Partyflock
 

Down Under Festival

Facebook
album,31 · goed · ical
Down Under Festival
26 oktober 2013
georganiseerd door

Recreatiegebied De IJzeren Man (buiten) op de kaart Site
Javalaan 149
Eindhoven
NederlandNederland
house × 8, trance × 6

Tickets & prijzen Down Under Festival

Voorverkoop:€ 29,50
VIP:€ 49,50
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Winactie (gesloten)

Stemresultaat: goed

geweldig74%
zeer goed4324%
goed6235%
ok2916%
voldoende137%
onvoldoende95%
slecht42%
zeer slecht11%
waardeloos85%

33 waarderingen

xElainee
Leuke muziek, verder alles heel slecht geregeld
MP2-Players
Super gezellig feestje, klein, maar fijn, heerlijk weer, lekkere muziek, wat wil je nog meer!
100% Pure Colombian :[
Achterlijk lange rij bij de munten. 1.5uur gewacht
even afgezien van de lange wachttijden bij bar en muntverkoop (n) hebben we heerlijk genoten van Ram :k: Max Graham en Richard Durand :p :k: Rank 1 viel tegen, maar de sfeer maakte alles goed!
Veel te lange rijen overal, en oude muziek :(
KICKIN HARD
Topsfeertje, helemaal kapot gelachen! Maar ohhhhhh organisatie wat was het feest zelf compleet waardeloos geregeld. Veel te weinig kluisjes, veel te weinig kassa's, veel te weinig barren, betalen voor de wc's... man man man, alles was gewoon kut! Wat hebben jullie een omzet mis gelopen door het zo bagger te organiseren!
Snoessie
Afgezien van de ellendige rijen, vond ik het ook wel jammer dat de DJ's best verstopt zaten op de 2 podia's, maar een dikke pluim voor de MC.. welke zich af en toe maar liet horen op een niet irritante manier
muziek was te zacht waardoor we overstemd werden door de andere area....beetje jammer
J&J
Line up was prima maar qua organisatie een regelrechte ramp. dit leidde tot frustratie bij iedereen omdat je meer in de rijen stond dan bij de stage om te dansen. Het prachtige weer en de relaxte mensen maakte de redding voor Mania Events en dit feest. Volgende keer moet het anders!
goed
Daniël en Linda
Heerlijk feest super genoten met als klapper van de dag Richard durand wat een super set:respect: wat een postive energie en iedereen ging helemaal los
Nenzje
Muziek was goed, groot geluidverschil tussen house en trance. Organisatie kan nog wel wat leren betreft muntenverkoop, lange rijen voor eten en drinken. Genoeg wisselgeld voor de kluisjes? Aantal kluisjes x briefje van 5,- lijkt me niet heeeeeel lastig. Verder top dag gehad mede door het weer!
EelQo
Goed feest, afgezien van de logistiek zoals iedereen al aangeeft. Horrorbarren.
MrE&Issa
Ondanks de leuke line up meer in de rij gestaan voor munten en drank. Dit heeft gemaakt dat we uiteindelijk eerder weg zijn gegaan. Nog extra aandachtpuntjes voor de organisatie, water op om je handen te wassen op toilet, kluisjes op en zoals vermeld de gigantische rijen en personeel dat verder dan tien kan tellen.
gebber
zonde dat zo'n gezellig feest zo waardeloos georganiseerd is. dank aan de dj's en publiek dat er toch nog wat van hebben weten te maken
Ciin,,
slecht georganiseerd... maar even goed gezellige dag van weten te maken..
Bevertje
Erg leuk feestje gehad! En de organisatie was op zijn zachts uitgedrukt WAARDELOOS.. alleen maar wachten voor bonnen, wachten voor drank te halen, wachten bij de wc's..
Lainfan
Ik kan geen rij meer zien!
paas
Gezellige dag ondanks het logistieke drama...!!!
Kaatje Karbonaatje
Locatie, sfeer, weer, kleinschalig TOP. Organisatie munten drank à la pannenkoek. Maar toch een heerlijke dag gehad !
Piertje &­ Moffel
D.J. waren goed, kopen van munten waardeloos !, en later op de dag het halen van drank
nextdoorgirl
Nog leuker dan vorig jaar, beetje jammer van de lange rijen overal. Locatie is top, muziek ook en allemaal gezellige partypeeps. Volgend jaar dus weer van de partij!
*RJ*
Nou Mania Events, volgens mij was dit het eerste feestje wat jullie organiseerde. Dus waarom hebben jullie er dan zo'n pleuris-bende van gemaakt joh? Toch te schandalig voor woorden die lange wachtrijen overal!! Het is dat er goed werd gedraaid en het lekker weer was, de organisatie was gewoon zwaar kut!!! Neem eens contact op met de mannen van Grotesque, die weten hoe het moet.
MaaYk!!
jammer van lange rijen bij munten , wc's en bars. verder was t TOP
Johnno87
Prima warming up voor Electronic Family!
PartyPappa
wat een verschil in geluidsniveau tussen house & trance. Buren of geen buren.......volgend jaar wat meer power graag bij house!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
muis14-8
Boven mijn verwachting mooi weer in Eindhoven, waar de zon altijd schijnt, als ik de mensen om mij heen moet geloven.Schandaling lange rijen bij munten, wc en bar.Maar al met al een bijzonder leuke dag gehad!! Graag tot volgend jaar..
xTinax
Jammer dat er van die lange rijen waren bij de muntjes en bij de bar.. Er had meer personeel ingezet moeten worden, zo ook meer kassa's bij muntjes. Bij een uitverkocht festival mag je toch wel meer verwachten en had dit qua organisatie beter gekund. Verder.. veels te weinig toiletten.. ook heel lang wachten en als laatste .. Schandalig dat er geen wisselgeld was bij het inleveren van de kluissleutel, daar zijn aardig wat mensen boos weggelopen zonder hun borg terug te krijgen.
1 woord: wachtrij! Uren in de rij voor alles... binnenkomen, munten, toiletten en het aller ergste: bij de bar! Super slecht georganiseerd en dat is jammer want de opzet/idee is top. Leuk publiek, heerlijk weer en een dikke line-up met heerlijke sets... dat maakt weer een hoop goed
Siko@
Jammer dat er veel te weinig kassa's waren en dat je zo lang moest wachten bij de drank!!
Trust the magie of a new beginning
Heerlijk feestje...Richard Durant....zo veel positieve energie en enthoisiasme ....helemaal voelbaar in zijn super set
Dancebeest
Gefeliciteerd down under met het organiseren van t meest waardeloze feest in mijn toch al best lange feestcarriere. Ruim een uur in de rij voor muntjes... 8 kassas voor 8000 man terwijl je al weet dat het uitverkocht is? Drank, , eten, overal lange rijen. We waren er al snel klaar mee. Jammer want het weer was fantastisch en de locatie heeft potentie.
Heerlijk feestje, super weer genieten heerlijk.

Line-up Down Under Festival

1House
za 12:00 - 13:00:  house, techno
za 13:00 - 14:30:  Nederlandse Antillen house, urban
za 14:30 - 16:00:  house
za 16:00 - 17:30:  house, latin
za 17:30 - 19:00:  house
za 19:00 - 20:30:  house
za 20:30 - 22:00:  house, techno
2Trance
za 12:00 - 13:00: 
za 13:00 - 14:30:  trance
za 14:30 - 16:00:  trance, house
za 16:00 - 17:30:  trance
za 17:30 - 19:00:  Verenigd Koninkrijk Canada techno, trance
za 19:00 - 20:30:  trance, house
za 20:30 - 22:00:  trance

Nieuws

Het festival 'Down Under' is dé opening van het festivalseizoen. Op zaterdag 19 april 2014 vindt een nieuwe editie van dit festival plaats. Het festival kent een spetterende line-up met house én trance dj's. Grote namen zullen optreden, waaronder Sidney Samson, Rank 1, Bassjackers, Richard Durand, Gregor Salto en vele anderen. 15
Het uitgaansgedrag van jongeren lijkt te zijn veranderd: minder op zaterdagavond naar het café op het Stratumseind en meer naar eendaagse festivals met bekende artiesten. Dat wordt ook gemerkt bij het muziekfestival Down Under, dat in 2014 opnieuw zal plaatsvinden op Strandbad De De IJzeren Man in Eindhoven.

Bezoekers

uitgebreid · beknopt

Geïnteresseerden

uitgebreid · beknopt
Down Under the Festival 2014

Op zaterdag 19 april vindt Down Under 2014 plaats. Dé opening van het festivalseizoen en hét trendsettende festival met een prachtige line-up en een geweldige sfeer. Geniet van dikke house- en trance sets. Het enige festival met het beste van twee muziekstijlen.

House
→ lees meer