Partyflock

TranceFamily · 5 Years

TranceFamily

· 5 Years Facebook
Trancefamily (afbeelding)
georganiseerd door Trancefamily
-
Waalhalla op de kaart Site binnen
Nijmegen
Genres (schatting)
trance × 10, progressive × 7
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Prijzen
Voorverkoop:€ 24,02
Deurverkoop:€ 27,50
Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief servicekosten.
Tickets
Verkrijgbaar via Paylogic.
Overnachten
Boek een overnachting in de buurt via Booking.com.
pagina laatst gewijzigd op
Statistiekenx
39Partyflockbezoekers · herkomst
187Partyflockge´nteresseerd · herkomst
71 / 23·mannen / vrouwen
42.6·gemiddelde leeftijd
45.8·leeftijd mediaan
11·opmerkingen
TranceFamily 5 Years Anniversary
12 Mei 2018
Locatie Waalhalla Nijmegen
→ lees meer

11 opmerkingen

Dan mag driftmoon de avond wel afsluiten :)
He? Dit zou toch in Doornroosje zijn???
Wie weet hier meer van?
En nu weer in Waalhalla. Ze hoppen wat af. :)
Line Up Mainstage
Radion6
Simon O'Shine
UCast
Robert Nickson
Marc Simz
Daniel Wanrooy

Special 2 hour anniversary B2B2B2B classics set by :
Cor Fijneman - Mark Norman - Misja Helsloot - Marc Simz

Area 2 (Deep) Hosted by Rogue
Broda $­ Broda
$­ND
Andrikovic
Jay - T

Uitspraak van «SupeRTRance« op donderdag 28 december 2017 om 02:34:
erg

Wat snap je niet dan? Ik begrijp het helemaal. Doornroosje wilt alleen hun zaal verhuren mits er een grote naam geboekt wordt. Die hadden ze in markus Schulz. Maar omdat hij meer geld wilde hebben ging die boeking niet door. Dus dan geeft Doornroosje ook niet hun locatie vrij. Dus ik snap niet dat jij deze uitleg niet snapt. Snap je het nou?

Uitspraak van <Erik82> op donderdag 29 maart 2018 om 07:11:
Wat snap je niet dan? Ik begrijp het helemaal.­ Doornroosje wilt alleen hun zaal verhuren mits er een grote naam geboekt wordt.­ Die hadden ze in markus Schulz.­ Maar omdat hij meer geld wilde hebben ging die boeking niet door.­ Dus dan geeft Doornroosje ook niet hun locatie vrij.­ Dus ik snap niet dat jij deze uitleg niet snapt.­ Snap je het nou?

Hoe kom je erbij dat ik iets niets snap ?? Volgens mij snap jij iets niet helemaal, probeer eerst eens iets goed te lezen ! En heb je nou werkelijk 3 maanden nodig gehad om met deze flut reactie te komen? Mijn complimenten hoor :cry: En bedankt voor je uitleg, ....wat overigens een ongelooflijk lulverhaal is :( ! Denk je nu echt dat het Doornroosje een ene moer uitmaakt welke trance dj er draait ? Dat zal hen een rotzorg zijn zolang er maar voldaan wordt aan de contractuele verplichtingen welke ten grondslag liggen aan een boeking van het etablissement.
Supertrance ik moet erik gelijk geven.­ Dit is idd wat de voorwaarde van doornroosje was.­ Het maakt hun juist heel veel uit wie er draait.­

Uitspraak van Marc Simz op vrijdag 30 maart 2018 om 07:18:
Supertrance ik moet erik gelijk geven.­ Dit is idd wat de voorwaarde van doornroosje was.­ Het maakt hun juist heel veel uit wie er draait.­

Marc, niets ten nadele van jou, maar is een line up van jou, Jochen Miller en Johan Gielen (16 juli 2017) voor Doornroosje wel goed genoeg om groen licht te geven voor een boeking ?? Onder gelijke contractuele voorwaarden gaat dat er bij mij niet in, e.e.a. zal dus juist te maken hebben met (totaal) verschillende contractuele voorwaarden. Maar goed, waar het om gaat is de muziek en ik ben heel blij met Simon O'Shine (meer dan met Schulz), UCast, Robert Nickson en Radion6 !!
We werden zelf benaderd door Roosje om de kleine zaal te hosten met de zomerfeesten.­ Voor het 5 jarig bestaan wilde we groots uitpakken, en de main zaal plus de andere 2 zalen afhuren.­ Maar dan wel onder de voorwaarde Schulz of Paul van Dyk boeken, anders kregen we alle zalen niet.­ Dus toen kwam het verhaal Schulz die €2500,- bovenop zijn eerste fee wilde hebben omdat hij in Europa geen andere boeking had staan.­ Daar gingen we niet mee akkoord en werden lang aan het lijntje gehouden.­ Plots moesten we uitwijken naar een andere locatie, eerste instantie konden we terecht bij Fort Lent alleen hadden die al een optie staan.­ Dus helaas voor ons ging dat ook niet door.­ Dus Waalhalla was voor ons een goed alternatief op zo een korte termijn.­ We zijn graag open en eerlijk naar onze bezoekers, en als er vragen zijn mag je ze altijd sturen.­ Tot 12 mei!
laatste aanpassing