Partyflock

Loud

Loud (afbeelding)
AdresAmstelveen
Aanwezigheidfacebookpage
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Loud
WIN104 bezoekersP60Amstelveen
Dr. Rude, Partyraiser (nog niet compleet)
Statistieken


x
12·feesten
1·in de toekomst
11·in het verleden
7·nieuwsberichten
1·actieve winactie WIN
3·winacties
421·bezoekers · herkomst
202·unieke bezoekers
52Partyflockfans · herkomst
519Facebooklikes
goed·stemresultaat (170 stemmen)
Nieuws
LOUD
9 februari 2018
Op zaterdag 7 april staat P60 weer in het teken van LOUD!. Dit dikke beukfeest is weer terug met nog hardere en rauwe beats dan ooit tevoren.
Op zaterdag 20 januari presenteert P60 een nieuwe editie van hét hardstyle concept van Amstelveen en omgeving: LOUD!.
Terug van nooit weggeweest! Hét hardstyle concept wat je nooit teleurstelt: LOUD! Zoals je gewend bent presenteert P60 je samen met LOUD!
De allernieuwste LOUD! is bevestigd! Inmiddels is dit al weer de vijfde editie van hét hardstyle feest van Amstelveen en omgeving. Headliner Warface is een één van de snelst rijzende sterren in de hardstyle scene. Hij brak in 2014 door na hij label End of Line Recordings had opgezet en killerhits als 'FTP', 'Schizophrenics' en 'Catalyst' uitbracht.
Voor een derde editie komt het feest Loud! terug naar P60, met weer een hele toffe line-up! Na de twee vorige succesvolle edities van Loud! is het feest 13 juni weer terug in P60. De line-up is dit keer ook weer geweldig, dus koop snel je kaartje, want ze gaan hard!
LOUD! keert 14 maart terug naar P60 na een eerste succesvolle editie, dit keer met niemand minder dan Da Tweekaz! Ook Dr. Rude, Rough Nation, Hardstyle Defenders, Dj RaveNeger, Dj Darknezz, Dj Mitta, Dj Rosko, Suspicious Mind, Dj Rayn, Brutal Violence, MC Omen zullen aanwezig zijn!
17 Januari is de eerste editie van LOUD!, hét nieuwe hardstyle feest in P60! Ze gaan meteen van start met een keiharde avond, want voor deze allereerste editie is niemand minder dan Crypsis uitgenodigd!