Partyflock

Les & More · Minimal to Oldskool

Les & More

· Minimal to Oldskool
Les & More (flyer)

Les & More (afbeelding)
Facebook Geen Facebook event gekoppeld!
georganiseerd door Funky Junction Events
-
Winston Kingdom
op de kaart Site binnen
Amsterdam
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
21
Prijs
Deurverkoop:€ 6,-
pagina laatst gewijzigd op
Line-up & Timetable
23:00 - 23:45:  Erick Pike
23:45 - 00:30:  Diablo
00:30 - 01:15:  Les Ley
01:15 - 02:00:  Live: Marzz
02:00 - 03:00:  Lady Dames
Statistiekenx
8Partyflockbezoekers · herkomst
5Partyflockgeïnteresseerd · herkomst
100 / 0·mannen / vrouwen
33.3·gemiddelde leeftijd
33.6·leeftijd mediaan
1·forumonderwerp
6·opmerkingen
stemresultaat (2 stemmen)
Forum
ForumonderwerpForum#Tijd
Les & More - Techno, Oldskool & Classics edition f:techno3

6 opmerkingen

misschien na the kooks nog even kijken :D
oldskool:respect:
Zorg dat je woensdag 26 november uit kunt slapen, want dinsdagavond, de 25e ben jij natuurlijk ook van de partij bij Les & More @ Winston Kingdom! De club is geheel verbouwd, en na een generale repetitie, afgelopen oktobereditie, is unaniem besloten dat het best vet is geworden! De sound is nieuw en gaat erg diep! De garderobe is ruim, en lekker direct bij de verruimde ingang. De sanitaire voorzieningen zijn een verademing waar je bijna voor je lol heen gaat! De lichtshow is uitgebreid met nog meer spannende en bewegende elementen en de dj-booth is vlak onder het plafond geplaatst. Er zijn vast nog veel meer dingen maar je moet gewoon zelf eens komen kijken. Les & More heeft de smaakpolitie stempel eigenhandig op de deur geplakt!

Deze editie staat in het teken van Techno en Classics! Niet de eerste de beste artiesten komen op hun vrije dinsdagavond opdraven om het de heuse diehard naar de zin te maken. Erick Pike, die al jaren op feesten draait in de underground scene, maar ook al meerdere malen geboekt werd voor Dancevalley en andere grote evenementen. Zijn muziekale, uiterst dansbare, en toegankelijke muziekkeuze in techno, doet een ieder charmeren van dit genre! Hij zal dan ook juist daarom de eer hebben dit keer af te trappen, want hij staat gelijk voor een full house; Les & More neemt de club namelijk vanaf 23:00 uur over van het concert van “LE CLUB SUBURBIA live: Anavan (usa) + Hawnay Troof (usa)”.

Terwijl Erick de voetjes van de vloer draait, zullen de bands hun gear van het podium halen en niemand minder dan Diablo zijn liveset op het podium uitstallen, waarna hij het grootste gedeelte van een uur jouw volledige aandacht zal opeisen. Je zult verzinken in een cocktail van warme klassieke housy melodieën, onderbouwd door strakke percussie, volle kicks en diepe basslines; in één woord ‘moddervet’.

Aangestoken door de warme, doch stevige tunes van Diablo, zal Les Ley aka Funky Junkie zich in de dj-booth, vlak onder het plafond verstoppen om dit keer geheel in thema, een zinderende set te draaien van pure houseclassics, afgewisseld met de allernieuwste, meest funky –en uplifting, superdansbare minimal techno/house.

Alsof dit alles nog niet genoeg is zal ondertussen MARZZ (Detox Records) een handje helpen met het inpakken van Diablo’s spullen, waarna hij zelf zijn set zal opbouwen! Deze man staat garant voor een potje heer-lij-ke techno in de breedste zin van het woord! Jawel, je leest het goed; in de breedste zin van het woord! Marzz aka Michiel, staat voornamelijk bekend voor zijn hardere sound maar werkt al enige tijd aan wat meer dansbare en funky track! De nieuwsgierigheid is gekieteld, maar één ding kun je vanuit gaan; dik wordt het zeker! De beste man is met zijn label Detox Records niet voor niets zeer succesvol en reisde ondertussen nog eens de hele wereld over om met zijn liveset in onder andere Australië een onvergetelijke indruk achter te laten!

Na al dit moois zul je denken dat het niet meer vetter kan! Niets is minder waar want het toetje zal zoet zijn! Lady Dames verdiende haar strepen en zal met haar ongekende muziekkeuze en interactie met het publiek de Winston voor de laatste keer deze avond ondersteboven knallen! Waar ze de classics vandaan goochelt is een wonder maar het “Oh! Aahh!”-gehalte zal een climax bereiken!

Wanneer je woensdagmiddag, na de lunch, met een iets te vrolijke ik-heb-vannacht-sex-gehad blik op je werk verschijnt zal een ieder jaloers op je zijn, maar ze hebben geen idee en stiekem weet alleen jij waarom…

Schrijf het dus in je agenda;
dinsdag 25/11 Les &­ More
woensdag 26/11 vrijnemen (iig ochtend!)


Meer info, foto’s, muziek en links naar alle artiesten en betrokkenen:
www.les-ley.com
laatste aanpassing
ziet er weer gezellig uit Les :-)
Altijd dik en gezellig dit mensen (y)
Hey Deep-K !

kZie je dinsdag!

:woeptidoe: