Partyflock

Reverze

Reverze

organisator
Concept van Bass Events.
SiteSite reverze.be
AdresAntwerpen
BelgiŽ
Aanwezigheidfacebookpageinstagram
Informatie
Reverze is Belgium's biggest indoor hard dance event organised by Bass Events.

Each year, Reverze sets out to astound its visitors with not only a spectacular line-up, filled with only the worlds top hard dance acts, but a dazzling visual show!
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Reverze
174 bezoekersAntwerps SportpaleisAntwerpen
Statistieken


x
19·feesten
1·in de toekomst
18·in het verleden
35·nieuwsberichten
10·fotoshoots
1766·foto's
110·video's
1·video met alleen muziek
1·winactie
22978·bezoekers
14676·unieke bezoekers
602Partyflockfans
76.4 KFacebooklikes
10865·albumfoto's
41·verslagen
zeer goed·stemresultaat (9926 stemmen)
Nieuws
Klaar voor de start? Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk zo ver: 20.000 liefhebbers vanuit meer dan 40 verschillende landen, 35 wereldacts, allemaal verenigt in het immense Sportpaleis en bijbehorende Lotto Arena.
Zaterdag 24 februari 2018 zal reverze, BelgiŽs grootste indoor harder styles event, voor de 13e keer plaatsvinden in het Sportpaleis en de Lotto Arena te Antwerpen.
Zaterdag 24 februari 2018 zal Reverze, BelgiŽs grootste indoor Harder Styles event, voor de 13e keer plaatsvinden in het Sportpaleis en de Lotto Arena te Antwerpen. 2
Aanstaande zaterdag vindt de 12e editie van Belgisch grootste indoor Hard Dance event plaats in het Sportpaleis & Lotto Arena, Antwerpen. Hier lees je alles wat je moet weten over Reverze "Interconnected".
Eindelijk is het zo ver, de langverwachte onthulling van de Reverze 'secret act'! Bass Events bevestigt de definitieve toevoeging van Minus Militia aan de 12e editie van Reverze op 11 maart 2017 in het Sportpaleis & Lotto arena te Antwerpen! 10
Op zaterdag 11 maart 2017 presenteert Bass Events de 12de editie van Reverze, wat naar jaarlijkse traditie plaats vindt in het Sportpaleis & Lotto Arena te Antwerpen.
Reverze Interconnected
25 oktober 2016
Op zaterdag 11 maart 2017 presenteert Bass Events de 12de editie van Reverze, wat naar jaarlijkse traditie plaats vindt in het Sportpaleis & Lotto Arena te Antwerpen.
De aftermovie van Reverze staat online, Bass Events keert terug naar Flanders expo in Gent met een compleet nieuw concept; Flashback. En uiteraard keert The Qontinent, hŤt Belgische Harder Styles weekend festival, op 12-13-14 augustus terug naar het prachtige domein Puyenbroeck in Wachtebeke.
Alle tickets voor de elfde editie van Reverze zijn uitverkocht! Dat betekent dat er geen kaarten meer aan de deur worden verkocht. Ze raden je aan geen tickets via de zwarte markt te kopen, deze kunnen ongeldig zijn. Vervalste of gekopieerde tickets worden door de scanners aan de ingang herkend en verlenen je geen toegang tot het evenement.
Op zaterdag 27 februari zal BelgiŽ's grootste indoor event van de harder styles opnieuw plaats vinden in het Sportpaleis en Lotto arena te Antwerpen. De line-up voor Reverze is ondertussen ook bekend. Zelden stonden zoveel dikke namen bij elkaar op een indoor feest.