Partyflock
 
Latin Lovers (flyer)
Latin Lovers (afbeelding)
georganiseerd door Latin Lovers SiteFootclub Site
-
Club Vie op de kaart Site binnen
Maasboulevard 300
Rotterdam
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
21
Bezoekers
Maximaal 1100.
Kledingvoorschrift
Nice & a relaxed attitude
Prijzen
Voorverkoop:€ 12,50
Deurverkoop:€ 15,-
Tickets
Waren verkrijgbaar via Easyticket, bij een aantal voorverkoopadressen.
Winactie (gesloten)
Je kon kansmaken op gastenlijst voor 2 personen.
Er deden 51 leden mee.
pagina laatst gewijzigd op
Stemresultaat: zeer goed
geweldig330%
zeer goed330%
goed330%
ok110%
voldoende0
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0
Line-up
Statistiekenx
38Partyflockbezoekers
39Partyflockgeïnteresseerd
39 / 55·mannen / vrouwen
24.0·gemiddelde leeftijd
23.3·leeftijd mediaan
2·video's
51 @ 2 × 2·winactie
5·opmerkingen
zeer goed·stemresultaat (10 stemmen)

5 opmerkingen

Latin Lovers blijft ook iedereen in 2010 weer continue verrassen met heerlijke zomerse specials in deze nu al veels te koude winter! De Rotterdamse thuisbasis Club Vie wordt nog steeds iedere eerste vrijdag van de maand in 2010 compleet verbouwd tot een kolkende jungle vol met acrobatiek en secrets! De eerste zet je alvast in je agenda, namelijk vrijdag 5 februari! Dan staat Latin Lovers alweer te trappelen om het seizoen af te trappen in de meest extravagante club van Rotterdam onder de Willemsbrug! Met opnieuw een secret line-up blijft Latin Lovers al haar fantastische bezoekers keer op keer kippenvel bezorgen. Iedereen is en blijft nieuwsgierig want welke topper(s) staan er nu weer in de booth? Dat maakt ook eigenlijk helemaal niet uit, want bij Latin Lovers in Club Vie draait het om JOU en is het altijd FEEST!


Latin Lovers draait zoals al eerder gezegd helemaal om jou! Altijd de beste deejays met de meeste energie, de meest sexy danseressen, live artiesten, de vetste entertainment, nieuwe special effects en natuurlijk de overheerlijke Latin Lovers cocktails aan de bar: alle ingredienten zijn aanwezig! Bij binnenkomst wordt je al meteen verrast door de kleurrijke entree en het unieke zomerse decor. De gehele Club Vie wordt magistraal omgetoverd tot een ware jungle vol met palmbomen, vlinders en een bamboehut. De dames trekken hun zomerse cocktail jurkje weer uit de kast want het kan en mag allemaal op Latin Lovers, het is tenslotte bijna zomer ;-) Ook de heren gaan nog even naar de kapper en poetsen hun nieuwe schoenen, let's go!

Welke topper(s) zullen er nu weer in de bamboe dj booth verschijnen? Is het een solo of een back 2 back act? Wij verlappen niks, maar dat kost wel moeite! Maar toch houden we onze lippen stijf op elkaar. Iedereen weet wel dat de muziek vol zit met trommels, heerlijke vocalen, snoeiende percussies en vooral sexy beats! Al eerder heeft Latin Lovers bewezen dat er toppers komen; Erick E, Sunnery & Ryan, Roog, Gregor Salto, D-Rashid, Chris Rox, Jasper Clash, Greg van Bueren en live artiesten zoals Andy Sherman, Mitch Crown, Zawdi, MC Gee met Norman Soares, Glenn Helder en Cherokee op de percussies: het kan allemaal bij Latin Lovers en het leuke is...het gaat ook gebeuren!

Heb je trouwens onze nieuwe flyer al gezien in de winkels? Check dan snel de achterzijde! Hierop staan namelijk een aantal foto's en wie weet sta jij er wel op? Is dit het geval, mail dan snel naar vip@footclub.nl met een foto als bewijs dat jij het echt bent, en dan krijg jij van ons een vrijkaartje thuisgestuurd!

Om jouw avond nog specialer te maken heeft Latin Lovers in samenwerking met ZIN een uniek "Dine & Dance Arrangement" samengesteld! Voor maar 30 euro per persoon kun jij heerlijk onbeperkt tapas eten in dit gezellige en intieme restaurant aan de Lijnbaan in Rotterdam. Ook krijg je hier een heerlijke cocktail en daarna kun je heerlijk komen dansen bij Latin Lovers in Club Vie, want de entree is hierbij inbegrepen! Voor reserveringen, stuur een mailtje naar vip@footclub.nl

We zien je graag terug in Club Vie voor de aftrap van het Latin Lovers seizoen in 2010! De cocktails staan koud en de club is lekker warm, tot vrijdag 5 februari!

Vrijdag 5 februari 2010
23.00-05.00 uur
Club Vie, Rotterdam
Maasboulevard 300
Kosten voor verkoop: € 12,50
Voorverkoop internet: www.easyticket.nl en www.footclub.nl
Voorverkoop Nederland: Alle Free Record Shop winkels in Nederland
Minimum leeftijd: 21+
Dresscode: Nice & a relaxed attitude
Line up: Our big surprise!
iemand een idee wanneer de line up bekend wordt gemaakt?
avond zelf?
er is geen lineup bekend gemaakt :( de toiletjuffrouw stond aan de wheels of steel