Partyflock
 

Thunderdome 2010

foto's Facebook
album,2062 · zeer goed · ical
Thunderdome 2010
11 september 2010
georganiseerd door Site Site

Jaarbeurs (binnen) op de kaart Site
Jaarbeursplein 6
Utrecht
NederlandNederland

Tickets & prijs Thunderdome 2010

Voorverkoop:€ 45,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Meetings
Er waren 14 meetings, de drukste drie om 01:00 met 47 bezoekers, om 20:00 met 37 bezoekers en om 13:00 met 26 bezoekers.
Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig.
Verslagen
Door anoniem (2505), !!!Geoffrey !!! Jayson (1751), [N.G.F.] R. (1811), SJ-O (1693), Plukje van de Petteflet (2252), mr turner (1086), Bon Vivant (630), Lancher > Minion a.k.a. Project Chryzis (1217), Mandy87 (630).
Stemresultaat: zeer goed
geweldig71323%
zeer goed110636%
goed72324%
ok2077%
voldoende983%
onvoldoende863%
slecht391%
zeer slecht211%
waardeloos421%

675 waarderingen tonen

500 willekeurige waarderingen

!!!!!!uwe-vaagheid!!!!!!
was weer een heerlijk feestje helemaal uit me naat gegaan helemaal naar de kloten mop mop gas er op
!!!FER
echt super gezellig en prima vermaakt met de mensen waar ik mee was! Alleen wat een kut afsluiter! Volgende keer gewoon weer PartyRaiser neetzette!!!!!
!!_­[NL]Ha­rdcore wOus.­
Met mijn Rendeiergewei:D Goeie sfeer veel gelachen! alleen jammer van mij voet! want ben er zwaar door heen gegaan! doet nog steeds zeer... pffff verder was het kut met die terug reis maargoed. net thuis 13.03
!!Leonie!!
Eerst moeten werken bij de entree, helaas wat langer dan normaal, 3.30u binnen :nocheer: Sfeer was goed (Y) Saaie zaal idd.. En het blijft toch herrie he... o:)
!!VICTORIOUS!!
Het feestje begon voor mij wel lekker, maar later kreeg ik door dat het toch wel een hele slechte editie van Thunderdome was. Nog erger dan vorig jaar en dat was al verschrikkelijk! Dan ook nog een partij drugs binnen krijgen en jezelf niet meer in de hand kunnen houden :S Ben blij dat het er weer op zit! Wat een straf...Doe eens een Thunderdome Early Edition inplaats van dit circus!
# [A] #
super naar mn zin gehad! :D was mn eerste thunderdome! :bounce:
#­P@­rty G@­ngster
Had er meer van VERW8 , bijv: een Early zaal:s Maar ondanks , Veel bekenden gezien ,goede sfeer .. En Lekkr uit me plaat gegaan :bounce:
'Mukkes
Prima vermaakt,, aankleding kon wel beter, maar al met al een dikke prima
deze TD was het waard om 3 uur heen en 3,5 uur terug te rijden!! fok wat een feest :D:D
(8)
Alles is in 1 groot kut hok gezet! Ik kom naar Thunderdome voor de early en de industrial.. :S wat een KUT feest! Breaking barriers??? Breaking mijn loyaliteit voor thunderdome!
(A)fra
Top feestje... alleen beetje jammer van het einde!
(F)Robss(F)
Ik vond dit echt niet op thunderdome lijken zoals ik t gewend ben.... Zei meteen bij binnenkomst al dat het volgens mij low-budget was... Wel vermaakt, maar zeker niet mn beste feestje! En wanneer houden ze s op met ons zo ver laten lopen door die kutsneeuw?!?!?!?!
(K)Dieuwy(K)
Super leuk feestje gehad samen met me lieve vriendinnetje (lief)Ik had wat meer verwacht van Promo... Opposites geen fuck aan, en ik wil hokjes!!
feestje was wel oke :cheer: vooral omdat me vriendje me ten huwelijk vroeg :cheer:
(L)*.­ Schievinkje !
MEGA !! I LOVE IT (L)
(NL)early-thunderdome-gabber­(NL):x­tc:
was weer en super feest top vermaakt
**­ B r i t t :mixje:
Ik ben beter gewend van Thunderdome MAAR een goed Feestje maak je zelf! :bounce: Het was een Super avond met een Super sfeer!:D
Jezus wat een feest:D Onwijs goed vermaakt....
**ja©ko**
SUPER VET TOT 1:00 overgang van de zaal was dik (Y) alleen muziek werd minder ;:P wel goed vermaakt(Y)
*Backfire*
Ik heb prima genoten! leuk gedaan met die doeken... Op naar volgend jaar!
*­FemmyL­icious­*­
1 ding weet ik iig nu zeker... IK HOUD NIET VAN MAINSTREAM... stond heel de avond te wachten op early liedjes. In zaal 4 daarentegen: Secuence & Ominous :respect: :respect: :respect: Heb me verder zonder de muziek goed kunnen vermaken (6)
*­HARDCORE-GRUNN*­
heb me prima vermaakt.
*Jolanda*R*
apart feestje, zeker wel anders als de TD die we gewend zijn maarja dat zei de titel van het feestje al, goede sfeer, miste inderdaad alleen wel de early een beetje.
*Joost*
dikke shit ouwe
Had echt véél meer verwacht :/ Ok paar sets in de Breaks en Industrial waren lekker. Vanaf 1uur tjaaa Negative A (L) en Ophidian. Wel suuuuper gezellig gehad! (Y)
MOC & Miss Twilight + Nosferatu (Enzyme X) :respect: trots op me matties!!!
Was ook dit jaar weer erg gezellig :D.. Leuke opzet, beginnen met 4 zalen en als verrassing om 01.00 uur er 1 zaal van te maken, orgineel (Y).. Jammer van de terugreis, k*tsneeuw!..
Vet idee 1 grote zaal, maar vond een aantal setjes erg tegenvallen..Promo was zwaar gaar. Rock en hardcore vind ik echt niet vet, dus MOC was ook niet bijzonder. Verder top feestje (Y)
SUPER VET FEEST DUCHTIGE HARDCORE
*­TeRroR­BiTcH*­89
zeker een geslaagd feest gehad ........helemaal na zo'n dramatische nightmare........Setje van Radium :kwijl: Negative A en Predator (Y) aangezien ik early echt niets vind was het voor mij de hele avond (Y) maar had niet het idee dat ik op thunderdome was..........na 1 uur klonk het meer als project
--Vaal--
WTF hoe kan dit boutfeest nou: Zeer goed, opleveren. Drama!! 1e X maar nooit weer!!!
-Timmy-
misschien niet een TD zoals hij hoort te zijn, maar ik heb me goed vermaakt :D
-Wes- :cammy:
Bevestiging dat ik klaar ben met ThunderDome feesten :) Of het word 1 en al Darkcore Industrial of juist alleen maar ruige Early maar dit soort crap.... Nee dankje. Podium was wel super gedaan, geluid ook prima. Super weekend gehad met me meissie en vrienden !!
.. Milou
Fijn feestje ! :D
...­:::Forever Young:::...­
Goed vermaakt :D maar dit kun je echt geen thunderdome meer noemen! Echt jammer. Hoop dat ze t volgend jaar weer s als van ouds proberen!
...Nina...
Je kan zeggen wat je wilt, het was een vet feest omdat de sfeer er wel dik in zat... maar ik verwachte echt veeeeeeeeeeeeeeeeeel meer early ipv al die mainstream..
010Anne :bounce:
Thunderdome is toch early?? waaaar was de early????:S op thunderdome hooort gewoon een aparte early zaaal, en niet 1 zaal mainstream... thunderdome ken beter, erg jammer:(
19Martin88
Prima vermaakt!! Kan me voorstellen dat het voor sommigen tegenviel, maar dit lag precies in mijn straatje van smaak!! :D
81Pope
Dat er "iets" anders stond te gebeuren was me wel duidelijk maar dit .... pfff een tegenvaller hoor, heb opzich wel een goed feest gehad maar deze editie was zeker NIET td-waardig
: P*­I*­E*­P*­K*­E*­
Stikgezellig!! :bier: en Negative A & Promo echt top :respect: Verders als je echt breaking barriers wil doen dan a.u.b. niet Outside Agency, Trasher, Traffik & Radium al voor dat het 1 zaal werd :S
:::[NL­]H4rdc­ore![NL]:::
Goed vermaakt, heerlijk feest goed geluid goede sets Enzyme X, Radium Masters of Ceremony _o_
::Arjan
goed vermaaakt, beetje jammer van de afsluiting en maar 1 zaal. Beter draaide radium de afsluiting!!!!
:bounce: BasssKick :bounce:
Tot 1 uur was t top, daarna ging t snel bergafwaarts voor mij, wel ontzettend gelachen, maar wederom een soort van payback time zou de heren van id&t zeker niet misstaan
:bounc­e:Don:­xtc:
Al dat kut gezeik om die early fuck dat!!!! ut was fucking vet!!
zo wat een knal feesieeeee:P heb super vermaakt hoppaaaaa:D
:bounc­e:hcwo­us
Wat een gruwelijk feest:D geluid was super :D MOC, Negative A, Radium :respect: Bedank ID&T :bounce: See You Next Year:D
:bounc­e:JANN­UH
dik vermaakt! ondanks omstandigheden, mooi volk, mooi sfeerke.. geluid dik! muziek kon beter:respect:
:bounc­e:terr­eur in je eur:bounce:
echt een geweldig feest heb me perfect vermaakt echt lekkere klappers gehoord
Was super vet heb me echt vermaakt volgend jaar miss weer:P
:devil­:Chell­y
Jammer dat het zo vroeg 1 zaal werd! Ik vond niemand echt goed draaien eigenlijk.. Beetje jammer.. Had graag wat meer early gehoord! Of classics.. Maar buiten dat heb ik me prima vermaakt hoor.. Ik vond het een 'goed' waard.
:lol:[­S]aNdE­rMaN[H­C]:lol­:
Zeer Goed Feest, Gruwelijke opening :D Kasparov Negative MOC en Outblast vs Evil Activities:D(Y) Echt een top feest. alleen een beeetje jammer van de afsluiting eigenlijk.
Oude generatie wordt met dit feest aan de kant gezet!!! Dit was geen Thunderdome. Geluid was slecht, de aankleding was ook tot het minimale terug gebracht!! Jammer als dit de toekomst van Thunderdome is want voor mij hoeft het dan niet meer!! Ook de cd is verre van de Hardcore waar velen met mij graag naar luisteren...
:vaag: M de B :devil: !
`t was weer erg gezellig maar daar heb je ook het meeste mee gezegt! Meerdere zalen was beter geweest en maar een paar echte dikke platen gehoord :/!?
:vaag:­FOOL:v­aag:
Super vermaakt op Thunderdome :-D
=)Melis=)
Veeeeeel beter dan vorig jaar ! (Y)
[ NeLiZ ]
Gekkennnhuuuusss!!!! :bounce: Wat heb ik lopen stuiteren zeg... de bass knalt me nog door het kupke heen! TOP FEESJE GEHAD!!!!
[020]T­UIG™[0­20]
VRESELIJK!! wat een aanfluiting!! zonde van mijn geld en tijd! het geluid was ver beneden pijl... en heb mijn buik vol van alle mongolen die naar deze feesten toe gaan!! ik word te oud voor deze shit!! voor mij nooit meer thunderdome!!
[B&D]Bartjee
Radium en O&S (Y) daarna (N)
[B.­D.­G] fluff ™
tot 1 uur was het zeker leip! maar daarna 1 grote zaal is niet mijn ding dus echt een SCHIJT editie! maar heb me vermaakt met me gappies (L) en rondvliegende tanden :lol:
[B]eat­sbombe­r
Prima vermaakt, heerlijk nachtje gehad! Leuke sfeer en niet te druk.
[B]rya­n[HC][­070]
(H) thunderdome was kk hard knallen .... vond het thema wel gapppig maah punt is duidelijk ....bring back the old thunderdome ..... wil kunne afwissele van stijl :rot: verder (Y)
Heb het gezellig gehad met de leuke mensen om me heen en veel bekende gezien (Y) Er werden een aantal goede setjes gedraaid, maar daar is dan ook alles mee gezegd!! Ik vond het geen succes dat het om 1u al 1 zaal werd :no: Het is dat onze kaartjes gratis waren en ik er verder maar het beste van gemaakt heb met de personen om me heen... Doe maar weer gewoon TD in de HMH!!!
Alles was super, alleen de aankleding was niet Thunderdome waardig!
[EGB] ADHD TERREUR
vond het feest maar kut:\ maar heb het wel gezellig gehad
[F.­C.­M.­R.­] Stevie
heerlijk vermaakt :P
Heb me top vermaakt! Radium werelds! Met MoC leek het net of ik op een metal feestje was:S voor de rest top!
[FCT] Vincent [HC]
super vet feest en die actie om 1 uur was echt bruut:D alleen jammer van die kut afsluiting
[G.­t.­A]Tjappie :bounce: :cheer:
heb me prima vermaakt.. viel me niks tegen..
[N.­G.­F.­] 2 Style
Top feestje(Y)
[N.­G.­F.­] :XTC:redo44 :lijn:
was een leuk feest maar die kut dubstep en zo vind ik maar nix gewoon liever early verder wel vermaakt
[N.­P.­G.­] Sjassie
Viel tegen, na 1 uur helemaal! had wat beters verwacht! Verder wel top vermaakt met iedereen!:D
was super op naar volgend jaar
[NL] Ravemaster
Counterfeit en Negative A toch echt wel de helden van de avond. rest ging wel. voor de rest prima vermaakt
[NL]-Hardcore-[NL]
+1 voor LYCAN AKA: wat een ramp zeg..
[NL]Druifje
Pfff wat een avond! Een van me beste feestjes tot nu toe.
[NL]Haas
ZOver ik me et nog kan herrinere: Lekker sfeer, super gezellig volk, aleen met die 4 zalen hebben ze zwaar gefaalt want dans tond je in een zaal waar et even een rustig stukje was en hoorde je de bas van de zaal ernaast erdoorheen dreunen dat was wel jammer, treinreis goedgegaan gewoon binnen 2 uurtjes thuis, vanaf 1 uur was et knallen ma ze hadden radium eigenlijk wel als afsluiter mogen neerzetten vond ik
Super geslaagde avOnd gehad met AnjaDopeyTim en de rest (L) voo Herhaaling vatbaar !!
[NL]» † BRÁBÁNTS KÚTWÍJF † «[NL]
Viel een bietje tege, maar heb me toch zeker goed vermaakt! (y)
[RBA]
Lekker feestje! Radium heerlijk uurtje gedraaid (Y) voor de rest erg goed naar mijn zin gehad!
[SAG]s­jaak[N­L]
1ste keer thunderdome veel meer van verwacht vond het een beetje M.O.H in het klein :') maar verder SUPER goed geamuzeerd :D
[UGZ] [N]ico[L]e
voor 1 uur was t vet,om 1 uur was het ook even vet toen het 1 zaal werd,daarna ERG JAMMER!!! het scheelt dat het leuk was met de mensen met wie ik was.
[UGZ] Bob
Ominous & Sequence, Radium :respect:, verder KUT
[WZK] :[ Ig Gooi Dig In De Naat :[ [WZK]
DE OPPOSITES WAT THUIS BLEVEN TOPPIE !!!! Vet feesje maar de muziek was niet altijd je van het, vond et niet echt een Thunderdome, wel goed geamuseerd over et algemeen :), KUT afsluiter!
^Marissaa
Niet mijn ding =( , Kan wel betere feesten verzinnen ,
_tm
Overleven. Mobius stond aardig te beuken bij binnenkomst! Sequence & Ominous een waardig Thunderdome debuut B)
Abaddon
beter dan nightmare 8)
Muziek was niet al te best, aankleding was echt super cheap. Thunderdome kan ik me veel beter herrineren. Maar heb me zeker goed vermaakt:) Goede sfeer!
Was top maar vanaf 4 uur werd het wel ff wat minder
Alano Tekashi
God tering wat was dat dik. Niet zeuren, gewoon rammen!!! NEGATIVE A was de shit, predator cool, promo was vet. En bovenal een top sfeer! Zeer gezellig gehad! :-D
amandel123
betwijfel of het dit jaar het geld waarde was met dat 1 zaal. maar negative a draaide echt super bruut (L)
goe rauw feeske, alleen jammer van maar 1 zaal
Heerlijk(H) vooral vanaf 1 uur! :bounce: lekker sfeertje.. :bier:
Arbi (Gabber Syndrome)
We waren gelukkig met grote groep, enigste setje waar ik echt van genote heb was S&O.:) Verder wel lekker los gegaan maar dat was omdat t gezellig was en ik het anders zonde vind vh feestje:P Leuk concept opzich maar ze hadden indd alle stijlen aan bod moeten laten komen in de grote zaal.
Geweldig naar m'n zin gehad! Goed geluid en de sfeer zat er goed in! :D
Wat een geluid hadden ze hier zeg! Geniaal! :yes:
Aso23
Heb me prima vermaakt, maar thema had wel beter uitgewerkt kunnen worden. Beter alle dj's die voor 1en draaiden tot het laatst bewaren.. ;). En MOC?! WTF man, konden die niet beter wegblijven?! Radium :respect: ondanks dat ik daar maar 15 min van gehoord heb.
Asz
geluid was goed, en dat van die één zaal was een leuk concept, als ze tenminste ook opbouwend en goed draaide, maar dat viel tegen!!! radium ook nog gemist :( geen thunderdome meer voor mij...
foekswild!
aur_AW
wow super vet :D echt wel! werd echt lekker hard gedraaid :bounce: alleen EA & outblast, beetje jammer :no: super goed vermaakt :respect:
awesomeness
Ik heb me uitstekent vermaakt! Vooral door de gezelligheid.. Muziek was ook wel leuk alleen dat doek laten zakken hadden ze beter rond 05:00uur kunnen doen. En die italiaanse koeiebellringen idioten zouden ze niet eens meer moeten toelaten. :D
Babette:rot:
Super (Y) Nergens hoeven wachten, niet te druk, leuk sfeertje, gezellig gezelschap. Top nacht :D
Babje1987
al wat feestjes gehad, 1e keer thunderdome, lekker dicht bij huis ik vond het Machtig prachtig! (L) :cheer: :D
Bart:')
Breaking Barriers :') Wat een slap aftreksel van Thunderdome. Het is de naam niet eens waardig.
BartCore
Was een vet feestje. De zaal indeling was vet alleen na 1 uur heb ik helemaal geen terror, speedcore, early rave of breakcore gehoord.
Bas [Red Faction]
Boundaries were broken, barriers were smashed... Ik vond het vet, leuk om me beste maatjes op te zien treden op TD en buiten dat gewoon een dik feest!
basfazz aka dj raging maniac
ja ja dat was mijn 1e TD dan! en wat een supere feest gehad!! volgend jaar gwwn weer aanwezig!!!!
Geweldig vet feestje gehad. dit was mijn beste thunderdome tot nu toe:D!!
BASJE!!!
Tsja...
basjuh1607
wat een heerlijk feest ( best binnenfeest !), Moc na 2 keer nu wel gezien, Radium & promo helden van de avond !
Weer een geslaagde editie van Thunderdome! Vond het van 4 area's naar 1 area wel wat hebben. Geluid was niet overal in de zaal optimaal, maar de setjes hebben veel goed gemaakt! :D
Beb
van de 6 keer dat ik ben geweest was dit echt focking belachelijk SLECHT!!
BeeKing
heel vet gedaan, ik snapte er in het begin geen hol van ! maar alle 4 de zalen waren dus in 1 zaal! Geluid was goed en sfeer was perfect!
BellaH­olland­a
hebt nar me zin gehaddd
Ben Lik
Counterfeit (Y), Sequence & Ominous (Y).
BENSCHOPSE GABBER
THUNDERDOOMMEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:respect: :respect:
Beukenoot!
Prima vermaakt;)
Biervliet :beer:
Op en top Vermaakt(L)
Bjorn-->>Batsie
Wat heb ik een heerlijke nacht gehad! (L):bounce: Prima editie van Thunderdome(Y) Al dat vage gedoe vooraf, heeft uiteindelijk erg positief uitgepakt! (Y) Wat was dat gaaf om 1:00 uur, toen 4 zalen 1 zaal werd! :respect:
Blackeye(0_­o)
Ondanks dat men maatje op is gepakt.!! en er dus niet bij kon zijn.!! Toch nog wel redelijk vermaakt.!(Y) Mooi feestje.!! lekkr geluid..:xtc en goed Koekske
Boeykenz
Was relex toch! Promo... hero! Ophidian, Enzyme X en Negative A, Zeer lekker!! En ooohja, predator, facking vette set! helemaal nix mis mee. jammer dat the Opposites er niet waren.
Bokko
MOC lachtertje van de avond,
BoneGeert :bier:
gruwelijk feest! enzyme x(Y) negative a (Y) maar held van de avond toch wel promo! vette shit, the king is back _o_
BOOSDOENER :bier:
promo en negative a waren de mannen van de avond!!!! wat waren foutblast, ea en moc SLECHT HE!!!!!! voor de rest top vermaakt!!
Boot.
Goed vermaakt, Radium was geniaal, jammer dat ik Sequence en Ominous gemist heb:( Van slechte sfeer heb ik niets gemerkt:)
Bor:harry-u:
bagger.
Bosdui­veltje­²³
Breaking barriers... Vooral veel BREAKS gehoord ja... Slaapverwekkende simpele mainstream kut zooi! Beter dat Thunderdome weer in handen komt van mensen die weten wat het echte THUNDERDOME GEVOEL IS!
bowiemaster
Tot 1 uur zeker genoten vanaf dat moment maar sporadisch genoten met als dieptepunt Evil Activities bij MOC maar gegaan wat een drama ! Hoogtepunt Neagative A Meagashira :respect: word volgend jaar echt een twijfel !
Bri:hyper:
Gelukkig was ik gratis...
Bruintje
aardig feestje alleen de muziek was mij een beetje teveel industrial en de afsluiter ging nergens over opdhimon bedankt daarvoor:S
Bubje
Thunderdome loopt zwaar terug. 30.000 uitverkochte TD 3 jaar terug en nu hooguit 8000 :| Maar neemt niet weg dat ik me zeer goed vermaakt heb. (H)
Butolin
Heerlijk geknald! Negative A:respect:
CDA Chronic Drug Abuser
Vanaf 1 uur ging het helemaal nergens meer over :nocheer:
Wat een feestje!! :respect: Bij binnenkomst dacht ik even..shit! 4 zalen gescheiden door een gordijn :S zullen wel weinig kaarten verkocht zijn,,maar toen gingen de gordijnen open! gewoon een zaal, een groep, een dj en stampen met zijn allen! Super gaaf idee! Voor de rest..barren (Y), WC's (Y) overal kon je prima doorlopen en werd je prima geholpen. Heb het super naar mijn zin gehad! Lieve vriendjes en vriendinnetjes...Dank jullie wel! :lief:
cinderella :D
Jammer, had er zoveel meer van verwacht. Na 2 uur alleen nog naar mijn zin gehad door leuk gezelschap.. Ben nog nooit zo vroeg naar huis gegaan!
Corenalyzer
top feest. toen ik binnen kwam gingen de gordijnen gelijk al open :P heerlijk lopen dwalen in 1 grote zaal onder het genot van top muziek :D negative A :respect:
Corne Totale Gekte
zo was super vet feestje heb me super vermaakt max naar de klote van de drank lekkah hoor
cosper
Qua muziek 1 van de mindere edities. Volgens mij kon dit feest ook in de HMH gegeven worden, het was allemaal een beetje klein en voelde niet als TD. Waar was de industrial sound? Heb bijna alleen maar mainstream gehoord, leek wel MOH... net zo jong. Negative A had t fijnste setje van de avond. Als t volgend jaar in deze stijl doorgaat, was dit waarschijnlijk mijn laatste keer. Was wel gezellig!
D-Fact | 50 %Noise­making Criminals | TN
Vond het zeker een geslaagde editie! van de 4 thunderdome's die ik gedaan heb vond ik deze zeker de beste! Helden van de avond: Meagashira, Counterfeit, Negative A, Promo, Ophidian!!
Da Hardbeatz FM
Terminal & Vavaculo :respect:
Da Killah
had nooit en dan ook nooit kunnen bedenken dat het nog slechter zou zijn dan vorig jaar, maar jullie hebben jezelf weer overtroffen, chapeau. Wel slim trouwens, iedereen liep vorig jaar te zeiken dat dse indutrial te klein was, nou dan doen we er toch helemaal geen een :P
Vond het zeker een vet feest. Geluid was prima. Alleen waarom Radium al om 11 uur. Verder was Negative A een baas. S & O ook cool!!!
daaaaa­aaniel­le
teveel verwacht dus viel beetje tegen, maar goed vermaakt dus dat maakt het dan weer goed:D
Daf'
Ik vond het kei gaaf! :D
Damien­:bier:­AFCA:r­espect­:
wel vermaakt! alleen zo jammer dat we bijna geen early hebben gehoort :o:( Thunderdome moet zeker net als vroeger worden ouwe stijl blijft gewoon botergeil (L)
Dani_­Hardcore (L)
voor die 50 euro had ik wel veel meer aankleding/effecten etc verwacht en meer early!!!
DaNynX
goed vermaakt! Alleen doordat er later maar 1 zaal was, werd het rondlopen een stuk saaier..
Dave aka Hardnetic
Best vermaakt. en goede sfeer..nergens lange wachtrijen enzo...alleen geen feest dat me nog lang zal bijblijven..
david079
was gewoon vet beuken!!!
De Consument
gaaf
DE Daan
Goed vermaakt :bounce: maar miste wel een beetje de thunderdome feeling..
De knip
Wat een feest potverdomme, genoten meej volle teugen(L)
de rondje­sloper
geen thunderdome meer voor mij :(
Death By Design
heb beterere edities mee gemaakt was zeker nog goed te doen:D
DeLeeuwIsLos
t was leuk heb me wel vermaakt
Diedel
Wat een heerlijk geluid jongens!!! Thunderdome.. Heerlijk!!(L)
Dijckione
Radium heerlijk binnenkomst uurtje! Op en top vermaakt,
Dikke doppe niet te stoppen (L)
feest was goed, ma beter early zaal erbij..mss thunderdome classics zaal wat?
DJ Mastique
Was weer een geslaagde avond weer, heb veel goeie setjes weer te horen gekregen!!!
Dj Mobius
[v]Dikke kut met haaaaaaaarrrrr!!![/v]
Dj Paradox
live vanuit de jaarbeurs.... Dit is eindelijk weer een super feest sinds tijden!! Echt een heerlijke sfeer..
dj tools
zeer goed feest.van die 4 zalen 1 zaal maken had wel wat.geluid was zekers geweldig wisselde af en toe wel een beetje.de opposites en drum en base mogen de volgende keer thuis blijven want dat was echt niks
erg vet!
DJT DOLDERMAN (H4L)
het was een gaaf feest onwijs leuke sfeer alleen de muziek was zo veel minder als Thunderdome19-12- 2009
Domi
Concept van breaking barriers was echt vet! ik miste wel een early zaal, ophidian vond ik een beetje tegenvallen en masters of ceremony was op zich wel goed, alleen had gitaargeweld niet gehoeven! Verder helemaal perfect vermaakt!
Donderbaby
Whaha alle stumpers met hun handjes in de lucht, er is toch gotverdomme niks underground meer aan zo. Waar is de hardheid en de snelheid gebleven??Vergeet ook even niet waar THUNDERDOME door is groot geworden!! Waar veel mensen voor komen, de early! Dand enken ze een mooi feessie meegemaakt te hebben haha jullie hebben zelfs dit vroeger glorieuze feest weten uit te melken stelletje kneuzen
DOOD-LOOD
superfeest, helaas niet door de barriere brekende muziek want heb weer netzoveel mainstream als anders gehoord:\ het concept vond ik darentegen wel knoert vet ze hadden de line-up van vóór 1 en van ná 1 om moeten draaien, dan was perfect geweest.:)
dr macabre
te veel mainstream pffffff maar we zijn er gekomen na een spin op de snelweg haha
Dreammatch
Tof feesie :D prima vermaakt volgend jaar wel weer aanwezig:D
Was echt bruut.. ben nog nooit eerder naar thunderdome geweest dus kan voor de rest nie oordelen maar muziek was goed en de sfeer ook .. niks te klagen dus :D
Dycore aka erwin
DOOR DIE KUT SNEEUW NIET KUNNEN GAAN:@
Edisfred
1 van de minste/minst Thunderdome ooit.....:(Veel te laat binnen (na 1.00uur), 1 grote zaal ZONDE!! Veels teveel pauze's/ van die stille momenten tussen de nr's :S Laat die nummers gewoon achter elkaar doorbeuken:P Volgend jaar gewoon weer 3 zalen hoor, Kom op nou !!!!!!!! ;)
Was een super feest... heerlijk genoten.
Lekker feestje! Heb me prima vermaakt! Predator, Enzyme X (y)
F. South
Supervet feestje, heerlijk gedraaid!! :respect:
Faniac
Opzich heel vet gehad, keizer Radium zette zonder enige twijfel de beste set neer. doorrammen! :kwijl: na 1 uur werd het één grote zaal en naar mijn inziens sloten de setjes niet goed op mekaar aan. de snelheid en stijlen verschilden gewoon teveel van mekaar om in één zaal te proppen. evengoed wel grandioos vermaakt (l) (l)
Fedde le Gabber
Super vermaakt. Sfeer was erg goed. Idee achter de gordijnen was leuk, uitvoering iets minder, maar dat mocht de pret niet drukken :)
Fonzi - 50% of The Noisemaking Criminals
Nog nooit zo een feest weten beginnen, lekker rauw en hard thx Counterfeit ! Meagashira en Obscurity. Verder geluid was ok en de setjes ook. Goei editie! Maar de timetable mocht voor mij toch andersom !
Ik heb tranen gelachen Onnozel gedaan En tenslotte tevreden Het licht uit gedaan
Forza Olanda
Wel gezellig gehad, maar geef mij tog maar Thunderdome in de HMH
Super feest! en eindelijk overal wc papier!! :D
Frenchcore-Ginger
heb me vermaakt met het rondlopen samen met me gappies voorderest vond ik het gewoon SLECHT !!! pluspuntje voor radium alleeen :)
Frikandel from hell :banana:
wat een teringzooi, waar gaat het nog over? en dan neophyte nog roepen dat we open minded moeten zijn, tis thunderdome breaking barriers. bullshit, geef ons gewoon thunderdome zoals het hoort. dit sloeg nergens op!!!
G-mouse
het idee was leuk, maar de uitvoering erg slecht!! voo 1 uur lekkere setjes gehoord dan gaat ineens dat gordijn omhoog krijg je Outblast :( maar verder gezellig feestje gehad met veel bekenden :D
leuk feest:jaja: zeker prima vermaakt:woop: op naar de volgende editie:D
G.­I.­T.­ Reemster:9
Leuk geprobeert. Maar volgend jaar gewoon weer hokjes A.U.B.!!!
Gabber_­Jeffrey
wat een heerlijk feesje:D
Gabbur­rWijff­ie
R.I.P Thunderdome ..... :sadrose: Kvond het wel gezellig met me maatjes hoor :D(Y)
GEHAKT
Pluspunt: de verrassing om 1u! Minpunt: geen early. Ze hebben mij wel weer overtuigd om een kaartje te kopen voor volgend jaar, want ik zag 't somber in voor TD! ID&T: doe volgend jaar weer normaal, alleen doe daar je best op! En hang die kooien weer eens in de lucht! En zooo blij dat ik alsnog met de auto ben gegaan, remember 2009? :P
best vet voor de eerste keer..maar had er meer van verwacht
Gewoon Lianne
Weer een superfeest! helemaal om 1 uur What the fuck :D gekkehuis was et
Op zich een heel geslaagd feest alleen hebben ze het weer voor elkaar gekregen om het laatste uurtje te verneuken! Laat voortaan lekker iemand anders afsluiten met het betere beukwerk. Want hij zelfs de goeie nummers dusdanig te verkrachten dat het eigenlijk gelijk gedaan was! :s
gietahh
I LOVE IT
glanta
vet! Masters of Ceremony :respect: ik zeg: volgend jaar peerke dv8 heel de avnd mc-en ipv justice!
Goffe-Gekkehus
Leuke opzet, was ook gezellig. Mare, Breaking Barriers...... geef mij toch maar de "hokjes", veel te weinig early naar mijn idee
masters of ceremony haalden alles uit de kast, op het eind waren van hun set waren ze zwaar pissed omdat het publiek alleen maar als zombies naar het podium keken, ze werden zwaar pissed en al deze doorgedrugsde figuren hadden het niet eens door, na die set vraagt de mc of je wakker bent, hoor je een beetje zombie gejoel, jesuz als je geen zin meer hebt of je drugs pakt niet uit zoals het hoort, kap er dan mee en ga naar huis
Dit is niet mijn stijl, maar heb me wel goed vermaakt (lees: dr*gs gebruikt).
Goochem
Gezellige avond mannen, top dat Sander ook nog ff was!
geweldig feestje niks te klagen gehad:)
Grandpa B.
Wat een vet feest, gestuiterd van het begin tot het einde, echt super vermaakt :bounce:
Groene­WaasSo­undsys­tem
radium:respect: valt wel vies tegen als jje binnen komt met frenchcore daarna S&O en dan mainstream van de bovenste plank met ea en outblast.. ik kwam er daarna ook niet lekker meer in. verder zeer goed vermaakt met de rest;)
gwn-ann
dit was mn 5e thunderdome en echt mn beste! WOW wat een feest! PROMO:respect:
GWS:SerF0492
zoo.. Mijn eerste TD, en t was echt zwaar gezellig! Mijn helden: Masters of ceremony, ophidian :respect: maar ik miste tog een early zaal..
haantjem
kooi was geweldig. Dit was mijn beste thunderdome denk ik:)
Hadseflats
:respect: Gomes, Terminal&Vavaculo, Radium, Sequence&Ominous, Promo, Negative A en Enzyme X :respect: ook voor het een keer iets anders proberen, vormgeving daarvan had alleen iets beter gekund!
halvar
echt leuke sfeer! muziek was af en toe zacht en had harder gekunt! en jammer dat er elkaar minder mensen op afkomen. Alleen zie nog wel veel gabbers van td98 enz hier ook nog op deze td lopen goeizaak
Hanske­e:hong­er:
Gezellige tering herrie (L)
Hardcore Adiction (6)
Negative A heeft mn avond gered geweldig ! :D
Hardcore-Will-Never-Die
hahaha een dik kut feest was het en dan zeggen ze dat er bij moh in belgie geen sfeer was hahahaha op Thunderdome was er niks van sfeer het was gewoon super kut en saaaaaaaaaai en je verwacht normaal veel van thunderdome
beetje wazig inelkaar gezet maar wel flink knallen zeg ik zo:D
HardCorer(6)
Beste Thunderdome naar 2004 :respect: lekker geluid :D sfeer top, sets top. Just geweldig :xtc: till next year
Hardst­ylezLU­NA
Super feest gehad met onze groep, opzet te gek enige minpunt voor mij was de afsluiter ophidian goed maar zeker niet als afsluiter verder niks te klagen!!!!
HardZwiza
Flink naar m'n zin gehad :yes: Deze editie was weer geslaagd! :bier:
Harry Nak
Vernieuwde opzet, compact allemaal. alleen vreemde line up, met toch echt te weinig early. de liefhebbers waren er plenty.
Echt super vermaakt :) ! Goede sfeer en goed geluid(y)mooie zetjes gehoort maar masterlijk afsluiter Enzyme X :D
haha uik vond dit feest juist belachelijk slecht, waar was de snoeiharde early en oldschool dat je van thunderdome mag verwachten?
HC-leon-NL(L)P­atries
Fucking Hell!! 50eu voor kaartje voor zo'n vertiefd kk feest!!?? organisatie schaam je!! wat een KUT idee!!! 1 zaal!? en dan zo draaien. dit is echt het slechtste wak tot nu toe mee heb gemaakt!!! het was nog net geen trance feest!! VIEZE VERNEUKERS!!!
Hermaniak (Gabber Syndrome)
Het had zo mooi kunnen worden! sequence was echt vet!!
HKE-Jeroen
Negative A was top! Jammer dat het om 1 uur al veranderde in 1 zaal, heb alleen Sequence & Ominous mee gekregen voor die tijd. Evil Activities & Outblast en MOC, wat een aanfluiting zeg!
Hoedje :/
Lekker feestje! Afsluiter was helaas wat onder de maat, had op wat steviger werk gehoopt
hompi
was gezellig feestje leuk sfeertje. heerlijk kunnen knallen.
Hoppa
was weer lekker feesie
weer best vermaakt! Radium kk dik... negative-A was ook lekker , allen verneukte afsluiting was echt waardeloos
I Can't Stop Raving
Prima vermaakt:D Alleen te weinig early :s
I love herrie
ondanks ik nog beetje ziek was toch super feesje gehad alleen jammer da we geen betere afsluiter gehad hebbe
I_­LoVe_­TeRiNg_­HeRrIe
Heb me geweldig goed vermaakt !:D Ondanks dat er naar mijn mening te veel industrial gedraait werdt.Volgend jaar toch maar terug meerdere zalen ! Geluid ging lekker hard :D (En liefst GEEN 3e jaar op rij sneeuw met TD !!!)
iGwenda
HULDE!! > en Andre :respect:
wat een dik feest! Masters of Ceremony :respect: Ophidian :respect:
Indust­rialLo­ve
TOA,Negative A,Promo,Ophidian:respect:
Iv :hyper:
Vond het een vette show om 01.00!! Werd lekker gedraaid :yes: Gezellige party people :cheer:
jaapieoooo
vetste td sinds a decade.eerst 4 zalen, daarna 1 met meerdere stijlen, de dj's hadden t goed op elkaar afgestemd. sfeertje was erg lekker, kan nie anders want die maak je uiteindelijk zelf en ben er in afgestudeerd.
Janneke_­:doeti­ewoep:
Oh oh oh.. Wat een GEWELDIG feest.. :cheer:
JD B)
TOA!!! :respect: Geef mij maar de oude Thunderdome, dat je lekker van zaal naar zaal kan gaan...
TOPfeesie
het was echt super voor mij eerst keer :P
Jenso
Wat een topfeest! Van in het begin lekkere snoeiende rauwe beats,helemaal losgegaan! Toch wel in mijn top3 van beste feesjes! Helden van de avond Counterfeit, Negative A, Promo en Ophidian :respect:
Jimmmbo070
heb me zeker goed vermaakt! Masters Of Ceremony :respect:
Joep aka Scarab
Super feest!
JS*
Wat een gruwelijke party!(L)
Julio-K
Ben er nog niet over uit :P Wel lekker rustig wat leidde tot geen rijen en dans ruimte! Muziek was ook goed, op de foutblast plaatjes na
Jur:bounce:
Zeker ID&T het idee van breaking barrier's met die gordijnen echt goed bedacht, en nooit eerder vertoond ook. Maar in mijn ogen totaal verkeerd uitgevoerd, Ze hadden 4 zalen moeten hebben met duidelijk elk een eigen stijl muziek. Tot 5 uur of 6 uur 's ochtends en dan als laatste uurtje de gordijnen omhoog doen en knallen met zn alle. Om dit al om 1 uur te doen kom je de mensen die bijv. voor Early komen niet tegemoet. Om 1 uur heb ik mij niet meer vermaakt op TD dus waardering zeer slecht.
Wederom weer een geweldige TD!! alleen Outblast en EA :roflol: wat een grap, voortaan lekker thuis laten, MOC tsja :no: Had als afsluiting toch liever iemand gehad die een beetje doorknalde
Kapitein Zuipschuit
te doen , paar dikke setjes gehoord. aardig sfeertje , maar toch het was het net niet.
KeepGoing
Begrijp nu waarom die oordopjes bij de ingang lagen! :D
Keetraver
Priiiiima vermaakt !! Als vanouds gedonderd op thunderdome, vooral de opening om 1uur was wreeeddddd !!!!!!
Lekker anders. Alleen vond ik wel dat er "feestelijker" en met meer plezier gedraaid werd voor 1.00 uur, op Enzyme X na dan. Organisatie was goed, net zoals het geluid!
Kiets
Geniaal feest, goed concept, hing 'n leuke sfeer en heb goede setjes gehoord! Heb intens genoten (L)
Tot 01:00 uur was het vet! Daarna viel het tegen, had meer early verwacht.
KiwiMama
geslaagd feest :cheer: lekker rond liggen stuiteren met me kiwi en me gabber sieske (L) bedankt voor de gezellige maar ook vage avond mensen :bounce:
Wat een kut feest! slecht geluid zeg bah bah... en die mensen :x ik word er echt te oud voor....
Knaller :bier:
Vantevoren had ik grote twijfels, maar wat was het weer een vette editie :respect: Sequence en omnious, negative A :respect: van daarna kan ik me niks meer herinneren :fail: (N)
Het was gezellig, had er alleen wel wat meer van verwacht zo......
KOOT 1
Zelden zo gelachen!
Kosmix
Super feestje gehad! Echt vet om te mogen openen op TD!!!
krankjorum goof
keihard
Kuituhh
Lachuhhhh feestje. Goed aan de lompe kant, geluid was zeker prima en het concept van 4 naar 1 zaal erg vet gedaan. Jammer dat je dan ook de muziekstijlen voor je kiezen krijgt waar je wat minder van houdt :D
leuk geprobeerd,niet geslaagd!! Matig
L.Gerdsen
Veel beter als vorig jaar. leuke verassing van 4 zalen 1 maken. Geluid was echt super! nu nog steeds een ruistoon in me oren!
Lady Yvetje® NL Devil still inside me(6)
ID&T ik ben beter gewend..:S Maar 1opluchting dat die hiphoppers niet durfde te komen, dat zou dan echt een afknappers geweest zijn.volgende beter!!???
LadyX80
:respect:
Lala92
Geweldig feest!~!!!
ik heb me vermaakt maar het was niet wat thunderdome normaal was
Lana!
Was super gezellig alleen wat een slechte muziek! Zonde dat alles in 1 zaal zat!!
het was lache, veel bekende, maar vanaf 1 alleen meenstriem is niks voor mij, erg jammer
langemike
wat komt die mainstream mn strot uit zeg! er werd slecht gedraaid (op een enkeling daargelaten), anyway mijn laatste thunderdome!
LausWa­usTerr­eur
blij dat het gratis was..... als ik betaald had, had ik mijn geld terug gevraagd. ze mogen het geen thunderdome meer noemen!! beter stoppen ze na deze editie want nu verpest je de naam!!! en opposites, kom op zeg. beter dat ze niet geweest zijn
Gaaf gedaan zo met die 4 zalen, alleen Promo draaide poep!
lenzenkopf
super sfeertje, prima vermaakt (l)
Geweldig(L)
Leroy
flink staan stampe de hele nacht, wel goede sets gehoord maar ook mindere! maar wel prima vermaakt :D
Lexcore 8)
Mwaaah het idee was leuk, maar al met al matige editie... beter meer zalen de volgend ekeer! En GEEN MC met zn gemotherfocking de hele tijd, tis geen kermis!! Verder wel ok, enzyme X was lekker raggen :D
Eerste en laatste Thunderdome voor mij!
Voor énen was alles beter, tralalalaa! :)
Liess O:)
Hulde aan Negative-A :respect: 1ste x TD, vond 'm fucking great! Me chicks, super vermaakt met jullie.. En natuurlijk me Tangodanser (L)
tot twee uur erg leuk gedraaid, daarna leek het wel duitse kermis muziek, erg jammer had meer van thunderdome verwacht, andere jaren hadden ze zeker meer geld, hoop volgend jaar op meer earley zoals het hoort.;)
Lith
TOPPER!!!
Little hak
zelden zo gelachen, maar wat een kanker muziek, masters of ceremony me pijp met die kut muziek!!!
Little Tietsj
tot 1 uur viel wel mee.. maar vanaf 1 uur geweldig en vooral de gezellige mense :banana:
LOICORE
Muziek was niet al te best maaar opzich prima vermaakt (y)
Luit :bier:
Vet hoor :yes:. Ominous & Sequence :respect:
Lunamasc
Wordt ieder jaar kleiner&minder goed....volgend jaar maar voor ander feessie gaan
lunatic4life
Goeie party gezellig
1e x Thunderdome!Had er niet veel van verwacht, maar kheb me super vermaakt!(L) Wat een feest, goede sfeer, goed geluid, toffe mensen, werd goed gedraaid (Nja op wat hitjes na!).. Ik ga cker vaker naar Thunderdome!:D
Machinees
Ik heb me prima vermaakt :) Naar mijn mening veel beter dan vorig jaar!
MadSickness
zeer goed vermaakt maximaal vol gas..aankleding zeer slecht!!! verder een traage opgang alleen moet ik wel zeggen dat radium zwaar goed gedraaid:respect:vanaf 1uur alle gordijnen open en alles een hal echt een super idee..het geluid was lekker hard en zuiver en een zwaar goede sfeer!!!!
Mannie
deze editie was weer thunderdome waardig :respect:
Marc A.­f.­c.­a.­
Goed vermaakt(Y)
marcel-S
Top feest en me prima vermaakt!!!!!
Marcel.
:bier: Toppertje :respect:
Marjoleiinn
1e TD had er eigenlijk wel iets meer van verwacht,, maar het was een mooi feestje ! heb me prima vermaakt..
Mark Woudenberg
Helemaal geweldig! Volgend jaar zeker weer!
geniaal concept, van te voren dacht eerst wtf maar een zaal.. maar was echt helemaal heb me zelden zo vermaakt op een feestje :D
Martijn || Music In Control.­nl
Lekker feessie, maar toch meerdere zalen vind ik beter, na de opening van de een grote hal vond ik de muziek keuze toch heel wat minder, Verder was de show wel vet! En dit was duidelijk beter dan vorig jaar!!
masterxess
Vet bedacht, keer wat anders! Maar miste toch de early rave.
Matrixxx a.­k.­a vage appel
echt een dik feestje super naar me zin!
Max01
Goed feestje gehad! Beetje jammer van die gitaar solo's:S, wel grappig om te zien dat de biertjes naar het podium vlogen, voorderest prima vermaakt op T T Thunderdome:D
MaXx & WeNn
kk geniaalfeest :d
Mayo4ever
De hokjes hebben we niet meegemaakt, erg raar thunderdome met 1 zaal, het wordt steeds een kleiner feestje helaas. Wel goed vermaakt met drank en gezelschap :) En hoe durven die Italianen aan ons te vragen wat wij daar doen, sorry dat wij er niet als koe uit willen zien :S
Mc No-iD
goed vermaakt :D
mechanic
Toch weer een ondermaatse editie, na het drama van vorig jaar had ik het toch wel wat beter verwacht. Het centrale podium zag er strak uit. Die set van outblast en consorten klonk meer naar hardstyle dan echte hardcore, wat een slappe zooi. Er mag wel wat harder door geragt worden!!!
Mel B)
Weinig setjes meegekregen helaas, ma ondanks alles super vermaakt! Jammer dat ik Radium heb gemist ..:/
melanie89
Fkking leip feest!!:D
Mertus.
dodelijk feest!
The Oudside Agency was goed maar verder vond ik het tegen vallen,te veel mainstream volgend jaar overslaan..
Het voelde niet als Thunderdome, Helden: PROMO :respect: OPHIDIAN :respect: Voor mij was MOC echt verschrikkelijk, om te janken. Gelukkig waren we met een leuke groep:)
mich.­ (L) for hard
1e keer thunderdome maar zeker niet de laatste, toch had ik het veel harder verwacht. begin viel zwaar tegen! de rest van de nacht heb ik me super vermaakt :respect:
Micoud
Disappointed :( thunderdome must have an early stage. Thx sequence & Ominous to save my party and realize a dream for me during one hour
Als van ouds, goed geluid leuke mensen helemaal los :D
Miss Tails
Tegenvaller, als zelfs promo mij niet kan vermaken is het echt ernstig... Wel heel erg gelachen, maar kom natuurlijk voor de muziek!
Mixter
:cry:
MMMMike
Er werd goed gedraaid en het geluid was goed. Maar wat een cheap ass gedoe met die gordijnen. En dan ben je verplicht naar die Neophyte shit te luisteren.
Modell­icious­/Miss Wildcat
Super feestje!!!!! Muziek was af en toe wat minder, maar wat een gezelligheid, leuk met al die bekenden, zeer goed vermaakt!!!!!!!
Thunderdome begon ontzettend leuk! Opening van 1.00 was ook zeker gaaf!, Maar we zouden toch naar het punt gaan waar Thunderdome ooit begon.. Maar waar was dan de F*cking Early!!@#$% :@, Maar ondanks alles was het onwijs gezellig met iedereen!(L)
Mr Mindsynth
Prima feest!
mr turner 3th
Ging weeer lekker hard :D Heb me wel weer vermaakt met iedereren uit friesland!xD :respect:Ophidian held van de avond:respect:
Mr. Puta!
Beast feezie!
Mr.Knots
De opzet van het feest zelf vond ik niet geslaagd: ze noemen het breaking barriers maar vervolgens blijft de stijl na 01:00 hangen op mainstream. Voeg dan de daad bij het woord! De zeer goed gaat uit naar mijn vrienden, niet naar Thunderdome
Lekker feestje gehad :D Wat een heerlijk geluid zeg:kwijl: Nieuw concept is leuk bedacht, alleen opbouw moet dan beter! Al met al lekker kunne knalle (H)
Márk !! :bounce:
Echt 10x beter als vorig jaar,alleen radium gemist waarom draaide die om 10 uur al:S MOC blijf aub de volgende keer thuis wat een ongeinspireerde bagger:cry:
N1CK-
Mwoah. heb veel beter Thunderdomes meegemaakt. terminal en vavaculo wat een prutsers, niet vaak meegemaakt dat er zo slecht gemist werd
Whoeeehoee het was fantastisch! :D
Nesse
6e Thunderdome en de beste editie die ik in de Jaarbeurs heb meegemaakt! Geluid waar niemand echt om heeft kunnen klagen. En HET momentje om 1 uur waarbij de zalen fuseerde was echt super! :respect: Ik ben zeer tevreden :) 1 min puntje was het gebrek aan early waar ik toch nog op gehoopt had!
Nick N
Heel gezellig feest jammer dat ze terror op de line up zetten en dan gvd helemaal GEEN terror draaien :( Maar verder top vermaakt! :bier:
Nickje' »Repix«
Een Thunderdome Feest. Zonder Thunderdome... Is dit nu waar IDNT zich zo druk mee maakt? Als dit feest niet meer is wat het moet zijn? Welk feest dan wel?
nickysshh
Voor zover ik heb kunnen horen vanaf mn werkplek werd er echt zo verschrikkelijk veel mainstream gedraaid... Niet TD waardig :nee: Sfeertje bij mij in de buurt was top, dus heb het wel gezellig gehad! Maar nee, het was het net niet...
Niek
Thunderdome heeft zichzelf overtroffen (n) NOG slechter dan vorig jaar
Niek Meister
heel vet met die doeken om 1 uur, outside agency :respect: see ya next year
Nielsch_86
Heerlijk feest, prima vermaakt en goede sfeer :) Promo, Negative A, Enzyme X, Ophidian :respect: Alleen jammer van de orgelcore DJ's :S
NIELSON84
Jammer dat ik ziek was, toch gegaan. Kwam er niet in. Leuk idee maar de laatste twee jaren word het minder. Helaas
NightMar
Zélden zo gelachen
Was weer als van ouds :9
NLKnetsch
Eerste Thunderdome en gelijk me laatste!
noisecrafter
Lijp Feesje ouwe BAM
Noize Syndrome
Gezzellig feest! TOA Geniaal gedraaid !!!!! de rest was niet zo bijzonder
Wat een geweldig feestje, vond het alleen klote dat we net te laat binnen waren om J-Roon en Kosmix te zien openen.
Ehm... om te beginnen vond ik de muziek slecht. et idee van thunderdome was wel goed om 1 grote zaal te maken in het midden van de nacht, ik heb me wel goed vermaakt ,maare de wc's waren Tyfusgoor , tot de rand gevuld met uitwerpselen!!
Olaa
Geen sfeer, triest podium, en trieste afsluiter! eerste keer en waarschijnlijk laatste keer.
het gaat zeker achteruit dat is duidelijk... daar tegenover was de sfeer wel erg goed.. en het geluid was goed te doen al ging je vooraan staan (y)thunderdome is toe aan een andere lokatie.... het bier was wel erg lekker :bier:
Yesss- het was geweldig !
oldsko­olsimo­n
klote muziek maar heb me wel vermaakt met mijn vrienden
Onderg­rondse Paultje
ophidian :d promo zoals gewoonlijk ook goed. ohwja 2 rivella light a.u.b
Open minded
leuke avond gehad met de matties hoop bekende tegen gekomen was erg gezellig
os1989
Optimaal vermaakt met iedereen maar vond het vorig jaar beter en had er wel wat meer van verwacht, zeker kwa platen. veel te veel softe mainstream, jammer
Ouwe[G]abber
een Thunderdome zonder early hardcore?????
Oº°‘¨*­ Nicky *­¨‘°ºO
Wat een domper, de enige interessante dj's waren al klaar eer we binnen waren dus vanaf 1 uur verplicht mainstream.. :(
P-Air
Geinig feestje, alleen niet Thunderdome-waardig.
P@rtyQueen
Feest vond ik geweldig! We waren met zo'n super leuke groep!!! Maar de NS daar trap ik nooit meer in!
Pablo Escobar Is BACK!!!
leipe sneeuw ouwe
Paddo1985
Was weer een goed feestje, behoorlijke vage bende.
Para.vputtn
keurig feesje
Paraa_V
was lekker knalluh en oposite's heb ik nks van mee gekregen:P
Party Hardy :cheer:
Veel beter als vorig jaar :respect: Geluid was echt super!
PartyC­rasher­.­ (6)
Top feeest (L)
Partyf­lock..­.­
goed feestje gehad:respect: en heb me optimaal vermaakt:bounce: maar had beter verwacht.. De echte Thunderdomescéne is weg!
Partyfreak!
http://picasaweb.google.com/hansb80/Thunderdome2010#
PartyGriet
Jammer.. de muziek was het net niet en de afsluiter sloeg helemaal naast de plank..
PartyKing,
het was een kut editie-- wel vermaakt-- je moet er tog het beste van maken. volgend jaar weer zoieds ... ben ik dr niet bij
Passion 4 Core
De opdeling was zwaar bagger maar de opening van 01.00 uur was vet. Negative A duidelijk de man maar verder veels te veel commerciele mainstream softie shit ik dacht dat er wat ging veranderen. Waar was Unexist? Het geluid was goed maar om aan het einde te gaan schreeuwen dat het de beste editie was :( no way.. er moet meer geragd worden! Ik heb me wel geweldig goed vermaakt :D Het was gezellig.
Focking vet:D Helden van de avond Predator,Promo en Negative A
Een leuk feest, maar geen Thunderdome-waardig, slecht opgezet, geen verschillende zalen/stijlen... Hoop volgende keer beter!!
Pawns in the Game
Leuk geprobeerd dat nieuwe concept! Maar vond deze editie ver beneden pijl. MOC weer hetzelfde zoals altijd:') ... TD 2008 was de shit! TD 09 en 10 veel minder!
PE@NUT
Eerste Thunderdome en zeker niet de laatste, heb me goed vermaakt.. :)
Peeertje
1 groot feest:D, helemaal top
Philip J
mooi feest. goed vermaakt maar toch een beetje de early gemist na 1 uur
pillennek
radium was machtig(H) sequence en ominus kenne eigelijk nie slecht draaien(Y) maar na 1 uur wast nie veel meer:P
Pin - TRG
toch minder 1 zaal....... maargoed.... volgende keer gewoon weer :)
PornBjorn
Je heb gruwelijk en je heb gruwelijk ma dit was wel echt gruwelijk. Wat een heerlijke nacht gehad weer. Op na de volgende!
poupoulossos
IK heb me heel goed vermaakt :bounce:
PPleasure
Zelden zo gelachen. Tot 1 uur was het geweldig, maar wat een drama was het daarna (GEEN EARLY, GEEN INDUSTRIAL). Volgend jaar fixing barriers
Pressure Torture
Traffik en vooral TOA echt heel vet! Nadat het 1 zaal werd vond ik het muzikaal stukke en stukke minder :/
prince charles
super feest, nergens moeten wachten,concept was helemaal tof gedaan!tot volgend jaar!:D:D
Problem Child
Traffik en toa super vet. Vanaf toen de gordijnen opengingen een stuk minder genoten van de muziek. Heb het wel heel gezellig gehad. TD is in ieder geval geen zekerheidje meer voor mij.
PuBLiC Nm3
wederom een hele goedkope thunderdome qua aankleding en dergelijke.over het algemeen slechte muziek alleen maar mainstream na 1 uur en die fucking mc justice laat die gast voortaan thuis daar word je echt schijt ziek van!Volgend jaar weer een keer hard en rauw grote kooien en andere industrieele decoratie graag!
Purplerain_x
had thunderdome met meer early verwachten , vloer was glad voor de rest top vermaakt
in een woord SUPER echt geweldig naar mn zin gehad! super goeie sfeer, en een super idee met eerst 4 zalen en dan ineens 1 zaal! alleen maar lekkere setjes gehoord :) Nossie :respect: Wel beetje jammer van de lange terugreis:s pas 2 uur thuis!
Ramon v/d B.
Super feest, Geweldige sfeer.
RaveTrutje
dit was de naam thunderdome niet waardig! heb me wel vermaakt mssr kwam puur door mun toppers:D
Raving Butterfly
Hal 4 :respect: Gelukkig was ik al om kwart voor 10 binnen zodat ik er lang van kon genieten. De trage mainstream die volgde om 1 uur was wel even jammer, kwam er daarna ook niet echt meer in helaas. Wel een leuk idee met die zalen, geluid was super alleen de setjes waren het steeds net niet. Maar alsnog prima vermaakt, veel bekenden gezien de hele nacht!
Razende Raapie™
Dikke shit :vaag: :bounce:
Revolution :hyper:
gaaf feestje weer :D en een goede sfeer (Y)
Rico [Niet Verhoeven]
TOP!! missie geslaagd, TOA, Negative A, Counterfeit en Promo de helden van de avond. Jammer van the opposites die er niet waren. *ziek* yeah right, wel jammer dat het gros van de bezoekers absoluut niet open minded is :( Geniet gewoon eens in plaats van die hoeren hokjes, als je daarover valt deze editie heb je het gewoon totaal niet begrepen :)
Rietje­:cheer­:
Tja tweede keer Thunderdome... Fight Night was echt alles behalve mijn ding en dit ook niet bepaald. GELUKKIG waren er veel bekenden dus toch super vermaakt(Y)
Rob O
Sneeuw :(
Roberto
feest was weer vet. op na volgend jaar :D
Robien
Ik vond het zeker wel een leuk feessie, maar wel echt minder dan vorig jaar!
ik heb er geen woorden meer voor...(y)
Robin_83
Na 1 uur helemaal los! Lekker hard gedraaid ook :D
super naar mn zin gehad!
RoELLe#
dit was zeer releks !!! sequence & ominous super set !! alweer goed vermaakt daar in de jaarbeurs
Rogaaah
Heel goed vermaakt, tempo mocht van mij wel iets omhoog en Ophidian is niet echt een juiste afsluiter... Al met al geslaagd feessie!
Roiszz
Thunderdome was geweldig (L)
rolf maiskolf
sta je op thunderdome ,vraagt er iemand aan je of ik niet naar dirty dutch moet,als ik daar heen wilde stond ik niet op thunderdome haha, weer gelachen met stoerd
rollerman17
prima feestje!!! beters dat het 1 zaal werd om 1 uur :D sfeer goed, geen problemen gezien. leuke 1e thunderdome!!!
Rosanne
Echt super naar mijn zin gehad! Wat een heerlijk feestje
Rotje
was gesellig, alleen thunderdome zonder early? BAGGER
Roxxy foxxy :banana:
Breaking barriers :lol: wat een afgang :nocheer: maar het was wel gezellig met me schatjes (L) :cheer:
rQse
Echt weer heelijk,lekker snoeihard gedraaid! Ophidian live:kwijl: Heerlijk!
RTC1987
Wat een heerlijk feest, goed gedaan: alleen moh wtf:@ nummer verkrachters verder iedereen Heerlijk gedraaid
Ruben
dolle boel !
rush_hour
VET feest! Vooral toen het 1 grote zaal werd! Goed vermaakt en genoeg rondjes gelopen:D:p
Ruttuh
MOC :S :nocheer: DRAMA
Ryan-D
Radium :respect: had deze wel liever op het laatst gehoord...al met al een heerlijk feestje met goed geluid en een goede sfeer!(y)
het was geweldig
S-Style
Heb toch liever meerdere zalen! Had niet echt een TD gevoel :/ Sfeer was wel top!
Sam..
Knal feestje! Negative A:respect:
Sariëlle
Matig, Matig, Matig, iig wel vermaakt dat is het belangrijkste;)
Scotix
Heerlijk feestje!
scurdie_­tripkip
was fucking relext, geluid was ook best gvd :P
Sennos
TD is naar mijn gevoel niet meer wat het geweest is.. Kwam ook door mezelf dat k t niet naar me zin heb gehad maar heel t concept vond k een beetje jammer. Word naar mijn idee ook steeds kleiner. Nu nog maar 1 (weliswaar) grote zaal maar goed.. De rest heeft t wel naar hun zin gehad dus zal t ook wel beetje aan mezelf hebben gelegen. Maar dat rock ertussendoor? Volgend jaar ben k er zeker weer bij, TD is toch echt mn feestje, hoop dat t dan wel weer top is! (kijk naar 2004: dat was pas TD(L)!)
Shampoo
Erruggg gezellig gehad :)
SHAZE heeft er zin in :D
In mijn herinnering staat Thunderdome voor hard en rauw, maar daar is kennelijk niets van over... de hele nacht mainstream :s waardeloos! Het enige echte breaking barriers was het geplande optreden van de Opposites en die komen niet, en is er even een beetje rock en dan loopt iedereen er op te zeiken! Dit was zeker m'n allerlaatste Thunderdome!
Sick Brother 4 life 2
GEWELDIG!!!!! al was t alleen maar mainstream, ik als "oude garde", ben helemaal los gegaan!!!:bounce:
Sieb
zwaar gezellig gehad met iedereen :D top sfeer (y)
Siska is mama van 3 boys
Supernacht gehad! En van 4 zalen 1 maken, was wel heel gaaf! Gaaf feest, en till en next year!! :bounce:
SJ-O
Tot 1:10 een geniaal feest, tot dat het doek was gevallen ;). het was origineel en even heel leuk. Maar de mainstream van daarna was zo jammer. ID-T doet de industrial liefhebben WEER te kort :(
SjaakieSjaak
begin was geluid kut, later werd het geluid lekker hard:D jammer dat het zo kaal was aangekleed, maar de sfeer was geweldig!
slechtste thunderdome ooit en dan durven ze op het einde nog te roepen dat het de beste editie ooit is:@ er werd bagger gedraaid en maar 1 zaal, Masters of Ceremonie viel in herhaling die kunnen beter kappuh:S wat een K*T feest en daar durven ze dan 45 euro voor te vragen???? OPLICHTERS!!!! :@
Binnenkomen met frenchcore was heerlijk. MoC is kut en al helemaal als je het rond de klok van 5 uur moet aanhoren:/
het feest zelf.. vond er weinig aan vond de indeling kut en het geluid kon van mij ook wel iets beter ...:) verder wel prima vermaakt met me maatje die denk ik honsdol van me is geworden :D (L) THNX ro!!! (L)
Sneeuw
Sfeer, Geluid, Goed gedraaid :Respect:
Snijplankje
Enorm vermaakt :D Zo brak als wat (A) Het begin was erg apart, verschillende area's en dan ineens geluid en licht weg en toen gingen de doeken open, het kwam eerst over of er wat fout ging. Daarna was het top!
snoos
Op zich was concept leuk GEPROBEERD; promo> matige set, MOC> wie wil hun nou nog horen? Ook te weinig early. Als de organisatie door gaat met "vernieuwen"verliest het zijn leukste publiek!!!!
Speijtuut-Mike
Was Super met uitstekers OPHIDIAN:respect: - Nosferatu&miss-twillight - TOA:respect: en vond zelf MOC wel vermakelijk
spoos :banana:
heb me optimaal vermaakt :banana: helaas duurde de reis door het weer iets langer. Maar dat mocht de pret niet drukken:bounce: goeie setjes gehoord!!! alleen promo :no: wanneer ga je nou eens met pensioen :looser:
stampwyffi
vond t in t begin tegenvallen:S, uiteindelijk later toch nog ffies uit plaat gegaan maar ben beter gewend
Stef :/
top feestje gehad, laatste halfuur afsluiter zwaar triest :(
Stefan..
Prima naar me zin gehad was erg gezellig, Had alleen veel meer early verwacht, dat die 4 zalen 1 zaal werd was wel een vet idee :)
Stefan:bier:
1e keer Thunderdome.. ik had er meer van verwacht!
Stefkhu
was weer lekker feesten:D Negative A held van de avond:respect:
Stepha­niehel­enaDJ
heerlijk feest :D was me 1e thunderdome.. en in t begin toen t 4 zalen waren dacht ik.. wtf, maar toen alle gordijnen omhoog gingen was het fackin leip
Iedereen lekker janken over "al die inustrial"... Dit is thunderdome, dit is knallen, heb je r problemen mee, blijf dan lekker thuis, huur n filmpje ofzo
Strikkaa
Vet concept :D alleen geluid wisselde vaak... MOC was kak, kom eens met iets nieuw laat die gitaren maar mooi thuis... Nosferatu en miss twilight: zwaaar dik :D en Ophidian sloot heerlijk af :D
stuiver terreu­r:boun­ce:
Vond het zkr een vet feest. Goede sfeer en lkkr gedraaid. Alleen MOC had al hetzelfde gedaan @ dominator
Stuk Vreten - Raving Religion
Bedankt iedereen!
Svensation B)
Goed vermaakt. TOA dikke set (wel ff omschakelen als je daarna EA en Outblast krijgt 8-)) Promo, Ophidian ook weer (Y)
T-ERROR
1e keer thunderdome voor mij geweldig feest was dit
T@­lletje Triforce
Heb me weer prima vermaakt.... Vond dat er lekker gedraaid werd. Op naar het volgende feestje :cheer:
Taaie Rakker
Mooi feesie gehad, wel een mindere Thunderdome. Ominous&Sequence draaide weer lekker
Tassie­j(F)(K­)
super feestje,was in elk geval veeeel btr dan nightmare....
Na een paar jaar niet op een hardcorefuif geweest te zijn, viel me dit toch wel tegen. Teveel saaie platen!
Terminal
Diepe buiging voor het lef om het is een keer anders te doen. Ik heb er van genoten. Alles en iedereen harstikke bedank!
Terror-Timmy
Thunderdome :respect:
Terror_Debo
THUNDERDOME was zo super vetjes heb me lekker vermaakt maar toen de 4 zalen 1 zaal werd was ik wel in de war waar iedereen stond :D
TERROR­GABBER­1985
ik vond deze editie van thunderdome wel goed sfeer was goed geluid was sup[er maar heb toch liever verschillende zalen. WAs wel leuk voor 1 keer grote zaal prima vermaakt met mijn groepje waar mee ik was :-) en op de terug weg met de auto was wel kut die tering sneeuw :roflol:
The Generator
Negative A!
was weer een super vet feestje:D prima vermaakt!! :bounce:
Goed feessie leuk concept met die indeling om daarna een geheel te laten smelten Sequence & Omnious en TOA :respect:
The Shockb­laster
Was wel aardig feestje ;) Maar Thunderdome 2009 was vele male beter dan dit jaar :s toen had je teminsten nog een industrial/terror hoek:P maar van deze line up had ik ook niet veel verwacht:s(n) (het was ook zo slecht als ik ook had verwacht) dus was niet echt teleur gesteld :d
The Untalented One b)
Zeer matig feest, van 1 tot 7 mainstream... hoe verzin je het met zo'n line up! gelukkig was het gezellig :bier:
The X-Ception
Was een leutig feestje! Industrial was goed voordat het 1 zaal werd.. maar daarna was het qua muziek wat minder!
TheGabber
Èrg slecht feest, de gordijnen waren echt de slechtste uitvinding ooit, werd int begin perfect hard gedraaid qua geluid bij de breaks area, maar toen kwam er rond 23:30 een of andere kneus het podium op om het geluid ff wat zachter te zetten, terwijl het geluid van de area ernaast onveranderd bleef, wat uiteindelijk uitdraaide op een overtreffend geluid uit de naastgelegen area wat dus totaal niet klonk in de Breaks area, volgens mij was Traffik er zelf ook niet echt blij mee.
Thommie1983
Leuk concept. Vernieuwd. Goed opgezet. Zag er allemaal vet uit. Alles verliep goed en soepel alleen jammer van de mainstream na 1 uur. Kom meestal toch voor de industrial enz. Maar ondanks een top avond gehad!!
GEWELDIG feestje! Super sfeer (Y) super gezelschap (Y) super uit ons dakkie gegaan! (Y) Tot volgend jaar! :bounce:
Sequence & Omnious waren gewoon geweldig _o_ en voor de rest leuke avond gehad dik feest
zware tegenvaller!
Toetemale
Leuk feest :D alleen jammer dat de NS niet meewerkte op de terugweg :s
Tolkanarie
tis niet meer dan een goed waard, hbe me alleen prima vermaakt door me gappies en de sfeer de opmaak van dit feest was verschrikkelijk.
Tom Art
Zo jammer dit..
mwa
totaal de weg kwijt
LEKKER ! Negative A & Obscurity :respect:
Total Confusion
Dik feest! :jaja: Radium, Negative A en Ophidian :respect:
Total Rage*
Ben blij dat ik er weer bij was dit jaar! Voor 1 uur ook nog helemaal uit mn dak gegaan op de Early.. Heb niet veel gezeten dus een goed feest voor mij!! Hihi zelfs minder foto's kunnen maken...
Trashy T
Het Was Super!!Thema niet veel te merken... Maar verder Super nacht gehad!!:D
tzummarum
tot 1 uur best vermaakt daarna was het gewoon net niet jammer
Uiltje
in een woord gestoord, en gaan als een malle
Un Poco Loco
Gruwelijk! Negative A & Promo wat een helden zeg! Goeie sfeer, hard geluid. Alleen beetje jammer van MOC!
UTCA_Rikkie
Wat een goed idee! Stiekem alle toffe artiesten tot 1 uur en dan iedereen naar dezelfde bagger laten luisteren :) Vooral leuk als je om 1 uur binnenkomt :)
Super feest! Heerlijk vermaakt
weet er niet veel meer van, maar volgens mij was t wel een leuk fiske(Y)
vavaculo
Geweldig. Super vet gedaan van ID&T met de doeken. Echt een top feest
wel vermaakt maar een erg zwak feessie. weer betaald voor de naam...
Veer :)
Mn eerste keer Thunderdome maar tevens ook mn laatste! Aankleding was echt bagger en de muziek viel ook tegen naar mijn mening. Gelukkig heb ik er zelf gewoon een leuk en gezellig nachtje van kunnen maken!
Ondanks dat de industrial al om 1 uur ophield toch prima vermaakt! Iig een veel betere editie dan vorig jaar! Op naar Thunderdome 2011:D!
Vincen­t:chee­r:
Prima vermaakt:D
Vipzz
Je kan natuurlijk lekker zeuren over alles... Maar ik maak overal een feestje van... De after was beter...
VLeeSKLaK
Was een goed feest! alleen na 01u liggen zoeken achter de andere zalen :-s :-)
waakschaap
schreeuwen dat het geluid 2x harder is dan nightmare... op nightmare was het niet best, maar dit sloeg echt alles (n) en ben benieuwd naar al die sjappies die riepen dat nightmare mainstream is en thunderdome niet :roflol:
Wallie073
Echt een zwaar bruut feestje! Aankleding tot 1 uur had wel wat beter gemogen, maar verder..! Lekker door kunnen stampen tot 7 uur 's morgens:D
Wayne from Kamerik
Goed feest, lekkere sfeer. Muziek kon beter. Geen één set sprak écht tot de verbeelding. Predator en Nosferatu kwamen nog iets boven het gemiddelde...
weird
Voor deze jonge GEEN thunderdome meer !! fuck mainstream.Beetje jmmr ID&T.....
wheeh
wtf ID-T? vond dit toch echt wel zwaar beneden jullie nivo.Keep the hardcore in mind en fuck die goedkope mainstream.damn daar zijn me de kaartjes toch iets te duur voor. voorlopig de laatste thunderdome voor mij, wat een afgang zeg.
Willem
Ik vond het 3x niks, vooral de 4 "zalen" wat een drama In zaal 1 hoorde je de bass van zaal 2 erdoor:S Er werdwel lkker gedraaid maar ik vond het geluid erg slecht. Na 1uur werd het beter maja toen had ik al geen zin meer, beetje jammmer:(
Willy Groene Dwaas
Was wel een goed feest, maar lijkt een beetje op Project. Jammer dat we niet konde afwisselen van zaal.:(
Wils
leuk feest ! alleen slechte mixes joh en laat snipknot thuis voortaan!
wolly89
Pff leek wel alsof het geld op was bij de organisatie. zegt die mc dit is de beste ooit ( was ie echt zo bezopen)
X-taTiC :bounce:
zowat geen early, t was wel grappig , maar zeker geen 45 eu waard.. sneeuw was ook kut maar wel te doen
xxx-Nikiet-xxx
doek mocht wel eerder weg, en ophidian wat draaide je kut:( verder wel leuk
ZHo3Rd
Vette aaf gehad, lekker gestampt :D
Zippy'
om eerlijk te zijn heb ik the opposites niet horen praten, hoe laat was dat dan? maar ik vond het voor men eerste thunderdome best vet!!
Pff wat vloog de nacht voorbij, maar we hebben ons weer prima vermaakt :D
Was weer een geweldige Thunderdome! op de mc na af en toe, mocht wel wat meer zn muil houden.
wauw 1e keer en zeker niet de laatste:D wat hebben we ons goed vermaakt:D(L)
†White Trash†¹³
Radium(L):K
•Merie•
1e x Thunderdome,maar waarschijnlijk ook de laatste. Had er meer van verwacht maar vond het niet veel bijzonders. Al met al heb ik het gelukkig toch prima naar mijn zin gehad!:bounce:
•° »Stefanie« °•
Echt jammer, had dr veel meer van verwacht en van 4 na 1 zaal wie bedenkt zich dat dan:S
²³fren­chcore­d²³
wat een gelul zeg, dat breaking the barriers. Had meer weg van een mega bezuiniging. Het huidige concept lijkt nog maar weinig op wat thunderdome ooit was, jammer.trouwens waar was drokz dit gelul sloeg nergens op
º³º kleine º³º
Vond het een super feest!! Veel beter als vorig jaar en vond het super gezellig met iedereen. Volgend jaar weer

Line-up Thunderdome 2010

hardcore
hardcore
hardcore
dubstep, urban
hardcore, hard techno
hardcore
hardcore
drum & bass, hardcore, techno
hardcore
hardcore, techno
· live techno, drum & bass, hardcore
hardcore
drum & bass, hardcore
techno, hardcore
Frankrijk hardcore
hardcore
house, hardcore
· rap hip hop
drum & bass, hardcore
drum & bass, hardcore
Verenigd Koninkrijk hardcore, techno
· MC hardcore
Nieuws
Thunderdome Breaking Barriers, Take 33... 110
Het was al duidelijk dat Thunderdome wat grenzen gaat doorbreken tijdens de aankomende editie in de Jaarbeurs. Met de vuige toevoeging van The Opposites aan de line-up worden ook wat hokjes vanuit de hiphop hoek gesloopt. Hoe Promo het samen met deze gasten gaat aanpakken zal tot op de avond nog vaag blijven. Met deze toevoeging wordt het rijtje artiesten een bizarre opsomming van stijlen. Het enige wat alle artiesten met elkaar gemeen hebben is dan ook het belangrijkste binnen de hardcore, namelijk hard! 595
Thunderdome 2010
1 oktober 2010
Mainstream, speedcore, industrial, early, breakcore, terror, darkcore, frenchcore, UK hardcore...al deze hokjes gaan eraan op 18 december, verder als één macht. Met z'n alle vormen we de kern waar hardcore haar kracht vandaan haalt. 270
Thunderdome 2010
14 september 2010
Thunderdome ramt dit jaar op 18 december de nacht in. 340
darkcore, early hardcore, early rave, hardcore, industrial hardcore, terror
→ lees meer
Forum
ForumonderwerpForum#Tijd
GZ: Duitse, Franse en Spaanse Thunderdome cd's. tickets13
Hoe was Thunderdome?? f:hard128
TK: Thunderdome tickets: 2 voor 70 euro tickets7
TK: Kaartje thunderdome tickets8
TK: (gesloten) Grote Thunderdome cd verzameling te koop !!! tickets11
Livestream Thunderdome? jwt? muziek6
GZ: (gesloten) 2 kaartjes gezocht voor Thunderdome tickets2
GZ: (gesloten) Thunderdome ticket tickets11
TK: (gesloten) 1 thunderdome kaartje tickets4
TK: Thunderdome kaartje 30 euries. tickets2
TK: (gesloten) Kaartje thunderdome tickets4
TK: (gesloten) 1 thunderdome kaartje tickets8
TK: (gesloten) Kaartje thunderdome tickets10
TK: Busreis thunderdome buscar11
TK: Thunderdome kaartjes 3 x tickets6
TK: Thunderdome kaartje. 35.- tickets23
TK: (gesloten) Thunderdome Kaartje 45.- tickets34
Busreis Thunderdome 2010 buscar17
TK: (gesloten) Kaartje thunderdome tickets10
TK: (gesloten) 2 kaartjes Thunderdome €35.00 per stuk tickets13
TK: Thunderdome Tickets tickets16
GZ: (gesloten) ID&T merchandise CD part 2 ( Thunderdome ) tickets3
TK: (gesloten) Thunderdome 9 megamix. tickets7
TK: (gesloten) 81 Thunderdome cd's te koop !! tickets14
TK: (gesloten) Duitse, Franse en Spaanse Thunderdome cd's tickets1
TK: (gesloten) ID&T Thunderdome Hardcore Will Never Die shirt tickets10

8192 opmerkingen

Uitspraak van Bv... op zaterdag 8 januari 2011 om 18:05:
Laat totaal niet de sfeer van het feest zien.

dat ben ik helaas helemaal met je eens, ik vond het een mega vet feest maar de sfeer maakte dit mogelijk wat een top sfeer.

jammer, voor de rest is ie wel okee !
Uitspraak van Bv... op zaterdag 8 januari 2011 om 18:05:
Aftermovie, is echt slecht. Laat totaal niet de sfeer van het feest zien.

de aftermovie laar sowieso haast niks zien vind ik.

sfeer was echt (L)
Uitspraak van hompi op woensdag 12 januari 2011 om 11:10:
de aftermovie laar sowieso haast niks zien vind ik.

+1
vond de sfeer wel mee vallen, mensen die je de hele tijd proberen te laten struikelen en agresieve boze blikken die je kreeg.
ook verder niet echt t gevoel dat de hele zaal 1 was, gelukkig waren er veel bekenden en heb ik me tog nog wel goed vermaakt :yes:
laatste aanpassing
Uitspraak van Bv... op zaterdag 8 januari 2011 om 18:05:
Aftermovie, is echt slecht. Laat totaal niet de sfeer van het feest zien.

Dat was dan ook het enige positiefe aan de avond bij mij (Y)


Uitspraak van Taaie Rakker op zaterdag 8 januari 2011 om 15:06:
Iemand gezien/gevonden? had em nog rond 2uur maar werd even afgeleid en had toen t idee dat ie n loopje met me nam. en voordat k het in de gaten had was ie weg!

Uitspraak van Vage Toellieee O:) op vrijdag 7 januari 2011 om 01:56:
Damnn Nikies kwijt!

Kan je ophalen in neede, voor de mensen die 2 ons brocoli kwijt zijn en vond ook ook nog een kastanjeboom

PM voor straat en postcoe!
Uitspraak van Bon Vivant op zaterdag 15 januari 2011 om 04:41:
Aftermovie, is echt slecht. Laat totaal niet de sfeer van het feest zien.

is idd echt slecht ma goed sfeer was wel goed! voor de rest minder als jaren ervoor
Uitspraak van halvar op zaterdag 15 januari 2011 om 19:14:
voor de rest minder als jaren ervoor

man dit feest was beter dan 2009 wat een schijteditie was dat zeg
MEEEER veeeeel MEEEEEER Early !!!
Back to the gooood old days !
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Jesse.LWD op donderdag 13 januari 2011 om 11:23:
vond de sfeer wel mee vallen, mensen die je de hele tijd proberen te laten struikelen en agresieve boze blikken die je kreeg.
ook verder niet echt t gevoel dat de hele zaal 1 was, gelukkig waren er veel bekenden en heb ik me tog nog wel goed vermaakt

idd! Om een uurtje of 3 zaten er meer mensen helemaal naar de klote bij de bankjes als dat er mensen in de zaal los stonden te gaan..
Uitspraak van Bv... op zaterdag 8 januari 2011 om 18:05:
Aftermovie, is echt slecht

:jaja:
laatste aanpassing
This party was a good joke !
How can we call it " Thunderdome " ?!

RIP Thunderdome (1992 - 2010)
 
Uitspraak van Jesse.LWD op donderdag 13 januari 2011 om 11:23:
vond de sfeer wel mee vallen, mensen die je de hele tijd proberen te laten struikelen en agresieve boze blikken die je kreeg.
ook verder niet echt t gevoel dat de hele zaal 1 was, gelukkig waren er veel bekenden en heb ik me tog nog wel goed vermaakt

als je nou eerst is begint om op fotos te lachen en rond te lopen met een smile denk dat je dan al een heel eind bent met de sfeer.
Uitspraak van actief op woensdag 9 februari 2011 om 13:43:
als je nou eerst is begint om op fotos te lachen en rond te lopen met een smile denk dat je dan al een heel eind bent met de sfeer

ja dat zal t zijn ja... daarom vindt ik de sfeer op feestjes de ene keer wel goed en de andere keer niet.
Damn wat miste ik Mc Drokz toch super erg op dit feest:'( Please come back!!!(L) Er is maar een voor Thunderdome en dat is Drokz:respect: En da mouth of madness voor de early:D
laatste aanpassing
Voor de mensen die denken slimme uitspraken gemaakt te hebben.
Dat zijn er dus 2, maar vooral die ene, die zich nu vast en zeker aangesproken voelen.
Blijven jullie dan maar gewoon lekker thuis.
Kaartje meer voor iemand die hopelijk wel nog een beetje gevoel heeft voor het feesten.
Altijd maar zeuren, en niet genieten van het gene wat je geboden krijgt.
Wij echte liefhebbers maken geen onderscheid tussen een zaaltje voor 50 man met alleen een stroboscoop zonder airco en een strand voor 50000.
Feest maak je uiteindelijk zelf met mensen waar je mee na toe gaat.
Dus jullie argumenten vallen in het niets, omdat jullie juist die mensen zijn met de chagrijnige koppen.
Leuk altijd, mensen die ergens achter komen maar het zelf gewoon niet doorhebben.
Artiest Razer
Liever weer terug naar de meerdere zalen, was de main stage al snel zat zeg maar
 
Uitspraak van actief op woensdag 13 oktober 2010 om 23:15:
Die respect daar doe je het voor dan ben je een ekte ekte

Whaha heerlijke opmerking(Y)

Man wat gaat de tijd sloom......
Are We There Yet ? 8)
 
Uitspraak van Micoud op maandag 7 februari 2011 om 18:15:
RIP Thunderdome (1992 - 2008)

Die vorige 2 edities waren geen eens Thunderdome waardig
laatste aanpassing
In de enige echte gabbertijd was was gewoon maar 1 zaal.
Dit is een regelrechte back in the past.
In 2008 vond ik het juist jammer dat er zoveel zalen waren.
Wel prima vermaakt overigens.
laatste aanpassing
Uitspraak van Micoud op maandag 7 februari 2011 om 18:15:
This party was a good joke !
How can we call it " Thunderdome " ?!

RIP Thunderdome (1992 - 2010)



I still thinking: where is the MF early area ??!! :S
RIP real Thunderdome.
laatste aanpassing
Thunderdome 2007 in de Amsterdam RAI vond ik pas apart!
Ga je naar de bar tijdens de set van Dj Weirdo...bestel je 1 bier...
krijg je er gelijk 4 gratis! haha!
Jaarbeurs Utrecht is daarentegen wel beter qua locatie voor TD !

Uitspraak van Fred-(Lux) op vrijdag 18 februari 2011 om 22:36:
Dus jullie argumenten vallen in het niets, omdat jullie juist die mensen zijn met de chagrijnige koppen.
Leuk altijd, mensen die ergens achter komen maar het zelf gewoon niet doorhebben.

Je hebt helemaal gelijk hoor! Sfeer bouw je uiteindelijk zelf...maarja voor de dure entreekaartjes mogen de mensen toch ook wel wat terugkrijgen he!! Een goede DJ set werkt bijv. niet als het decor en de lichten/lasers slecht zijn! Zoals dat vaker bij TD edities is geweest! Achja, we all have bad days! Enjoy Life: PARTY HARDY!
laatste aanpassing
Artiest Exodus
slechtse indoor party die ik heb meegemaakt , cheap ass aangekleed, gare setjes (bpm gehalte van hoog naar laag en dan weer naar hoog)
Marc.P, Jacky Daniels, Baas boven Baas, appeltje voor de dorst. Denken heel wat te zeggen, maar uit lege hoofden komt nooit meer dan nietszeggende lucht.

Is al enige tijd en uiteraard feesten geleden. Zouden ze er nu een andere blik op hebben??? Zouden ze nu eindelijk een voor hun leuk feestje hebben gehad? Ik ben benieuwd.
Baas boven baas, ben je inmiddels een keertje ontwaakt en heb je meer dan 30% van het feest meegekregen. Zou je nu tenminste kunnen zeggen dat je een 100% Hardcore feest hebt meegemaakt. XD
Jacky Daniels lijkt me nog steeds zo een type die geen feest zonder compleet van de kaart te zijn, heeft meegemaakt. Hij is een van die gene die niet los kan gaan doordat ie te veel snoep op heeft. Zo iemand kan geen enkel verhaal snappen. Alleen mee lullen met de rest. Heb toch eens een mening voor jezelf. En misschien is het beter als je die ook voor jezelf houdt. Ik zie jou al staan: jeeej ik ben op een groot feest. Oh wacht waar ben ik ook alweer?
Appeltje, had maar beter in de appel gebeten dan een commentaar van niets neer te zetten.
Marc P, je denkt teveel met die kleine hersenen van je, dat kunnen ze niet aan. daar krijg je dat overvloedige narcisme en die testosteron domheid van. ...typen wat ik denk, en ik wou het al niet zeggen is makkelijk gezegd he, als je zelf niets kunt bedenken. Ik wou het net zeggen!!! facebomb in your face! Je hebt het over de verrijking van de muzikale kennis, maar bent zelf terug gebleven in de tijd. De ouwe platen zijn de beste en daar kan niets aan veranderen. Zo iemand zoals jij staat altijd maar op een plek, that's it! Je schreef je tekst alleen uit pure verveling omdat jou zaaltje te klein voor je wordt. je bang bent voor verandering. je bent net een jehova getuige. jou wil is wet. Is die kortzichtige manier van denken inmiddels veranderd? heb je nou eindelijk wat evolutie geboekt in jou muziek om daar eens over mee te kunnen praten???

Zijn jullie wel op de laatste Thunderdome geweest??? Ja??? Beviel het? Als jullie nou nog steeds de zelfde van zo zichzelf ingenomen karakters bezitten dan toen jullie zonder na te denken wat losse woorden plaatsten, kan ik het me eigenlijk niet voorstellen. Want oh jeee, hoe commercieel was het wel niet?
Uitspraak van Fred-(Lux) op vrijdag 9 augustus 2013 om 11:56:
Marc.P, Jacky Daniels, Baas boven Baas, appeltje voor de dorst. Denken heel wat te zeggen, maar uit lege hoofden komt nooit meer dan nietszeggende lucht.

Is al enige tijd en uiteraard feesten geleden. Zouden ze er nu een andere blik op hebben??? Zouden ze nu eindelijk een voor hun leuk feestje hebben gehad? Ik ben benieuwd.
Baas boven baas, ben je inmiddels een keertje ontwaakt en heb je meer dan 30% van het feest meegekregen. Zou je nu tenminste kunnen zeggen dat je een 100% Hardcore feest hebt meegemaakt. XD
Jacky Daniels lijkt me nog steeds zo een type die geen feest zonder compleet van de kaart te zijn, heeft meegemaakt. Hij is een van die gene die niet los kan gaan doordat ie te veel snoep op heeft. Zo iemand kan geen enkel verhaal snappen. Alleen mee lullen met de rest. Heb toch eens een mening voor jezelf. En misschien is het beter als je die ook voor jezelf houdt. Ik zie jou al staan: jeeej ik ben op een groot feest. Oh wacht waar ben ik ook alweer?
Appeltje, had maar beter in de appel gebeten dan een commentaar van niets neer te zetten.
Marc P, je denkt teveel met die kleine hersenen van je, dat kunnen ze niet aan. daar krijg je dat overvloedige narcisme en die testosteron domheid van. ...typen wat ik denk, en ik wou het al niet zeggen is makkelijk gezegd he, als je zelf niets kunt bedenken. Ik wou het net zeggen!!! facebomb in your face! Je hebt het over de verrijking van de muzikale kennis, maar bent zelf terug gebleven in de tijd. De ouwe platen zijn de beste en daar kan niets aan veranderen. Zo iemand zoals jij staat altijd maar op een plek, that's it! Je schreef je tekst alleen uit pure verveling omdat jou zaaltje te klein voor je wordt. je bang bent voor verandering. je bent net een jehova getuige. jou wil is wet. Is die kortzichtige manier van denken inmiddels veranderd? heb je nou eindelijk wat evolutie geboekt in jou muziek om daar eens over mee te kunnen praten???

Zijn jullie wel op de laatste Thunderdome geweest??? Ja??? Beviel het? Als jullie nou nog steeds de zelfde van zo zichzelf ingenomen karakters bezitten dan toen jullie zonder na te denken wat losse woorden plaatsten, kan ik het me eigenlijk niet voorstellen. Want oh jeee, hoe commercieel was het wel niet?

Dat is nog eens een berg kritiek op die jongens na zoveel jaar, kon je de nickname van Baas boven Baas niet overnemen? Jij weet toch alles beter.

Je hebt het over een kortzichtige manier van denken bij een ander, en jij beoordeeld iemand vervolgens op zijn profiel van Partyflock...
laatste aanpassing
Jij zegt dat ik alles beter weet. Leuk als jij dat vind. Vind ik persoonlijk niet echt toepasselijk. Beetje jammer dat een mening hebben of een discussie willen voeren niet bepaald geaccepteerd wordt. Waarom voel jij je eigenlijk gepikeerd?
Uit woorden haal je meer dan alleen de betekenis ervan. Denk daar eens over na voordat je iemand kortzichtig vind omdat je niet begrijpt hoe men personen kan inschatten op basis van hun woordschat en hun vocabulaire toepassing ervan.
Uitspraak van Fred-(Lux) op maandag 16 december 2013 om 17:15:
Jij zegt dat ik alles beter weet. Leuk als jij dat vind. Vind ik persoonlijk niet echt toepasselijk. Beetje jammer dat een mening hebben of een discussie willen voeren niet bepaald geaccepteerd wordt. Waarom voel jij je eigenlijk gepikeerd?
Uit woorden haal je meer dan alleen de betekenis ervan. Denk daar eens over na voordat je iemand kortzichtig vind omdat je niet begrijpt hoe men personen kan inschatten op basis van hun woordschat en hun vocabulaire toepassing ervan.

Een discussie voeren was hier geen eens aan de orde, je zeikt ze gewoon af. Ik voel me niet gepikeerd maar las je reactie en vond het kant nog wal slaan.

Ik vind je nog steeds kortzichtig als jij mensen gaat inschatten op basis van hun woordenschat, vocabulair en partyflock-profiel. Je kent de personen in het echt geen eens. Op internet is iedereen stoer en onherkenbaar dus zullen mensen heel anders reageren over het algemeen.
Wat jij denkt. Wat jij wil. Goed verhaal.
Kijk je uit dat je niet suïcidaal wordt met al deze kritiek? Denk aan je gezondheid gozer!