Partyflock
 

Bedrock

Facebook
Bedrock
20 februari 2017
onderdeel van Melkweg Dance

Melkweg (binnen)
op de kaart Site
Lijnbaansgracht 234a
Amsterdam
NederlandNederland

Tickets & prijs Bedrock

Voorverkoop:€ 23,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18

Stemresultaat: geweldig

geweldig250%
zeer goed0
goed250%
ok0
voldoende0
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0

1 waardering

joja2
Leuke sfeer en mensen toldet van John digweed zelf

Line-up Bedrock

trance, downtempo, house
Verenigd Koninkrijk techno, trance, downtempo, house

Nieuws

Om aan de top te komen is één. Om er vervolgens een paar jaar te blijven is uniek. Maar om al meer dan twintig jaar toonaangevend en vernieuwend te zijn, daar bestaan geen superlatieven voor.
Om aan de top te komen is 1. Om er vervolgens een paar jaar te blijven is uniek. Maar om al meer dan 20 jaar toonaangevend en vernieuwend te zijn, daar bestaan geen superlatieven voor. John Digweed behoort tot een illuster rijtje artiesten van ongekend kwalitatief hoog niveau en wat iedere show weer het uitkijken waard is. Na ruim een jaar keert ‘Diggers’ op vrijdag 26 mei weer terug naar de Max voor een minimaal 4 uur durende set. Wederom zal hij aantonen hoe hij Techno, in zijn meest brede en puristische vorm, tot absolute kunst heeft verheven en dit waarschijnlijk nog voor menig jaartjes zal blijven doen.

Een speciale vermelding waard is de keuze voor zijn support act. Na jaren van hard werken heeft C-Jay (C-Jay) het voor elkaar gebokst om in 2016 niet 1, maar zelfs 2 artist albums uit te brengen op het geliefde en fameuze Bedrock label van de leermeester zelf. "BackSlider" in april en "Echoes" (ook op cd verkrijgbaar) in december; geen geringe prestatie.
→ lees meer