wel zeer naar de klote
geweldig idee om overal modder neer te gooien, moeten ze volgend jaar ook weer doen :cheer:
*~TommyBoy~*
Carl Cox draaide zeker goed (Y) :respect:
Rebelbitch
balen van de regen, maar verder vond ik alles ecth super geregeld, vooral op de camping :respect: Carl Cox heeft mijn hele dag regen doen vergeten :D
@ Hugo's
Freaky Friday!! Ik heb me UITstekend vermaakt, Het is maar Blubber..! :respect: MARK EG :respect: , :woeptidoe: JP :woeptidoe: as Usual & :cheer::cheer: Regendansje :cheer::cheer: bij CONCEPT
Da®ude®ob
Wat bende met al die Modder. Modder Valley :respect: Het is jammer dat je het weer ook niet kan plannen ;)
Dé Daaan!!! a.­k.­a.­ The Fairy Wicked....­
Was onvergetelijk en :vaag: Ondanks smerige blubber en regen JP en Faust mannen van de dag :respect:
Ondanks t weer, ging de Smirnoff er goed in.­ Geweldig vermaakt de vrijdag!!!!!!! Volgend jaar weer lekker spelen in de modder....­
OJ
Niet zo los gegaan als vorig jaar!! Maar de vrijdag was wel beter dan de zaterdag!! Meer ruimte, en echte partypeople!!
ZAZAZA
blubberig...­ ben 20 min geweest maar zaterdag was het stoine
ILoveH­ardSty­le
:respect: Vandaag waren er alleen maar echte partypeeps aanwezig :respect: jullie hebben deze vrijdag ondanks het weer tot suc6 gemaakt :respect: Silent Disco GENIAAL :D:D:D
*diane*
ondanks de harde regen en de viese modder toch nog een leuk feessie, helaas moest ik vanaochtend naar huis daar ik de griep had, had vandaag graag willen meemaken.­
Foto's en een verslag van de vrijdageditie komen maandag laat op www.­dancegids.­nl.­ De sfeer was prima, de muziek hier en daar fantastisch.­ Uitschieter voor mij was Mark EG, een Engelse punker, wat een snoeiharde set zette hij neer..­
lekker zo,n duur kaartje voor dit weer;)
*SandaMan*
Het was vet mooi feestje vanaf 8uur was het zonnetje gewoon aanwezig! Heb me prima vermaakt jammer van de klote pendel dienst (8 bussen en dan nog 1,5 uur moeten wachten op sloterdijk)
esly
ben er niet geweest gelukkig met dit kut weer
*­hardco­retomm­ie*­
KUTWEER..dus had lkkr rustige bar..wel geld verdiend... :D
Pieter Hendriks
sfeer was geweldig ben me aan het klaar maken voor vandaag en mensen doe laarzen aan
was wel jammer dat buiten niet open was maar verders was het gezellig en een goede sfeer
Mister Minimal
heeel erg zonde van het weer............­ muziek en aankleding was op de meeste locaties op Dance Valley erg goed..........­ Ik sta gewoon met CARL COX op de foto GE-NI-AAL !!! jammer dat ik hem maar 25 minuutjes kon horen, maar het klonk geweldig!
Bij het binnenkomen werden we onvriendelijk behandeld. Een grapje werd al meteen niet gewaardeerd. Stom wijf! Modder stond al tot enkel hoogte, maar de stemming van de bezoekers was goed en de muziek was ook goed. Dus dan is het feest wel ok geweest. Preach is overigens idd TOP (y)
NizozemskA
Het viel allemaal best mee...­ Nieuwsberichten waren lichtelijk overdreven.­ Droog was beter geweest, maar sfeer was boven verwachting goed met dit weer..­
Echt jammer van het weer :( Voor de rest was 't wel top!!
Mel B)
Tis niet de 1e x dat DV in t water valt :(
haha veel plezier
Morena Dulce
Ik ga me tentje niet opzetten met dit weer!
Dr.­ West - Dutch connection
En ja hoor de mensen spoelde weg..­ jammer dat we voor ze!!
ErikVL1979
Plens Valley
*­don vito*­ :respect:
beetje jammer van het weer !
Lekker weertje (Y)
natte shit!
Winterjas aan!! Ik las net op de site van het KNMI dat de temperatuur tijdens een bui kan dalen tot 12 graden!!

Line-up Dance Valley

Area 0
1Main
Verenigd Koninkrijk techno
techno, house
Verenigd Koninkrijk house, trance
2Eurogrooves
Verenigd Koninkrijk techno, trance
latin, urban
house, trance
Verenigd Koninkrijk techno, trance
Verenigd Koninkrijk house, trance
trance, house
3Reactor
Live: Spanje Nederland
Canada techno
4Renaissance
Verenigde Staten techno, house
Verenigde Staten trance
5Loveland
Verenigde Staten techno, house
Zweden house, techno, trance
house, techno
Schotland techno, house
6HQ
Verenigd Koninkrijk house, trance
house, techno, trance
house, techno, trance, hardstyle
hardstyle, trance, hardcore
Verenigd Koninkrijk trance
Verenigd Koninkrijk techno
MC: Brazilië Nederland house, techno, drum & bass, hardstyle, urban
7Electronation
Frankrijk techno
Duitsland techno
urban
Portugal Nederland house, techno, dubstep
8Chill
house, techno
Nieuws
Dance Valley 2005
10 augustus 2005
Vriendschap, saamhorigheid, regen, verbroedering, natte schoenen, poncho’s, goede muziek, fantastische lazershows, modder, warme en gezellige tenten, er waren teveel ingrediënten om op te noemen tijdens het eerste meerdaagse event van Dance Valley afgelopen weekend. Het ging om extremen. Mensen met lange gezichten, mensen met lachende gezichten. Het terrein, Spaarnwoude, gelegen vlakbij Amsterdam was op vrijdag binnen elke uren omgetoverd tot een waterlandschap. Dance Valley werd al gauw Plens Valley genoemd. 265
De weergoden zijn de partygangers niet gezind dit weekend. UDC heeft het programma drastisch moeten wijzigen vanwege een laag water op het festivalterrein. 506
Na een zeer lang ontwikkeltraject is er nu een applicatie die de gemakken van de gsm combineert met de gemakken van het internet. Een applicatie die een bezoeker van Dance Valley de kans geeft om zichzelf en zijn vrienden op de Dance Valley site te zetten. Dit zal niet met foto’s gaan, maar met behulp van video. De Dance Valley bezoeker zal namelijk met behulp van MMS zijn video naar de Dance Valley website kunnen sturen. Een gloednieuw concept. 79
Zaterdag 5 maart aanstaande zal voor vele liefhebbers van het Woodstock van de Dance een bijzondere dag zijn. Op die dag worden namelijk voor het eerst kaarten van Nederlands enige echte dance weekender van 2005 te koop aangeboden, want waar heel dansminnend Nederland al jaren op wacht, is in augustus een feit: een weekend lang Dance Valley Festival. 73
Vaak werd door fans en organisator UDC gesuggereerd dat Dance Valley een ‘weekender’ zou moeten worden maar ieder jaar weer bleek de wens de vader van de gedachte. Vorig jaar nog zette UDC alles op alles om het tienjarig bestaan van Dance Valley Festival extra glans te geven maar de pogingen stranden toen nog op de inzet van een tiental politiemensen. 215
Forum
ForumonderwerpForum#Tijd
Livesets Dancevalley 2005 muziek256
[TK] dance valley: met de bus vanuit limburg tickets9
aftellen DANCE VALLEY is begonnen f:hard72
dance-valley f:hard7
[TK] 2x weekend tickets DanceValley 100euro tickets7
het grote hoe was Dance Valley topic f:hard355
Eerste foto's Dance Valley humor539
Mn lievelings jassie verloren op **DANCEVALLEY** :( kleding16
Dance Valley - camping f:hard215
Gezocht DJ Kim ergens uit Drenthe. Gevonden op Dance Valley. Verloren op de Camping. f:hard20
controle f:hard17
dance valley zit toch in het amsterdam beleid??? f:hard32
Heb jij je schoenen schoongekregen na Dancevalley ? kleding50
Paul van Dijk @ Dancevalley 2005 muziek7
sex op dance Valley liefde363
dancevalley en de weersvoorspelling :D f:hard88
Dance Valley met dat mokkel Jorinde films38
Digitale camera op Dance Valley f:hard38
(gesloten) De Silent Disco at Dance Valley Camping 2005 f:hard5
Op zoek naar iemand gezien op Dance Valley f:hard19
(gesloten) [TK/R] Weekend kaartjes Dancevalley 50euro tickets16
GESPOT op Dance Valley!!! gemeenschap18
Who is going to Dance Valley??? english35
Heren Armband bij HQ gevonden op Dancevalley f:hard9
(gesloten) Iemand een idee waar ik live-sets van DV kan vinden?? muziek4
dance valley programma aangepast actueel203
3 dagen naar dance-valley en ik neem mee... sport25
Dance Valley report films14
ik wil in de tent met???? tijdens dv humor17
(gesloten) Dancevalley Kampeerders f:hard6
Maak hier je zonnedansje voor DanceValley! Positive vibes needed!!! f:hard826
(gesloten) dance valley report films21
Wie Gaan Er allemaal naar Dance Valley? f:hard22
(gesloten) foto's dance valley f:hard5
(gesloten) Sites met foto's Dance Valley 2005 locaties3
(gesloten) reacties dancevalley? camping? f:hard7
(gesloten) Dance Valley een flop? f:hard73
(gesloten) Terug van DanceValley.... f:hard6
(gesloten) dance valley 2005 top of flop? f:hard11
liveStream Dance Valley vaag... f:hard171
(gesloten) Hoe was Dance Valley nu eigelijk f:hard1
Dance Valley hoopt op goedgezinde weergoden actueel52
Kaartje te koop voor 2 dagen Dance-Valley €50 tickets2
[TK] 1x Dance valley zaterdag €50 tickets10
(gesloten) Wederom 2 Dance Valley kaartjes. 40 euro per stuk. tickets6
[TK] Weekend kaart Dance Valley €60 tickets3
1 weekendkaartje dance valley te koop tickets9
tk: 2x weekeind kaarten dance valley samen € 70 tickets9
(gesloten) [TK]dance valley 70euro tickets2
(gesloten) Dance valley f:hard19
gz: Kaarten dance valley tickets27
(gesloten) dance vally dag 1 veregend f:hard6
kaart voor dancevalley te koop 3euro tickets10
(gesloten) dance valley...topic f:hard10
(gesloten) dance valley BLUBBER f:hard8
(gesloten) [TK] 4 weekend kaartjes Dance Valley €15,- per stuk tickets19
Stel je voor !!! geen dance valley f:hard34
2 kaarten dance valley €50 tickets5
Aan alle DanceValleygangers.... f:hard39
(gesloten) livestream werkt niet van dance valley f:hard10
Stout DanceValley meisje gezocht.. (heb maar 1 kaartje..) tickets28
(gesloten) [TK] 2 Weekendkaarten DANCE Valley €75 tickets5
[Tk] 2kaarten dance valley tickets7
(gesloten) 2 kaartjes dance valley gezocht tickets13
(gesloten) GEZOCHT kaarten voor dance valley tickets4
[GEZ] DanceValley Ticket tickets17
Time table Dance Valley f:hard29
[TK] 2 weekend DV 100€ tickets7
tk: 2 weekendkaarten dance valley!!! samen € 110 tickets17
(gesloten) 2x Dance Valley Kaartje TE KOOP tickets6
(gesloten) Regen op dancevalley f:hard18
(gesloten) Buitenpodia Dance Valley gesloten f:hard10
(gesloten) Ik ga lekker toch naar Dance_Valley!! jullie ook? f:hard11
(gesloten) [TK] 4 weekend kaartjes Dance Valley €100 tickets4
(gesloten) Podium dicht - Plens Valley f:hard14
(gesloten) Dance Vally Hoofdpodium al dicht. f:hard8
kaartje dancevalley €40 tickets10
(gesloten) Dance Valley buitenpodia dicht?? f:hard15
(gesloten) dancevalley sluit podia door regen f:hard7
(gesloten) Dance Valley f:hard11