Partyflock
 
O.W.A.P.
19 januari 2011
georganiseerd door Site Site,

Gashouder (binnen) op de kaart Site
Klönneplein 1
Amsterdam
NederlandNederland

Tickets & prijs O.W.A.P.

Voorverkoop:€ 40,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig.

Stemresultaat: zeer goed

geweldig1024%
zeer goed1844%
goed512%
ok410%
voldoende12%
onvoldoende12%
slecht25%
zeer slecht0
waardeloos0

9 waarderingen

boom boom
Security was waardeloos. Chagrijnig en veel te streng. Het is geen gabberfeest waar het uit de hand kan lopen. Dimitri was de held!
Annavanv
Heerlijk feestje! Solid session :)
eyavi
waardeloos
Fabian
Heerlijk feest. Props voor Cajmere en Dimitri :D
Trojan_1969
Cajmere man van de avond, geweldige set. De rest was wel aardig met wat leuke momenten, Sfeer was ok.
AceV
Wat een top editie!! Cajmere!!!! En ook een vette (licht)show welke overigens in geen verhouding staat met de vorige 2 editie waar amper een laser te bekennen was
Matthijs
Was weer erg gezellig en een leuk sfeertje :)
goed feest, Dimitri vond ik er zwaar draaien. Zwaar minpunt was de security
ML71
Wat was het weer een feestje zeg, alleen graeme park viel me wat tegen... verder: op en top, leuke mensen, leuke sfeer en fantastische muziek :bounce:

Line-up O.W.A.P.

vr 22:00 - 00:15:  house
za 00:15 - 01:45:  house, disco
za 01:45 - 03:45:  Verenigde Staten house, techno
za 03:45 - 05:15:  house, techno
za 05:15 - 07:00: 

Nieuws

Zet je schrap
7 maart 2011
Nog een kleine 2 maanden en O.W.A.P. kan los. Bemachtig snel zo'n felbegeerd kaartje voor het (gegarandeerd) is uitverkocht. Eindeloos raven alsof er geen morgen is. 1
Amai. De line-up voor het O.W.A.P. Feest is er eentje waar je vol ongeloof je vingers bij staat af te likken. Op deze beste goede vrijdag ooit staat er een rijtje artiesten opgewonden te trappelen om achter elkaar door het podium te nemen. Stevig te nemen. De Gashouder in Amsterdam gaat op vrijdag 22 april open voor een flinke handvol hitsige housegrootmeesters die de liefde zullen bedrijven met smileys, stroboscopen, rookmachines en natuurlijk een uitzinnig publiek.

Bezoekers

uitgebreid · beknopt
De dansvloer verzamelt al haar krachten, de poorten zetten zich schrap en het dak volgt momenteel een serieuze cursus ‘er af vliegen’. Nog een paar dagen nagelbijten, smileys tekenen en de nodige rek-en-strek oefeningen en het is zover. En als je toch bezig bent, haal je gehele garderobe maar weer overhoop op zoek naar de juiste ‘pijnaanjeogen’ kleuren voor de perfecte O.W.A.P. outfit.

Als je nog niet bezig bent jezelf om te toveren in een wandelende regenboog: De volgende O.W.A.P. in de Gashouder is pas over een jaar. Dus nog een paar dagen bedenktijd of een jaar spijt om de gloriedagen van House & Acid te herleven. Pis vooral niet naast de spreekwoordelijke acidpot…voor de ‘bijnanaastdepotpissers’ is er nog wel deurverkoop, maar kost wel 5 euro extra.
→ lees meer