Partyflock

HRFST

 

HRFST

HRFST (afbeelding)
Concept van XSENSE & Geheime LiefdeXSENSE.
SiteSite hrfst.nl
AdresBunnik
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagram
Informatie
De makers van Geheime Liefde presenteerden in 2014 een nieuw intiem festival: HRFST!

Onder het genot van een groot assortiment aan donkere speciaalbieren, een aantal exclusieve wijnen en heerlijke Deephouse, Tech-house en live-muziek, blazen we de laatste bladeren van de bomen. Dit naseizoen omarmen we de herfst 'met volle teugen'.
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda HRFST
HRFST Festival4 bezoekersFort bij de VechtenBunnik
Statistieken


x
6·feesten
1·in de toekomst
5·in het verleden
2·nieuwsberichten
1·fotoshoot
16·foto's
247·bezoekers
198·unieke bezoekers
59Partyflockfans
4 KFacebooklikes
1·opmerking
goed·stemresultaat (86 stemmen)
Nieuws
Zodra de dagen korter worden, begin je het te voelen… De herfst komt eraan! HRFST Festival strijkt opnieuw neer in Fort bij Vechten te Bunnik. Verwacht de fijnste Tech- en Deephouse op een bijzondere locatie in Fort Vechten, met verschillende knusse area's, de lekkerste gebrouwen bieren en de bekende intieme HRFST sfeer. 2
Hrfst ligt op de loer
4 augustus 2017
Zodra de dagen korter worden, begin je het te voelen. De herfst komt eraan! Verwacht de fijnste Tech- en Deephouse op een bijzondere locatie in Fort Vechten, met verschillende knusse area's, de lekkerste gebrouwen bieren en de bekende intieme HRFST sfeer.

1 opmerking

Kan echt niets vinden over dit feest, geen promo/after...­ Website lijkt is alleen tickets kopen mogelijk, verder is er niets clickable of ingevult..­ Hopen dat ze er wel wat van maken op de dag zelf!