Partyflock

Reverze

Reverze

Reverze (afbeelding)
Concept van Bass Events.
SiteSite reverze.be
E-mailinfo@bassevents.be
AdresAntwerpen
Aanwezigheidfacebookpage
Informatie
Reverze is Belgium's biggest indoor hard dance event organised by Bass Events.

Each year, Reverze sets out to astound its visitors with not only a spectacular line-up, filled with only the worlds top hard dance acts, but a dazzling visual show!
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Reverze
2843 bezoekersSportpaleis Antwerpen, Antwerpen
Statistieken


x
17·feesten
1·in de toekomst
16·in het verleden
32·nieuwsberichten
10·fotoshoots
1766·foto's
88·video's
1·video met alleen muziek
1·winactie
143·kliks
22562·bezoekers · herkomst
14546·unieke bezoekers
613Partyflockfans · herkomst
68.7 KFacebooklikes
10890·albumfoto's
41·verslagen
zeer goed·stemresultaat (9829 stemmen)
Nieuws
Aanstaande zaterdag vindt de 12e editie van Belgisch grootste indoor Hard Dance event plaats in het Sportpaleis & Lotto Arena, Antwerpen. Hier lees je alles wat je moet weten over Reverze "Interconnected".
Eindelijk is het zo ver, de langverwachte onthulling van de Reverze 'secret act'! Bass Events bevestigt de definitieve toevoeging van Minus Militia aan de 12e editie van Reverze op 11 maart 2017 in het Sportpaleis & Lotto arena te Antwerpen! 10
Op zaterdag 11 maart 2017 presenteert Bass Events de 12de editie van Reverze, wat naar jaarlijkse traditie plaats vindt in het Sportpaleis & Lotto Arena te Antwerpen.
Reverze Interconnected
25 oktober 2016
Op zaterdag 11 maart 2017 presenteert Bass Events de 12de editie van Reverze, wat naar jaarlijkse traditie plaats vindt in het Sportpaleis & Lotto Arena te Antwerpen.
De aftermovie van Reverze staat online, Bass Events keert terug naar Flanders expo in Gent met een compleet nieuw concept; Flashback. En uiteraard keert The Qontinent, hŤt Belgische Harder Styles weekend festival, op 12-13-14 augustus terug naar het prachtige domein Puyenbroeck in Wachtebeke.
Alle tickets voor de elfde editie van Reverze zijn uitverkocht! Dat betekent dat er geen kaarten meer aan de deur worden verkocht. Ze raden je aan geen tickets via de zwarte markt te kopen, deze kunnen ongeldig zijn. Vervalste of gekopieerde tickets worden door de scanners aan de ingang herkend en verlenen je geen toegang tot het evenement.
Op zaterdag 27 februari zal BelgiŽ's grootste indoor event van de harder styles opnieuw plaats vinden in het Sportpaleis en Lotto arena te Antwerpen. De line-up voor Reverze is ondertussen ook bekend. Zelden stonden zoveel dikke namen bij elkaar op een indoor feest.
Op zaterdag 27 februari zal BelgiŽs grootste indoor event van de harder styles opnieuw plaatsvinden in het Sportpaleis en Lotto arena te Antwerpen. Bass Events presenteert met trots de elfde editie van Reverze als thema 'Deception'. Misleiding en optische illusies zullen de rode draad zijn doorheen een showspektakel waarmee Reverze ieder jaar weer bewijst tot de absolute wereldtop te horen. 14
Aanstaande zaterdag vindt in het Anwerpse Sportpaleis en Lotto arena de tiende editie plaats van Reverze: BelgiŽ's grootste harder styles event. Reverze, met dit jaar als thema 'Illumination', is voor het tiende jaar op rij volledig uitverkocht, er kunnen dus geen tickets meer gekocht worden aan de inkom. Als bezoeker is het handig om deze belangrijke laatste informatie door te nemen als je dit weekend afzakt naar BelgiŽ.
De tiende editie van Reverze belooft een bijzondere te worden. Na negen uitverkochte jaargangen is het nu uitkijken naar de jubileumeditie die met het 'Illumination' thema van dit jaar opnieuw de bezoekers een onvergetelijke ervaring belooft te gaan worden. Samen met de lancering van de website heeft Bass Events de Reverze line-up bekend gemaakt. 14