Partyflock

Aftershock · Clash of the Titans

Aftershock

· Clash of the Titans
Aftershock (flyer)
Facebook Geen Facebook event gekoppeld!
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
16
Prijzen
Voorverkoop:€ 7,-
Deurverkoop:€ 9,-
pagina laatst gewijzigd op
Stemresultaat: geweldig
geweldig975%
zeer goed217%
goed18%
ok0
voldoende0
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0
4 waarderingen
Sense_Events
Was lekker tekken met Tek Soldierz vs Jones! :respect:
Babafest_­Jumper
Was enrom geslaagd :o Grtz Lobotomy fan :p
Miss Puss
super geluid en Grec C, coone en tek soldierz :cheer:
anjunabart
Nie normaal wat een super vet feest :D ware zulke er maar elke week maximaal respect :respect:
Statistiekenx
32Partyflockbezoekers · herkomst
7Partyflockgeïnteresseerd · herkomst
81 / 18·mannen / vrouwen
20.2·gemiddelde leeftijd
20.8·leeftijd mediaan
1·forumonderwerp
1·albumfoto
17·opmerkingen
4·waarderingen
geweldig·stemresultaat (12 stemmen)
Forum
ForumonderwerpForum#Tijd
R U ready 4 the first AfterShock 2008 (Hardcore) muziek10

17 opmerkingen

Ziet er naar uit dat het dik feestje gaat worden hier
Jeeehaaaaa, looking forward to this event :)
héééééééél mss er :P
yes yes, hier gaan we tegenaan knallen!
oww jeah:p:pdit wordt het weer helemaal
me eerste x aftershock ma gaat wel goed kome volgensmij :P
vrijkaartjes gewonne dus ik ben wss van de partij :cheer:
laatste aanpassing
Hier gaan we ff lekker stampen :D
jammer dat ze zulke feeste ook niet in NL hebbe :(
20.00-21.00 Thomas Vs Tommy-D
21.00-22.00 Teka-B
22.00-23.00 W4ckoVs SMB
23.00-24.00 Dj Zof
24.00-01.30 Pedroh!
01.30-02.30 Greg C
02.30-03.30 Coone
03.30-04.30 Tek Soldierz vs Jones
04.30-05.30 Manu Kenton
05.30-.....    Snc vs Oliver V

hosted by Mc Chucky

bron: www.aftershockparty.com (f)
thx had net ook op de site gzien..­ nog 4 dage!
Persbericht: Aftershock – Clash of the Titans

Vrijdag 11 april 2008 zal dan eindelijk de langverwachte 3e editie van het succesvolle concept Aftershock plaatsvinden, welke deze editie de subtitel Clash of the Titans heeft meegekregen. Wederom zal alles uit de kast worden gehaald door de organisatie om van deze 3e editie een evenement van formaat te maken met een kwaliteitswaarde evenwaardig aan voorgaande Aftershock edities. Om dit alles te kunnen realiseren zal de futuristische Qubus opnieuw in gebruik worden genomen. De Structuur van Qubus laat de organisatie toe het geluidsniveau boven de normale geluidslimiet te brengen en tevens hoogstaande licht en showtechnieken toe te passen.

­[img width=500 height=333]http://farm2.static.flickr.com/1393/1129397664_f01e489638.jpg[/img]

De organisatie heeft meer dan ooit vertrouwen in Aftershock, de line-up samenstelling liegt er immers niet om:
Dj Coone die enkele maanden geleden zijn jonge carrière reeds bezegeld zag worden met een solo evenement in het sportpaleis te Antwerpen zal Oudenaarde op zijn grondvesten doen daveren. Daarbij voegt de organisatie de Franse French Tek icoon Greg C aan toe die steeds opnieuw het publiek naar zijn hand weet te zetten en je een oorverdovende saldo aan French Tek beats in de oren knalt. The Oh, reeds 14 jaar bestaande in het harddance circuit, wordt op het evenement vertegenwoordigt door zijn twee meest spraakmakende dj’s: Dj Pedroh en Dj W4cko. Hier houdt het echter niet mee op want de meest toonaangevende harddance club in België,Complex, stuurt zijn Tekroom resident DJ Jones naar Qubus om samen met het duo Tek Soldierz die rauwe Tek beats uit de speakers te knallen. Ook de hard techno minded people komen aan hun trekken op Aftershock dankzij Manu Kenton. Deze dj is geen onbekende in de dance scène, hij stond in voor het compileren van een memorabele cd op de Decibel Outdoor ’07 compilatie. Kenners weten dan ook meteen dat ze zich aan een stevig potje beukwerk mogen verwachten van deze heer. Resident DJ Zof mag uitraard ook niet ontbreken op deze 3e editie. Zijn passie voro muziek weet zich steeds om te zetten in energieke setjes en ook nu zal hij zich weer laten opmerken! Als laatste topper staat een vocale entertainer op het programma. De populaire Belgische MC, MC Chucky weet tegenwoordig als geen ander het publiek op zijn handen te dragen en het evenement tot een waar hoogtepunt te lichten. De line-up wordt aangevuld door Teka-B, SMB, Thomas vs Tommy-D, Snc vs Oliver V

Line Up
Thomas vs Tommy-D [BE]
Teka-B [BE]
W4cko vs Smb [BE]
Zof [BE]
Pedroh [BE]
Greg C [FR]
Coone [BE]
Tek Soldierz vs Jones [BE]
Manu Kenton [BE]
Snc vs Olivier V [BE]


Deuren
Aftershock – Clash of the titans zal de deuren om 20.00u openen en pas in de vroege uurtjes weer sluiten.

Camera’s
Het is toegestaan om tijdens Aftershock fotoapparatuur mee naar binnen te nemen. Hieronder verstaat de organisatie: digitale fotocamera's met een normale lens, telefoons met fotocamera en wegwerptoestellen. Het is niet toegestaan om professionele fotoapparatuur mee te nemen. Ook het meenemen van een filmcamera is niet toegestaan. Tijdens Aftershock lopen tal van officiële fotografen rond om het evenement vast te leggen.

Drugs
Tot op de dag van heden heeft België strenge anti-drug politiek. De ‘Zero Tolerance’ wetgeving is dan ook van toepassing tijdens Aftershock en zal nauwlettend opgevolgd worden door het beveiligingspersoneel.

Auto &­ Parkeren
Qubus is per auto uitstekend te bereiken. Vanaf Gent neem je de N60, en vervolgens vervolg je de weg naar het industrieterrein waar Qubus duidelijk staat aangeduid met borden. Vanaf Kortrijk neem je de E17 afslag Oudenaarde en vervolgens de N60. Vanaf Antwerpen/Brussel/Oostende neem je de E17 en vervolgens afrit 8 richting Oudenaarde. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom Qubus. Het parkeerterrein aan Qubus zal geopend zijn en biedt 400 parkeerplaatsen wat bovendien gratis is. Wees op tijd om drukte te voorkomen.

Openbaar vervoer
Het treinstation van Oudenaarde ligt op kleine wandelafstand van Qubus. Het openbaar vervoer is dus een ideale vervoersmogelijkheid om Aftershock te bereiken en na afloop te verlaten. De eerste treinen rijden reeds rond 5u30.

Tickets
De futuristisch Qubus biedt plaats aan ruim 2500 personen. De ticketverkoop loopt echt dusdanig hard dat het aanloopt tegen een uitverkochte editie. Wacht dus niet langer om je ticket in voorverkoop te kopen. Een ticketje verzekerd je niet alleen van de toegang, maar ook van de bescheiden prijs van 7euro! Aan de kassa (indien nog beschikbaar) betaal je 9 euro.
was idd feestje! weet er iemand toevallig waar ik de foto's kan vinden?