Partyflock
 
Decibel
19 april 2013
georganiseerd door Site Site

Beekse Bergen (buiten) op de kaart Site
Beekse Bergen 1
Hilvarenbeek
NederlandNederland
hardstyle × 50, hardcore × 39, oldschool × 15, raw hardstyle × 7
Decibel dagen
Decibelvr 16 aug 2013, 14:00
Decibelza 17 aug 2013, 11:00 ←
Decibelza 17 aug 2013, 22:00
Decibelzo 18 aug 2013, 14:00

Tickets & prijzen Decibel

Uitverkocht
Voorverkoop:€ 69,50
Weekendticket, passepartout:€ 79,50
VIP:€ 95,-
Weekendticket, passepartout, VIP:€ 105,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Meeting
Er was een meeting, om 23:00, met 1 bezoeker.
Verslagen
Door T.immeh (1140), Thjardo! (704).
Stemresultaat: geweldig
geweldig249367%
zeer goed91124%
goed2777%
ok361%
voldoende15
onvoldoende0
slecht3
zeer slecht0
waardeloos2

286 waarderingen

vrankenpaolo
Eerste keer Decibel, gaan er nog meerdere volgen!!
Sjors Vegers
vet
Driezell
Mijn beste decibel ooit!
Robkûh :hi:
Radio, zonnetje en vele fijne setjes! (y)
Alpha Blondy
super locatie, alleen moeten ze echt meer wc's plaatsen! voor de rest was de pre en de after nog beter dan de dag zelf! tof weekend.
Martijn || Music In Control.­nl
Helaas niet de heledag in de Darkness geweest, maar was goed te doen!
Jezzzie
Wat een ziek weekend!
JungleTechno
Such an amazing day well worth the journey from Birmingham - England been raving for 15 years and never have experienced anything like this thank you Decibel
BartCore
Was weer een topfeest uitstekend vermaakt. Hardcore4Life & Darkness4Life knalde weer lekker. Weer was ook pirma, beter dan die dodelijke van vorig jaar.
DJ D-Jackal
Gewoon Top! Hardcore 4 Life area (l)
FarShedsNL
http://www.facebook.com/PantertjeNLS
denk dat het pinverhaal genoeg is aan gehaald en de wegwerkzaamheden ook.. Voor het feest een dikke 7, geluid stond overal van begin tot einde goed, heerlijk genoten!!!
Hardcore
jah was kei vet feestje eideiaal weer en de H4l stage was echt vet geluid stond perfect nog niet zo goed geluid gehoord vant jaar op een feest maar decibel was dik geslaagd voor de eerste keer toppie :D:
DennieK
eerste feest samen met me moppie heerlijk genoten wat een feest wat een feest
Juun
DEEETOOOOOOX!!!
BeeKing
naast dat ik 2.5 UUR IN DE FILE heb gestaan, was het feest zelf weer top!! heeft de gemeente ons express lopen pesten ofzo?
itstimothys
Dicke Feest! Igneon System, The DJ Producer, Deetox & Tripped :Respect:
Heb je?
Dikste Decibel editie tot nu toe, sfeer en geluid overal prima, geluid op de de main heerlijke heldere sound en vette sub power, klasse gemixed door de jongens van Rentall ga zo door.
huupie
PARTYRAISER fijne eindbaas :)
:bounce:B 2 the art:bounce:
Tripped :[ :respect::bounce:
Esther
Wederom een super dag gehad! Decibel is voor mij het mooiste en beste feest! Super mooie stages, overal waar je komt wordt er vet gedraaid. Het weer was top!! NIet zo warm als vorig jaar;-) Voornamelijk bij loudness en mainstage gestaan. Ook nog ff bij Hardcore4life tijdens Angerfist, man wat draaide hij snoeihard. Afgesloten bij Pussylounge tijdens Paul Elstak! Wat was dat geweldig, heerlijk die oldschool! Volgend jaar zeker weer:D
Beste festival van 2013! Ik heb me uitermate goed vermaakt!!!!! THANX
Sniek
Erg leuke dag gehad door de mensen, het weer en de setjes in de H4L. Verder hing er op het festival een zeer vreemde sfeer of zelfs geen sfeer, waar ik mijn vinger nog steeds niet op kan leggen. Het feest wist zich verder ook in niks te onderscheiden van elk ander ''groter'' event, waardoor het me ergens toch behoorlijk is tegengevallen. Bovendien mogen ze de tent bij de H4L wel eens weghalen! De Pre- en afterparty waren echter perfect. Geweldige setjes, flink rammen, goede sfeer, vrolijke gezichten etc.
hardboy-tommy
top feest gehad. PUSSY LOUNGE
omgwtfbbq
4e keer alweer. Mooi van die extra waterpunten. Eerst een tijdje geschipperd tussen Euphoria en Loudness, vanaf 17u REMEMBER.
Ratje_
Heerlijk feestje! De rolstoel hinderde niet en iedereen reageerde geweldig op dat ding! Blij dagje xD
mister furax:­smoke:
5e keer decibel blijft veste feestje van het jaar! remember luna,pavo&vortex:respect:
Romein
Wat een heerlijke dag weer! B-front ran-d en radical <3
Eierdop..
PUSSSSYYY LOUNGEEE(L)
vet feestje weer
[MaRcelL]
Reactor & Refuse!
(6)CIANO(6)
Was een lekker feessie weer!! Wasted Mind en DJ Rob :respect: :respect:
brintajunky
hij was weer geweldig ook fijn dat alle hardcore lekker dicht bij elkaar zat
.Tessaa!
Mark with a k wat een held _o_
Webmeister
Er staat een paar duizend man om me heen Licht uit en klaar om te gaan Ik draag de vlag van mijn land als een cape Dit is waarvoor ik besta er
Gaally
Prima editie van HET feest van het jaar! See you next year
_Scorpia_
1 woord! GEWELDIG! Ik wil terug :bounce:
_rogér-
wat een geweldige dag was het weer, b2s dit it again... geluid ging overal goed hard... pussylounge groter dan ooit... cd ook gekocht echt vette muziek staat daarop, priima te vreden en gewoon alles was top, het geluid, de dj's, the area's zelf, en een super eindshow op de main!! kijk nu alweer uit naar DB2014... B2S thank you so much for this unforghetable day!!(L)
Youri_94
Heerlijke editie weer! Loudness <3
X-Qlusive K
weer een GENIALE maar ook ietwat aparte Decibel :D begonnen op main, leuk maar sfeerloos. even bij Euphoria en Loudness gekeken maar redder van de dag was natuurlijk de Pussylounge :D vanaf 6 uur daar prima vermaakt en uiteraard ook afgesloten, top eindshow :D
meneerdevink
Prima vermaakt, maar Decibel weet zich niet zo te onderscheiden als Defqon. Leuk dat er super veel bekenden zijn, en vele dikke sets, maar wanneer maken ze van bijvoorbeeld de H4L een open stage!? Kapot zweeterij daaro... Angerfist en Wasted Mind waren de helden!
WoodyW­oodpec­ker
Jammer van de lange rijen bij de pin, verder geluid erg goed! Zeker in de loudness zoals het hoort! Goeie setjes gehoord, tjs RR is toch de man van het afsluiten! Heerlijk!!
[M]ichel81
Zoals elk jaar een topfeest!! (L) stages waren vet, super goeie setjes gehoord en zoals altijd ideaal Decibel weer (L) B2S :respect: :respect:
[NL] Thunder Bitch
volgend jaar weer maar dan met hardcore liefhebbers niet niet na 2 uur al zeggen ik wil zitten :/
Wolkjes
Was een VET feest maar er was heel veel dat slecht geregeld was!! Pinnen? Uur in de rij... Plassen? 5 wachtenden voor u... Zonde van mijn tijd! Waarom waarom? En dan de omleidingen van en naar de parkeerplaatsen... SLECHT geregeld!!
V0NK
Heel relaxte dag gehad! Igneon System, Producer, Svetec, Sinister Souls en Hammond _O_
TiFoSo
Fantastische dag!! Alles was perfect! Coone, Brennan Heart en Rand-D de grootste helden van de dag! :respect:
.Rutger
Loudnesss <3
Jelmert Woudenberg
Lekker feestje gehad, maar helaas was de sfeer op veel plekken ver te zoeken :/
Steve-O
4e keer Decibel en voor de 4e keer zeg ik geweldig feestje ben helemaal kapot gegaan bij laatste half uur van Adaro vs. Digital Punk vs. B-Front en eerste half uur van Radical Redemption en de LIVE sets van Wild Motherfuckers en Frequencerz ook helden setjes :respect:
ik wil weer terug!! het was geweldig:) veel leuke mensen gezien en vond db beter dan defqon, volgend jaar zeker weer
A
jahooor! :D
Sanderrr
Jammer dat geweldige start van de dag met AVIO niet meer overtroffen werd! Me zeer goed vermaakt, maar jammer van de gigantische drukte/hitte in de Loudness
Heerlijk dagje met vrienden. Meest genoten van Luna, Ruthless en Wasted Pinguins (normaal niet echt mijn ding, maar een goede set)
Dit jaar het volledige Decibel weekend meegemaakt op Beekse Bergen, en wat heb ik ontzettend veel plezier gehad met mijn vrienden en al het andere volk.:D Van begin tot eind teveel plezier gehad, echt geweldig.:D THANKS! Decibel blijft kwalitatief een super feest. Enige minpunt is het hitjes gericht draaien van de meeste.:no: Instigator(Schranz) erg vet en Francois(1992 is for you) ook vet! Tot het volgende Decibel weekend!
Herthje
2e keer decibel, heb de vloer weer goed aangestampt :D Favo djs gezien, goed weer en gezellige dag met vrienden en (L) gehad. Wel kilometers moeten afleggen van main naar euphorea/loudness, poeh hey :$
Ook dit jaar weer helemaal top!
BamBam....
Alweer het beste festival van jaar, geweldig !!! D4L gelukkig weer op de locatie waar die tent thuis hoort, hopelijk volgend jaar weer zo ingedeel !!
Decibel was anders dit jaar.. dat komt misschien omdat ik een beetje brak was van de preparty :p maar er was bijna nergens een goede sfeer te bekennen! De main was echt saai en daar keek iedereen sacherijnig :S Maar bij de Loudness, de H4L en de Pussy Lounge ging het wel goed los :D! Gelukkig heb ik weer bij de Pussy Lounge afgesloten, waar ik alleen maar lachende gezichten zag :D! Volgend jaar ben ik zeker weer aanwezig, maar dan met andere vrienden en alleen op zaterdag zodat ik zaterdag volgas kan gaan!
Perryd­eruijt­er
Gezellig dagje met veel bekenden weer :)
Waakwortel !
prima vermaakt
Het feest kwam al lekker vroeg op gang bij AVIO & B-Front in de Loudness (L) Daarna kijkjes genomen bij de Euphoria, Remember en afgesloten bij Tha Playah :RESPECT:
Vato`
Eerste keer een weekendje mee gepakt, prima vermaakt! Doen we zeker nog een keer! :D
Wat is en blijft Decibel een geweldig feest! :D
Anja
Knalparty! Luna man of the match :respect: early hardstyle blijft het lekkerst. Dikke topdag
Alle_Knalle
Radical, wat ben je toch een ongelooflijke baas!!! Snoei, maar dan ook echt snoeihard!
Terror­NLSmur­f
algehele ervaring is maar met 1 woord samen te vatten: geweldig!! :bier:
A_V_07
Één van de betere edities, heerlijk genoten! Pussy Lounge en Loudness helemaal top:D!!
Jasper..
Wat was dit een geweldig feest!!!
polo r line
decibel/B2S bedankt alweer voor t beste festival vh jaar alweer overtreft dit de vorige edities,minpuntje netwerk overbelasting gsm wel shit,main stage en pussy lounge altijd ubermachtig t vetste keep going on like this B 2 S !!!
goed verjaardagsfeestje, alleen was de terug reis kut verlopen, voordat k bij de auto was, was ik denk ik 2.5km verder.. en 4u later was ik pas thuis. kut file!! verder prima vermaakt!
koning haske
heeeerlijk weekendje was dit! rr! angerfist!! alleen jammer van al die opgesnoven anabolen altijd op de pussy lounge. kut muziek en kwaliteit daar ook trouwens. afterparty op zondag was ook heeel vet!
D-Hunter
Best een geinig feestje ;)
:bier:­NEOPHY­TE HARDCO­RE:lij­n:
Hardcore stage geweldig en wat een heerlijk geluid zelfs aan de achterkant buiten de tent nog
vaaz
Gruwelijk weekend gehad, zowel alle campingparty's als de zaterdag waren meer dan dik voor elkaar! :banana:
Gewoon het beste feest tot nu toe!! tot volgend jaar :D
Freaky 8)
Noisecontrollers en Ruthless de helden van de dag! Verder ook n super dag met dank aan de heerlijke groep waar we mee waren! :bounce:
Faniac
Tripped (l) De man blijft zo geweldig :respect:
Marolt
Geweldig feest, super weertje en fantastische sets gehoord:-D Adaro,Digital Punk en Angerfist :respect:
Decibel was weer echt een super geslaagd feestje hoor (L)!
Ongekend weer! :kwijl:
knulle03
gvd decibel was vet, volgend jaar zeker weer! Crypsis en Partyraiser helden!
Bacchus
Dat was godverdomme een goed feestje. Adaro was weer de man
PasMaNNi
Lekker festival weer, en pussy lounge had gezellig sfeertje!!!
RikRaw
Een weekend lang genoten!
Kaasper
Wat een geweldig weekend!! Heerlijk gefeest op de pre en after en zaterdag natuurlijk ook. Deetox, wat een heldin. Het geweld wat zij weet te produceren, ongekend!!
Gocrazy.
Jimmy the Sound & Sequence & Ominous :respect: wat een feest weer :d !! fijn nageniete!
Don Kroos
RR!!! hij presteert het telkens weer om net een stap gekker te zijn dan de rest
Lennert~
Mooi dagje gehad, alles goed geregeld. Op meeste plekken lekker geluid (main, hc4life), darkness4life was minder. Partyraiser wederom held van de dag (l). Endshow was ook goed verzorgd :)
Stizzie
Start van de dag was moeizaam maar als snel was daar Bob die de loudness op zn kop zette, door naar de hardcore waar de energie rijkelijk vloeide! De dag afgesloten met het avontuur Mainstage, heerlijk geluid en de vetste Editie van Decibel was een feit. Fantastisch!
Lucas*
Prima Editie :D alle stages ff bekeken ;). Headhunterz, ReFUSE!, VORTEX!! Waardige Aflsuiter
*HEADIEEE*
Nog steeds aant nagenieten! Nu alweer zin in volgend jaar !!
Fabian
Brennan Heart en Ran-D :respect: en Headhunterz vond ik wel lekker verrassend :) Lekker geluid overal, hoewel het vooraan bij de mainstage minder hard is dan het ooit was volgens mij. Afsluiter was heerlijk, Playah draaide lekker hard en de eindshow: I want y'all motherfuckers to jump the fuck up :bounce:
Rawmon
Radical Redemption de HELD van de dag! :respect:
Diedus
Super dag gehad! Decibel is en blijft het muzikale hoogtepunt van het jaar! Pussy Lounge, Loudness & Up :respect: Wel te weinig wc's en te weinig pinkassa's, in de rij staan kost je op de hele dag wel 2 uur feesten :(
wheeh
geweldig genoten!!
Nog nooit zoveel bij de Pussy Lounge gestaan, was super! (L) H4L en Euphoria waren ook heerlijk, top dagje gehad :D
Wosso
geweldig. mijn leukste editie decibel. loudness (Y) hardcore 4 life de tent van de dag :respect: crypsis op de main (Y) 2 van de leukste groepen partypeople ooit die samenkwamen :D en wat een bazen eindshow (L)
RickM
kk trieste bedoeling onnie dat geloop van hardcore naar pussylounge, kk harde -1
Van de 7edities dat ik geweest ben vond ik deze toch het minste. Ik heb me wel vermaakt, maar het viel me in het algemeen tegen, niet echt super goede setjes gehoord, geluid was in sommige area's te zacht of het geluid ging door elkaar heen (b2s en remember) en ook in de darkness stond de geluid vrij zacht jammer.. de mainstage is sowieso niet mijn muziek maar tering wat hangt daar een grafsfeertje zeg.. telkens als ik mijn vriendengroep even opzocht, leek het wel of 80% stil stond bij de main..
Mazzel
Leuke dag gehad, helaas niet zoals eerdere edities..
Marlon
_O_ RR _O_
Amphion DJ
Wow, wat een ongekend dit weekend was dit...
Xtra Smooth
Still love it!!!!! :respect:
Jammer van de vechtpartijen en soms wat grimmige sfeer! Verder lekker de ruimte gehad op Loudness, goed rond kunnen lopen. Heerlijk weer en leuke setjes
DJ Hyperactive
Wat een heldensetjes overal, maar Wild Motherfuckers en Paul Elstak hebben mijn Decibel gemaakt :D
QQ
(L) Decibel! Het allermooiste feest van het jaar!!! Hou van de locatie! Veel bekenden ontmoet, nieuwe leuke mensen ontmoet, sfeer was heerlijk, het weer was ook perfect, muziek top. Ik heb zo geweldig gehad! (L)
peetjuh71
wat een focking vet weekend was dit..3 dagen prima vermaakt. Jimmy the Sound @ remember echt vet ziek :respect: :bounce:
Scorrupt
Decibel weekend! tot de laatste minuut FOKKING gruwelijk! om nooit te vergeten...ik wil teruuuuuuug
PartyJunk
Wat een Feeest! Deetox Top! jammer Delete volgend jaar beter! HELD: Art Of Fighters:respect:
RAWesley
DEETOX _O_
Enovi!!!
Gewoon weer n superdag @ Deciblel!!!
[NFN]J-oey
Wat een BAZEN Feest!! Hoogtepunten voor mij waren de NC, RAN-D & DIGITAL PUNK wat een eindbaas!!
Sannee*
Ran-D wat een held!
Bubje
Gezellig gehad. goed vermaakt. Top sets mee gekregen. Volgendjaar weer??
"*­Linnepin!*"­
super!! op het feest zelf niets aan te merken, maar waar sloeg in gods naam dat terug omlopen op? en dat wegrijden....dit was mn 8e keer maar nog nooit zo waardeloos meegemaakt
Bjorn-->>Batsie
Wat een heerlijk weekend! :D 9e en wederom top editie!(Y) Op naar m'n jubileum!
*­ Camiel :bier:
Super vet feestje, area's goed verdeeld alles mooi bij elkaar , fijne setjes gehoord:D, alleen wat gaat de tijd toch snel als je daar staat !
[D]ede­msvaar­t84
Perfecte indeling inderdaad!! Heerlijk de juiste area's bij elkaar B2S!! (Y) Verder top festival zoals elk jaar. Volgend jaar maar eens 3 dagen gaan want voor het gevoel sta je met een uurtje weer buiten.. O:)
'VanDal' :banana:
Voor het 7de jaar op rij feest vant jaar!!! gruwelijke spierpijn van men tenen tot bovenrug!! LOUDNESS!!! AVIO, RADICAL REDEMPTION :respect: DELETE WTF??(n)(n)(n)
Wat een heerlijk feest! Dit keer extra watertappunten, erg netjes! De indeling was dit jaar ook beter, Loudness naast de Pussy Lounge, Heerlijk!
Equinox
te vergelijken met tomorrowland maar dan met goede muziek. alleen jammer dat het al om 23.00 gedaan is :-s waarom niet (zoals tomorrowland) van 12.00 (of 13.00) tot 01.00? dat zou veeeeeel beter zijn!!!
DECIBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL!!!!!!! :-D (l)(l)(l)(l)
Marcell.
Remember Area! Geweldig _O_
_sander_
Wat weer een heerlijk feest! Stages, decoratie, wc's, eten etc prima geregeld! Ook weer genoeg bazen setjes gehoord! Geluid was echt zeer goed! Bij de main stond het eigenlijk wel veel te hard. Je kan ook overdrijven denk ik dan want dit was gewoon onverantwoord. Blij dat ik oordoppen heb! Wat wel een bijzonder zwaar minpuntje is was de chaos bij de bussen na afloop. Gewoon 1,5 uur vastgestaan!! Je zou toch zeggen dat na zoveel jaar ze wel weten hoe het werkt daar. Nog nooit zo erg mee gemaakt!
Reempie
Heerlijk feestje gehad pussy lounge stage echt genieten!! pussy lounge stage was echt genieten. crypsis wat een bazenset. beetje jammer dat niemand tegenwoordig meer een stapje opzij wil doen
Harry Nak
Zo, kost je een rib uit je lijf, maar wat een dag weer O:)
Tom Art
Na 4x Decibel is dit absoluut mijn mooiste Decibel geweest! Loudness:respect:
Feest van het jaar voor mij.. De sets, sfeer, het weer en onze grote vriendengroep hebben mijn dag gemaakt.. Minnetje; Mensen die je achtelijk aankijken als je keihard los gaat!!
3 Steps Ahead
Zeer goede 7e editie voor mij :) Toch zijn er altijd mensen die wat te klagen hebben en van die volgespoten anabolen gasten die denken dat ze de hele wereld aan kunne!! Triest!!!
roytjhee
wat een geluid in de hc4life:D. partyraisserr:respect:
de JVR // Symbiotic
Een feest wat altijd torenhoge verwachtingen waar moet maken en toch krijgen ze het steeds weer voor elkaar. Heerlijke sets gezien van Leep, Igneon System, Adaro, Freqs Live, Wild Motherfuckers live. Super sfeer in de loudness, wat een enthousiast publiek. Super gezellig! Jammer van die massale veldslag op de Pussy Lounge. De muziek is niet verkeerd, er komen soms verassende klassiekers voorbij. Over het algemeen gewoon een kick ass feestje :D
Hardst­ylerLa­rs
Super super super dik feestje gehad!! Loudness area was een sfeertje wie PERFECT was!
nickysshh
Geniaal (L)halve dag bij pussy lounge, echt genoten met top weer en een gezellige groep! verder lekkere sets gehoord van igneon system, peacock, sequence & ominous en partyraiser.. en wat een eindshow :respect: hulde voor alle toppers van b2s!
D-oner
M'n 4e x Decibel, en wederom weer een geweldig feest! Nog steeds aant nagenieten! Euphoria geniaal(l)
D.­ van de Weijer
TOP FEESTJE! :D Heen bijna geen file, kon bijna gelijk naar binnen lopen, hoefde nergens lang voor te wachten, weer was super, Hardcore+Darkness4Life zweeettenten! 3 kwartier stil gestaan op de parkeerplaats, maar daarna konden we zo wegrijden! Peacock bekende hitjesparade helaas, bereik was kut, afsluiting was vet!! Ik vond de sfeer wel goed, lekker relax! Heb me optimaal vermaakt! :D
::Robskee
Brennan baas!!
STAMPE­RTJE01­0x
Het was geweldig! Volgend jaar een heel weekend!
Happy-Generation.­nl
Pussy Lounge sets waren zeer matig, vooral Mental theo, dat sloeg echt nergens op! verder prima feestje
Pigmans
was weer gezellig!! partyraiser wat een afsluiting!!!
Ouwedibbus
Hij was weer goed!!
Geweldig feest alleen 2 pinautomaten?! Ellende! 1uur moeten wachten en dat is sonde van de tijd!
mn 4de decibel & elke x een heerlijk feestje! (l)
-- K.iim (L)
Optimaal genoten!:D (l)
Lange Erwin
Helaas, niet de Decibel zoals ik deze kende.
Evi **
Wat een top feest weer... Loudness :respect:
E&E
Geweldige feest, elke jaar weer genieten!
-Herm-
Keek erg uit naar Delete... helaas, maar de vervanging was er niet minder om (y)
Siske90
Super feestje weer! Ran-D en Wild Motherfuckers setjes van de dag! Daarna nog afterpartytje op de parkeerplaats vanwege het lange wachten om van de parkeerplaats af te komen. Top vermaakt!
Luit :bier:
Alles was weer te vet :cheer:
Tommie S
B-front, Frequencerz en RAN mtfing D eindbazen!! LOUDNESSS
Panick
was een topfeest! Mark with a K draaide super, alle djs op de main ook!! 6e x Decibel voor mij, blijft leuk!!
Davy_HS
1e x decibel en 't was super dik! , adaro, frequencerz, crypsis :respect: gelukkig alleen maar gezellige mensen tegengekomen :)
Legion of the Lost
Bord zetten NA de omleiding Breda, zodat je t (toevallig) ziet als je de afrit neemt. En waarom na 8 edities plots half uur omlopen ipv gewoon de tunnel te nemen na afloop :s Na de middag eindelijk het zonnetje gezien, Panic allesbehalve standaard (I Come Correct, O.D.,Can't Stop Raving, Masterplan) maar vooral Neophyte heldenset :respect: Veel Millennium-spul! Early was wel te klein, 1992 rare plaats en je kon niet het water op, geluid mocht op veel stages harder. Re-Fuse mooie decoratie.
Perfect!
Ralf6711
Pavo, Sequence & Ominous, de Darkness for Life, het weer... het was een goeie party :)
hof :bier:
wat was het weer een geweldig feest zeg!! vooral loudness en de afsluiter van radical wat een hels is het toch!!
*mario*
topfeest weer !!
zeer slecht geregeld met verkeer omleiden, borden waren nogal vaag aangegeven. feest zelf was top!
Up wat een geweldige tent
Noize Syndrome
Crazy Party !!
JANINE.
TOP feest! Precies wat ik even nodig had. Headhunterz set van de dag, Ran-D sowieso dikke 2e plek. Genoten (L) de 1,5 uur slaap van de nacht ervoor merkte ik niet echt, kon makkelijk :) geweldige dag gehad!
Lxx
DEETOX!!!<3 noisecontrollers:D geluid in euphoria nomnom!, geweldig feest gehad
The Generator
Partyraiser! Wat een eindbaas!
Een geweldige en gezellige 5e editie gehad met veel leuke mensen! De setjes van Main Concern, Frequencerz en Deetox waren zeker fijn! En The Playah wat een top afsluiter! (L)
M@tthijs
Fantastische dag en after gehad. En wat was die Mainstage bruut!!!
// Rick wausje­styler :bounce:
Loudness tent ging harddddd!
Vincee.
RADICAL REDEMPTION (l)(l)
Robin_83
Noisecontrollers, Ruthless, Dr. Phunk en de hele Pussy Lounge verder GEWELDIG!
Q-Koorts
Wat een geweldige editie weer zoals ieder jaar!:) H4L en de Loudness waren geniaal! b2s_0_ Tot volgend jaar!
[M]ikkel
Predator!!!
Spacetour
PARTYRAISER! :bounce:
Dani*
Gezellig en leuk feest gehad maar weet weer precies waarom ik niet vaak naar grote festivals ga!
Roland
2e keer decibel en het was weer geweldig! min puntje de Wc's Mag Volgend jaar Beter! en wat meer mogelijkheden om te pinnen!!
Raw21
RADICAL REDEMPTION gewoon van een andere planeet wat een baas
Jannúss
Een heerlijk dagje gehad!:bounce: en totaal geen spijt dat ik heb afgesloten bij Radical Redemption (l)
Bart:')
gezellig fissa met als hoogtepunt meneer Producert :respect:
ik!!!
eenwoord voor, GRANDIOOOSS #partylikeananimall!!
Rhooooona
Mooi feest weer, maar wat was de wc waardeloos dit jaar! Om 5 uur alles verstopt, later wel opgelost maar vaak geen wcpapier :( super stage bij Pussylounge! En het was weer heerlijk stoffig :p wat een gezeur trouwens over pin, neem dan gewoon cash mee...
jordii28
Heerlijk feestje! Dikke setjes gehoord van B-front, Wild Motherfuckers & Crypsis
Lauu
Heeeerlijk topfeessie! ADARO was top!! Pussy Lounge was heerlijk, toptoptop!
Corsten
Thuis terug in Duitsland,hele namiddag slapen, was Topfeest, Euphoria war zeer good, Tim/Atmozfears getroffen
=­Early=­NLgabber¿¿¿
tering wat was dit weer een knalpart hardcore 4 life and back 2 scool
:bier:Cees
Godsakker wa was dit een vette editie!
Credo
Heerlijk daggie @ Remember. Vortex beste van de avond !!
Tobias81
toch steeds hetzelfde (voor jaarlijk hoogere prijs)... maar goed vermaakt bij pussylounge en loudness
hompi
4e decibel vond dit wel de minste, het kon aan mij liggen maar vond het tot 19:00 best wel een tamme boel. Daarna lekker los kunnen gaan bij remember & refuse
Heb mezelf wederom optimaal vermaakt! :respect: DJ Luna heerlijke set! Tripped lekkere afsluiter van de dag!
Zenith
wat een feesje:)
KOOT 1
zelden zo gelachen!
Santo
Fucking lekker!!!
mooie editie! beter dan vorig jaar. snelheid van de bar was wel bedroevend langzaam.
Vincentt
Radical Redemption! Held! Eindbaas!
*Bartjuhh*
eerste keer Decibel en wat een feest was dat ! back to school ,darkness 4 life,hardcore 4 life,pussy lounge waren echt goed :respect:
RoELLe#
het was weer GENIETEN !!! Sequence & Ominous EINDBAZEN!!
The Dudemeister
Heerlijk geluid overal. Loudness tent soms echt te vol (freq, adaro) maar daarna super relaxed. Deetox heldin van de dag & RR zoals altijd afsluit eindbaas!
Priscilla *
Wow wat was dit weer een geweldig feest! Super naar me zin gehad, volgend jaar weer aanwezig, dan voor mijn 5e keer decibel een weekend doen :D
1896 United
Geniaal weer! Darkness en Refuse! Helden van de dag Svetec en Dj Producer
Hans:bier:
Ongeloofelijk mooi feesje, geweldig genoten, see you next year!
Andy
Feest van het jaar weer:lief: Deetox heerlijke set:lief: Maar de grote held van de dag was B-front:kwijl: Wat een set, wat een geluid, en wat een sfeer:lief: Die 1,5 uur zou ik graag nog een keer over willen doen:D En wtf was er met Delete? Lang naar uitgekeken:/
Julian95
Heerlijk feest! B2S bedankt en see you next year at DECIBEL!
SuuZz-SuZe
Top feest , lekker gedraaid gezellig sfeer leuke mensen! Wc's waardeloos , jilZ en bier bledjes om 15:00 al uitverkocht! Betere voorraad aan schaffen b2s ..
Sandertjee
Set van de dag noisecontrollers. Ran-d, frequencerz, Atmozfears en headhunterz ook dikke prima. Alleen wat een gebrek aan sfeer op de mainstage. Vooral de mensen (buitenlanders) die het meer zien als een concert en alleen maar staan te filmen. Sfeer in de tenten was vele malen beter. Al met al een goed feest, maar van de 8 eerdere edities voor mij zeker niet de beste editie.
-RiRi
3e keer Decibel, vond deze de beste tot nu toe! Temperatuur was goed en die Loudness! (L)
Gurt
Topfeest zoals elk jaar weer alleen volgend jaar wat meer pinautomaatjes neerzetten voor de rest top. B-Front, Angerfist en de heerlijke afsluiting op Pussy Lounge :D Volgend jaar weer!
robha93
heerlijk feest niks op aan te merken supper. volgend jaar meer pin gelegenheden?
Janneke_­:doeti­ewoep:
perfecte area indeling..nu ook nix meer aan doen b2s!!!!! top feest gehad..
vKorve
7e x Decibel blijft toch een goeie!! Adaro, Deetox en Delete held(in)en!!!
best feestje!
!!DAVY!!
Radical!! Geen woorden voor wat een afsluiting!! Dat is muziek zoals het moet zijn!!
Yvv**
Topfeest!! Het lange ritje heen en terug was het zeker waard. Enige minpuntje was de omleiding terug naar parkeerplaats, vanwege dat tunneltje dus. Wel blij dat we optijd weg waren gegaan want wat een hoeveelheid mensen over die omleiding en gevechten tot gevolg.. Maar verder top en genoten!
Charly!
Waaauuuwww wat was het weer genieten!! Decibel je was weer top
!!VICTORIOUS!!
3e x Decibel voor mij en opnieuw geweldig. De zon liet ons weer niet in de steek (H) Bij de H4L, PussyLounge, Main en Euphoria gestaan was allemaal super! 1 minpuntje en dat was zoals ieder jaar wegkomen vanaf de parkeerplaats :nocheer:
discobus
:respect:
Supereditie. Geluid stond goed in de areas. Dikke binnenkomer met Korsakoff. Panic held op de back 2 school en heerlijk de ouwe garde los te zien gaan bij Francois op de 1992 area (leuke setup met die gracht ertussen). Adaro zware beukset in de Loudness. Yves gezellig setje horen draaien bij de Pussylounge. Angerfist was heldig in de H4L. Heel verrassend was Destructive Tendencies. Heel energieke set. Absolute eindbaas was Partyraiser: gruwelijk boze maaiset. Maaide alles kapot. Genoten van een topdag!!
Super dikke editie!! B2S heeft weer laten zien dat ze ieder jaar groeien als organisatie , decibel wordt echt ieder jaar beter!! Super dag gehad!!!
[NFN]Souter W.­
Heerlijke editie weer, maar Decibel is me nog nooit tegengevallen eigenlijk. Adrenalize, Ran-D en Digital Punk :respect:
ArtStyle
Dikke editie weer :respect: AVIO , Dr. Phunk en Party Raiser :respect: en dat geluid in de Euphoria :o niet normaal !!!!!
Tothebone
Vet feest, was de lange rit wel waard, heerlijk weertje en wat een mensen sfeer goed, volgend jaar weer !
Lars van Tilburg
HELDEN! Crypsis, Tha Playah
don't deny the beat
SUPERR! 1992 is 4 you en Early, vet gezellig!:D
LdeRooij
eerste keer decibel.. wat een GE-WE-LD-IG feest, ongelovelijk super vet!!!
Nyntje
Topper! Voor het eerst grotendeels op PussyLounge en wat was dat vet!
Pinda -078-
whoppa geweldig feestje
Hardst­ylezLU­NA
Partyraiser!!!!!! HELD
lucje_b
Super gezellige dag gehad en veel (oude) bekende tegengekomen. Heerlijk afgesloten bij Sinister Souls :respect: en kippenvel tijdens the dj Producer :o Baas van de dag!
Mascleta
Loudness was heel de dag top! Dit jaar afgesloten op Pussy Lounge in plaats van op de main. Geen spijt van gehad!
LUNA @ Remember, oude tijden herleven!!
GhansCore
Weer perfect, sfeer goed, stages nice en geluid op t eind facking lelijk op de main :S Die bass sloeg nergens meer op! Je kunt ook overdrijven.. Mja ieder zijn smaak. Het was weer een mooie editie !!
G.E.E.R.T
heerlijk feestje :respect:
..-Diiaan-..
''Set''..;)
[B]eat­sbombe­r
Heb me weer goed vermaakt, Nosferatu, Angerfist maar vooral Destructive Tendencies en de grote baas Partyraiser, heerlijke setjes :respect:
//Leon
Super feest gehad, Pussy Lounge absoluut weer de gezelligste stage! :d b2s heeft dit jaar weer laten zien het elk jaar beter te doen. Voldoende gratis water tap punten, fatsoenlijke toiletten met afvoer en daarnaast na afloop een omleiding naar het parkeerterrein zodat de massa niet door door die tunnel moest. Enige minpunt was het zeer beperkt aantal pinautomaten. Tot volgend jaar! :d
Klappertje
Wat een godsgruwelijk feest!:respect: De hele dag vermaakt in de remember area(L) wat hou ik toch van early hs(L) en af en toe ff buurten voor de harde technootjes bij de brute refuse area:respect: 1 van de betere sets vond ik die van uberdruck...want uber-druk werd ik er zeker wel van:D
hakkuh
super sfeer, mooie opzet. Alleen Darkness stond het geluid te zacht. Verder prima :bounce:
Bendev­anElle­nde
Eerste keer Decibel & zeker niet de laatste keer! (L) geweldig genoten!
decibel heeft zichzelf weer overtroffen..... geweldig :)
Dj rob draaide geweldig !!!! Vooral genoten in de 1992 is 4 you area :D
J0rdt
Focking vet weer !! prima vermaakt !! alleen toch weer jammer van de chaos op de parkeerplaats na afloop !! moet echt beter te regelen zijn !
Royzor
Goed feest! Neophyte lekker setje! Alleen de loop afstanden waren echt klote..
TimKanters
Leuk feestje, volgend jaar maar weer terug!
(L) [NL][H­ardcor­e*­Bitch][NL] (L)
Weer prima vermaakt! Dr. Peacock held van de avond, was heerlijk losgaan! :bounce: Minpuntjes: lange afstanden van de ene naar de andere area en het lange wachten op de parkeerplaats, omdat de verkeersregelaars pas na een uur file kwamen om het verkeer te regelen! Prima vermaakt en minpuntjes hebben de pret niet verpest! :D
Ni.e.k.
Mega top weer :bounce:
Jasper #1
Gruwelijk feest! Frequencerz, crypsis, b-front wat een gekkenhuis maar digital punk en mister Adaro wat een baasjes! Maaide heel de boel plat!
_Lucii_
Me weer vermaakt en heel wat kilometers gelopen! Blijft een heerlijk feessie!:D:D
B-front, Nosferatu, Crypsis, Tha Playah. Echt een dik festival!
:bounce: Stout :bounce:
Het was geweldig!!!!
Pop-up
Was weer het festival der festivals! Lekkere sets hele dag door en wat een eyecandy bij donker zeg :). Deetox :respect:
GEWELDIG!! Wat heb ik genoten zeg 'WOW'!! :D
7.­12.­5.­14.­14.­5.­18
1992 is for you!
Professor otto
Loudness(L) was weer genieten. B-Front held van de dag wat een ram set:respect:
II vO
Loudness heeerlijk weer :)
Prachtig weer! Alleen heb betere edities gehad
Toppie vermaakt,super gezellig,gelachen,zon,bier,elk jaar weer :bounce:
ramos
Wat een feest elk jaar weer beter loudness area ziekelijk vermaakt. Hoe dan ook volgend jaar weer zie je dan gr
[T.­H.­O.­T]8)ADHD TERROR GAST8)
Darkness 4 Life Area Was top op Section Grabugge en dr Peacock die mogen Thuis blijven voor de Rest Heerlijk :D­!!!!! Tripped Wat een Held:respect: :hyper: 8)
Ratje
Maaien met een hoofdletter "M"!! Heerlijke editie, lekkere sets gehoord van Coone, Adaro, Crypsis en Predator. Einbaas Digital Punk maaide de boel heerlijk plat :respect: Pussy Lounge btw drama zeg...
Blue Sharky
Dik respect dj Luna in Remember wat een vette set!! Helemaal los!
Nard :bounce:
wat was dit weer heerlijk geregelt... wel een paar leuke setjes gehoord maar dan houd het op!!
pappa Koop
SuperEditie van Decibel. Heerlijk weer, lekkere sfeer, NFN bedankt! Atmozfears, Adrenalize en Noisecontrollers :respect:.
.Jonkie.
GE-WEL-DIG!!!! Remember & Refuse:respect:
bonaparte
super vermaakt!! Dik genoten! (Y)
[N]adje
Wat een meesterlijk festival (y) De hardere stijlen gehoord & gezien op een manier zoals geen ander feest dat kan, en ook niet kan overtreffen. Voelde me als een kind in de snoepwinkel met zoveel goede area's. Overal een top geluid, sfeer en aankleding :banana:. 10e jaar dat ik aanwezig was, wat mij betreft blijf ik nog minstens 10 jaar trouw bezoeker (l)
Jappiee
overal lekker dansen
Babble­:cheer­:
3ejaar op rij... en opnieuw zwaar knalle! enige minpuntje blijft t probleem met je telefoon.. elk jaar weer vollop bekende!
[NL]Su­usje[L­]Jeroe­n
Was weer een mooi feestje! beetje jammer van de pinkassa's
Bass-Powah
Leuk fewestje maar na 2 jaar het hebben moeten overslaan, toch niet hzo vet als ik gehoopt had. Setjes die ik gehoord heb waren niet super naar wel ok en vond indeling van area's ook niet echt geweldig. Dus ga er volgend jaar nog eens goed hard over nadenken of ik wel aleen de zaterdag ga of dat ik uberhaupt ga als de prijzen weer omhoog gaan.
Viienne.
Was weer een mooi feestje!
Nilio
Hoe dik! Echt heel vet! Hele dag in de D4L! Igneon, Counterfeit & Tripped echt geweldig.
:bounce: blauwtsie blauw :bounce:
de tandjes wat een feesie!!! hele dag staan knallen in de remember!! top mensen links voor inB-) see you next time:bounce:
Was weer een top feestje! :d
--best1979--
Partyraiser wat een held. Loudness geniaal. Pussylounge veel minder door slechte setjes.
Miss Keaut
Zelden zo gelachen!!!
Marco Henken
MEESTERLIJK
-ant-
Super gezellig en mooi feest, Volgend jaar weer
pietervd
code black, held! jump was ook verassend gezellig! top dagie
love 4 the harder styles!
Decibell: het juweeltje onder de outdoor festivals!
!Bart*
heerlijk!
Toetemale
Topfeest! Gelukkig maandag vrij :D
krissy­:cheer­:
editie #9 voor mij was wederom geslaagd! (L) heerlijk dagje gehad , goed los gegaan en met veel leuke mensen gebuurt . see y'all nxt year! :bounce:
Arjan Beukpad
Zelden zo gelachen.
Jeezy
Geweldig feest weer! Radical Redemption toch weer de held van de dag en een hele mooie afsluiting op de main! Alleen jammer van het wegrijden met de auto na afloop
Thom1991
prima vermaakt weer. frequencerz crypsis en tha playah helden vam de dag! alleen wat een drama met pinnen op het terrein...
Prima editie weer ! Adaro, frequenzers, Fatima Hajji maar vooral RAN-D ! Wat ging het daar vreselijk los :D
Abaddon
was weer vet
Ruthger\+.
Jeujj

Line-up Decibel

1Decibel mainstage
za 11:00 - 13:00:  hardstyle
za 13:00 - 14:00:  hardstyle
za 14:00 - 15:30:  hardstyle
za 15:30 - 16:30:  België hardstyle
za 16:30 - 17:30:  hardstyle
za 17:30 - 19:00:  hardstyle
za 19:00 - 19:45:  · live Italië hardcore, hardstyle
za 19:45 - 20:45:  hardstyle
za 20:45 - 21:45:  Polen Nederland hardstyle
za 21:45 - 22:45:  hardcore
· MC hardcore, hardstyle
2back2school
za 11:00 - 12:30:  hardcore
za 12:30 - 14:00:  België house, techno, hardcore
za 14:00 - 15:30:  hardcore
za 15:30 - 16:30:  hardcore
za 16:30 - 18:00:  hardcore
za 18:00 - 19:00: 
za 19:00 - 20:30:  hardcore
za 20:30 - 21:30:  house, hardcore
za 21:30 - 22:30:  drum & bass, hardcore
· MC hardcore
3Euphoria
za 11:00 - 12:30:  België hardstyle
za 12:30 - 13:30:  Italië hardstyle
za 13:30 - 15:00:  Denemarken hardstyle
za 15:00 - 16:30:  Australië Nederland hardstyle
za 16:30 - 18:00:  hardcore, hardstyle
za 18:00 - 19:00:  Zweden hardstyle
za 19:00 - 20:30:  hardstyle
za 20:30 - 22:00:  hardstyle
za 22:00 - 23:00:  hardstyle
· MC hardstyle
4Reactor
za 11:00 - 12:30:  techno
za 12:30 - 14:00:  techno
za 14:00 - 15:30:  techno
za 15:30 - 17:00:  Argentinië techno
za 17:00 - 18:30:  Schotland techno
za 18:30 - 20:00:  Verenigd Koninkrijk techno, house
za 20:00 - 21:30:  techno
za 21:30 - 23:00:  Verenigd Koninkrijk techno
5UP!
za 11:00 - 12:30:  België hardstyle
za 12:30 - 14:00:  België hardstyle, hardcore
za 14:00 - 15:30:  België
za 15:30 - 17:00:  België
za 17:00 - 18:30:  België hardcore
za 18:30 - 20:00:  hardstyle
za 20:00 - 21:30:  België house, hardcore
za 21:30 - 23:00:  België techno, house, hardcore
· MC België
6Darkness4life
za 11:00 - 12:30:  drum & bass, hardcore
za 12:30 - 14:00:  Polen Nederland hardcore, hard techno
za 14:00 - 15:30:  België hardcore
za 15:30 - 17:00:  hardcore
za 17:00 - 18:30:  Verenigd Koninkrijk hardcore
za 18:30 - 20:00:  hardcore
za 20:00 - 21:30:  Frankrijk hardcore
za 22:00 - 23:00:  · live België techno, hardcore
· MC hardcore
7Pussy Lounge
za 11:00 - 12:30:  België hardcore
za 12:30 - 13:30:  hardcore
za 13:30 - 14:30:  hardstyle
za 14:30 - 16:00:  hardstyle
za 16:00 - 17:00:  hardcore, hardstyle
za 17:00 - 18:30:  hardcore, hardstyle
za 18:30 - 19:30:  België hardcore, trance, house, hardstyle
za 19:30 - 20:30:  techno, hardcore, 90s/00s
za 20:30 - 21:30:  hardcore
za 21:30 - 22:30:  hardcore
· MC hardcore, hardstyle
8Remember
za 11:00 - 12:30: 
za 12:30 - 14:00: 
za 14:00 - 15:30:  Duitsland house, hardstyle, trance
za 15:30 - 17:00:  Duitsland house, hardstyle, trance
za 17:00 - 18:30:  Italië hardstyle
za 18:30 - 20:00:  hardcore, hardstyle
za 20:00 - 21:30:  techno, hardstyle
za 21:30 - 23:00:  Italië hardstyle
· MC hardcore, hardstyle
91992 Is 4 You!
za 11:00 - 12:30:  België techno
za 12:30 - 14:00:  house, techno
za 14:00 - 15:30:  disco, house, afro
za 15:30 - 17:00:  house
za 17:00 - 18:15:  trance, retro
za 18:15 - 19:30:  house, techno, hardcore, hardstyle
za 19:30 - 21:00:  hardcore
za 21:00 - 22:30:  techno, hardstyle
· MC
10Loudness
za 11:00 - 12:30:  Oostenrijk hardstyle
za 12:30 - 14:00:  hardcore, house, hardstyle, trance
za 14:00 - 15:30:  hardstyle
za 15:30 - 16:30:  Zweden hardstyle
za 16:30 - 18:00:  hardstyle
za 18:00 - 18:30:  · live hardstyle
za 18:30 - 20:00:  hardstyle
za 20:00 - 21:30:  Australië Nederland hardstyle
za 21:30 - 23:00:  hardstyle
· MC hardcore, hardstyle
11Refuse
za 11:00 - 12:30:  · live Curaçao techno
za 12:30 - 14:00:  techno, hard techno
za 14:00 - 15:30:  techno, hard techno
za 15:30 - 17:00:  Spanje techno, hard techno
za 17:00 - 18:30:  techno, hard techno
za 18:30 - 20:00:  Hongarije techno, hard techno
za 20:00 - 21:30:  Verenigd Koninkrijk hard techno
za 21:30 - 23:00:  Hongarije techno, hard techno
12Drop the Bass
za 11:00 - 12:30:  drum & bass, dubstep
za 12:30 - 14:00:  hip hop, dubstep
za 14:00 - 15:30:  drum & bass, dubstep
za 15:30 - 17:00:  drum & bass, hardcore
za 17:00 - 18:30:  dubstep, urban
za 18:30 - 20:00:  dubstep
za 20:00 - 21:30:  drum & bass, dubstep
za 21:30 - 23:00:  drum & bass, dubstep
· MC drum & bass, dubstep
13Hardcore4life
za 11:00 - 12:30:  hardcore
za 12:30 - 14:00:  Italië hardcore
za 14:00 - 15:30:  hardcore
za 15:30 - 17:00:  hardcore
za 17:00 - 18:00:  Spanje hardcore
za 18:00 - 19:00:  hardcore
za 19:00 - 20:30:  hardcore
za 20:30 - 21:30:  Verenigd Koninkrijk hardcore
za 21:30 - 23:00:  hardcore
· MC hardcore, hardstyle
Nieuws
Na een jaar wachten is het dan bijna zo ver: Decibel outdoor festival 2013! In dit bericht lees je alles wat je moet weten voordat je op 17 augustus naar de Beekse Bergen afreist. Lees deze praktische informatie goed door zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Ga je een heel weekend naar Decibel? Lees dan ook even de extra informatie voor weekendgangers! 79
Dit jaar was de run op Decibel tickets groter dan ooit! Veel trouwe Decibel-fans grepen tot hun ongenoegen mis bij de verkoop. B2S is blij te kunnen melden dat een zeer beperkt aantal tickets opnieuw in verkoop gaan. Deze tickets zijn vrijgekomen door geannuleerde betalingen, valse creditcards of zwarthandel. 30
De tijd is aangebroken om de line-up voor het volledig uitverkochte Decibel outdoor festival 2013 bekend te maken. Ook dit jaar zullen er, verdeeld over 13 area's, meer dan 140 artiesten achter de DJ booth plaatsnemen om het publiek helemaal uit hun dak te laten gaan! Hopelijk zijn de weergoden goed gestemd en kan dit alles traditioneel onder het genot van een fel schijnend zonnetje plaatsvinden. Hier vind je de line-up per area... 162
Na een strenge winter komt het festivalseizoen langzaam op gang. Één van de hoogtepunten van je zomer is natuurlijk Decibel, dat dit jaar plaatsvindt op zaterdag 17 augustus. Net zoals voorgaande jaren krijgen alle concepten uit de B2S portfolio een plekje op het Beekse Bergen terrein. Dat zijn ook dit jaar maar liefst 13 area's, te weten: Euphoria, refuse, Hardcore4life, Remember, UP!, Loudness, back2school, Drop the Bass, Darkness4life, 1992is4you!, Reactor, Pussy lounge en natuurlijk de Decibel mainstage. 107
Decibel belooft ook dit jaar weer een hoogtepunt van je zomer te worden. Dus zet vast een dik kruis in je agenda, verzet je vakantie, neem vrij van je werk, regel een oppas, mobiliseer je vrienden en vriendinnen, want het Decibel weekend komt eraan! De voorverkoop start op 1 maart en ook in 2013 biedt Libema de mogelijkheid om speciale weekend-arrangementen te boeken op het vakantiepark & safaricamp Beekse Bergen. 90
De feestdagen kunnen niet beter beginnen... Pak je agenda erbij, want B2S maakt alle belangrijke data van de eerste helft van 2013 bekend! 24
Afgelopen zomer gingen tienduizenden uitzinnige feestgangers los bij hun favoriete artiest tijdens Decibel outdoor festival 2012. De bezoekers maken Decibel tot wat het is: een onvergetelijke dag met een fantastische sfeer. Nu de temperaturen richting het nulpunt zijn gezakt, is het tijd om weer even terug te keren... 34
Line-up
Decibel mainstage
→ lees meer
Forum
ForumonderwerpForum#Tijd
GZ: Pas op!!!! rene hoefnagels tickets1
TK: (gesloten) 1 weekend ticket Decibel 80 euro tickets1
TK: (gesloten) 1 kaartje zaterdag, €75.-!!!! (E-Ticket) tickets2
TK: (gesloten) 1 Kaart voor 85 euro tickets4
GZ: wie heeft er een kaartje voor decibel zaterdag te koop? tickets1
TK: (gesloten) Weekendticket 90 euro tickets1
Zaterdag kaartje gezocht ! tickets1
Gezocht 1 kaartje tickets2
TK: (gesloten) 1 Kaartje voor straks tickets2
TK: Zaterdag kaartje gezocht! tickets1
TK: 1x Decibel eticket zaterdag regular tickets1
GZ Decibelkaartje! tickets1
TK: 1 regular zaterdagticket Decibel (e-ticket) tickets7
TK: (gesloten) Decibel zaterdag ticket rdam tickets1
TK: Vakantiepark spot ticket! 35euro tickets3
TK: Kaartje decibel tickets3
TK: Decibel ticket TE KOOP tickets1
GZ: 1 zaterdag ticket in regio roosendaal, breda, tilburg tickets2
TK: 1 zaterdag ticket Decibel tickets5
TK: 2 tickets decibel tickets3
TK: Weekend + camping safari tickets4
Gz tickets1
TK: (gesloten) Decibelkaartje 75 euro! tickets3
GZ: (gesloten) Decibel zaterdag kaartje tickets1
TK: Decibel kaartje zaterdag gezocht!! tickets1
TK: Regular ticket Decibel €80 tickets1
TK: (gesloten) 1x zaterdag ticket decibel €85 tickets3
TK: (gesloten) Decibel ticket zaterdag !! tickets2
Gezocht Decibel kaartje, regio zuid holland! tickets3
TK: (gesloten) Mijn 2x Weekendtickets + 2x SafariCamp voor 2x Zaterdagticket + Bijbetaling tickets1
GZ: Twee decibel tickets voor zaterdag tickets1
TK: (gesloten) Dagkaartje zaterdag te koop tickets1
TK: (gesloten) Mijn Decibel Weekendticket + SafariCamp voor 120 euro of zaterdagticket+bijbetaling tickets3
GZ: 2 of 3 Kaartjes voor DECIBEL zaterdag. tickets1
GZ: 1, 2 of 3 Zaterdag Tickets! tickets1
Gz decibel kaartje normale prijs tickets1
1 kaartje gezocht decibel tickets3
GZ: Zaterdagticket decibel tickets2
GZ: 1x Zaterdag Ticket Decibel 2013 Gezocht! tickets2
TK: (gesloten) 1 zaterdag kaartje Decibel tickets1
TK: 2x saturday ticket €80,- per stuk. tickets2
GZ: 2 x Decibel ticket zaterdag tickets1
Decibel. tickets1
GZ: Decibel kaartje, regio zuid holland! tickets2
TK: I offer one vakantiepark ticket for one safaricamp ticket tickets1
GZ: 2 zaterdag of weekend tickets tickets5
TK: (gesloten) 1 Ticket Decibel omgeving Eindhoven / Tilburg 80€ tickets1
Campingticket Decibel ruilen tickets1
TK: 3x Decibel tickets, 3x80€ 240 € tickets1
TK: Weekendticket 80 euro tickets1
TK: (gesloten) Vakantiepark camping ticket with a safari camping ticket! Someone interested? tickets1
TK: 1 decibel weekend camping kaart 130 eu tickets1
TK: 2 campingplaatsen en upgrade vouchers voor het weekend tickets1
TK: 1 Weekend ticket tickets4
GZ: (gesloten) Kaartje gezocht!! tickets1
Te koop 1 ticket tickets5
GZ: 2 zaterdag tickets decibel tickets1
TK: Decibel weekend + Camping ticket tickets5
TK: 1 e-ticket decibel te koop. Strenge voorwaarden dat wel. tickets17
TK: (gesloten) 2 decibel tickets tickets7
TK: (gesloten) 1 Zaterdag Ticket tickets2
GZ: 3 kaarten voor de zaterdag decibel tickets1
TK: (gesloten) 3x zaterdag kaarten €300 tickets1
GZ: (gesloten) 1x zaterdag decibel ticket rond om limburg tickets3
TK: 1 e-ticket Decibel €80 tickets1
GZ: Zaterdag ticket Decibel gezocht tickets2
GZ: Zaterdag ticket tickets1
TK: 1 regular decibel ticket voor de zaterdag, regio rdam tickets1
TK: (gesloten) 2 Kaarten + Busreis Mercure/McDonalds te Deventer tickets1
TK: (gesloten) Weekend ticket incl. camping. tickets2
TK: (gesloten) 2 safaricampplaatsen + weekendticket 100€ tickets1
GZ: 2 Decibel zaterdag tickets tickets1
TK: (gesloten) 1x Kampeerticket Safaricamp €35 tickets2
TK: (gesloten) 1 zaterdag ticket te koop tickets1
GZ: (gesloten) Twee dagkaarten Decibel gezocht!! sms naar 0627316263 tickets2
TK: , 2 dagtickets voor Decibel. tickets5
GZ: Decibel Zaterdag Ticket!! tickets3
TK: 1 Campingticket+festivalticket Regio Adam tickets1
Decibel 2013, warm-up mix draaien1
TK: (gesloten) Decibel ticket + Camping ticket tickets2

4874 opmerkingen

Uitspraak van ArtStyle op donderdag 29 augustus 2013 om 17:08:
Nou dat is fijn dan, heb van elk jaar de dvd hier liggen :(


Die mag je gewoon houden hoor... :)
 
Eindshow:

Willen alle zwaar opgefokte, zonnebank bruine, veelste brede, arrogante, doorgesnoven anabolen mannetjes voortaan thuis blijven?
Bvd ;)
Uitspraak van K.riSstel op vrijdag 30 augustus 2013 om 22:39:
Willen alle zwaar opgefokte, zonnebank bruine, veelste brede, arrogante, doorgesnoven anabolen mannetjes voortaan thuis blijven?
Bvd ;)


Haha indd
wat belachelijk slecht gefilmd die endshow..
Uitspraak van JVD op zondag 1 september 2013 om 16:52:
wat belachelijk slecht gefilmd die endshow..


Echt he, daar hebben ze wel in bespaard dit jaar. Net als in de mainstage, die filmpjes op dat scherm waren precies hetzelfde als vorig jaar en een paar van die doeken over de steigers trekken is wel wat simpel gemaakt.
Maargoed het was een geweldig feest dus t boeit me eigenlijk ook niet zoveel :P.
laatste aanpassing
 
was vorig jaar ook al een stage dat ik dacht van, nou kan wel beter, vond m dit aar wel wat kleurijker maar verder..?
Uitspraak van Richard. op zondag 1 september 2013 om 18:34:
Echt he, daar hebben ze wel in bespaard dit jaar. Net als in de mainstage, die filmpjes op dat scherm waren precies hetzelfde als vorig jaar en een paar van die doeken over de steigers trekken is wel wat simpel gemaakt.
Maargoed het was een geweldig feest dus t boeit me eigenlijk ook niet zoveel :P.


Kan me niet voorstellen dat dit geld besparing is, had het liefst de endshow vanaf 1 punt gezien, en dat is rechts achterin de hoek waar de camera af en toe staat. Hierdoor heb je alles in beeld. Kan me niet voorstellen dat dit extra geld heeft gekost.
Uitspraak van JVD op maandag 2 september 2013 om 15:30:
Kan me niet voorstellen dat dit geld besparing is, had het liefst de endshow vanaf 1 punt gezien, en dat is rechts achterin de hoek waar de camera af en toe staat. Hierdoor heb je alles in beeld. Kan me niet voorstellen dat dit extra geld heeft gekost.

Ik zie het liefst een eindshow waarbij ze niet van elke stage een nummertje laten horen maar de boel gewoon dik aan elkaar mixen.
Uitspraak van -FlockParty:yes: op maandag 2 september 2013 om 16:32:
Ik zie het liefst een eindshow waarbij ze niet van elke stage een nummertje laten horen maar de boel gewoon dik aan elkaar mixen.


dat vind ik dan juist weer super vet, gewoon die losse nummers van alle stages.
Uitspraak van ArtStyle op donderdag 29 augustus 2013 om 17:08:
Nou dat is fijn dan, heb van elk jaar de dvd hier liggen :(


Net B2S gemaild en inderdaad er komt geen DVD. Ze doen wat online filmpjes en wat op soundcloud...
Daar moeten we het helaas mee doen. De reactie van B2S was "dat DVD's niet meer van deze tijd zijn...."
Uitspraak van Chriskras op dinsdag 3 september 2013 om 12:13:
Net B2S gemaild en inderdaad er komt geen DVD. Ze doen wat online filmpjes en wat op soundcloud...
Daar moeten we het helaas mee doen. De reactie van B2S was "dat DVD's niet meer van deze tijd zijn...."


Sünd, had er uiteraard best nog wel een willen kopen..
Die online videos is ook van dat materiaal wat ik over x aantal jaren vergeten ben of verwijderd is -,-
 
Uitspraak van Chriskras op dinsdag 3 september 2013 om 12:13:
dat DVD's niet meer van deze tijd zijn...


Oftewel het kostte meer dan het opleverde dus nu maar kosteloos alles op internet pleuren 8)
Artiest {SHOWLIST artist 104521, 134778}
Uitspraak van Chriskras op dinsdag 3 september 2013 om 12:13:
"dat DVD's niet meer van deze tijd zijn...."


Dat slaat dus gewoon nergens op het hoeft niet altijd allemaal zo modern te zijn er zijn genoeg mensen die z'n DVD willen kopen hoor
is altijd een mooie herinnering voor iedereen die er is geweest en als ze geen DVD willen uitbrengen dan kunnen ze ook toch gewoon doen wat ze ook
elk jaar met de DVD doen gewoon de hele ''film'' om het zo maar ff te noemen gewoon op internet zetten om te downloaden ofzo
 
zit wss meer kosten in om dat in mekaar te zetten dan dat ze eraan verdienen.
en je weet t met id&t en alles wat daaronder valt: als het winst maakt doen we t nie
Uitspraak van -FlockParty:yes: op maandag 2 september 2013 om 16:32:
Ik zie het liefst een eindshow waarbij ze niet van elke stage een nummertje laten horen maar de boel gewoon dik aan elkaar mixen.


ja ind :P kan je niet ff lekker de laatste energie eruit gooien :P
Uitspraak van TerrorNLSmurf op woensdag 4 september 2013 om 09:53:
ja ind :P kan je niet ff lekker de laatste energie eruit gooien :P

idd, nu heb ik dat niet echt. Je gaat van nummer naar nummer met steeds een 'pauze' ertussen. :P
 
Uitspraak van K.riSstel op vrijdag 30 augustus 2013 om 22:39:
Willen alle zwaar opgefokte, zonnebank bruine, veelste brede, arrogante, doorgesnoven anabolen mannetjes voortaan thuis blijven?


Waarom dan?

Iedereen heeft het recht naar een feest te gaan.
 
Uitspraak van verwijderd op donderdag 5 september 2013 om 19:47:
Waarom dan?

Iedereen heeft het recht naar een feest te gaan.


Is ook prima, maar ze zegt dat de opgefokte typetjes weg mogen blijven. Die zijn vaak alleen maar uit op ruzie of snel pissig om niks;)
yes datum bekent db14 feestuhh 15 16 17 augustus alweer genoteerd :P
Such an amazing day well worth the journey from Birmingham - England been raving for 15 years and have never experienced anything like this thank you Decibel
I miss you poepje xxxxxxx :(
Jammer dat er geen dvd komt zat er eigelijk wel op te wachtn ik ben ook een van de vele die een dvd koopt als herinnering aan die leuke dag en het nog eens te kunnen her beleven jammer b2s..
laatste aanpassing
Uitspraak van MieMie op maandag 7 april 2014 om 09:42:
Jammer dat er geen dvd komt zat er eigelijk wel op te wachtn ik ben ook een van de vele die een dvd koopt als herinnering aan die leuke dag en het nog eens te kunnen her beleven jammer b2s..


Is bewust voor gekozen.
B2S zag de verkoop daarvan dalen. Daarom extended aftermovie
Hardbass is ook geen dvd meer :nocheer: