Partyflock
 

Li-Fe

Li-Fe
11 maart 2014
georganiseerd door

Wijnfort (binnen) op de kaart Site
Bemmelsedijk 4
Lent
NederlandNederland

Tickets & prijzen Li-Fe

Early bird:€ 15,-→ uitverkocht
Voorverkoop:€ 20,-
Deurverkoop:€ 25,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
21
Bezoekers
Maximaal 550.
Stemresultaat: zeer goed
geweldig625%
zeer goed833%
goed729%
ok14%
voldoende14%
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos14%

11 waarderingen

Lainfan
Wat een toporganisatie zeg! Unieke locatie, goed geluid, mooie effecten en superb service. De scentman was ook erg leuk. RAM en Marc geweldig, de 2 openers de volgende keer beter thuis laten.
M & M
wat een geweldige locatie,top georganiseerd. december zijn we er weer bij. super bedankt voor alles.
Cherry­bouque­t
Leuke lokatie, maar eens met de rest. Bacomike niet meer laten draaien. Verder vond ik het geluid erg slecht.
Bas
Eens met de commentaren. Goed georganiseerd, leuke mensen, goeie locatie en sfeer. 3 minpunten: geluid, licht ( bij LiFe 2 stoorde ik me ook al aan de verkeerde belichting) en BacoMike
Kitebabe
BacoMike, de naam deed t al vermoeden: idd, hou t bij organiseren ipv draaien! Ram en Simz waren top, gezellige locatie en sfeer. Onverwacht goed feestje.
Edraket
Was gezellig, voldende keer weer!
K&S08
Ontzettend genoten van ons eerste Senses for life feestje. Mooie en intieme lokatie, eten en drinken fantastisch verzorgd, leuke mensen. Echt top. RAM en Simz helden van de avond, BacoMike vlg keer starten (en trance draaien svp), dan aanstormend talent plaatsen en dan de hoofd dj's aub. Verder niets dan goeds over de organisatie!!! Was super.
(L)Virgin
heel erg goed verzorgd feest, mooie locatie en leuke mensen! ik zou zeggen. .op naar de volgende Life !
Richard&Mira
TOP lokatie, TOP organisatie, TOP publiek, RAM TOP, Marc Simz TOP. bacomike kan wel organiseren, maar draaien? Nooit meer doen! Wat een drama. Wel heel erg genoten!!!
Jorda
Echt lekker feestje..... Ja zekers , superleuke locatie , vriendelijke bediening ! MINPUNTEN .... die kut felle licht ....niet normaal ... Vrouwelijke DJ die draait bij aankomt was aan LOUNGE music te draaien ? WTF ? Tweede DJ was aan house-disco music te draaien , echt verkeerde plaats voor ? Als je trance feestje wil hebben dan allen TRANCE TOCH ? RAM was zoals altijd keigoed ! Marc Simz ging sluiten en die was niet te stoppen ! Beste van het beste gaaf Simz , TOPPER
Sfinx & Cleo
WOW wat was dit een superfeest, een super locatie, leuke mensen, DJ's draaiden perfect en verder was alles perfect georganiseerd. Wat werden we verwend met een heerlijk drankje bij binnenkomst, verse sushi, oesters, vers fruit en ijsjes, alles in overvloed!!! Op naar het volgende Senses of Life feest.

Line-up Li-Fe

house, trance
techno, trance
trance
house, trance, latin
Statistieken
54Partyflockbezoekers
25Partyflockgeïnteresseerd
42 / 50·mannen / vrouwen
41.3Partyflockgemiddelde leeftijd
43.3Partyflockleeftijd mediaan
17·opmerkingen
11·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (24 stemmen)

17 opmerkingen

Vorige feestje was super!! Erg veel zin in!!!!!!!
Ondanks dat wij nog pril in deze wereld zijn gestart, werkt het zeer verslavend en kunnen bijna niet meer wachten. ..
Wel vreemd dat je het gevoel hebt dat je stil bent blijven staan.
Of nu pas ontdekt dat er een mooie tijd aangebroken is.
Wij genieten er in ieder geval van.

tot gauw
M&M we gaan er weer een toffe avond van maken!!!!
Das mooi we verheugen ons erg, en we komen niet alleen.
We kennen de dj's dus dat komt goed. Tot zaterdag!

Michel&Marcella
Ons eerste Senses Of Life feestje, wij hebben er zin in !!!!!!!
Hier ook eerste Senses of life feestje. Super veel zin in!!! Nog 1 nachtje slapen.
Uitspraak van K&S08 op vrijdag 14 maart 2014 om 21:32:
Hier ook eerste Senses of life feestje. Super veel zin in!!! Nog 1 nachtje slapen.


He. Wij ook! Leuk zeg! :-) ;-) :bounce:
Leuk, zie net op de kalender dat we vanavond een vollemaan feestje hebben
kheb er zin in!!! Tot strakkiesssss :)
Nog een half uurtje!! Here we come!!!!!!
3e life feestje en was wederom gezellig. Maar wat jammer dat bacomike het nog steeds niet heeft geleerd. Leuk geprobeerd, maar hij kan het echt niet. Platenkeuze verkeerd en het mixen is nog steeds dramatisch. Volgende keer betaal ik niet meer voor deze 'DJ'. Organisatie; neem wat aam van de kritische bezoekers het zou zonde zijn als dit concept stopt hierdoor. Kim; ook leuk geprobeerd. Je kunt mixen maar de platenkeuze was ook in jouw geval niet best. Misschien had je een opdracht om niet te hard te gaan. Zonde zonde zonde. Mr. Ram; weergaloos! Mooie headliner voor dit feest. Heerlijk staan genieten van hem. Alleen maakte dit het verschil tussen hem en bacomike pijnlijk duidelijk. Marc Simz geweldig. Verheug me nu al weer op 12 april. Daar kunnen we weer van hem genieten.
Wat een geweldig feest! Super georganiseerd voor de 2 x. Complimenten! DJ ' 's hebben hun best gedaan! Snap de commotie niet echt die sommige publiekelijk uiten. Zal de jaloezie wel zijn!
Kijk uit naar december! Party-on! Xx
Uitspraak van Bobbi Eden op zaterdag 22 maart 2014 om 21:29:
Wat een geweldig feest! Super georganiseerd voor de 2 x. Complimenten! DJ ' 's hebben hun best gedaan! Snap de commotie niet echt die sommige publiekelijk uiten. Zal de jaloezie wel zijn!
Kijk uit naar december! Party-on! Xx

Bobbi, wij sluiten ons bij jouw mening aan, geweldig feest. Ook nog even complimenten aan Kim, zij stond heerlijk te draaien. Op naar de volgende editie!!!!!!
Uitspraak van Bobbi Eden op zaterdag 22 maart 2014 om 21:29:
Wat een geweldig feest! Super georganiseerd voor de 2 x. Complimenten! DJ ' 's hebben hun best gedaan! Snap de commotie niet echt die sommige publiekelijk uiten. Zal de jaloezie wel zijn!
Kijk uit naar december! Party-on! Xx


Het was ook een leuk feest. En ook
zeker goed georganiseerd. Maar als ik een kaartje koop voor trance. Dan verwacht ik trance. En in ieder geval dj's die dat ook nog eens aan elkaar kunnen draaien. Geloof me heeft niets met jaloezie te maken. Zie het als een leermoment.
Nou, heb me even speciaal aangemeld voor deze opmerking. Tweede keer dat ik geweest ben, en verwachtte een vooruitgang, helemaal met RAM en Marc, maar helaas.
Zal uitleggen waarom. Zoals meer mensen opvalt, en echt sorry Mike, maar je moet niet draaien op zo'n feest. Werkelijk waar. Ik pak bijvoorbeeld geen spuitbus om een graffiti te maken, want dat kan ik ook niet. Daarbij vind ik, wanneer je betaald voor een kaartje, ik me ook de eerste drie uur wil vermaken. En over smaak valt te twisten, dat weet ik ook, maar bij binnenkomst lounge en daarna, nogmaals excuus, een dj die technisch niet capabel is, dat wilt denk ik niemand die daar was. Vond RAM minder dan dat ik hem ken, maar lekker genoeg, Marc was super.
Organisatie is goed, voor mij doen iets teveel kroeg mensen, maar dat is mijn probleem. Dat weet ik ook.