Partyflock

Valtifest · ArtiFarti

georganiseerd door Valtifest SiteVault Events Site
host: Speedfreax Site
-
Thuishaven op de kaart Site buiten
Amsterdam
Zie ook
Valtifest The Official AfterpartyClub NLza 9 sep 2017 om 23:00
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Uitverkocht
Prijzen
Early bird:€ 32,50
Voorverkoop:€ 39,50
Tickets
Waren verkrijgbaar via Ticketscript.
Winactie (gesloten)
Je kon kansmaken op e-tickets voor 2 personen.
Er deden 143 leden mee.
pagina laatst gewijzigd op
Stemresultaat: zeer goed
geweldig431%
zeer goed323%
goed538%
ok0
voldoende0
onvoldoende0
slecht18%
zeer slecht0
waardeloos0
Statistiekenx
57Partyflockbezoekers · herkomst
251Partyflockge´nteresseerd · herkomst
1725Facebookbezoekers
3053Facebookge´nteresseerd
42 / 57·mannen / vrouwen
36.5·gemiddelde leeftijd
36.5·leeftijd mediaan
4·nieuwsberichten
143 @ 3 × 2·winactie
1·opmerking
zeer goed·stemresultaat (13 stemmen)
Nieuws
Er is een nieuwe locatie gevonden voor Valtifest. Het festival verhuist van het NDSM-terrein naar de Thuishaven in Amsterdam. De datum is ongewijzigd; het festival vindt plaats op 9 september.
Het festival, dat op 9 september plaats zou vinden op de NDSM-werf, kan daardoor gewoon doorgaan. Door de korte termijn tussen de overname en het festival zal het wel op een andere locatie zijn en een kleinere opzet hebben. Welke locatie dat zal zijn, is nog niet bekendgemaakt. Of de line-up intact blijft of dat ook namen worden geschrapt is eveneens onbekend. De drieduizend gekochte kaarten blijven geldig.
Het Amsterdamse festival Valtifest ľ dat in september zijn tiende editie beleeft ľ is gisterochtend door de rechtbank failliet verklaard. Het is nog onduidelijk of Valtifest 2017 door kan gaan, de curator L. Rijzewijk is met diverse partijen bezig om te kijken of er een doorstart mogelijk is. 4
Misschien hebben jullie al iets geroken, lieve vrije Valtifest vrienden. Er hangt al maanden iets in de lucht en die is er zwaar van. Want het is weer zoverů Valtifest is in the Air!! Dus luchtalarm voor alle fans! 3
Jullie hadden air waarschijnlijk al lucht van gekregen, maar VALTIFEST IS STILL UP IN THE AIR!!! We gaan het kunstje gewoon nog een keer flikken en dan dit jaar ook nog eens op één van de gezelligste Amsterdamse festivallocaties: Thuishaven! Dus, ontspan en blijf aan staan want air is geen vuiltje aan de lucht.

Zonder de warme Valtifest vrienden hadden we dit prachtige feestfestijn nooit in de lucht kunnen houden. Dus, iedereen die de kunst van het klappen verstaat, give it up voor Thuishaven, De Gemeente Amsterdam, de DJ’s & alle andere trouwe artiesten.
→ lees meer

1 opmerking