Partyflock
 

ADE Awakenings

· Adam Beyer presents: Drumcode Facebook Siteawakenings.com
ADE Awakenings
31 juli 2013
georganiseerd door Site Site
onderdeel van Site

Gashouder (binnen) op de kaart Site
Klönneplein 1
Amsterdam
NederlandNederland
techno × 7, tech house × 1

Tickets & prijs ADE Awakenings

Uitverkocht
Voorverkoop:€ 47,50
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig.

Stemresultaat: geweldig

geweldig13665%
zeer goed5124%
goed168%
ok52%
voldoende1
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht1
waardeloos0

23 waarderingen

Died91
Een van de drukste edities van Awake die ik heb meegemaakt.. Maar wat werd er heeeerlijk gebeukt! En de korte broek is zeker een aanrader! Capriati en Faki hebben de Gashouder op haar grondvesten doen trillen
Dieselgozah
Heerlijk tot 09:00 geknald!! (L)
Open minded
leuk binnen komen bij ida! adam beyer vrij weinig van mee gekregen haha.voor de rest dikke sets gehoord.verder een leuke en gezellige avond gehad met de mensen uit onze buurd:)
King Ronald
LARISSA WAAR BEN JE?? Trouw met mij! Check m'n "persoonlijke tekst" bij me profiel en mail me! Het feest was cool maar Larissa was cooler...
Oboema
vond Beyer ook niet heel boeiend. Ida Engberg beste van de avond. Na Beyer werd het beter.
- Len -
Slechtste set ooit van Adam Beyer...Alan en Joseph maakte het nog een beetje goed maar het leed was al geschied voor mij. Inderdaad ook te warm binnen!
TechnoToi
Super dik weer! Drumcode is de SHIT! :respect: bedankt!
Juliaatje92
Jammer dat het er zo tering warm en druk was... De muziek was geniaal! <3
Wandelganger
Eerste keer Gashouder. Wat een plek om dit feest te houden! Vanaf 22:30 uur aanwezig en niet meer stil gestaan. Om 6 uur begonnen mn benen moeite te krijgen, maar om 06:45 uur, met Capriati kei en keihard los gegaan!
Dnieschen
GE-NI-AAl. Ik kan niet wachten tot de schranz editie:)
Ruud Awakening
Topfeest, alles verwachtingen meer dan waargemaakt. Helden van de avond: Capriati zoals gewoonlijk, en Len Faki nu weten we ook dat hij kan afsluiten (Y)
XxRoosJehh
Heerlijke avond gehad. Helden van de avond: Capriati & Beyer. in die 11keer geen 1x,gezeten alleen maar.gedanst, gedanst sn nog meer gedanst wat nu resulteert in bijna niet meer kunnen lopen :') maar het was t waard!
RobbieDG
Het was erg warm, maar geweldig feest gehad. Beyer de held voor mij, Fitzpatrick te vlak. Capriati knalde weer ouderwets. Volgende keer Faki eerder programmeren, helaas gemist. Was kapot.
ziek feest, zieke locatie, zieke sfeer. :D
Esperanca
Te gek!!!! Adam Beyer fantastisch! Wat een lichtshow, lasers, visuals, alles!! Nog nooit zoiets gezien! Ook heel leuk relaxed publiek. :-) Tot volgend jaar!
smessie
Ik geef M@@IKE helemaal gelijk! Top feest behalve die hitte
ALAN FITZPATRICK & JOSEPH CAPRIATI hebben deze editie compleet gemaakt! Ida & Adam Beyer vond ik wat zwakjes... Len Faki zoals altijd lekker rauw en eigen sound! :respect: AIRCO AAN next time :yes:
Sten1990
Wat een nacht (L) Gashouder blijft de mooiste locatie van Nederland!!! Prachtige show, zieke setjes ( :respect: Engberg :respect: Beyer :respect: Capriati :respect: ) en wat een heerlijk geluid... De gezelligheid maakte het af! Topfeest! (L) De verschrikkelijke plaatselijke hitte was daadwerkelijk het enige minpuntje op de hele avond maar dat kon de pret niet drukken!
Sluuz
Wat een feestje was dit zeg! Beyer en Capriati twee hoogtepunten. Jammer alleen van de nogal aanwezige undercovers in de zaal. Twee vrienden konden na 20 minuten alweer huiswaards keren :(
thejokor
kon niet meer stoppen!! alleen jammer van de hitte.
***Amber***
Fakking hard gedanst tot het eind! het was zo onwijs leuk!! wat een sfeer, wat een heerlijke keiharde klappende bassen! Heb ook zo lekker gedanst met al die gezellige mensen linksachter! (jaja van m'n geloof afgevallen en dus niet rechtsachter zoals normaal) Dat laatste half uurtje van Len Faki... gatver wat lekker! :-) wel erg veel mensen gezien die eruit gegooid werden, maar goed... ik heb een topfeest gehad!!!
//­\\//­\\AASSEN
knallen!!!
Wat heb ik weer een partij lopen zweten in de ton, maar het was alle druppels waard. Wederom een heldige editie! Beste set van de avond sowieso die van Ida Engberg. Heerlijk die acid-invloeden in haar set.:lief:

Line-up ADE Awakenings

za 22:00 - 23:30:  Zweden house, techno
za 23:30 - 01:00:  Zweden techno, house
zo 01:00 - 04:00:  Zweden techno
zo 04:00 - 05:30:  Verenigd Koninkrijk techno
zo 05:30 - 07:15:  Italië techno, house
zo 07:15 - 09:00:  Duitsland techno

Ooit geïnteresseerd

uitgebreid · beknopt
Tickets for Luciano & Carl Craig present Cadenza & Planet E (October 16th) and Carl Cox presents Pure Intec (October 17th) still available at www.awakenings.nl

Awakenings Day 4 (Amsterdam Dance Event).
→ lees meer