Partyflock

WOO HAH

 

WOO HAH

WOO HAH (afbeelding)
organisator
Concept van MOJO.
Concept van Poppodium 013.
SiteSite woohahfestival.com
AdresTilburg
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagramtwitteryoutube
Genres
hip hop
Informatie
WOO HAH! is een gloednieuw, ambitieus en internationaal hiphop-festival georganiseerd door 013 Poppodium en Mojo Concerts.

Hiphop is een genre dat constant in beweging is. Zeker in Nederland, waar we trots mogen zijn op onze talentvolle mc's en producers. Die creativiteit, ontwikkeling en muzikale spanning verdienen een eigen festival: WOO HAH! Want een groot en spannend evenement waar zowel grote nationale als internationale artiesten staan, dat was er nog niet. Op WOO HAH! gaat beleving hand in hand met die hiphop-lifestyle en toekomstige klassieke acts.
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda WOO HAH
WOO HAH! festival10 bezoekersBeekse BergenHilvarenbeek
WOO HAH! festival10 bezoekersBeekse BergenHilvarenbeek
WOO HAH! festival10 bezoekersBeekse BergenHilvarenbeek
Statistieken


x
10·feesten
1·in de toekomst
9·in het verleden
10·nieuwsberichten
44·video's
579·bezoekers
271·unieke bezoekers
75Partyflockfans
36.6 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (43 stemmen)
Nieuws
Met een nieuwe locatie, een extra festivaldag en een aangrenzend bungalowpark pakt WOO HAH! dit jaar groter uit dan ooit.
WOO HAH! pakt dit jaar groter uit dan ooit. Het evenemententerrein van Beekse Bergen zal een weekend lang gelden als de ultieme hiphop getaway.
Hiphop is momenteel de meest dominante muziekstroming ter wereld. Recentelijk gaf Spotify nog te kennen dat in 2017 de hoeveelheid beluisterde hiphop via hen met 74% gestegen was.
WOO HAH! wint 'IJzeren Podiumdier' voor beste festival Festival valt in de prijzen op 20ste editie IJzeren Podiumdieren WOO HAH! festival wist vanavond de prijs te verzilveren voor 'Beste Festival' op de uitreiking van de IJzeren Podiumdieren die jaarlijks plaatsvinden op Eurosonic Noorderslag.
WOO HAH! maakt kans in de prijzen te vallen voor de jaarlijkse European Festival Awards. 1
WOO HAH! is na een succesvolle vierde editie terug. Het internationaal toonaangevende hiphop festival viert dit jaar haar lustrum met een 3-daags festival op een geheel nieuw terrein.
Het festival was voor het tweede jaar op een rij volledig uitverkocht en maakte wederom een grote groei door.
Hiphopfestival brengt twee dagen gevuld met hiphop naar de Spoorzone van Tilburg en voegt vandaag 21 nieuwe acts toe aan de line-up
WOO HAH! is na een succesvolle derde editie terug. Het internationaal toonaangevende hiphopfestival vindt in 2017 voor de vierde keer plaats en brengt dit jaar twee dagen vol hiphop, R&B en electronica naar de Spoorzone van Tilburg op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli.
Er komen extra tickets beschikbaar voor Woo Hah!, het internationale hiphopfestival dat op zaterdag 2 juli plaatsvindt in de Spoorzone 013 van Tilburg. Ruim drie weken geleden verkocht het festival uit. Om aan de overweldigende vraag naar tickets te voldoen heeft de festivalorganisatie extra investeringen gedaan om het festivalterrein uit te breiden om meer ruimte te creëren voor bezoekers.