Partyflock

Woo Hah

Woo Hah

Woo Hah (afbeelding)
Concept van MOJO.
Concept van 013.
SiteSite woohahfestival.com
E-mailinfo@woohahfestival.com
AdresTilburg
Aanwezigheidfacebookpageinstagramtwitter
Genres
hip hop
Informatie
WOO HAH! is een gloednieuw, ambitieus en internationaal hiphop-festival georganiseerd door 013 Poppodium en Mojo Concerts.

Hiphop is een genre dat constant in beweging is. Zeker in Nederland, waar we trots mogen zijn op onze talentvolle mc's en producers. Die creativiteit, ontwikkeling en muzikale spanning verdienen een eigen festival: WOO HAH! Want een groot en spannend evenement waar zowel grote nationale als internationale artiesten staan, dat was er nog niet. Op WOO HAH! gaat beleving hand in hand met die hiphop-lifestyle en toekomstige klassieke acts.
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Woo Hah
15277 bezoekersSpoorzone, Tilburg
verdeeld over alle dagen: AJ Tracey, Anbu Gang, Aristoteles Mendes, Braz, Bryson Tiller, Coely, Flatbush Zombies, French Montana, Fresku, G-Eazy, Hannah Faith, Hucci, Iliass op de Beat, Ivy Lab, Jarreau Vandal, Jonna Fraser, Le Motel, Mac Miller, MHD, MocroManiac, en nog 11 andere artiesten → (nog niet compleet)
15277 bezoekersSpoorzone, Tilburg
Statistieken


x
5·feesten
1·in de toekomst
4·in het verleden
3·nieuwsberichten
8·video's
53·kliks
183·bezoekers · herkomst
133·unieke bezoekers
58Partyflockfans · herkomst
23.7 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (23 stemmen)
Nieuws
Hiphopfestival brengt twee dagen gevuld met hiphop naar de Spoorzone van Tilburg en voegt vandaag 21 nieuwe acts toe aan de line-up
WOO HAH! is na een succesvolle derde editie terug. Het internationaal toonaangevende hiphopfestival vindt in 2017 voor de vierde keer plaats en brengt dit jaar twee dagen vol hiphop, R&B en electronica naar de Spoorzone van Tilburg op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli.
Er komen extra tickets beschikbaar voor Woo Hah!, het internationale hiphopfestival dat op zaterdag 2 juli plaatsvindt in de Spoorzone van Tilburg. Ruim drie weken geleden verkocht het festival uit. Om aan de overweldigende vraag naar tickets te voldoen heeft de festivalorganisatie extra investeringen gedaan om het festivalterrein uit te breiden om meer ruimte te creëren voor bezoekers.