Partyflock

Closing Winter

 

Closing Winter

Closing Winter (flyer)
-
LVC Cultuur Podium op de kaart binnen
Breestraat 66
Leiden
Genres
house × 5, techhouse × 3, techno × 3
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Prijzen
Voorverkoop:€ 7,50
Deurverkoop:€ 7,50
pagina laatst gewijzigd op
Stemresultaat: goed
geweldig0
zeer goed333%
goed556%
ok0
voldoende111%
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0
4 waarderingen
Sander May
Was weer lekker! :)
Tom Noah
Koel! Big thnx voor iedereen die er was!
Sleebos
Vol! Gezellig en losjes! Closing fall laat je horen.­ Uhh Winter.­
Alexander
lekker gedraaid en relaxt sfeertje :)
Statistiekenx
29Partyflockbezoekers
13Partyflockgeïnteresseerd
72 / 17·mannen / vrouwen
23.4·gemiddelde leeftijd
24.0·leeftijd mediaan
4·opmerkingen
4·waarderingen
goed·stemresultaat (9 stemmen)

4 opmerkingen

Sander May
Werkzaam bij Complexed, KLIKK
Artiest Sander May
Het kon natuurlijk niet uitblijven. Na twee knallers van edities met Closing Summer en Closing Fall moest er wel een vervolg komen. En als de winter (gelukkig) op zijn eind loopt dan weet je dat het tijd is voor Closing Winter!!

Zaterdag 26 maart gaat Leiden’s finest op house en techno gebied weer een avondje los in LVC! Wie er de vorige keren bij was is getuige geweest van een georganiseerde puinhoop waar je U tegen zegt. 8 dj’s wisselen elkaar in hoog tempo af en draaien om beurten een paar plaatjes. Dringen geblazen? Reken maar want iedereen wil zijn beste knallers van het moment door de zaal slingeren. Je weet nooit wat je krijgt maar wat je wel weet is dat de dj’s elkaar voortdurend proberen te overtreffen waardoor de lat steeds hoger komt te liggen. Kwaliteitsmuziek en natuurlijk gezelligheid pur sang!

Voor 7,50,- ben je erbij en kun je de mannen de gehele nacht aan het werk zien. Je kunt zelfs een praatje met ze maken en ze aanraken als je daar behoefte aan hebt. Oh, en trek iets fleurigs aan want we luidden de lente in! JAAAAH LENTE!!!

Wat? Closing Winter
Wie? Koen Lebens, Size, Tom Noah, Sander May, Sebastian Sleebos, Artique Sounds, NFunk Supreme, Richard Vlasveld
Waar? LVC (Leiden)
Wanneer? Zaterdag 26 maart 2011
Hoeveel? 7,50,- (presale @ www.lvc.nl)
www.lvc.nl
lvcleiden.hyves.nl
Jazeker, het is tijd voor het derde feest in de Closing reeks, namelijk Closing Winter! Ook deze editie vallen er weer fantastische prijzen te winnen!!

Regel bijvoorbeeld de enige echte dj Size nu het nog kan. De jongen staat namelijk op het punt een lange termijn verbintenis aan te gaan! Of win een pas gevonden iPad door Sleebos, een reis naar Val Thorens met Koen Lebens en leer daar persoonlijk van Koen hoe je het beste op je bek kunt gaan. Een bijspijker cursus gitaar spelen met Sander May onder het genot van kaasstengels in vlammensaus of een wedstrijd comazuipen met Tom Noah. Een workshop radioshows afzeggen van N Funk Supreme behoort ook tot de mogelijkheden net als een cursus paaldansen van de nieuwkomer op dit feest Richard Vlasveld. Of wat dacht je van een lesje onder invloed op een mountainbike rijden geheel verzorgd door Menasse Workala aka Artique Sounds.

Naast deze fantastische prijzen zijn er uiteraard ook gastenlijstplekken voor dit mooie feest te winnen. Hoe? Door dit feest te “attenden” op Partyflock of Facebook (http://www.facebook.com/event.php?eid=198997756792378). De organisatie kiest dan vier gelukkigen uit de lijst die geheel gratis naar Closing Winter mogen komen!

Tot Closing!
Wat is de verwachting, vanavond een beetje vol?! Aangezien er niet zoveel flockers heengaan...­
dag lvc-gangers,
mijn tas was gisteren gejat in het LVC (blauwe oude rugtas met leren bandjes)
nu is deze op de trap gesmeten en daar lag een deel van de inhoud,
een deel heb ik dus terug, behalve mijn harde schijf (zwart), als er iemand is die iets heeft gezien gevonden of iemand zien kloten met een portomonnee, harde schijf, pasjes of die tas zelf, dan hoor ik het heel graag ..
bedankt
( daan.mol@live.nl / 0648323843 )