Partyflock
 

House In Motion

· The Candy Edition Facebook
album,2 · ical
House In Motion
24 april 2013

Crystal Venue (binnen)
op de kaart
Beesdseweg 1a
Culemborg
NederlandNederland

Tickets & prijzen House In Motion

Voorverkoop:€ 12,50
VIP:€ 30,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Bezoekers
Maximaal 2000.
Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig.
Opmerkingen

Line-up House In Motion

house
house, pop
hardstyle
house
· live house
house, urban, latin

Statistieken

24Partyflockbezoekers
21Partyflockgeïnteresseerd
88Facebookbezoekers
98Facebookgeïnteresseerd
66 / 33·mannen / vrouwen
30.7Partyflockgemiddelde leeftijd
28.7Partyflockleeftijd mediaan
2·nieuwsberichten
2·albumfoto's
4·opmerkingen
geenstemresultaat (3 stemmen)

Nieuws

Dat lees je goed ja! Na het lezen van dit bericht weet jij hoe je kans kan maken om samen met 9 vrienden in een luxueuze Limousine naar een top live-optreden van Shermanology kan gaan. Dat gebeurt op zaterdag 22 juni, wanneer Shermanology je er tijdens House in Motion – The Candy Edition nog even goed van langs geeft voor de zomer. 4
Het gaat weer goed los op House in Motion! Het dikste housefeest is net nog even een flink stuk dikker geworden. De beste line-up gaat je een nacht bezorgen om nooit meer te vergeten. Dat gebeurt op zaterdag 22 juni, wanneer Shermanology je er tijdens House in Motion – The Candy Edition nog even goed van langs geeft voor de zomer. Als je van house houdt en een geweldig weekend wil beleven is Crystal Venue op 22 juni voor jou de place to be. Dit feest is te mooi om te laten liggen!
Is dat even lekker? Examens achter de rug, diploma in je zak en nu lekker feestvieren met Shermanology, Jean, Quintin en nog veel meer!

De winnares van het VIP-arrangement met limousine-rit is bekend en is dolblij en de eerste 100 delers hebben bericht gehad dat zij op de gastenlijst staan. Rest ons nog de laatste info en de timetable te posten! Morgen wordt DIK!!! Check it out

22:00 - 23:00 Dastro
23:00 - 00:00 Silence
00:00 - 01:00 Quintin
01:00 - 02:30 Jean
02:30 - 03:30 Shermanology
03:30 - 05:00 The Outsiders

Op zaterdag 22 juni zal House in Motion het toneel zijn van een hele dikke show, met het live-optreden van Shermanology als topper, veel entertainment en een geweldige laser- en lichtshow. Crystal Venue is die avond middelpunt van house-loving Nederland. Wil je van jouw weekend een topweekend maken, dan kom je zeker naar House in Motion! Met house in Motion begint jouw zomer in elk geval heel feestelijk!

Prijzen
→ lees meer