Partyflock

Ignition Events

Ignition Events

SiteSite ignitionevents.nl
E-mailignitioneventsnl@gmail.com
AdresAmsterdam, Nederland
Aanwezigheidfacebookpageyoutube
Informatie
Ignition Events, an organisation specialized in Bass Music events.
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Ignition Events
234 bezoekersP60Amstelveen
FuntCase, Mits, TwoPhazed (nog niet compleet)
87 bezoekersP60Amstelveen
Maksim, Mefjus, Merikan (nog niet compleet)
Statistieken


x
21·feesten
2·in de toekomst
19·in het verleden
9·nieuwsberichten
18·video's
6·winacties
174·bezoekers · herkomst
83·unieke bezoekers
32Partyflockfans · herkomst
4 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (24 stemmen)
Nieuws
Na een mokerharde editie vorig jaar kon een vervolg niet uitblijven: op donderdag 26 april pakt P60 groots uit met een nieuwe Ignition | Kingsnight.
Op vrijdag 9 maart een nieuwe editie van Inversion in Poppodium P60. Zoals je gewend bent ook deze keer weer de beste internationale Drum & Bass artiesten uit de scène op de line-up.
Op vrijdag 23 februari keert dubstepavond Ignition weer terug in P60. Ditmaal een speciale avond met Shiverz dabutcher en Stinkahbell ter ere van hun verjaardag.
Inversion is terug met een nieuwe avond gevuld met de beste nationale – én internationale namen uit de hedendaagse Drum 'n Bass scène.
Op vrijdag 21 juli is de derde editie van Inversion! Dit keer in samenwerking met het allergrootste drum and bass festival ter wereld: Let It Roll. 1
Vibrations #2
13 april 2017
Vibrations komt terug met een tweede editie. Op vrijdag 30 juni zal in P60 Vibrations #2 plaatsvinden.
Op woensdagavond 26 april is het Koningsnacht! En op die nacht organiseren Ignition Events en P60 de eerste editie van Abduction.
Op 25 maart is Inversion terug voor een spectaculaire tweede editie! Het hardste drum and bass feest van Amstelveen en omstreken neemt dit keer hun vrienden van NeurofunkGrid mee om P60 op z'n kop te zetten.
P60 komt met nieuwe dance nights. Bij Freestyle Madness kunnen liefhebbers van hardere dancestijlen hun hart ophalen, basshouse- en trapfans kunnen de hele avond dansen bij PREMIVM en Inversion komt met een hele dikke drum & bass line-up.