Partyflock
 
Electronic Family
7 mei 2012
georganiseerd door Site

Amsterdamse Bos (buiten) op de kaart Site
Bosbaanweg 5
Amstelveen
NederlandNederland
trance × 12

Tickets & prijzen Electronic Family

Early bird:€ 42,50tot 18 februari 2011
Voorverkoop:€ 52,50
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Meeting
Er was een meeting, om 12:00, met 1 bezoeker.
Verslagen
Door Thecla (707), D2W (666).

Stemresultaat: zeer goed

geweldig21237%
zeer goed25544%
goed8715%
ok132%
voldoende61%
onvoldoende71%
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0

95 waarderingen

baas deze feest
EnjOy...(L)
Was geweldig:D
MICHEL V
Super dag geweest alles goed geregeld voor volgende editie ?zeg ik DOEN:LOL:
Reetje &­ Barrel
Beter dan vorig jaar! zo vermaakt, heerlijke setjes gehoord en Armin vond ik een beetje raar beginnen maar daarna....WOW heerlijke knallers! Armin houd de trance levend! Chapeau!
**MOI**
Lekker hoor......
Zwever­tjeEnK­ale
Slechts een verbeter puntje, het parkeren...tja, en matuurlijk geen regen aan het einde...verder dikke vette ok!
Pokerking
was helemaal top! Terrein was breed, goed begaanbaar, muziek was oerlekkerknalhardlekker!! De Spin heeft me gestolen!! Wat gaaf dat zeg!!! Heerlijke mensen!!!
En Sebastiaan!!!!!! TNX voor de mega leuke foto's weer, ik zou nu gelijk zo weer terug willen :yes: (mag ook wel eens gezegd worden) (K)
monique_42
wat een topfeest see you next year !
MvDJ
Wow, echt een geweldige dag gehad!!
top feestje, heerlijke sfeer en leuke mensen, nieuwe ontmoetingen, armin was super, orjan nilsen topie!markuz shulz vond ik helaas niet schitterend. op naar volgend feestje!
DanceI­Ntranc­e
Met vrienden (hun 1e x) binnengekomen toen Ferry net begon te draaien, niet weer bij de Family stage weg geweest. Net als vorig jaar meer dan prima vermaakt, veel bekenden, sfeer fantastisch, muziek om van te smullen! Stukje lopen van P Schiphol Oost..geen straf, wel gezellig eigenlijk met zoveel 'family' om je heen! Alda wederom bedankt!!
versuz-me87
Gelukkig dat het feest zo snel was afgelopen wat een organisatie, vervelend publiek en die muziek? Echt TOP!!!! Mijn dank gaat uit naar de organisatie, de dj's en voornamelijk jullie party people :D Dit was verre weg het beste feestje waar ik ooit ben geweest alles klopte, en die paar druppels regen op het laatste waren juist lekker verkoelend als je de hele dag hebt zitten knallen :P Ik zeg volgend jaar weer en dan wel met campeertent en de zondag er bij... Naar mijn weten is daar genoeg animo voor of nie?
Nick91
Dit was er eentje om in te lijsten. Waanzinnig goed en fantastisch hard geluid zowel op de main als in de tent. En Shogun: heeeeeerlijk!
(k)Miss M(k)
Echt een heerlijk feestje! Alles erop en eraan. Het weer hielp natuurlijk wel erg mee, maar de DJ's ook zeker. Lekker uit mijn dak gegaan bij Shogun en Armin. En dan dat einde: GE-WEL-DIG! :D Volgend jaar zeker weer!!!
Thuub
Goed georganiseerd, dure muntjes en helaas totaal niet mijn muziek..
wannie68
topper van een feest en Marcus wat stond hij lekker te knallen zeg!!! echt een heerlijke dag gehad :d :d met allemaal leuke en lieve mensen...volgend zijn we er zeker weer ....
zweefr
Wat een waanzinnig feest! Alles klopte, de line up (respect voor Marco V en Markus Schulz), de zon, de sfeer, lekker dichtbij (op de fiets), geen lange rijen, lieve mensen. Kortom, voor mij het beste feest in jaren. Complimenten aan de organisatie en lastbut not least de DJs.
Hanna
Heerlijk feest, vond Shogun topper! Maar Armin was ook weer lekker. Ik heb alleen geen geweldig beoordeling gegeven omdat parkeren op Schiphol niet alleen te duur was (15 euries) maar een half uur lopen naar en van het terrein vind ik knudde! Ook de drankprijzen belachelijk hoog... Organisatie en uiterlijk terrein weer TOP! Al met al een waaaanzinnig feest gehad en hierna heerlijk doorgegaan in Eindelijk Weer in Almere...
in 1 woord geweldig!!! see you next year!!! ;)
golden locks
wat een heerlijk feest, nonstop genoten en wat een aandacht voor het schoonhouden van het terrein. Top!
Snoeff
Wauw, dit was echt een FEEST, de hele dag door. Dit blijft nog even hangen :)
Latinrose
SIED RULED!! beste set van de dag! Verder enorm genoten van alles & iedereen.
Jay Kay
Prima vermaakt...Armin was by far de beste DJ vd dag!
superrrrrrr knalleeeeerrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!YEAHAAAAAAAAAA!!!!!!
Het was één Topperrrrrr...
*NG*
een van de leukste festivals waar ik ooit ben geweest :D:respect:
Hij & Ik
Feest kado gekregen van mijn beste mattie. Beste feest sinds jaren! (maar ja, ik gan dan ook nog maar 2 x per jaar ofzo) :-). Als het aan mij ligt, volgend jaar weer... Dank Ief! (l)
My Precious
Super leuk feestje gehad! Erg genoten van W&W en Markus Schulz!!! Het was GEWELDIG!!!
MissMe25
Wat heb ik genoten, heerlijk met me partyvriendjes en wat een top sfeer hele dag op main gestaan en wat ben ik los gegaan!!! volgend jaar er zeker weeer bij!!(L)
Blue-eyez :bounce:
Super feest gehad! Vond alleen Paul van Dyk wat minder draaien, daar had ik wat meer van verwacht.. Voor de rest was het echt fantastisch!!! :)
Ruben de Ronde, Sied van Riel, Alex Morph, Shogun, Orjan, W&W, akoestische sessie van Eller -> 1 groot feest! Eigenlijk het meest vertoefd in de armada tent, waardoor ik wel 2 keer mijn shirt moest vervangen door de hitte!
Rebelbitch
Topfeestje!
Saskia de liefste
In 1 woord: GEWELDIG!
Super feestje, lekker in zonnetje, sfeer perfect, Ferry, Marcus, Orjan en Armin knallen!! Jammer dat er geen pendelbussen van en naar Schiphol-oost waren.
SPB
Alweer het beste feestje van het jaar!! Topsfeer, alles goed geregeld, geweldige sets in de tent van Ashley Wallbridge, Orjan en Shogun :cheer: en supervet mainstage, men o men wat een knalset van Armin met een knettergek vuurwerk als toetje :D Complimenten voor ALDA!!
2High
Marco v, mijn topper van de dag. Heerlijk feestje!
Vision1
Echt netjes verzorgd feest! Shogun held van de dag! Geluid in de tent mag tikkeltje zachter maar buiten graag zo houden :D
Gabber­Pinda4­Life
Mooi verzorgd festival, was dik in orde met aankleding en genoeg dingen om je te vermaken en te chillen:respect: Mooi die kermis atracties:D Helaas niet zoveel mooie dames:(
Mizz S@­nshine
Marco V...mijn absolute held van de dag! :hyper:
Marco de Wit - As dj Dewix
Helemaal top echt alles klopte muziek, organisatie, muziek en uiteraard het weer niet te vergeten
Crazy Cow
Super gaaf festival waar alles goed georganiseerd was, geweldige muziek, leuk publiek en lekker weer! Organisatie top, volgend jaar graag zo meer Xx
Knabbel +­ Babbel
Muziek, TOP.. Mensen, TOP.. Organisatie, TOP!! Heerlijk was het weer en was het weer :-D
ENROC
Dat laatse uur!!! :bounce:
P@ol@
De organisatie van EF is idd dik voor elkaar!! Geen wachtrijen op het terrein (y). Qua muziek vond ik deze editie echt minder goed dan vorig jaar. De verwachtingen waren na het geweldige feest van vorig jaar misschien iets te hoog. Vond Paul van Dijk en Ferry Corsten tegenvallen, maar gelukkig werd dat dubbel en dwars goedgemaakt door W&W en Markus Schulz :respect:
Syntec
Op details net iets minder dan vorig jaar. Ondanks dat, terrein erg ruim opgezet en Schulz held van de dag. :respect:
lioness28
Topdag gehad met lief dinnetje Ilse Voor mij was Shogun held van de dag, maar het zeker ook genoten van de rest, thanks organisatie!
Kaka!
Topfeest, W&W was goed. Muziek stuk beter dan vorig jaar, maar voor de rest iets meer mainstream geworden. Die speciale dingen moeten blijven!
beter dan vorig jaar!!! mede door het weer en meer lieve vriendjes. De muziek was weer knallen, hoezo is trance/hard trance saai? alleen een beetje jammer van die ieniemini super kleine bekertjes rose of wijn. schandalig...voor die prijs 2 slokken en hij was leeg. Dit absoluut beter doen hoor volgend jaar!!!!
Robert
Was een geweldig feest, dat de prijzen hoog liggen stoor ik me niet aan, jammer van de regen maar het kan mijn gevoel over een super feest niet beinvloeden!!!! Tot volgend jaar, we zijn er zeker weer bij!!!!!
B@RTJUHHH
was erg gaaf feest vorig jaar was al gaaf maar dit jaar was geniaal erg gezellig met mn vrienden en vriendinnen gehad... Anita i love you
elpadro
TOP!... Een feest zoals het moet zijn.. De gezelligheid maak je zelf.. Dankzij super geweldige mensen klopte echt alles!!.. Volgend jaar weer present!..
TRUFFELS
Wat een heerlijke dag met 90% superweer. Samen met de waardering 10 voor dit feest is de 100% vol. Marco V lekker stevige set, Ferry Corsten geknipt voor EF en Paul van Dyk....was de enige die iets nieuws kon toevoegen, dat beheerst hij en liet hij ook horen. GEWELDIG!
Richard&Mira
Zeer genoten vooral Sied, Orjan en W&W. Ferry ook niet slecht, maar afsluiter Armin vonden wij tegenvallen. Veel leuke mensen ontmoet, echter na vorig jaar (wat perfect was) nu toch iets minder! Volgend jaar weer? :yes:
Shayna
Twee uurtjes geknald met PvD (L) verder viel muziek zwaar tegen tov vorig jaar! Lopen naar P-Schiphol ging nergens over en 15 euro parkeerkosten al helemaal niet! Wel genoten van toppubliek!
nout en patries
pendelbussen perfect,pochos perfect,het was echt wel minder dan vorig jaar.....
fazerbiker
superfeest en heerlijke sfeer markuz schulz en armin, de grote helden van het feest
DENNIS R
Leuk feest. Alleen jammer van de dure prijzen. Goed genoten deze dag
Jeroen C
Zeer geslaagd!!! Organisatie, zoals we die van Alda Events gewend zijn, zeer goed! Locatie top, weer, op 2 buien na, top! Markus Schulz, Sied Van Riel, Paul Van Dyk en uiteraard Armin Van Buuren helden van de dag!!! Volgend jaar zeker weer!!!
.Anja.
Na God save the queen dacht ik dat die sfeer niet te overtreffen was. Ik zat er dik naast. Wat n waanzinnig feest met ongelovelijk heerlijk publiek,zo enorm van alles en iedereen genoten!! En als armin weer s vaker zou draaien als z'n laatste half uur zou zelfs hij me weer s gelukkig maken;-) Volgend jaar keihard weer. Werd wel s tijd dat DV een serieuze concurrent kreeg zeg!
Thecla
Geweldig genoten...... maar dat kan ook niet anders met zoveel mooie mensen. Life is great sometimes ;)
Onderg­rondse Paultje
Shogun !!!!!!! geniale set , Alex ook lekker setje...
stuk minder als vorig,lekker zonnetje :D ferry corsten (y) miste simon patterson wel. was een goede toevoeging geweest, 2,75 per drankje pfffff kan niet hoor .
mirelle69
Sluit me helemaal aan bij Lady Butterfly 38...... (Y)
Johnno87
Armin top! Markus beter als vorig jaar ook top! De rest lekkere sfeer en lekkere setjes. De regen deed me niks. Wel jammer van de water prijs!
Zor
Wat een topfeest zeg! Alles goed geregeld, goede muziek.. Heerlijk!
Basrose
TOP! Volgend jaar weer!!
melow
man, man man. WAT een top feest. niet te groot, precies alles wat je nodig hebt op zo'n dag. Heb zo genoten van Armin was om 23:00 gewoon verdrietig dat het afgelopen was. volgend jaar zeker weer ! :-)
A&P91
Heerlijke dag gehad top feest!Onze family wordt steeds groter, fijn! Zo dicht bij onze held: ARMIN...... dan maakt de regen niet uit. CU all next year!
larisk­a:chee­r:
een dikke vette 10:yes: alles klopte.. het weer, muziekje, mensen en het was goed georganiseerd allemaal(y) Ferry Corsten:respect: volgend jaar weer:-)
Devian
Was allemaal weer erg goed voor elkaar! Alleen die muntprijs...en 2 muntjes voor water? Dat hoeft niet nodig te zijn. Geluid was super, sfeer super, toiletten goed voor elkaar, er werd goed opgeruimd, weinig tot geen rijen... toppertje!
Zenner
Nagenieten! Dat laatste uurtje was hemels! Waar Pvd het liet liggen maakte Armin het meer dan goed!
Was weer een heerlijk gezellig dagje! geweldig genoten met me vriendjes en vriendinnetjes :-) volgende keer wel andere parkeerplaatsen!!! 45 min om van de parkeerplaats over te komen.. bah!!! verder gratis poncho's TOP!!! heerlijk! volgend jaar weer!!
Zooooooooooooo knallen dit zeg...W&W ik ben fan kippenvel!!Mooi feest top sfeer echt helemaal goed...vooral het einde Vuurwerk op alle fronten....
F€€stb€€st
Top dag in het amsterdamse bos. Wat een leuk en goed georganiseerd feest. Ferry Corsten en PvD vielen mij tegen, Orjan Nilsen vond ik het beste. En wat is het toch heerlijk om zo'n dag af te sluiten met wat vuurwerk. Alda thanks!
Dribbel..
Wouw!!! Wat een feest. Vette opzet van het terrein, perfekt geregeld qua wc en barvoorzieningen. Veel leuke nieuwe mensen leren kennen. Shogun held van de dag!!
SammyJo
Super feestje! Sfeer, muziek, mensen, vrienden, klein, goed verzorgd. Heerlijk en volgend jaar weer!
Kleinschalig, sfeervol, super! Lekker gedraaid Marco V, W&W en Orjan, en de zon was genieten... top!!
Nicole :-)
Topdag! Eerlijk gezegd wel iets hogere verwachtingen na vorig jaar maar desalniettemin mooi feestje...leuke mensen! Veel gelachen....
Recreant
Wederom topfeest, knaller was Shogun. Stond in te kakken bij PvD dus maar naar de tent gegaan en wat een succes ! en die 5,5 euro voor wate ris bekend bij de feesten dus dat had je kunnen verwachten toch ? Wel makkelijk navullen bij de toiletten dus dat maakt het weer goed !
5,5 euro voor een flesje water. Wat een debielen!
Dyon41
Lekker feestje weer, w&w ashley en Markus waren excellent!
Just Bubbles!
Ja heerlijk festival(letje)..vorig jaar al gemerkt dus deze houden we er echt in! Hopelijk dan niet meer tegelijk met Awakenings!
Lady Butterfly 38
Sluit me bij Deevoted aan, heb ook niets te zeiken..ik zeg doen! volgend jaar voor degene die er dit jaar niet zijn geweest...
ik heb me kostelijk vermaakt, maar vorig jaar was echt beter, qua muziek, en de rest. Gelukkig is de Family reuze gezellig!
Bass-Powah
Gewoon een leuk feestje, Shogun, Orjan En Alex draaiden lekker maar Armin stak er boven uit im mijn ogen, lekkere uplifting trance!
Gewoon super! Ik heb echt niks te zeiken... sorry!!! Dit gaat vaste prik worden!!!
Maaike :kusje2:
Super dagje gehad! Shogun!!!! Wat een set :D Verder veel leuke mensen en goede sfeer! Thnx!
Mental Johnnie
Top feest, heerlijk druk, lekker weer. Wij hebben ons uitstekend vermaakt! Tot volgend jaar!
marsma­nnetje­1972
Tof feest,alles perfect geregelt,en wat gaaf opgezet. Super schoon feest ook heb geen vieze wc gehad
Nubby
Tja, wat moet ik zeggen! Uistekend vermaakt...maar vorig jaa was de lijn omhoog iets beter!!
gebber
was een mooie gezellige dag maar na vorig jaar had ik er meer van verwacht
Luunnellaa
Een 7!!
SuperSuus :bounce:
Geweldige dag gehad! W&W, helden (L)
!:bounce:!
Wat een geweldige middag weer in Amstelveen, thanks lieve vriendjes en vriendinnetjes!!!

Line-up Electronic Family

1Family Stage
za 12:00 - 14:00:  Duitsland
za 14:00 - 15:30:  techno, trance
za 15:30 - 17:00:  house, trance
za 17:00 - 19:00:  Duitsland Verenigde Staten techno, trance
za 19:00 - 21:00:  Duitsland
za 21:00 - 23:00:  trance
2Armada Stage
za 12:00 - 13:15:  house, trance
za 13:15 - 14:30:  Italië house, trance
za 14:30 - 15:45:  Verenigd Koninkrijk trance
za 15:45 - 17:00:  house, trance, hardstyle, pop
za 17:00 - 18:15:  trance
za 18:15 - 19:30:  Noorwegen trance
za 19:30 - 20:45:  Verenigde Staten trance
za 20:45 - 22:00:  Duitsland trance

Nieuws

Over ruim twee weken is het zover. Op zaterdag 30 juni komt de 'Electronic Family' voor de tweede keer bij elkaar in het Amsterdamse Bos om de zomer te vieren. Dat gebeurt met een ongekend programma van wereldsterren en de helden van morgen. En omdat de weersdeskundigen het erover eens zijn dat alle regen nu wel gevallen is in juni belooft het in meerdere opzichten een stralende dag te worden! 20
Nog maar een paar weken voordat de complete familie weer bij elkaar komt. Zaterdag 30 juni beleeft Electronic Family haar tweede editie, eentje die zonder twijfel het debuut van vorig jaar gaat overtreffen. Aan de gastheer die op het nu al beruchte trancefestival als bindende factor zal dienen zal het niet liggen, met trots presenteert ALDA mister Christian Burns! 8
Omcirkel de zaterdag 30 juni 2012 met fel rood in je internationale festivalkalender. Dit is de dag waarop de tweede editie van het Electronic Family festival in het Amsterdamse Bos neerstrijkt. De perfecte locatie om als één elektronische familie samen te komen en de liefde voor trance met elkaar te delen. 26
Zaterdag 18 februari is de verkoop van de reguliere Electronic Family tickets gestart. Vanaf 24 februari wordt de line-up bekend gemaakt! 24
Aanstaande zaterdag 11 februari start de early bird actie voor de tweede editie van het Electronic Family festival. Een week lang zijn tickets via de 538Ticketshop te koop voor € 42,50 ex fee (€ 10 korting!). Met deze early bird actie stap je dus als vroege vogel sowieso met het goede been uit bed. 17
ALDA is trots om de officiële datum bekend te kunnen maken voor de tweede editie van Electronic Family. De dag dat trance ons wederom doet samenkomen! 12
The world's biggest trance festival Electronic Family will take place on the 30th of June at the Amsterdamse Bos (Amsterdam Forest).

The second edition of this festival is hosted by the perfect host Mister Christian Burns. One day, two stages, many DJs!

This is the time-table to make sure you don't miss out on your favorite DJs!

Family Stage
21.00-23.00 Armin van Buuren
19.00-21.00 Paul van Dyk
17.00-19.00 Markus Schulz
15.30-17.00 Ferry Corsten
14.00-15.30 Marco V
12.00-14.00 Dabruck & Klein

Armada Stage
20.45-22.00 Alex M.O.R.P.H.
19.30-20.45 Shogun
18.15-19.30 Ørjan Nilsen
17.00-18.15 Sied van Riel
15.45-17.00 W&W
14.30-15.45 Ashley Wallbridge
13.15-14.30 Antillas
12.00-13.15 Ruben de Ronde

Daily updates and more information at
https://partyflock.nl/organization/4884 and
twitter.com/electronicfam

Tickets available at: https://partyflock.nl/order_ticket/214909

Forum

ForumonderwerpForum#Tijd
TK: (gesloten) 2 E-Tickets Electronic Family tickets1
TK: (gesloten) Electronic Family early bird kaartjes te koop tickets1
TK: 2 kaarten voor Electronic Family tickets1
Armin Live @ Amsterdamse Bos f:trance26

1873 opmerkingen

 
Uitspraak van heffie op zondag 8 juli 2012 om 10:55:
die moest ik de volgende keer maar bekijken, vooral Shogun..!!!!




zeker doen!
Uitspraak van verwijderd op zondag 8 juli 2012 om 13:23:
zeker doen!


zijn muziek bevalt me uitermate..
Heb de enquête ingevuld en bij de vraag 'wie wil je volgend jaar zien' (of iets in de trant van die vraag) ben ik vergeten neer te zetten Above & Beyond. Zou toch mooi zijn als ze die volgend jaar hebben. De set op ASOT 500 in Den Bosch vorig jaar luister ik nog steeds met véél plezier :D

Top gasten!
 
Uitspraak van Danny89 op maandag 9 juli 2012 om 00:14:
ben ik vergeten neer te zetten Above & Beyond


heb ik en vele andere al voor jou gedaan...
Uitspraak van TranceOnJeroen op zondag 8 juli 2012 om 00:25:
14 minuten video door mij geschoten; set met name van Orjan Nilsen en Shogun


Weer kippevel bij Skyfire :)
 
Uitspraak van Danny89 op maandag 9 juli 2012 om 00:14:
ben ik vergeten neer te zetten Above & Beyond


Die heb ik wel ingevuld, samen met John O'Callaghan.
Uitspraak van verwijderd op maandag 9 juli 2012 om 11:29:
Die heb ik wel ingevuld, samen met John O'Callaghan.


Vergeet Dash Berlin niet, of is dit ijdele hoop ?
Uitspraak van Recreant op maandag 9 juli 2012 om 13:55:
Vergeet Dash Berlin niet, of is dit ijdele hoop ?


Aly&Fila en Dash Berlin ingevuld!
 
Uitspraak van TranceOnJeroen op zondag 8 juli 2012 om 00:25:
14 minuten video door mij geschoten; set met name van Orjan Nilsen en Shogun. En inderdaad; deze 2 DJ's draaien TOP!

Top!!! Thanks!
Uitspraak van Recreant op maandag 9 juli 2012 om 13:55:
of is dit ijdele hoop ?


Die hoop heb ik al jaaaaaaaren, wanneer die nu eens in zijn eigen landje komt draaien. Begrijp dat niet...snik snik...zoveel mooie nummers met mooie herinneringen. We blijven hopen!!!
Uitspraak van Draakje71 op dinsdag 10 juli 2012 om 10:00:
Die hoop heb ik al jaaaaaaaren

Laatste keer voor mij was: okt 2010 ADE
Armada heeft een compilation cd uitgebracht:

http://weloveatrance.com/electronic-family-the-compilation-2012/
Uitspraak van Recreant op dinsdag 10 juli 2012 om 12:24:
Armada heeft een compilation cd uitgebracht


Is een dag voor EF uitgekomen.
Leuke compilatie. ;-)
Uitspraak van Recreant op dinsdag 10 juli 2012 om 12:24:
Armada heeft een compilation cd uitgebracht:

Had dan tenminste een officiële downloadlink geplaats. http://itunes.apple.com/nl/album/electronic-family-compilation/id536118406
De prijs (€5,99) kan toch geen excuus zijn om het van een illegale site af te rukken? En dan krijgen de belanghebbend tenminste nog iets van hun centjes.

Of http://www.beatport.com/release/electronic-family-the-compilation/935264 voor €9,73

Just my 2 cents
laatste aanpassing
Uitspraak van Ruwepit op dinsdag 10 juli 2012 om 13:07:
Had dan tenminste een officiële downloadlink geplaats


Ik heb het niet over downloaden gehad wijsneus, jij bent degene die vertelt dat de cd daar te downloaden is :)

Daarnaast, het is maar een compilatie waar de artiesten niet veel aan over houden. Apple slokt het meeste op en van wat overblijft gaat een groot deel naar Armada en ik denk dat Alda er ook nog wel wat aan over houdt.
Ik denk dat we met niemand medelijden hoeven te hebben, een paar pagina's hiervoor ging het nog over de hoge vergoedingen voor de DJ's (en dientengevolge de hoge ticketprijzen voor festivals als EF).

Sterker nog: JIJ was degene die die hoge tarieven voor DJ's en water nog eens naar voren bracht in een van je postings:

Uitspraak van Ruwepit op woensdag 4 juli 2012 om 13:45:
Ben het voor een groot gedeelte eens maar waarom wordt er nooit gesproken over de bedragen die de heren DJ's vragen? Feit is dat het de laatste jaren een stuk minder gaat op Festival gebied. De organisatie's krijgen vooral de zwarte piet toegespeeld over van alles en nog wat.
Daar en tegen vraag ik mij echt af of ze de idioot hoge prijzen voor een flesje water (inkoop €0,30) kunnen blijven rechtvaardigen.
Oftewel, 4 flesjes water voor €22,00? Daar kan geen enkel excuus of fatsoenlijke onderbouwing tegenop.


Dus ik vraag me nu wel een beetje af waar je nu eigenlijk voor staat...
laatste aanpassing
Uitspraak van Recreant op dinsdag 10 juli 2012 om 13:42:
Apple slokt het meeste op

Bullshit, andere wijsneus. 30% is voor Apple en 70% is inderdaad voor de rechthebbenden.
En beter 70% dan niks. Al met al een kutexcuus dus om er niet voor te willen betalen.
Uitspraak van Recreant op dinsdag 10 juli 2012 om 13:42:
ging het nog over de hoge vergoedingen voor de DJ's

Als iedereen te lam is gewoon te betalen zal het dus ergens anders vandaan gehaald moeten worden.
Uitspraak van Recreant op dinsdag 10 juli 2012 om 13:42:
Dus ik vraag me nu wel een beetje af waar je nu eigenlijk voor staat...

Ik sta voor eerlijke prijzen en ik sta niet voor gratis jatwerk. Kwestie van normen en waarden!
laatste aanpassing
Uitspraak van Ruwepit op dinsdag 10 juli 2012 om 17:42:
Kwestie van normen en waarden


Je klinkt als een politicus tijdens een verkiezingscampagne, en we weten allemaal hoe ze na de verkiezingen hun richting veranderen.
Laten we maar on-topic verder gaan, ik wilde alleen de liefhebbers er op wijzen dat er een EF compilatie cd uitgebracht is, en laat een ieder voor zich maar beslissen of en hoe hij deze cd aan gaat schaffen. Daar hebben ze geen wijsneuzen als wij voor nodig...
Uitspraak van Recreant op dinsdag 10 juli 2012 om 18:31:
Je klinkt als een politicus tijdens een verkiezingscampagne, en we weten allemaal hoe ze na de verkiezingen hun richting veranderen.

ik ben geen politicus die zieltjes moet winnen, zal daarom geen andere koers hoeven te varen.
Inderdaad, voor diegene die de cd met heerlijke muziek willen kopen voor weinig geld weten nu waar ze die kunnen kopen. Met het geld wat zo over houden kunnen ze weer wat water kopen.
Uitspraak van Ruwepit op dinsdag 10 juli 2012 om 18:51:
Met het geld wat zo over houden kunnen ze weer wat water kopen.


Nu klink je als een politicus ná de verkiezingen want je verdraait je eigen woorden. Op jouw manier houden ze juist géén geld over maar kost het ze juist geld ;)
Uitspraak van Recreant op dinsdag 10 juli 2012 om 19:07:
Nu klink je als een politicus ná de verkiezingen want je verdraait je eigen woorden. Op jouw manier houden ze juist géén geld over maar kost het ze juist geld

Je begint echt vermoeiend en drammerig te worden. Ik verdraai geen eigen woorden. Ik schrijf toch echt "voor weinig geld" M.a.w. goedkoper dan in de winkel.
Heb tot nu nog geen enkel legitieme onderbouwing gehoord waarom je niet zou hoeven te betalen voor muziek. Gezien je leeftijd van 47 had ik toch een andere instelling verwacht.
Schijnbaar is het een prestigekwestie aan het worden voor jou, omdat je nog steeds niet on-topic aan reageren bent, dus succes verder. Ik maak er geen woorden meer aan vuil.
laatste aanpassing
Uitspraak van japnl op dinsdag 10 juli 2012 om 19:23:
Goeie middenweg:

Top, ook hier krijgen de rechthebbenden hun geld ;-)
Uitspraak van verwijderd op maandag 9 juli 2012 om 10:43:
heb ik en vele andere al voor jou gedaan..


Gelukkig maar, hopen dat we ze volgend jaar dan zien op EF:)
Uitspraak van Recreant op maandag 9 juli 2012 om 13:55:
Vergeet Dash Berlin niet, of is dit ijdele hoop ?

Ja, helaas wel.
De exacte reden weet ik niet precies, maar heb van diverse organisaties gehoord dat het onmogelijk is om Dash Berlin hier te krijgen.


Uitspraak van Draakje71 op dinsdag 10 juli 2012 om 10:00:
Die hoop heb ik al jaaaaaaaren, wanneer die nu eens in zijn eigen landje komt draaien. Begrijp dat niet...snik snik...zoveel mooie nummers met mooie herinneringen. We blijven hopen!!!

Hoop doet leven, ik doe met je mee...maar reken nergens op :-(
Misschien dat we Dash bij de komende Armada Night mee gaan maken tijdens ADE...
De eindshow van Armin van Buuren op Electronic Family 2012

Wat een super strak geprogrammeerde show, design, programmatie en uitvoering door de Pyrotechnicus van Fuego-Fireworks in opdracht van Pyrofoor de Amsterdam en Armada Events.

ff late opmerking plaatsen? ;) Christian Burns voegde echt helemaal niets toe...
Meh! Iemand die mij kan helpen met het vinden van de tracklist van Alex M.O.R.P.H. op EF afgelopen jaar? Dat nummer waar hij mee opende was zooo episch maar ik kan maar niet vinden hoe het heet. Mijn dank is bij voorbaat groot! :)