Partyflock
 

Lashed

· in Holland foto's
album,147 · zeer goed · ical
Lashed
28 juli 2010
Lashed
28 augustus 2010
georganiseerd door

Maassilo (binnen) op de kaart Site
Maashaven Zuidzijde 1 – 2
Rotterdam
NederlandNederland

Tickets & prijzen Lashed

Early bird:€ 20,-500 beschikbaar, tot 30 september 2010
Voorverkoop:€ 22,50
Deurverkoop:€ 30,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Bezoekers
Maximaal 2500.
Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig.
Winacties (gesloten)
Opmerkingen
Verslag
Door D2W (439).
Stemresultaat: zeer goed
geweldig4225%
zeer goed5935%
goed4326%
ok117%
voldoende74%
onvoldoende0
slecht32%
zeer slecht0
waardeloos21%

64 waarderingen

Roel beestenboel
We wanna see you dance on the ultimate sound of trance.. Haha hij was weer lekker bezig (Y)
The midget
Hier doen we het voor. Gezelligheid ten top. Heerlijk gedanst op heerlijke muziek. Top feest
Bloemkool
Leuk leuk leuk !!!! Uitstekend vermaakt :)
Erol
Lisa voor het eerst horen draaien! Super hoor! Toen we rond 00:45 uur binnen kwamen was marcel woods al lekker aan het knallen! Leuk om al die ouwe bekende weer te zien!
Tram
De locatie en de aankleding en lasers waren super,ik heb lisa lashes wel beter horen draaien ,lekker dat hardhouse UK. maar ja dat is dood ,erg jammer dan gingen we maar naar zaal twee ff uit je plaat met fausto B2B met Phil York die was ook nog jarig .en als afsluiter was kutski geweldig even lekker stampen ,dus rob het is voor herhaling vatbaar,super.
Leuk feest, wel erg koud zeg de lasers waren top,maar heb me vooral vermaakt op de 10e verdieping Thanks for inviting me bart & kim
Ralf6711
Zeer geslaagd feestje, lekker knallen met Fausto & Phil York en Kutski! Jammer dat ie niet wat langer mocht doordraaien. De sets van Artento Divini en Marcel Woods waren ook erg fijn :) Oh, en voor de verandering was er weer eens een goeie MC op n 'trance'feest. 't Was mijn eerste keer in de Maassilo, vind t n vette underground locatie :) Wel erg koud!
DJ Bash / Alec Vulture
Wat een megadik feest: Marcel woods, Kutski, Artento Divini...Allemaal helden. Alleen Jochem Miller was minder als afsluiter. Vette locatie
Brother Lou-E
DIKKE FUIF :D !!!!! werd goed gedraaid overal (Y) . Heb me de tering moeten rennen tussen de 2 area's om overal op tijd te zijn als MC :lol: Maar het was het zeker waard :D
MvDJ
Wat een gezellige boel en muzikaal geweld. HEERLIJK! Top setjes gehoord, had alleen iets meer spectakel verwacht van de ster van de avond. Fausto en Phil York, IHDS rocked!! Complimeten naar de organisatie en voor de locatie: als je 2,50 voor een ini mini biertje vraagt en 50 ct voor 't toilet en 5 euro voor een simpel hotdoggie, dan kan de verwarming wel wat hoger toch? ;p
Sietje
Was weer een heerlijk feestje. Lekkere setjes gehoord. Het was inderdaad erg koud, maar dat was een kwestie van doordansen en niet stilstaan :cheer:
SammyJo
Vette muziek, Artento de held van de avond die had van mij later op de avond nog een keer terug mogen komen. En ja, ik heb het ook koud gehad!
Goed georganiseerd door Inclusivo. Onze complimenten! Echt alles klopte, de dj's, de muziek, het publiek, de sfeer echt alles. We hebben een super avond gehad!
Jolanda2685
dit was er 1 voor in onze boeken SUPER
cosper
Mooi aangekleed, lekker geluid en de muziek was verbazend prettig. In tijden niet zulke heerlijke stevige trance gehoord! Het kleine zaaltje Hardhouse sloot mooi af met Hardstyle & core.
Radio D.R.P
Geniaal, Prachtig neer gezet.... Een pluim voor Inclusivo!
DjDark
Top feest, Jochen Miller helaas aanfluiter.. Aankleding en lichten was zoals beloofd.. Lisa's danseressen mochten er ook zijn en vooral.. Hard was erg geslaagd!
HEIKster™
Een hele nacht heerlijke muziek :D Helaas door de kou niet echt los kunnen gaan :/
Meira
Goed feest, stervens koud, waren 7 warmtekanonnen te weinig, Genoten van Artento, Marcel Woods en Fausto, vond Lisa wat tegenvallen , lichtshow was mooi!
TWEETIE
Ben in geen tijden zo uit me dak gegaan wat een top sets van de dj`s thanks in een woord top !!!!!!!!
Simon_S
Heerlijk naar mn zin gehad!! Had me toevallig wel goed aangekleed, had er geen spijt van, maarja, kon blijven gaan, de DJs waren stuk voor stuk goed bezig! Toch was ik het meest onder de indruk van Marcel Woods _o_ :woop:
Solidius
Koud?.. Het was geen naturistencamping ofzeau! Had wel wat meer 'oldskool' (Tidy Boys-esque) hardhouse verwacht van Mevr. Zweepklappen & co, maar Melvin en Ummet hebben zulke goede liederen te gehoren gebracht dat ik verder niets te klagen heb, helemaal toen de linkerspeaker spontaan weer tot leven kwam @ de mainstage, dit smaakt naar meer! (y)
Respect voor Inclusivo, topfeest neergezet!
Dieselgozah
Heerlijk feeetje (L)
Charly Rocks
Aankleding, muziek, sfeer, publiek, alles was gewoon top! Eindelijk weer eens beloftes die waargemaakt worden door een organisatie. Keep up the good work guys ;)
..::AnnA::..
Super!! Heerlijke sfeer en knallende setjes. Marcel en Kutski :respect:
Geweldig feest...gelijk bij binnenkomst zat er al een goede sfeer in! Held van vannacht KUTSKI!!! :respect: Wat een set!! Thnx Inclusivo voor een TOPnacht! (y)
_­MeiidJee*­89_­
Wat heb ik me toch weer goed vermaakt zeg! Maarten begon al lekker, waarna Artento nog lekkerder doorging. Marcel was ook weer een keer leuk om te horen, net als Ummet die je niet zo heel vaak ziet. Onze Sied deed het ook weer top en onze Jochen was ook weer geweldig zoals altijd :D Vond Lisa wel wat minder, net als de temperatuur int gebouw (was soms best koud) :( Heb het in ieder geval goed naar mn zin gehad met al die gezellige mensen om me heen :)
(L) Guess What(L)(K)
erg goed feest super locatie, ondanks dat het koud was was er een goede sfeer Rob en crew bedankt
YvonnY
Zeer matig feest voor 30 eu pp, Dj's vielen tegen, vooral Lashes en ik heb t nog nooit zo koud gehad op n indoor-party!
Annieee
Marcel en Sied :doetiewoep: Daarna alleen maar saai gebeuk..eentonig.
poep chinees
lkkr feest, maar het was er stervens koud
NewBugs
Marcel Woods & Sied van Riel :respect:
Freakz
kutski kutski kutski... die gaf wel een verrassende en zeer goede wending eraan zeg :doetiewoep:
Extrema
Was een lekker feestje! Kutski man van de avond :respect: Jammer dat het in de 2e zaal vrij rustig bleef!
Rob Boogaard
Top feestje...prima personeel!
Jeroen C
Vet feest, vette locatie, Sied Van Riel en Marcel Woods helden van de avond!!!!!
heel goed feest,maar wat was t daar verekte koud...brrrrr
Wist niet goed wat ik er vann moest verwachten, maar is uiteindelijk een mooi feest geworden met een goede underground sfeer..
-*­christina*­-
't was een super feestje! sets waren stuk voor stuk geweldig! (buiten lisa lashes zelf, dat is toch niet zo mijn ding). maar ik heb mij echt enorm geamuseerd, bedankt inclusivo :)
Ro & Inez
lekker feestje redelijke sfeer iets te fris lekker muziek.
P@ol@
Tja, het duurde even om warm te draaien, maar heerlijk geeindigd met Ummet en Jochen :respect: !!! Als je het koud hebt, maar dan moet je gewoon meer dansen!!!!!
GEWELDIG!!!!!!! echt superavondje gehad....wat werd er hard en goed gedraaid!!! Artento en Marcel Woods waren met Sied de helden vd avond!!! Vond de set van Lisa ook wat tegenvallen vergeleken met wat ik op you tube heb gezien, jammer dat de laatste 2 dj's het wat rustiger aan deden...ook Kutski draaide meesterlijk!!volgend jaar hopelijk vaker!!
Tamysha
Had iemand al iets over de kou gezegd? Inclusivo :respect: We hebben genoten! Volgende editie zijn we er zeker bij!
stuiter!!!!!!
was een top avond ard en marcel woods :RESPECT: alleen het was een beetje koud
DJ DENDRITE
Nou ik moet zeggen dat ik geen tijden zo waanzinnige line-up heb gehoord, wat werd er door alle dj,s geknald heerlijk .Toe we binnenkwamen was Marcel Woods flink bezig de boel op te zwepen ,en het werd daarna alleen maar beter .De techniek begon even een eigen leven te leiden ,maar dit werd weer opgelost door snel ingrijpend actie van de organisatie ,ja apparatuur begint soms een eigen leven te lijden wat doe je eraan. Lasershows waren toppie komt mooi uit op deze locatie .Thanks Rob & Paul TILL NEXT TIME
;; TamaaR
Sied van Riel & Jochen Miller! Goede sets!:D:respect: Naar mijn zin gehad!
Kitebabe
supersfeer in siberische omstandigheden, volgende keer zeker weer
Sierellûh©
Weer eens wat anders dan de hardstylefeestjes die ik normaal bezoek. Ik vond het een lekker feestje. Thnx Bart en Kim for inviting me
DJ D-Brain
alleen als die ijs en ijs koud is!! genoten van de top djs
Spinning Ro
Van mij mag dit elke maand!! Super genoten... Rob en crew, in één woord: GEWELDIG!!!! :respect:
Wat een superfeest! :respect: voor de organisatie! Inclusivo Crew bedankt we hebben genoten :)
kelles &­ Ruudje M
Locatie kende ik al, daar kan een blind paard geen schade aanrichten. Wat ik echt beneden de maat vond was de temperatuur binnen, wat was het fucking koud daar zeg, zeker in zaal 2. Ik heb wel lekkere muziek gehoord, weer een beetje jammer dat bij Lisa bijna de halve set de linker luidsprekers niet werkte. De lasers waren wel weer mooi, maar bestel daar geen rood wijntje, die zou ik zelfs mijn dooie oma nog niet schenken. Voor de rest heb ik me wel vermaakt, maar miste mijn vrouwtje wel, die had geen zin.
brrr top brrr feesie brrrrr
DieVito
Super feest.. Artento en Marcel Woods de absolute uitblinkers !.. locatie ook super gaaf trouwens
Sow waanzinnig feestje!!! Top, top, top!!!
Tassie7304
Vond het een topfeest. Alleen veel te koud overal
ini mini
Wat een geweldig feest was dit zeg :respect: Door de temperatuur binnen, moest je wel blijven bewegen... En Artento Divini had moeten ruilen met Ummet Ozcan, dan was ik wat langer gebleven... Ben om half 5 afgehaakt... Jammer dat Miss Lisa maar 1 set draaide en dan ook nog eens niet de juiste!! Ik ben meer UK Hardhouse van haar gewent, dit was niet DE Lisa Lashes... Verder was het gewoon een muzikaal spectakel om een puntje aan te zuigen!!!! :bounce:
Melvin Warning en Ummet Ozcan waren TOP maar "caught" by Lisa Lashes.... SUPER!!!!!
Inclusivo wil iedereen bedanken voor hun komst. De lancering van Lashed was een groot succes :respect:
Dewi
Wat een geweldig feest ben blij dat ik gegaan ben!!!! Rob bedankt en ga zo door!!! was super vet
The Godfather ®
Wat een TOP feest... Alle DJ'S :respect:
TechAddict
Had het niet verwacht, maar wat een wereldfeest!!! damn!
Daniël en Linda
geweldigfeest gehad heerlijke muziek gehoord en lisa thanks for your set was marvelous :respect:

Line-up Lashed

1Lashed Area
za 22:00 - 06:00:  · live
za 22:00 - 23:00:  techno, trance
za 22:00 - 06:00:  · MC techno, house, trance
za 23:00 - 00:00:  trance, house
zo 00:00 - 01:15:  house, trance
zo 01:15 - 02:30:  trance
zo 02:30 - 03:45:  Verenigd Koninkrijk trance
zo 03:45 - 05:00:  house, techno, trance
zo 05:00 - 06:00:  trance
2International Harddance Sessions
za 23:00 - 00:00:  house, trance
zo 00:00 - 01:00: 
zo 01:00 - 02:00:  Verenigd Koninkrijk trance
zo 02:00 - 03:30:  house, techno, trance, hardstyle
Verenigd Koninkrijk house, hardstyle
zo 03:30 - 05:00:  Verenigd Koninkrijk house, hardstyle, trance
· live
· MC techno, house, trance
Nieuws
In het vorige bericht heeft de organisatie het gehad over de line-up en het laatste nieuws van de hardtrance/dance area van dit fantastische evenement in de Maassilo te Rotterdam aanstaande zaterdag 11 december. Nu is het tijd om de timetable en latest info van de mainstage bekend te maken. 34
Het doet de organisatie genoegen bekend te maken dat Dj Fausto & Phil York in deze area, exclusief voor dit Dance Event in de Maassilo, een nieuwe live mix gaan opnemen voor 'International Hard Dance Sessions'. Deze wordt eind januari wereldwijd gereleased met de beste Harddance tracks die er te vinden zijn. 18
Lisa Lashes' wereldberoemde Lashed Tour komt voor het eerst naar Nederland met de beste line-up ooit. Rotterdams grootste en meest besproken danceclub De Maassilo zal helemaal in het teken staan van één van de grootste dance-evenementen van 2010. In 2010 heeft Lashed al vijfmaal volle zalen getrokken met uitzinnige partypeople en deze laatste editie van 2010 in Nederland beloofd de meest spectaculaire te worden! 25
Lashed
8 november 2010
Op 11 december komt dj-icoon Lisa Lashes & friends naar de Maassilo in Rotterdam met haar wervelende “Lashed World Tour'. Een event zonder weerga met de beste dj's uit de Britse en Nederlandse Trance scene, waarbij het nog gaat om de muziek en de opbouw hiervan door de avond en nacht heen. 12
Lashed
12 oktober 2010
Op 11 december komt Lisa Lashes naar De Maassilo in Rotterdam met haar wervelende show Lashed. Ter voorbereiding van dit spectaculaire event is Inclusivo naar Engeland gereisd voor onder andere een interview met deze ‘first lady of trance'. Zie hier ‘hot' nieuws over dit event op 11 december in de Maassilo. 34
De Maassilo in Rotterdam zal op Zaterdag 11 december Lisa Lashes verwelkomen met haar “Lashed” concept. Vanuit de U.K. komt Lisa over met haar eigen crew, decoraties, entertainment en collega DJ's Kutski & Phil York .Lisa staat haar mannetje met haar dreunende Trance/Techtrance/hardtrance en Harddance sound. 14
Forum
ForumonderwerpForum#Tijd
Lashed komt naar Nederland met beukend feest! f:trance20

640 opmerkingen

Uitspraak van ;; TamaaR op zondag 12 december 2010 om 19:19:
Hahaha nou niet zo'n klein beetje ook, fantastisch geslapen haha

Haha, ben blij dat je hebt geslapen, ik heb gewoon een nachtje overgeslagen..
Uitspraak van verwijderd op maandag 13 december 2010 om 20:12:
alle harddance feesten lijken altijd bedoelt voor de jongere onder ons , maar ook wij (40+) weten wat knallen is ,
misschien zelfs nog beter

dat heb ik nooit willen insinueren :)

Uitspraak van verwijderd op zondag 12 december 2010 om 20:59:
overjarige 50+ outfits met bij elkaar geknepen uiers...

dat zou ik bijvoorbeeld nooit zeggen...!
Was super (Y) Beetje koud idd :| Maar goed van het los gaan kregen we het warm :D
Binnekort ook een aantal filmpjes en foto's van mij uit online..

(shaky cam waarschuwing) :P

Maar goede kwaliteit geluid.
foto's zijn echt leuk!!! :cheer: (L)
Pica's staan online! :D
Wat klagen allemaal of niet,volgende keer lekker thuis blijven:D

Als je het koud hebt moet je wat meer dancen ;)

Prima vermaakt !!! Pluspuntje voor Marcel & Sied :D
laatste aanpassing
Uitspraak van :D pollie :D op maandag 13 december 2010 om 14:28:
heb echt wel staan dansen en stampen maar had het nog steeds koud hoor

Hier nog eentje, maar mocht de pret niet drukken :cheer: heerlijk feestje!!

:respect: Kutski :respect:
Werkzaam bij MEM events
Artiest {SHOWLIST artist 29750, 54821}
Complimenten voor de organisatie !!

Top !
Had 2x 2 gastenlijstplaatsen gewonnen hiervoor via 2 verschillende sites :lol: Alhoewel we pas om 2:30 binnen waren (beetje de weg kwijt haha..) zekerrr de moeite waard :D Heel apart feestje... 1e keer Maassilo, chille locatie, gezellig maar apart publiek, muziek was goed te doen en lasers en danseressen ook lekkah :p
Misschien een vreemde vraag, maar zijn er ook Livesets opgenomen toevallig? of tracklists terug te vinden, m.u.v. het al bekend geworden IHDS deel...

Ik wil dolgraag weten wat voor lekkers Sied van Riel en Marcel Woods nou allemaal precies draaiden.. :O
laatste aanpassing
Party video staat online bij D.R.P!!! :-)

Spot yourself!

http://radiodrp.nl
 
Uitspraak van DjDark op woensdag 15 december 2010 om 20:02:
Misschien een vreemde vraag, maar zijn er ook Livesets opgenomen toevallig?

Die zijn inderdaad opgenomen ;)
Na goedkeuring vd artiesten zelf zal hier een CD compilatie van gemaakt worden .. meer info hierover volgt.
Tof.. :D

Kan iemand dit nummer ID'en?



Uitspraak van HerrieNL op maandag 13 december 2010 om 15:06:
De foto's van mijn collega staan vanavond hier online
http://www.betribes.com/editions/lashed/media_items/2049488617

Hele mooie kwaliteit, thanks!! top foto's :D


Toegift:

Fausto - tommy Pulse...



Heldenmoment naar wij dachten...


(let op het vingertje van Fausto) :P

Sorry voor de shaky cam... maarja.. I (L) Acid.
laatste aanpassing
 
..
laatste aanpassing
 
Uitspraak van DjDark op zaterdag 18 december 2010 om 00:54:
Kan iemand dit nummer ID'en?

Track van sander van Doorn (vrij nieuw ..weet ff de titel niet)
Uitspraak van DjDark op zaterdag 18 december 2010 om 00:54:
Kan iemand dit nummer ID'en?

Sander van Doorn - Daddy Rock
Dus toch!!

De track waar ik al eerder een reactie op gepost had...

Sandertje Sandertje.. goed bezig!
Uitspraak van DjDark op zaterdag 18 december 2010 om 14:10:
Sandertje Sandertje.. goed bezig!

& Sied want die draaide hem haha:P
Sied, was sowieso koning.
 
De Lashed Aftermovie staat inmiddels online: WATCH AND ENJOY 1 MORE TIME !!!



Voor de komende editie van Lashed houd de site www.lashedinholland.com in de gaten en meld je aan op de hyve.
Haha leuke aftermovie , heb nu alweer zin in de volgende editie
He Marco wat deed jij daar op de achtergrond ? in de laatste seconde ?
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3614, 6793}
DAMN !!! Heb gelijk weer zin in een feessie !! Gelukkig zijn we druk bezig met de planning van 2011 .....

Whehehehe ... nog ff wachten peeps ....
vandaag heb ik de gewonnen fotoshoot van radio DRP gehad, en ik moet je bekennen: HET WAS SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ik heb onwijs genoten van de visagie die gedaan werd door Lia en de foto's die gemaakt zijn door Ben
na de feestdagen krijg ik ze thuis gestuurd en ze zijn hier thuis ontzettend nieuwsgierig hoe ze geworden zijn!!!

nogmaals mijn hartelijke dank hiervoor!!
Krijg de melding dat de aftermovie verwijderd is op youtube ?
Hopelijk editie 2 ook in de Maassilo! te vette plek voor dit feest! maar dan met kachels :lol:
 
Uitspraak van Octopus op woensdag 22 december 2010 om 19:55:
Krijg de melding dat de aftermovie verwijderd is op youtube ?

De aftermovie is full HD dus voor de mensen met een snelle internet verbinding: veel plezier ;)
laatste aanpassing
Hele vette aftermovie!!

Hier komt tenminste de muziek voorbij die op 't feest ook te horen was!

Topfeestje.
Wanneer komt het vervolg :O>?