Partyflock

Festival Mundial

Festival Mundial

SiteSite festivalmundial.nl
E-mailinfo@festivalmundial.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagramtwitter
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Festival Mundial
528 bezoekersSpoorzone 013Tilburg
Amartey, Batuk, Blow, De Likt, Ebo Taylor, Espaņa Circo Este, Fata Boom, Gallowstreet, George Kush, Hollie Cook, Konono n°1, Kraantje Pappie, Kuenta i Tambu, La Sra. Tomasa, Luna Mae, Mungo Bungo, Nubiyan Twist, O, OmarSouleyman2, Orlando Julius, en nog 6 andere artiesten →
530 bezoekersSpoorzone 013Tilburg
Statistieken


x
15·feesten
2·in de toekomst
13·in het verleden
7·nieuwsberichten
1·video
510·bezoekers · herkomst
322·unieke bezoekers
75Partyflockfans · herkomst
22.5 KFacebooklikes
56·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (155 stemmen)
Nieuws
Al eerder werden namen als Ebo Taylor, Orlando Julius en The Cool Quest bekend gemaakt. Vandaag worden er weer nieuwe top-artiesten toegevoegd aan de line-up van Festival Mundial 2018!
The Cool Quest, Orlando Julius & The Heliocentrics, Sean Koch en meer op Festival Mundial 2018!
Voor wie z'n hele leven al droomt van slapen in een kartonnen doos: dit is je kans! 1
Het wordt weer een feest der verrassingen op 24 en 25 juni, tijdens de 30e editie van Festival Mundial. Het festival verklapt er al een paar: de volgende topacts laten je deze zomer genieten van hun muziek!
Festival Mundial bestaat 30 jaar en dat wordt uitgebreid gevierd. Het festival vindt op 24 en 25 juni 2017 plaats in de Spoorzone van Tilburg, een voormalige NS-werkplaats.
De Early bird tickets voor Festival Mundial 2016 zijn vanaf nu te koop. Op 25 en 26 juni 2016 verandert de Spoorzone in Tilburg weer in een werelds feest met artiesten uit alle windstreken. Op de 10 podia zijn zowel grote namen als grote talenten te zien. En Festival Mundial is natuurlijk meer dan alleen muziek. Er is een food line-up om je vingers bij af te likken, een Urban Farm area waar je je groene handen uit de mouwen kunt steken en natuurlijk is er veel aandacht voor dans en theater.
Met een superdiverse line-up vol kwaliteitsartiesten uit alle windstreken, wordt het publiek uitgedaagd de diepte van het programma in te duiken en een eigen headliner te kiezen. In de spannende loodsen en kleine zaaltjes van de industriële Spoorzone kan iedere artiest een persoonlijke headliner zijn.