Partyflock

BigCityBeats

BigCityBeats

BigCityBeats (afbeelding)
SiteSite bigcitybeats.de
E-mailsupport@bigcitybeats.de
AdresFrankfurt am Main
Aanwezigheidfacebookpageinstagramtwitteryoutube
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda BigCityBeats
video's 14504 bezoekersCommerzbank-Arena, Frankfurt am Main
verdeeld over alle dagen: AKA AKA, ANNA, Anna Reusch, Ask:Me, Axwell /\ Ingrosso, Bebetta, Ben Klock, Dimitri Vegas & Like Mike, Einmusik, Gestört aber GeiL, King Arthur, Klangkarussell, Le Shuuk, Lost Frequencies, Lucas & Steve, Monoloc, NERVO, Robin Schulz, Steve Aoki, Sven Väth, en nog 4 andere artiesten → (nog niet compleet)
video's 14504 bezoekersCommerzbank-Arena, Frankfurt am Main
video's 14504 bezoekersCommerzbank-Arena, Frankfurt am Main
Statistieken


x
22·feesten
1·in de toekomst
21·in het verleden
2·nieuwsberichten
70·video's
215·bezoekers · herkomst
92·unieke bezoekers
36Partyflockfans · herkomst
276.4 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (52 stemmen)
Nieuws
DJ Hardwell maakt vandaag bekend dat een gedeelte van de opbrengst van zijn laatste show van de I am Hardwell – United We Are wereldtournee naar de 'United We Are Foundation' gaat die hij samen met zijn manager Anna Knaup, CEO Anna Agency, heeft opgericht. Zaterdag 27 augustus trakteert de nummer 1 DJ van de wereld zijn fans op de laatste show van de succesvolle wereldtournee in de Hockenheimring te Duitsland. Van elk verkocht ticket van Hardwell's laatste show gaat er een euro naar de foundation.
Op 27 augustus is het tijd voor de laatste editie van één van de meest gerenommeerde muziekshows over de hele wereld. De I Am Hardwell - United We Are World Tour eindigt op de iconische Hockenheimring in Duitsland.