Partyflock

Ignition Events

Ignition Events

SiteSite ignitionevents.nl
E-mailignitioneventsnl@gmail.com
AdresAmsterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageyoutube
Informatie
Ignition Events, an organisation specialized in Bass Music events.
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Ignition Events
WINP60Amstelveen
Autodrive, Downlink, Flakes, Gentlemens Club, Lux, Mind Theory, TwoPhazed
WIN2 PartyflockP60Amstelveen
Creek, Innate, Loadstar, Maksim, Mefjus, Merikan, Mindset, Volatile Cycle (nog niet compleet)
Statistieken


x
22·feesten
2·in de toekomst
20·in het verleden
11·nieuwsberichten
18·video's
2·actieve winacties WIN
8·winacties
172·bezoekers · herkomst
81·unieke bezoekers
32Partyflockfans · herkomst
4.1 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (26 stemmen)
Nieuws
Op vrijdag 6 juli zal weer een nieuwe editie van Inversion in Poppodium P60 plaatsvinden. Zoals je gewend bent ook deze keer weer de beste internationale Drum & Bass artiesten uit de scene op de line-up.
Ignition
25 mei 2018
Na een knallende Ignition Kingsnight 2018 editie in april kon een vervolg niet uitblijven: op vrijdag 29 juni pakt P60 grootser uit dan ooit! Met o.a. Downlink & Gentlemens Club achter de booth wordt dit één van de spectaculairste feesten ooit op Nederlandse bodem in de Dubstep scéne.
Na een mokerharde editie vorig jaar kon een vervolg niet uitblijven: op donderdag 26 april pakt P60 groots uit met een nieuwe Ignition | Kingsnight.
Op vrijdag 9 maart een nieuwe editie van Inversion in Poppodium P60. Zoals je gewend bent ook deze keer weer de beste internationale Drum & Bass artiesten uit de scène op de line-up.
Op vrijdag 23 februari keert dubstepavond Ignition weer terug in P60. Ditmaal een speciale avond met Shiverz dabutcher en Stinkahbell ter ere van hun verjaardag.
Inversion is terug met een nieuwe avond gevuld met de beste nationale – én internationale namen uit de hedendaagse Drum 'n Bass scène.
Op vrijdag 21 juli is de derde editie van Inversion! Dit keer in samenwerking met het allergrootste drum and bass festival ter wereld: Let It Roll. 1
Vibrations #2
13 april 2017
Vibrations komt terug met een tweede editie. Op vrijdag 30 juni zal in P60 Vibrations #2 plaatsvinden.
Op woensdagavond 26 april is het Koningsnacht! En op die nacht organiseren Ignition Events en P60 de eerste editie van Abduction.
Op 25 maart is Inversion terug voor een spectaculaire tweede editie! Het hardste drum and bass feest van Amstelveen en omstreken neemt dit keer hun vrienden van NeurofunkGrid mee om P60 op z'n kop te zetten.