Partyflock
 
Don't Let Daddy Know
25 februari 2018
georganiseerd door Site Site

Ziggo Dome (binnen) op de kaart Site
De Passage 100
Amsterdam
NederlandNederland
Don't Let Daddy Know dagen
Don't Let Daddy Knowvr 2 mrt 2018, 22:00
Don't Let Daddy Knowza 3 mrt 2018, 22:00 ←

Tickets & prijzen Don't Let Daddy Know

Uitverkocht
Early bird:€ 47,-
Voorverkoop:€ 57,-
passepartout:€ 105,-
VIP:€ 109,-
passepartout, VIP:€ 205,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18

Stemresultaat: zeer goed

geweldig1535%
zeer goed1330%
goed1228%
ok25%
voldoende0
onvoldoende12%
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0

8 waarderingen

BramEpp
leuk!
jillvb
beetje jammer van de pepperspray ervaring!
ChRiS
Awesome
Goeie muziek (vooral semvox) heerlijk gedanst. Goed publiek, werd snel geholpen aan de bar. Alleen heel lang buiten gestaan in de kou, terwijl ik niet ver stond van de entree. ANYWAYS kom zeker voor de 3de x weer
Wat een mooi feestje was dit! Visuals heel tof, en met name de laatste vier sets waren allemaal top. Wel heel erg jammer dat Wildstylez maar een half uurtje draaide, dat was voor ons wel een smetje op een verder bijna perfecte nacht. En verder sluit ik me aan bij de eerdere opmerking over de eindtijd, want anderhalf uur wachten op de trein in de vrieskou was inderdaad niet alles. Maar genoten hebben we zeker; voor herhaling vatbaar!
Malevoguma
Gaaf feest! Sfeer was goed, sets waren goed tot Timmy Trumpet (man man man). Raar dat Wildstylez door uitloop van andere DJ's moest inkorten en maar een half uur draaide. Maar wat een dik podium/lichtshow en super geluid! Smetje op de avond het traangas tijdens Axwell Ingrosso, hoe haal je het in je hoofd..
stardust (k)
axwell & ingrosso gewoon kippevel!!!! wauw wat een heerlijke set
Dennis78
Afgezien van de traangas weer midden op de avond en de gigantische hoeveelheid nerds wat hun neus letterlijk staat vol te scheppen is t een een leuk feesie geweest. Leuke muziek en relaxte sfeer

Line-up Don't Let Daddy Know

za 22:00 - 22:45:  trance
za 22:45 - 23:45:  house
za 23:45 - 00:45:  house, r&b
zo 00:45 - 01:45: 
zo 01:45 - 03:00:  Zweden house, pop
zo 03:00 - 04:00:  Australië Verenigd Koninkrijk house
zo 04:00 - 05:00:  Australië house, hardcore, hardstyle, psy, pop
zo 05:00 - 06:00:  hardstyle

Nieuws

Het wereldwijde concept Don't Let Daddy Know komt op 2 en 3 maart terug naar Amsterdam met de Zweedse dj-legendes Axwell & Ingrosso, Nicky Romero, NERVO, Timmy Trumpet, W&W, Sunnery James & Ryan Marciano, Sem Vox en de zojuist aangekondigde speciale gast Steve Angello!
Na het grote succes van hun vijfjarig bestaan vorig jaar keert DLDK op 2 en 3 maart 2018 opnieuw terug met een DLDK-weekender in de Ziggo Dome in Amsterdam.
All tickets are SOLD OUT.

FAQ-SHEET: www.DLDK2018.com
LOST AND FOUND: Please contact Ziggo Dome

We are so excited to return to Amsterdam on March 2&3, 2018. After the huge success of our five-year anniversary last year, we are back with a #DLDK weekender at the massive Ziggo Dome with
→ lees meer

3 opmerkingen

Afgezien van de traangas weer midden op de avond en de gigantische hoeveelheid nerds wat hun neus letterlijk stond vol te scheppen is t een een leuk feesie geweest.
Leuke muziek en relaxte sfeer
Super dik feestje! 2 min punten... Punt 1: Sem Vox, wat een waardeloze set... Slechte overgangen en stond erbij als een zout zak. Punt 2: Eind tijd. Door het een uurtje op te schuiven was de terugreis een stuk minder zwaar, anderhalf uur wachten op de trein in deze tijd van het jaar is niet super chill...
Verder bekroon ik Timmy Trumpet als mijn persoonlijke favoriet van de avond. Ook Axwell & Ingrosso blaaste het publiek compleet omver!
Uitspraak van Dennis78 op zondag 4 maart 2018 om 12:49:
Afgezien van de traangas weer midden op de avond en de gigantische hoeveelheid nerds wat hun neus letterlijk stond vol te scheppen is t een een leuk feesie geweest.
Leuke muziek en relaxte sfeer


Was dat het. Ik stond dus in de zaal en iedereen om me heen werd misselijk en moest overgeven.