Partyflock
 

The Plug

Facebook
The Plug
5 februari 2015
georganiseerd door ,

Number 14 (binnen) op de kaart
Coolsingel 14
Rotterdam
NederlandNederland
schatting: hip hop, r&b, lounge, garage

Tickets & prijs The Plug

Deurverkoop:€ 5,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Winactie (gesloten)

Line-up The Plug

downtempo, r&b, hip hop

Nieuws

Geïnspireerd door platforms zoals Finq, Majestic Casual en A British Rain presenteren Beat 'm Up & KINGZ exclusives een geheel nieuwe clubavond 'The PLUG'. The PLUG is een concept met een internationaal karakter die zijn wortels zal vestigen in één van Rotterdams meest intieme lounges Number 14.

Leeftijdverdeling

Gemiddelde leeftijd: 19, leeftijd mediaan: 17
percentages onder de 1 en ouderen (60+) worden niet meegenomen in deze bepaling
LeeftijdAbsoluutPercentage
16150%
 
22150%
 
Geïnspireerd door platforms zoals Finq, Majestic Casual en A British Rain presenteren Beat ‘m Up & KINGZ exclusives een geheel nieuwe clubavond ‘The PLUG’. The PLUG is een concept met een internationaal karakter die zijn wortels zal vestigen in één van Rotterdams meest intieme lounges Number 14. Waar de DJ’s je meenemen naar de lekkerste future tracks en de producers je terugbrengen naar de bron van de hedendaagse clubsound. De avond waar paden van DJ’s en producers zich kruisen en al met al ‘music matters’.

Fes Doti Fresh, bekend als founder van Beat ‘m Up is de eerste producer die een set zal neerzetten voor dit concept. Hij wist de jury van de Sena Grote Prijs van Rotterdam 2014 te overtuigen van zijn kunsten en de eerste plaats (Electronics) te bemachtigen. Beat Em Up, ooit begonnen op een zolderkamertje in Rotterdam, staat vandaag de dag bekend op de producer platformen van de Benelux.
→ lees meer