georganiseerd door New Horizons SiteALDA Events Site, Q-dance Site
-
Nürburgring op de kaart Site buiten
Nürburg
Serie
New Horizonsvr 25 aug 2017 om 16:00
New Horizonsza 26 aug 2017 om 15:00
Genres (schatting)
house × 17, progressive × 13, hardstyle × 11, trance × 10, electro × 7
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Prijzen
Early bird:€ 58,-
Fan ticket, passepartout 1:€ 78,-
Fan ticket, passepartout 2:€ 98,-
Voorverkoop 1:€ 65,-
Voorverkoop 2:€ 69,-
passepartout 1:€ 118,-
passepartout 2:€ 128,-
Tickets
Voorverkoop is gestart op vrijdag 25 november 2016 om 10:00.
Waren verkrijgbaar via Eventim.
pagina laatst gewijzigd op
Stemresultaat: goed
geweldig424%
zeer goed424%
goed741%
ok16%
voldoende16%
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0
2 waarderingen
eelco71
met wat opstart problemen op vrijdag , zaterdag helemaal top
;­p Qnallertjuh ;­p
Beter geregeld met binnenkomen dan dag 1.­ Muzikaal ook wel beter dan dag 1.­
Video
Statistiekenx
47Partyflockbezoekers · herkomst
193Partyflockgeïnteresseerd · herkomst
14206Facebookbezoekers
32813Facebookgeïnteresseerd
63 / 31·mannen / vrouwen
33.1·gemiddelde leeftijd
31.9·leeftijd mediaan
3·nieuwsberichten
1·video
20·opmerkingen
2·waarderingen
goed·stemresultaat (17 stemmen)
Nieuws
On Saturday August 26th, Armada Music will host the Trancetonia stage at Germany's very own New Horizons festival. 1
Er draaien maar liefst 150 artiesten van absoluut wereldniveau tijdens het nieuwe tweedaagse festival New Horizons. Hiermee is het de grootste dance line-up in Duitsland ooit. 1
De Nürburgring in Duitsland krijgt op 25 en 26 augustus 2017 een nieuw bestemmingsplan. Dat weekend is het racecircuit het toneel van New Horizons, een tweedaags festival met ruim 150 DJ's uit de absolute wereldtop. De eerste namen zijn internationale topartiesten Tiësto, Chris Liebing, Don Diablo, DVBBS, Lost Frequencies, Pan-Pot, Sander van Doorn en Sunnery James & Ryan Marciano. De bezoeker kan zich een weekend lang onderdompelen in een ongekend creatieve en futuristische wereld waarin diverse muziekstijlen de revue passeren op zeven stages. Het is het eerste meerdaagse event in Duitsland van dance-organisator ALDA. 2
Close your eyes, feel the energy and let your imagination run free. Did you find the compass? Can you see the gate? Let’s step into another dimension and enter the Kingdom of New Horizons. Here, 7 worlds filled to the brim with DJs, entertainment and mesmerizing new memories await to be discovered.

2 SPECTACULAR DAYS
3 AMAZING NIGHTS
7 FABULOUS AREAS
MORE THAN 150 DJs
THE BIGGEST LINE-UP IN GERMAN DANCE HISTORY

Tickets on sale: http://bit.ly/newhorizonstickets
→ lees meer

20 opmerkingen

Optie.­ Afhankelijk van de namen van Lowlands.­ Vind daar de namen belangrijker dus als ze tegenvallen ga ik hier naar toe.­
Op optie, leuke line up tot nu toe met wat mooie trance namen :)

Kaarten zijn vrij goedkoop vind ik voor beide dagen en ook overnachten in de buurt is voor een redelijke prijs te vinden op airbnb en booking.com. Al met al een goed alternatief voor het (te) dure Tomorrowland.

Uitspraak van EgbertV op vrijdag 9 december 2016 om 10:12:
ook overnachten in de buurt is voor een redelijke prijs te vinden op airbnb en booking.­com

Oh? Ik had tijdje terug al bij booking.com gekeken maar er was amper iets in de buurt te vinden. Alles zat al vol. Heb ik echt zo slecht gekeken? Of zit jij iets verder en ga je met de auto?

De eerste twee release vond ik iets minder maar in die laatste zitten echt een paar dikke namen voor mij. :lief: Optie dus ook omdat het inderdaad redelijk betaalbaar is.
Binnen een straal van zo'n 8km was er toen nog best veel te vinden, gaan daar met de auto heen en met taxi naar het festival. Mooie namen bijgekomen idd, denk dat we binnenkort maar gaan boeken :)
Net een vakantiewoning voor 4 personen geboekt op 8km afstand van donderdag tot maandag, 280 euro totaal voor 4 nachten!

Uitspraak van EgbertV op zaterdag 17 december 2016 om 13:58:
Net een vakantiewoning voor 4 personen geboekt op 8km afstand van donderdag tot maandag, 280 euro totaal voor 4 nachten!

Kan je ook vertellen waar je dat hebt geboekt?

Uitspraak van WYBREN- op woensdag 21 december 2016 om 13:15:
▶Uitspraak van EgbertV op zaterdag 17 december 2016 om 13:58:Net een vakantiewoning voor 4 personen geboekt op 8km afstand van donderdag tot maandag, 280 euro totaal voor 4 nachten!
Kan je ook vertellen waar je dat hebt geboekt?

Booking.com
Ferienwohnungen Blum, ziet er allemaal erg rustgevend uit, al zal dat rond die tijd wel meevallen :P
laatste aanpassing

Uitspraak van EgbertV op zaterdag 17 december 2016 om 12:47:
Mooie namen bijgekomen idd

De laatste stonden weer maar 2 echt leuke namen. :/ Vind het geen slechte line up maar of ik hier nou echt enthousiast van wordt. (ja ik zeik ik weet het :lol: )

Uitspraak van B-Flock B) op vrijdag 23 december 2016 om 15:32:
▶Uitspraak van EgbertV op zaterdag 17 december 2016 om 12:47:Mooie namen bijgekomen idd
De laatste stonden weer maar 2 echt leuke namen. :/ Vind het geen slechte line up maar of ik hier nou echt enthousiast van wordt. (ja ik zeik ik weet het :lol: )

Andrew Bayer en Ruben de Ronde ben ik erg blij mee!
De trance line up begint nu mooie vormen aan te nemen vind ik, totaal komen er 7 areas en meer dan 150 dj's dus we zijn er nog lang niet :)

Uitspraak van EgbertV op vrijdag 23 december 2016 om 15:59:
De trance line up begint nu mooie vormen aan te nemen vind ik

Laat ik daar nou net geen zak aan vinden :lol: Mijn vriend wel jammer genoeg. Trouse vind ik wel leuk (sorry :lol: )

Uitspraak van EgbertV op vrijdag 23 december 2016 om 15:59:
totaal komen er 7 areas en meer dan 150 dj's dus we zijn er nog lang niet :)

Dat scheelt, daarom blijft het ook een optie. Denk ook wel dat we gaan hoor maar ik vind het nog niet echt een wereld line up eigenlijk. :x Ik hoop dat er nog een paar dikke namen bij komen.
Ik ben er ook bij, maar ik slaap in een B&­B op loop afstand van het festivalterrein.­ De eigenaaresse heeft zelfs aangeboden om ons te brengen in de middag.­ Mocht je nog goedkope adresjes zoeken, via de gemeentelijke VVV website kan je opvragen wat nog vrij is.­ Zitten goede opties bij.­ Complete huizen of kamers.­ Allemaal aan te lopen, fietsen of taxi (kost 10 euro).­
Armin van Buuren (en wat andere namen) zojuist toegevoegd!
Ook pension geboekt, 70 eurp per nacht per kamer. Incl. ontbijt, geen geld....daar kun je die Duitser wel op vertrouwen ;-)
Heerlijk tickets in de pocket en leuk hotel gescoord vandaag ,wouw we gaan erheen hoe super gaaf is dat naar de grote der aarde hihih super vet nu al zin in top top zo blij groetjes .­
Serum
Werkzaam bij ShadowCore Events
Vandaag kaarten gekocht voor het hele weekend plus camping, ben onwijs benieuwd wat de kwaliteit van dit feest zal zijn 😅
Wel enorm slecht dat de 'early birds' (al vanaf december 2016 te koop) benadeeld worden; Je kreeg er afgelopen weken voor dezelfde prijs een gratis CD bij + als 'NewHorizonsFest Ambassadors' kon je als je tickets voor je vrienden kocht ook nog eens n pet, backpack, weekend-ticket, backstage-tour, VIP tickets etc. krijgen bij slechts 10 tickets.
Lesje: NIET MEER VROEG INKOPEN HIER DUS :)
laatste aanpassing

Uitspraak van TigabuT op woensdag 23 augustus 2017 om 16:44:
Wel enorm slecht dat de 'early birds' (al vanaf december 2016 te koop) benadeeld worden; Je kreeg er afgelopen weken voor dezelfde prijs een gratis CD bij + als 'NewHorizonsFest Ambassadors' kon je als je tickets voor je vrienden kocht ook nog eens n pet, backpack, weekend-ticket, backstage-tour, VIP tickets etc. krijgen bij slechts 10 tickets.
Lesje: NIET MEER VROEG INKOPEN HIER DUS :)

Daar staat Alda inmiddels wel bekend om ;)

Heb er zin in! Morgen richting Duitsland rijden!
En wat vonden jullie er van? Voor de mensen die gisteren al gefeest hebben
Hey Party_Twan, het was op zich een prima feestje. Wat wel echt mega slecht geregeld was, was de entree. In Nederland loop je zo door rijen met poortjes, wordt je ticket gescand en krijg je een festivalbandje. In Duitsland dachten ze slimmer te zijn ofzo. Dus iedereen in de massa (ik zeg met opzet geen 'rij' want die was er dus niet) om aan een balie met 10 man ofzo, bandjes te halen. Groepen moesten in zijn geheel in de rij gaan staan want men wilde dan ook wel even checken of iedereen wel 18+ was. Dus je moest ook je ID bij je hebben. Nu hadden wij dat gelukkig bij ons (met z'n 2) en we zien er sowieso uit als 18+ (dat is dan weer een beetje jammer ;-)), maar het schoot voor geen meter op. WE hebben ca. 1,5 uur daar gestaan voordat we aan de beurt waren. Er kwamen verschillende meiden in tranen (en een beetje paniek van het geduw en getrek) de rij uit gewrongen. Dat vind ik dus echt niet kunnen. Ik verbaas me er niet meer over dat het een aantal jaren geleden zo verkeerd kon gaan bij de Love Parade in Duisburg. Blijkbaar hebben ze er geen barst van geleerd.
Overigens vreemd dat Alda haar ervaringen hier niet heeft in gezet. Op mijn klacht op de facebook pagina van Alda geen reactie (uiteraard).
Eenmaal binnen moet ik zeggen dat het top was. Mooie, ruime stages, goeie lichteffecten en vuurwerk etc. Mainstage was muzikaal nou niet fantastisch (hoog Dimitri Vegas enzo niveau) maar qua licht wel. Ik denk zeker dat het festival potentie heeft in de toekomst. Kunnen wat mij betreft de concurrentie wel aan met TOmorrowland (hoewel ik daar zelf nooit geweest ben). Genoeg ruimte om te groeien!!

Overigens werd er op een ander deel van het circuit nog gewoon geraced (vanaf een uur of 9's morgens....).
2 volle dagen geweest, heerlijk op de camping gezeten geen seconde in de rij gestaan.­ Wel de lange rij zien staan dus weet wat je bedoeld.­ Concurrentie met tommorowland is totaal niet aan de order op dit moment.­