Partyflock

BLSSD with FRNDS

BLSSD with FRNDS

BLSSD with FRNDS (afbeelding)
SiteSite blssd.nl
E-mailinfo@blssd.nl
AdresVeghel
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagramyoutube
Informatie
BLSSD with FRNDS organiseert exclusieve en stijlvolle dance events op de meest unieke locaties zoals villa's, kloosters, forten, beachclubs, leegstaande fabrieken etc. Onze ingrediënten zijn FRNDS invite FRNDS, unieke locaties, stijlvol 23+ publiek, toegankelijke stijlvolle dresscodes met een thema of kleur. Bij BLSSD is iedereen een V.I.P. je ontvangt bij binnenkomst een glaasje bubbels, er is een photoshoot, fingerfood, ice & candy en een persoonlijke touch welke je nog zelden op een event tegenkomt.
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda BLSSD with FRNDS
Laatste feest was op zaterdag 7 april 2018: Fabbrica in Rosso, CHV Noordkade, Veghel
Statistieken


x
12·feesten
12·in het verleden
2·nieuwsberichten
3·video's
968·bezoekers · herkomst
536·unieke bezoekers
277Partyflockfans · herkomst
4.2 KFacebooklikes
5·albumfoto's
2·verslagen
zeer goed·stemresultaat (508 stemmen)
Nieuws
Fabbrica in Rosso more than just a party. De vette industriŽle locatie in Veghel, de prachtig in rood en zwart geklede frnds, de enthousiaste nationaal en internationaal bekende DJ's, de vocalisten, TOP dansers, MC's, special effects, entertainment, visuals en de unieke niet te kopiŽren gemoedelijke BLSSD vibe allemaal ingrediŽnten die maken dat Fabbrica in Rosso veel meer is dan zomaar een feestje.
De prachtige, statige, ruim honderd jaar oude 'mansion' Maasdonk te Nuland met zijn imposante waterpartij zal ook in 2016 weer haar deuren openen voor het mooiste en leukste partypubliek van Nederland. Voor degene die er in 2015 niet bij waren: jullie hebben een vet event gemist. Maar niet getreurd, want op veler verzoek gaan ze terug naar 'The Mansion'.