Partyflock

Inversion Events

Inversion Events

Inversion Events (afbeelding)
Concept van Ignition Events.
E-mailignitioneventsnl@gmail.com
Aanwezigheidfacebookpage
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Inversion Events
WIN2 PartyflockP60Amstelveen
Creek, Innate, Loadstar, Maksim, Mefjus, Merikan, Mindset, Volatile Cycle (nog niet compleet)
Statistieken


x
8·feesten
1·in de toekomst
7·in het verleden
6·nieuwsberichten
5·video's
1·actieve winactie WIN
5·winacties
58·bezoekers · herkomst
32·unieke bezoekers
25Partyflockfans · herkomst
2.8 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (9 stemmen)
Nieuws
Op vrijdag 6 juli zal weer een nieuwe editie van Inversion in Poppodium P60 plaatsvinden. Zoals je gewend bent ook deze keer weer de beste internationale Drum & Bass artiesten uit de scene op de line-up.
Op vrijdag 9 maart een nieuwe editie van Inversion in Poppodium P60. Zoals je gewend bent ook deze keer weer de beste internationale Drum & Bass artiesten uit de scène op de line-up.
Inversion is terug met een nieuwe avond gevuld met de beste nationale – én internationale namen uit de hedendaagse Drum 'n Bass scène.
Op vrijdag 21 juli is de derde editie van Inversion! Dit keer in samenwerking met het allergrootste drum and bass festival ter wereld: Let It Roll. 1
Op 25 maart is Inversion terug voor een spectaculaire tweede editie! Het hardste drum and bass feest van Amstelveen en omstreken neemt dit keer hun vrienden van NeurofunkGrid mee om P60 op z'n kop te zetten.
P60 komt met nieuwe dance nights. Bij Freestyle Madness kunnen liefhebbers van hardere dancestijlen hun hart ophalen, basshouse- en trapfans kunnen de hele avond dansen bij PREMIVM en Inversion komt met een hele dikke drum & bass line-up.