Partyflock
 

Bevrijd

Facebook
300 × 240 · locatie
De Dam
7 januari 2005

Tickets Bevrijd

Gratis entree!
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18

Line-up Bevrijd

Statistieken

15Partyflockbezoekers
13Partyflockgeïnteresseerd
345Facebookbezoekers
283Facebookgeïnteresseerd
53 / 46·mannen / vrouwen
31.4Partyflockgemiddelde leeftijd
31.5Partyflockleeftijd mediaan
1·nieuwsbericht

Nieuws

Voor Koningsnacht heeft Stadsdeel Amsterdam Centrum dansmuziek in de ban gedaan door DJ's op straat te verbieden. Toch dansen we die avond gewoon buiten op techno, house en andere elektronische dansmuziek. Iedereen kan meefeesten op verboden muziek uit honderden luidsprekertjes tijdens Bevrijd, een onstuitbare Radio Rave die om 21 uur losgaat bij het monument op de Dam. 3
De eerste Koningsnacht in Amsterdam. Dat moet een groot feest worden, voor iedereen. Toch probeert de Gemeente Amsterdam om DJ’s op Koningsnacht te verbieden, zodat er in het centrum niet op straat gedanst kan worden. Denken ze nou echt dat dat gaat lukken?

Ze kunnen één geluidsysteem misschien wel oprollen, maar als wij allemaal een zakradio, minispeakersysteem of een ghettoblaster meenemen, dan zijn we niet te stoppen. Nodig al je vrienden uit, regel een radio op batterijen en neem hem op Koningsnacht mee naar het monument op de Dam. Want daar gaat om 21 uur de Oranjezender de lucht in.

Via FM zenden we house, techno en andere muziek die Amsterdam probeert te verbieden. Als je geen radio hebt kunnen regelen, geen problem. Op veel smartphones zit tegenwoordig een FM-radio. Dus iedereen op straat kan lekker meedansen!

Verkleedtip: Kom verkleed als DJ. Een lange neus naar het betuttelende stadsbestuur. En een koptelefoon zou nog best wel eens van pas kunnen komen ;)
→ lees meer