Partyflock

A champagne supernova

 

A champagne supernova

album,1 · goed · ical
1000 × 1000 · locatie
Patronaat (afbeelding)
house × 4, disco × 3, electro × 3, techno × 3, classics × 2, eclectic × 2, hip hop × 1, minimal × 1
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Bezoekers
Maximaal 1200.
Uitverkocht
Prijzen
Voorverkoop:€ 35,-
Deurverkoop:€ 35,-
Meeting
Er was een meeting, om 02:00, met 1 bezoeker.
pagina laatst gewijzigd op
Stemresultaat: goed
geweldig412%
zeer goed618%
goed1647%
ok515%
voldoende13%
onvoldoende26%
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0
8 waarderingen
De K.R.O.
enige leuke waren de pitjes
TERROR STUFFIE
superavond gehad auxraus de helden:respect:
Daan Banaan
meh
King Of Bass
kleine zaal was naar mijn idee ook erg vet....(ik weet het eigenlijk niet meer :P)
Reckoner
Erg druk, maar in de kleine zaal werdt er heerlijk gedraaid.. (Y)
broed
jaaa euh jaaa lekker bbbb
jorrit-
lekkere mnml in t kleine zaaltje
:-/
was wel geinig
Statistiekenx
53Partyflockbezoekers
2Partyflockgeïnteresseerd
67 / 22·mannen / vrouwen
22.1·gemiddelde leeftijd
21.6·leeftijd mediaan
0 / 1·forumonderwerp
1·meeting
1·albumfoto
31·opmerkingen
8·waarderingen
goed·stemresultaat (34 stemmen)
Forum

31 opmerkingen

kaartje in de pocket :)
Zijn er nog persoontjes die wat meer informatie mbt de artiesten hebben?
Uitspraak van Mister. op maandag 3 december 2007 om 15:57:
Zijn er nog persoontjes die wat meer informatie mbt de artiesten hebben?

Voor de liefhebber dan maar..(van de site van Gré en Rinus geplukt)

El Salvo (Stadskanaal, 13 juni 1946) is een Nederlandse zanger, die werd geboren als zoon van een uit Frankrijk gevluchte moeder en een Canadese geallieerde soldaat. Hij was aanvankelijk werkzaam als vrachtwagenchauffeur.

In 1978 beleefde El zijn doorbraak met de door hemzelf geschreven hit Met de vlam in de pijp. Nadien volgden nog vele nummers, die handelden over de truckerswereld. Een sneeuwwitte bruidsjurk (1988) stond liefst tien weken in de hitparade. El haalde in 1990 opnieuw de toptien met Hé Suzie.

El Salvo rijdt tegenwoordig af en toe voor Beekman Transport uit Apeldoorn. Ook treed hij elk jaar op vrijdag met de carnaval in club Jinx in het Deurne Noord-Brabant.

Jay Baron (Frankfurt am Main, 3 maart 1974) is een Nederlands dj, regisseur en stemartiest. Zijn achternaam luidde oorspronkelijk de Heiden, maar is in 1980 officieel gewijzigd in Baron.

Vanaf 1982 tot ongeveer 1990 was Baron een zeer prominent theateracteur en hij speelde in allerlei griezelverhalen, historiestukken en huiselijke toneelstukken. Dankzij zijn uitgesproken speelwijze heeft hij een groot portfolio aan rollen die hij in het theater heeft vervuld. Zo speelde hij bij John Lanting in zijn Theater van de lach. Ook heeft Baron zijn medewerking verleend aan musicals van wijlen Jos Brink, zoals Madame Arthur en Max Havelaar. Baron heeft vooral later vele stemmen ingesproken, zoals die van Zazoe in de disneyfilm De Leeuwenkoning, en natuurlijk de stem van Gargamel in De smurfen. In 2003 speelde Baron in zijn laatste avondvullende speelfilm, de rol Professor Ron Baron, in Sinterklaas en het Gevaar in de Vallei van regisseur Martijn van Nellestijn samen met o.a. Pamela Teves. In 1992 werd hij Ridder in de orde van Oranje Nassau.

Roberto &­ Ms Pudel waren een Gronings duo bestaande uit Roberto Glaasker (1970) en Marian Pudel(1972).

Roberto & Ms Pudel vormen sinds juli 2006 een duo. Ze deden in het najaar van 2006 mee aan de Patronaat DJ contest. De afwijzing in de eerste ronde leidde tot felle reacties van Roberto & Ms Pudel. Jurylid John Krant werd uitgescholden en het duo dreigde om hem aan te klagen. Doordat de frustraties van Roberto & Ms Pudel breed voor de camera in beeld werden gebracht, verwierven ze landelijke bekendheid. Enkele luchtige media, waaronder het radioprogramma Evers staat op, het televisieprogramma Man bijt hond en de talkshow JENSEN! haakten hier elk op hun eigen wijze op in. Ook volgde een persiflage in het satirische televisieprogramma Koppensnellers.

Eind 2006 namen Roberto & Ms Pudel samen met entertainer Johan Vlemmix hun eerste mixcd op.

?Mareck! is een Poolse immigrant die onlangs bij de Schalm aan het Spaarne werd ontdekt toen hij er platen van Vivaldi en Ludwig Von aan het mixen was. Over hem weten wij nog weinig.

Schijfrijders kennen we allemaal inmiddels wel.
http://3voor12.vpro.nl/artiesten/artiest//27434403

Live: Aux Raus gaat de vetste act worden van de nacht. Hopen dat wij er met onze drugshoofden iets van kunnen meekrijgen.
Aux Raus is een muzikaal duo bestaande uit Bastiaan Bosma en Luuk Bouwman. Hun muziek kan worden beschreven als een soort hardcore-rock met techno-beats. Ook wordt de term "gabberpunk" wel gebruikt.[1]. De live-shows van Aux Raus eindigen vaak met een naakte frontman.

Aux Raus bracht in 2007 de CD This Is How This Works uit op het Amsterdamse platenlabel Angst Recordings.

Het duo trad onder meer op op het festival Lowlands 2007, Noorderslag 2007 en in Club 3VOOR12. Ze zijn volgend jaar te zien op Noorderslag 2008 als winnaar van een van de Essent Awards.

De Vieze Zusjes bestaat uit Abigail Loraine Hensel en Brittany Lee Hensel (geboren 7 maart 1980, Minnesota, Verenigde Staten) zijn een dicefalische (tweehoofdige) Siamese tweeling. Brittany is de linker tweeling en Abigail is de rechter tweeling. Zij hebben twee wervelkolommen welke vast zitten aan het bekken. Zij hebben twee magen, drie longen en bij hun geboorte drie armen (de derde arm, welke was gesitueerd tussen hun hoofden, was onderontwikkeld en daardoor onbruikbaar, deze is geamputeerd in de vroege kinderjaren).

Abigail en Brittany Hensel's ouders zijn Patty en Mike Hensel, respectievelijk; verpleegkundige en timmerman/hovenier. Toen de tweeling werd geboren, besloten de ouders hen niet te laten scheiden; daar zij vele lichamelijke functies delen zou een scheidingsoperatie zeer riskant zijn en zij zouden zonder enige twijfel in een rolstoel belanden. De ouders hebben geen spijt van hun beslissing, de tweeling zelf heeft de wens geüit niet te willen worden gescheiden.

Beide meisjes beheersen één deel van hun samengesmolten lichaam, zo ook met de coördinatie, zij lopen en rennen op een normale manier. Ze hebben hobby's, doen aan sport o.a. volleybal, basketbal, zwemmen, fietsen en zingen. Op hun twaalfde jaar ondergingen zij een operatie aan het Gillette Children's Specialty Healthcare om de aandoening scoliose te behandelen en hierdoor hun ruggenwervels te corrigeren alsmede de borstkas te vergroten waardoor toekomstige ademhalingsmoeilijkheden worden voorkomen.

De beide zenuwstelsels zijn aan elkaar verbonden en gedeeltelijk gedeeld, wat hen in staat stelt om activiteiten te coördineren zoals rennen en piano spelen. Elke tweeling schrijft met haar eigen hand, zij gebruiken regelmatig de computer en typen dan normaal met twee handen, één aan beide zijden van het toetsenbord.

Ondanks het feit dat zij hun lichaam delen, hebben beide meisjes verschillende smaken waar het gaat om eten en kleding. Een naaister past hun kleding aan, zodat twee aparte kragen hebben, dit om hun individualiteit te benadrukken.

De tweeling heeft een jongere broer, genaamd Dakota en een jongere zuster, genaamd Morgan. Zij studeren aan een protestantse privé school en verwachten af te studeren in 2008.

Zij verschenen in de documentaire 'Joined for Life' (verbonden voor het leven) op Discovery Channel in april 1996 en september 1998, toen zij respectievelijk zes en acht jaar oud waren. Zij verschenen ook in de talkshow van Oprah Winfrey op 8 april en 29 april 1996. In september 1998 waren zij te zien in het magazine 'life' met als kop op de cover The Hensels' Summer. In 2003, op 11 jarige leeftijd, werd opnieuw een artikel, in Time, aan hen besteed om hun verhaal te actualiseren.

Zij verschenen eveneens in een documentaire op The Learning Channel op 17 december 2006, welke is gefilmd rond om hun 16e verjaardag. In deze documentaire komen onderwerpen als puberteit, het behalen van een rijbewijs en uitgaan aan de orde.

Radio Roze Puma tot slot, kent helemaal niemand.

Waar zit zaal 3 dan? %)
bij de garderobe:)
leipe info auw(Y)
De credits gaan naar Gré en Rinus..­

Ik kijk uit naar de Siamese tweeling, ben benieuwd of ze met meer dan 2 tafels kunnen draaien..­
Was kk saai de vorige keer
6 uurtjes 41 eu :rot:
godver waarom heb ik hier in godsnaam een kaartje voor gekocht?? freakshow, industrial hardcore, hardrock metal, iemand met een triangle:S
gratis pils ja of nee..­?
Uitspraak van Adriaan Muts op woensdag 5 december 2007 om 14:14:
The Walk &­ Roger Seventytwo

Daar kijk ik naar uit.. (Y)
Uitspraak van Ltrz Frnk op donderdag 6 december 2007 om 20:25:
freakshow

Doel je op de Vieze Zusjes? Lekker respectloos :/

Ik wil je kaartje wel overnemen, PB maar..


Uitspraak van greenon op donderdag 6 december 2007 om 21:31:
gratis pils ja of nee..­?

Ik vrees van niet..
Alhoewel de lever hier wel blij mee is..
Ik heb nog een kaartje nodig :(
Uitspraak van Adriaan Muts op woensdag 5 december 2007 om 14:14:
En The Walk &­ Roger Seventytwo dan?

What about Lenny Kuhr..?
Nou dat wordt nog wat :O
wie heb er nog een kaartje
En spijt dat de mensen met een kaartje gaan krijgen :lol:
blabla
ik heb 2 kaartjes TE KOOP!
bied maar in een prive bericht.. ik hoor t..!

ik zou gaan met een vriendin en een hele groep..
me vriendin en ik hadden de laatste 2 kaartjes gekocht.. kom ik er de volgende dag achter dat de rest nog geen kaartjes had..
dus daarom verkoop ik ze.. !
wij gaan wel in de kroeg zitten!!!
:D
Ik heb geen geld, wel ongeveer 60 lege flessen..­ wil je die ruilen tegen je kaartjes? Je kunt ze gewoon inleveren bij de supermarkt..­
hAHAH..­
neeh..­ sorry..­
maar hoe vier jij je oud en nieuw dan?
zonder geld?
je mag wel met ons mee..­ !
wij gaan kroegen..­ !
:-/
kratje holger 4 euro en gaan
Uitspraak van Rave Slut op zondag 23 december 2007 om 22:45:
maar hoe vier jij je oud en nieuw dan?
zonder geld?
je mag wel met ons mee..­ !
wij gaan kroegen..­ !

Ah bedankt voor je aanbod. Wij gaan ook lekker door Haarlem zwalken hoor! Maar niet kroegen, veel te duur. Gewoon een tray Schültenbrau op je rug en de volgende dag ergens halfdood wakker worden, met je wang in de braaksel.....
whaha ja goed begin van t nieuwe jaar..­
maar kroeg is nie duur geen entree..­ alleen zuipenn..­ !!
KOOP NOU IEMAND DIE KAARTJES VAN ONS :(
Is er al een timetable voor de kleine zaal?
Kaartjes verkocht! kaartjes verkocht! kaartjes! kaartjes! kaartjes verkocht! Lalala :D

:bounce:
Als er geen moer aan is zijn jullie ook van harte welkom bij de Linde (Y)
aahhh ik wil zo graag 2 kaartjes voor vanavond.. en nou zie ik dat jullie ze al hebben verkocht :( wat jammer!!!

Als er nog mensen 2 kaartjes te kopen hebben, in de buurt van haarlem voor een redelijke prijs; ik bied mij aan :D


Jet.
Uitspraak van Rver op zondag 30 december 2007 om 20:40:
Is er al een timetable voor de kleine zaal?

01.00-02.00 ?Mareck!
02.00-02.45 Aux Raus LIVE
02.45-04.45 The Walk & Rogerseventytwo
04.45-06.30 Schijfrijders
laatste aanpassing
net nog kaartje kunnen regelen:d tot vanavond!